O a miti o le taele i miti a Miller, Fedorovskaya, Ezo, etc.

Anonim

O le fiafia, e mafai e le taʻele ona malamalama i faʻafitauli tau soifua maloloina ona o le faʻamalieina, ma o lea ua matua aoga ai lena malamalama o le a alu. Peitai, afai e te manatu i se ki talafeagai. Ae aisea le miti le taele i miti?

Fafie Fafie

I le miti a miller

  • Afai i se miti o loʻo e i ai i le tapu o tapuvae, e valoia ai oe i se maʻi pe a leai se uo, poʻo se aiga, ou te mamao ese mai i lou fale. I le taimi lava e tasi, o loʻo folafolaga ai oe fiafia i taimi uma o le a tuʻuina mai ai le faʻailoga mo se taimi umi lava i lou agaga ma faʻamanatu.
  • Afai e le o na o oe i le falelotu, sauni e feiloai ma tagata fiafia o le a aumaia oe mai le mafanafana sone, ae o le a maua le fiafia ma le malie.
  • Na mataala - ia mataala i tagata ita, i le faleʻoloa e toetoe lava a oe, e mautinoa lava le mauaina o oe lava: I lenei setete latou te mafaia ona tautala ma faia mea eseese.
  • Malamalama mulimuli ane, o au alavai e leai se uiga ma ia taʻitaʻia se mea, ma e masani ona le aoʻa, pe a e sau i fafo o le pulu i le miti.

E miti mai le a i le z

  • Afai e te fiafia ia te oe e pei o se faʻaputuga o oe poʻo seisi tagata, o loʻo i ai i se taimi lata mai, mafaufau i upu uma, ona e le faʻatamala e faʻaaoga ai lou pele, tusa lava pe e te le manaʻo ai. Afai e le sili atu le leaga o le Soum nai lo oe, o le a le mea e ono lamatia ai o le lamatiaga e le o le vave o le a e ita ai i se tasi oe lava.
  • Na e fiu i se ulugalii i se miti? Aʻo mafuaʻaga, e foliga mai ua le mafai ona e manaʻo e togi i se pusa umi, o le a alu aʻe i luga ma iʻu ai lava ina muta ma le manuia. Pe o le a e amataina se mea fou na o lagona lelei o le a aumaia oe.
  • O mataupu tau le mautonu o loʻo fuafuaina, e ono iʻu ai, e te le o maua i lou fiafia i se miti na e faia i se lavalava. Afai na e matauina isi tagata le lavalava, o loʻo taumafai se tasi e faʻatosina oe, ma o le tosina e le mafai ona fesoasoani ia te oe. Na e faʻasalalauina faʻatasi, ma o isi na tilotilo atu ia te oe, ma i le taimi e tasi ua e manaʻomia le matamuli - ua e maasiasi ma le matamuli i ai.

E ala i le miti a Federovskaya

O le taele i le Hall Cam's Fedorovskaya o loʻo valoʻiaina se aso alofa ma se tamaloa e te le tumau ai le le-gatete.

  • Ae ui i lea, afai e te fufuluina, i le taimi lava e te sau ai i le aso na e sau ai i le taimi nei ma le taimi nei, e ui lava e leai se mafuaaga.
  • Afai e te miti o loʻo e faia se taele, ona faʻatali lea e toe feiloai i se tagata fou pe alofagia. Ae afai o se isi tagata na faia, o lona uiga o le tagata o le alofa ma nei e mafai ona suia oe. E ui i lea, e le o le tala pepelo lava lo latou amata suʻe o lana telefoni, aua e na o le mataʻutia, sili atu ma le faʻatuatua lelei i le paga.
  • O loʻo e faʻatali i se finauga ogaoga ma loʻu aiga, a ea o se potu o Sword Poth Pom i se miti, pe latou te le amanaʻia lava i latou lava.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tagata e faasaina

