O a miti o se pusi faʻauiga o miti a Nostradamus, Miller, Loyta

Anonim

I le olaga moni, pusato i le tele o lagona lelei. Ae ui i lea, o le pusi e te vaʻai i se miti atonu o se osofaʻiga o faʻafitauli ma faʻafitauli. O le moe o le aoga e faʻalagolago i le tele o mea: o le lanu o le pusi, aʻo ia faʻaalia lava ia i le miti. Ia malamalama po o le a le miti o le miti, o le tau o le moe mai isi mea e tatau ona suesue.

pusi

Faʻauiga e vaʻai i se pusi i se miti

E tusa ai ma le tulaga lautele o miti ma le auai o pusi, faasologa o faʻafitauli, faalataina mai e pele. O le tele pusi e vaʻai i se miti, o le tele o faʻafitauli o loʻo faʻatalitali i se miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e vaʻai ia ia ia te ia le e ona o le au tamaʻi pepe, o lona uiga o le faʻalataina e tagata mo tagata e tele tausaga e le o maitauina latou lava.

Pusa e faʻapipiʻi pe maosia i se miti, e le aoga le le fiafia e le mafai ona amio lelei i ou lagona.

O le moe o le tau e faʻalagolago i le lanu o le pusi vaaia. O le lanu e pogisa, o le sili atu ogaoga faʻafitauli faʻamoemoe e te manaʻo iai i le lumanaʻi lata mai. Mumu-vevela pusi i se miti miti e uiga i faʻafitauli i luga o le alofa i luma, uliuli ma paʻepaʻe lanu - suia o le uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe i le taimi umi. Ae peitai, o le paʻepaʻe paʻepaʻe i se miti e mafai ona aumaia le fiafia poʻo le fiafia tele.

Ironing le pusi i se miti - o le a faaseseina oe i faamoemoe, afai e te le faia, ona avea lea o se mea o se tasi o outou.

Swed Cat

Miti kilone, taua i miti eseese

Miti Vangu

O se miti lea e iloa ai e le fafine le paepae paʻepaʻe paepae, o lona uiga o le lamatiaga e pa'ū ai i totonu o se mailei, tuu mo ia le faauo. Ae o le a mafai ona ia aloese mai faʻafitauli pe a fai e manaʻomia ai le lelei ma le faautauta.

O le vaʻai i se miti uli na folafola se faʻailoga o ni faʻafitauli laiti o le a tuliloa oe. Ae afai e te fasiotia le pusi i se miti, ona mafai ai lea ona faʻatagaina le faʻafitauli i le olaga moni.

Mafiafia ma palapala atigilima i se miti na lapatai mai le avanoa e faaseseina ai ona o le soona malie ma le mafai ona malamalama i tagata.

Gata o le fasioti tamai pusa i se miti faʻatusa faʻatusa le manuia 'aʻai o ou fili.

Igilisi miti

Taʻalo i se miti ma le kilone o loʻo i ai ma le scratching oe ma bites, o lona uiga o le pele (pe pele) o le a leaga lava, fiti ma le le tau le faʻaaloalo. E nonoa i le lumanaʻi ma ia o lona taunuuga o le a aumaia ni mea leaga ma le toʻilalo.

Miti Maya.

O le moe e fuafua e faʻalagolago i le lanu o le pusi. Afai o le tamai pusi o lanu uliuli, ia atonu o le a le o vave ona valaauliaina oe e malolo i totonu o le saweadium po o le fale laupapa. White tamai pusi i se miti o lona uiga o le filifiliga o le a o le i le va o le galuega ma le ola mataupu.

Miti Sigmtund freud.

O le pusi i se miti i le miti pepa freud stred o se malosi lagona ma le alofagia o se miti. Afai i se miti na e ofuina ai le pusi, ona ou manao lea e vaʻai i le tauleʻaleʻa o se uo leaga. O le pusi o le pusi oe - i le olaga o oe o se feusuaiga aulelei mo le isi itupa.

Miti nostradamama

O le foliga mai o le pusi i se miti tautala e uiga i le mafanafana i le fale, laki i mataupu. Ae i le taimi lava lea e tasi e mafai ai ona fai ma malosiaga leaga, le mana o le aitu. Savalivali i se miti faʻapipiʻi pusi vaaia le foliga o se tagata poto i lou olaga.

O le taimi o le taimi a Nosteradam, "e teʻi ai i se miti, o le a le maota na aumaia i le maota tele, o lona uiga o le faʻalauaʻiteleina o le malosi o le pule mo le 10 tausaga. O le vaitaimi o lana pulega o le a manatuaina e le puleaga o le faatemokalasi ma tutoatasi. "

Miti Ezopa

Afai i se miti e vaʻai ai se pusi ma pusi, o se miti o le a o lona uiga o faʻafitauli i fesoʻotaʻiga ma lau fanau. E tatau ona totogi ia i latou e aloese ai faʻalavelavea faʻafitauli. O le pusi i totonu o se miti hid i tua o se laʻau pe oso atu i le taualuga, o lona uiga mai le maile, o lona uiga o le toe faia o se tulaga lamatia na e faatoilaloina ai.

Miti faʻauigaina lofā

Saunia e Loftu, o le foliga mai o se tamai pusi i se miti e mafai ona talanoa e uiga i lou manaʻo e suʻesuʻeina le faʻaalia o le faʻataʻitaʻiga o le saienisi, suka faʻataʻitaʻiga. Talu ai o le Prest South, Cats faaeeina i tomai faatauga ma atinaeina ai. Vaʻai i se pusi poʻo se pusi i se miti, mulimuli i lou manatu.

Tusi Mole Miti

Toto i se miti, o loo nofo i ou lima, folafolaga ai faamoemoe fou ma le fiafia.

Alofa miti

Fafine paʻepaʻe fluffy tamai pusi i se miti folafolaga. Masalo o le a avea ai o ia ma tagata e faasesega i le tagata pele ma mailei. Alofa ma le Miti ma le auai o le pusi vaaia le tapping ma misa.

Pusi i le chammilile

Isi faʻamatalaga o a miti a le pusi

  • Maua se pusi i se miti o se meaalofa. I tulaga o tulaga, o nisi o siosiomaga vavalalata o le a mafua ai ou faafitauli i le mea moni.
  • Puʻe le pusi i se miti - alu i luga o faʻafitauli.
  • Taʻalo i se miti ma le pusi - Olaga e faigofie ona e faia. Faia ou faʻafitauli.
  • Tauaso fou pusa i le miti - O le taimi lelei o le taimi e mafai ona taofia ai latou fiafia. Vaʻai pe faʻapefea la ona fananau mai le kilone, o se vave faʻaleleia atili o le tulaga tautupe. O le sili atu o le lanu mea fou, o le tele o le taunuʻu mai o loʻo faʻatali mai oe.
  • Fafaga pusi i se miti. O au taumafaiga ma tausi mo le pele ia e le talisapaiaina.
  • Sefe pusi i se miti. E ui lava i le solitulafono umi, ae o le ae sau mamalu.
  • Fasioti se pusi i se miti. Faataga manuia o ou faafitauli.
  • Ave i se miti pusi i totonu o le fale. E mafai ona e faia i luga o matafaioi le talafeagai ma lea mea e mulimuli mai ai e faigata tele e faʻafetaiaʻia ai.
  • O le pusi oti i se miti. O loʻo iai nei faʻafitauli o le a fofo mo i latou lava.
  • Taofi i le miti kilomita i le lima. I le olaga moni, e tatau ona e gauai atu i lau amio, ona O nisi gaioiga e mafai ona afaina ai lou tauleleia.

Faitau atili