O a miti o le vaʻai i le faʻamalama mo miti o Miller, freud, tsvetkov, umi

Anonim

O le masani o le tele o tagatanuu e le ofi atu pupuni o o latou fale o o latou fale mautotogi e matua faʻaititia ai le ola o le fia iloa, ma na o tagata saʻo. Ina ua mavae ni nai minute i luma o le fale teu-faleoloa, ma i luma o lau Gaze o le a fusia ai se fasi o le ola o se tasi. O le matamata i le faamalama o miti e le masani ai foi. O le a le miti, o le a musuia e miti uma i totonu o le tulafono.

I le malamalama atoa, aua le tepa i tua, o le faʻauiga lautele

Matamata i le faamalama - foliga foliga foliga. O le upu muamua lea, o le manaʻo e faʻamalamalamaina faʻafitauli i le i ai, maua mai tali i fesili faʻaputuputu pe vaʻaia ni fofo faʻapitoa. O sea faʻailoga e masani ona oʻo mai ia i latou e leiloa le faʻaputuga tupe ma o loʻo iai auala mo le iloa.

Teine o loo tilotilo mai i fafo le faamalama

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faamalamalamaga o faʻamalama e mafai ona faʻaalia ai le matala poʻo le tapunia o le agaga, faʻamatala le amio ma faʻamoemoega o le tagata, le tulaga i le lalolagi siomia. O se suʻesuʻega o le suʻesuʻega o le ulufafo mai le tulaga, faʻapea foi ma se faʻailoga o le mafaufau o le mafaufau ma le le fiafia.

Faʻamanatuina o faʻamatalaga ma lagona miti, e mafai e se tasi ona faʻamatala sili atu atoatoa ma le ata o le ata o le po.

Ina ua tatalaina e le fafine faitotoʻa, e leai se mea e aʻe ai i luga o le faʻamalama

O se miti a se fafine e faʻaalia ai le faʻamoemoe, suia ma le amataga o se olaga fou o le olaga.

Matau, a o e tatalaina le tapunia, o lona uiga o le aveina o le tausiga matua po o le tatalaina mai o se aʻoaʻoga. Ua e sauni e fausia lou olaga mamanu, ae seia e iloa le mea e amata ai. Lagona le ea fou e alu e tatala le tatalaina - aveese le malosi o se isi tagata e te matua le lelei. O oe o le adave se faasologa o suiga lelei.

Tatala le faamalama

Tapunia faamalama avanoa i luga o le sili atu - e uiga i lou stignation (stag) uma i se tagata poto poto ma i le olaga patino. O le le talafeagai o au moomooga ua leva ona faamanatu mai ia te oe lava. Masalo o au taimi uma alu e ave fanau ma aiga. Ae o le matafaioi e foliga mai e le o fetaui lelei ma le fale faigaluega mo oe. Manatua: o soo se mea e i ai se ala i fafo mai fafo, aua o loʻo i ai le faitotoʻa.

O le isi faʻauigaina e tautala ai o le tagata filifilia, ae le o le taʻuleleia o e o loʻo e faʻatatauina ai. O le a mafua ai le lagona o le faʻalumaina, faʻanoanoa ma le leai o se faʻamoemoe i le taʻele.

Nofo i luga o le faamalama ma tepa i lalo - lapatai mai i le lamatiaga mai le sili ese le uiga, o le ua afaina e mafai ona avea ai. O le faatamala ma le fiafia e mafai ona gagau lou olaga. Ave ma filifili se isi auala.

Countermted Gress tioata i le faʻavaʻa - e faʻamaonia ai lau oe lava poʻo lou aiga le le fiafia ma ou faʻatau. Masalo o le tau o se paaga ma o le sili atu le misa e mafua ai ona vaeluaina ma le taugata ma taugata.

O loʻo tilotilo solo i le Windows o le isi tagata, ma pasi atu i le fale o se tasi, ma vaʻai i mea tuai ma le le lelei - i le toilalo i le poloketi, lea na e galue ai ma le malosi. E te leʻi lava le valoʻiaina, fuafua nei ma o nei o mea moni e leʻi faʻatulagaina.

I le loto o le fatu leai se faamalama

Mo se tamaloa e fesoʻotaʻi ma le ulufafo ma le amataga o se mea. I nisi faʻamatalaga, e fesoʻotaʻi ma le fanau mai ma le maliu.

Ina ia vaʻai i le manu feoaʻi le faʻamalama - o le leaga faʻailoga e faailoa ai lona lava maʻi poʻo se faʻamaʻi taua.

O le avanoa o le avanoa ma le faʻatumuina o le potu ma le fou o ea fou, faʻapena foi ma le fafine ata ma le amataga o le taamilosaga fou.