I le miti a Ezopa

I le tala faasolopito, sa masani ona taua o le oo lava i atua ia o le a o atu i le mafanafana o le fale teu, ma Lusia, ua leva ona taua o se mea paia. Masalo o le mafuaʻaga lea ua talitonu ai lea o le miti lea na vaʻaia ai e se tagata le fausiaina, matagofie lona soifua maloloina, matagofie, mafaufau, mafaufau, mafaufau, mafaufau, mafaufau ma le malosi.
  • Afai o le vai malulu na vevela ma fiafia, o le a tonu lava le mea e tatau ona, e sili le lelei, o le a le iloa oe e le mataala. Se tulaga ese atoa, afai na malulu le potu ma pala; O lenei faʻailoga taʻu atu ia te oe e tatau ona sosoʻo ma lou soifua maloloina, o nei ua faʻaalia i le matuia lava lamatiaga.
  • O le miti o loʻo e i ai i totonu o le potu o loʻo i totonu o se potu, o loʻo masani ai ona e le masani ai, fautua ia te oe e le o le paie ma le lotovaivai, o loʻo e aʻoaʻiina uma faʻamatalaga .
  • E ui i le mea moni o le vevela o Sauna o se faʻailoga lelei, pe a fai o le vevela ma mafua ai lou le manuia, ae e le lelei tele, e te ono faʻaumatia ai le ola o se tagata. Ma afai e te toe saʻua foʻi le vaʻa, e tau atu i mea tau fatuga o mea na tutupu ma faʻafitauli i le pito i luma o le tagata lava ia.
  • E tiga ia te ia lava le sasaina o ia i se miti - o se faʻailoga o oe o lau amio e fafaga ai tala ma faitatala, a e tusa lava pe e te faʻamaoni ai
  • O le mea na fai i le potu e taʻu ai le potu Steam - i seti o toilalo, ona o le mea o le a e lagona le mautinoa. O le mea moni, manatua o soʻo se lanu uliuli pasi ma le taimi.
  • Afai na e alu i luga o le fola, amata ona vaʻavaʻai lelei mo lou aiga, o nisi oi latou, tusa lava pe leaga foi.
  • O le taele taele e aunoa ma lau miti miti i le mea moni i le lumanaʻi o le a e faia se gaioiga mataga, ita pe faʻapena foi, atonu e sili atu le matuia mai ia i latou o loʻo matuaʻi lava ai.

E le damiry's miti a le ata ma le taumalulu faamoemoe

  • Afai e te vaʻai ia te oe lava i se taʻele, ae maise e le o se lavalava o le lavalava, o se faʻailoga e te matua le fiafia ia te oe lava.
  • Peitai, afai e te tuʻua le potu faamalieina, fufulu ma matutu, ona vave lea o le alatele ma le poto masani o le a alu.
  • O le vaai i se miti, e pei foi o isi e mama, - i le mea moni o le a e aʻoaʻoina le mea lilo o le a sili atu ona e fia iloa o le a ia te ia te ia. E le tatau ona e motusia e uiga i ai, pe a e manaʻo e faʻatumauina le mautinoa o lenei tagata.
  • O le faʻailoga o le taimi e alu ai i se fomaʻi pe amata le siʻitia o le puipuiga, o le mea na e moemiti ai pei o oe o le taʻele.

Nofoaga mo le malologa i le taele

I le miti a le XXILE IGOA

  • O se tafaoga o loʻo faʻatali mo oe, o ni aso malolo, malie ma faʻafiafiaga, pe a fai o le miti i le taʻele o le turisi.
  • Afai na e iai i le SANA, o le sini la e te matua taumafai tele, le aoga. Muamua, o loʻo e faʻaalu le tele o taumafaiga ma le taimi i luga, ma lona lua, o lona taunuʻuga o le a le aumaia oe le faamalieina faamalieina.
  • Afai o loʻo e taele ma maua fiafia mai ai, o lou aiga, faʻapea foʻi ma le olaga faʻa-totino o le fiafia ma le ola lelei.
  • Ae o le vaʻai i se miti, o se tasi na maʻimau, - i se mea manaia, pisapisao, ae leaga. Afai o le potu o le tama - i faʻafitauli puʻupuʻu ma tupe, ma afai o le teine ​​o le le fiafia, faʻanoanoa ma le faʻanoanoa.
  • Afai sa e iai i le potu Steam, o le faʻailoga lea o ou faʻafitauli e mafai ona foʻia ma le manuia, ae mo lenei mea e tatau ona e mafaufau i ai saʻo.

Faitau atili