Ia mafaufau loloto pe faʻafefea ona tuʻituʻi e se tasi i le faʻavaʻa mai le auala, - e faʻamoemoe tala.

Sa afaina, a o e tu i le tele o ipu o le tagata i le tamaoaiga o le mauoa, - i ni tupe maua a le tupe e fesoʻotaʻi ma le otaota o mea tau mafaufau poʻo le paʻaga. Tagata tauva moomoo i lau malaia malaia.

O tioata gau i le faʻamalama matala o lona uiga o lou mafaufau loloto loloto lagona, agaga fiafia, le fiafia.

O le fafine ata vaʻaia o loʻo vaʻaia i tua o le tioata e faʻaalia ai se fonotaga ma se tagata ese le tagata ese. O le aso e folafola e agaalofa ma fiafia.

Talanoa ma se fafine e ala i le faamalama - o se faʻailoga o le le malamalama i le lona lua afa. E le mafai ona e sau i se fofo lautele pe saili se fetuunaiga.

Tapuni tapunia - o faʻafitauli i le foʻia o pisinisi ma tulaga tau tupe.

O le a foaʻiina e le Atua, o le a tuʻuina atu e le faʻamalama

Sigmund freud

Matamata i le faamalama o lona uiga o le mamao mai le paga i le olaga moni. O lau tapunia ma le le leoa e faalavelave i le fealofani ma lau pele. I se fuafuaga mafana, oe faigata ma faʻasaoina, ua leai se alofa ma le agalelei mai le paga, ae e te le saʻo e faʻaleagaina.

O le mafaufau loloto o tioata gau i le faʻavaʻa e leai se mea lelei i le alofa o le alofa. Lau vavalalata vavalalata i le pito o le leaga.

Miller Decese

O le matamata i le faʻamalama i se miti na faʻauigaina e faavavau o le iʻuga o le maupunae faʻamoemoe, le fiafia, le sailiga o le upu moni ma le faʻamalumaina mai le lalolagi. I lau mataupu, e foliga e faalavelave i le ua leaga, e tele sona tutupu, o faʻafitauli e le mafai ona tupu i lenei taimi.

Yuri windo

O le matauina o se mea mai le tioata o loʻo faʻaalia ai lou le mautonu. O lou olaga e le fiafia ma le le fiafia ona o le mea moni e te talisapaia oe lava. O le atinaʻe o nei uiga o le a fesoasoani ai le 'alo ese mai faʻafiaina oe e isi mo a latou lava mafuaʻaga.

Lima i luga o le faamalama

Naitiki le mafai ona vaʻai i le amataga ma oso i luga o le faamalama, - i le olaga moni, musu e faʻalogo i le manatu o se isi tagata. O lava manatu o lelei lelei, sili ona taua, e le afaina, le amanaiaina isi.

Ina ia vaʻai i le faʻamalama o le 'au ma taumafai e tatala ina ia mafai ai ona faʻasaʻoloto ai se sikaleti ulaula, - sa ou faanatinati e aveese amioga leaga ma leaga leaga.

Lolo David.

O le matauina i faamalama ma le mafaufau loloto vaʻaia e ala ia i latou i olaga moni faʻaalia mai ia i tatou le auala e mafai ai le lalolagi. Atonu e taufaʻamataʻu pe taufaasese, le fiafia, le le fiafia pe faʻailoa atu le puipuiga mai faigata. Mafai ona faailogaina se tagata po o se tulaga latou te fia ai nei.

Afai o le tulaga i le isi itu o le faamalama o loʻo i se miti, o le taimi o le taimi o le mea moni e foia ai ou fefe ma le le mautonu o taeao. O ia se togafiti e mafai ona faʻaalia le taufaasese o le ola ma le le puipuiga o ala.

O le mataupu i lenei po vaʻai e mafai ona avea ma amataga o le fuaitau mai lenei lalolagi. E ono tupu lenei mea i luma o se maʻi umi poʻo se faʻalavelave. O ia ituaiga e masani ai e masani i latou o loʻo 'alo i luga o poloketi ma talitonu i le toʻatele o mea.

Evgeny Tsvetkov

E pei o le tele, o le tusitala o tusia ni isi ituaiga o faʻauiga o faʻauiga o le miti. O le matamata i le auala - o loʻo faʻatali mo le suia, mai le auala - o le manaʻo e faʻalautele a latou lava mea, e feiloai ma se tasi poʻo se mea fiafia; Tatala, tatala le faamalama - le aveesea o le faatosinaga; Faʻaseʻe i luga o le tioata - aua neʻi e manaʻomia e toe lafo, faʻaalia lima, tu i luga ma tulaga.

Faitau atili