Card i le aso o le Fanau Tarot: Taua ma Detharyption Faʻafefea ona talosaga

Anonim

Aʻoaʻo le mea o loʻo i ai lau Tarot Card i le aso fanau, ma e mafai ona sili atu lou malamalama i ou uiga. O le tagata filifilia Arcan o le a faʻaalia ai malosiaga ma vaivaiga, o le a taʻu atu ai manatu o fegalegaleaiga ma isi ma sili atu.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Faʻafefea ona fuafua le Tarot card i le aso fanau

Ina ia iloa le Tarot card i le aso fanau, e tatau ona e faia ni polokalama televave. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga.

Decryption i le aso fanau

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e fanau ia Oketopa 16, 1991:

  1. Fuafua le numera muamua - e tutusa ma le numera o le fanau mai. Afai o lenei aso e i lalo ifo o le 25, matou te tuua le suia. A tele atu, matou toese 22. I a matou faataʻitaʻiga, o le numera o le fanau mai e sefuluono.
  2. O le numera lona lua ua fuafuaina e uiga i le gagauina o le tele o numera o le aso fanau: 1 + 6 + 1 + 1 + 1-22 = 6. Ole numera lona lua lea.
  3. O le numera tolu e fuafua e ala i le faʻaopopoina o fuainumera o le aso fanau, masina ma le tausaga. O le numera muamua o le 16, lona lua - 10, lona tolu - 1 + 1 + 1 = 20. matou te aotele le taua o mea taua: 16 + 20) 20. Matou te faʻaauau le fuafuaina: 46-22 = 24, 24-22 = 2.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le iʻuga, e tolu numera: 16, 6, 2, 2. Latou te feagai ma le Arkanaam o le 'olo, Tounter and Friestessessses.

Decryption i le aso fanau

Tarot aso fanau

O le a le mea o le a taʻu atu i numera uma:

  1. O le muamua o le sili ona taua Arcan. O loʻo faʻaalia ai mea o le uiga o le uiga o uiga faʻapitoa o se tagata, e malamalama naʻo ia lava e faʻaalia lava ia te ia lava ma e i ai le sili ona aʻafia i amioga. O nisi taimi e faʻailoa ai taleni, faʻamatalaga mai le natura.
  2. O le numera lona lua e iai lona uiga lilo. O loʻo faʻaalia mai ai uiga o le tagata e taʻavale, e le malamalama, i taimi uma lava latou te leʻi fesiligia. Ma le isi mea e faʻailoa mai ai e lenei Arcan se valaʻau ma lona faʻamoemoe.
  3. O le numera tolu o loʻo faʻatumuina le aoga o le lua na faia muamua. O le mea sili lea o le faʻaoʻo atu o uiga lelei.

Le taua o arcanes i le aso fanau

NumEuloloccloction Nurmet Tarot

Ina ua uma ona e fuafuaina uma numera numera ma iloa le uiga, faitau le fua o Arcana:

  • 1 Magic - O se tagata faʻamalosi e le o fai ma sui o le olaga e aunoa ma le faʻamalosi tino. E matua fatufatu, e i ai i tomai faataulaitu. Vaega pouliuli o le uiga - o se aga e taufaasese ma misa.
  • 2 sriesses - o se tagata e matua maasiasi. Fiafia e tausi ma fesoasoani i tagata, fuliina a latou psycho-lagona tulaga. Manuia le mafaufau ma le faiaoga. Vaega pogisa o uiga - o le le mautonu, o le naunautaʻiga i le malosi faʻamalosi, faitioga, o loʻo mamafa, e le mafaamatalaina o tali.
  • 3 E lelei o le 3 malo o se ava lelei pe masani ai le tagata o le aiga. Moni foliga i le olaga, sexy, e mafai ai ona ou manuia. Vaega pogisa o le tagata - o le agavaʻa e fesoʻotaʻi ma soʻotaga, o le le mafaia e faʻatonutonu ai o latou lagona.
  • 4 Emperor - O se tagata e pulea, ituaiga, e fiafia tele i le tui i mea uma, nafa ma le malosi. Sili atu ma le taitai lotu. O le itu pogisa o le tagata o loʻo faʻaalia i le loto maʻaʻa, osofaʻiga, le atoatoaga.
  • 5 O le tagata talie o se tagata e faʻalogologo pea ma foaʻi atu se fautuaga lelei. Faufautua Lelei, Suesuega Faaletino I se faavalolosi faavalavai - o se pepelo ma tagata pepelo, o lo o ola ai i le faaleagaga ma amioga tatau.
  • 6 Alofaga - Matagofie, lelei ma fiafia ma fiafia, ua faamanuiaina i le isi itupa o feusuaiga, matagofie uo. O le le lelei o faʻaaliga o le avea pea ma tagata auai i le alofa tafafao, lavelave o le le mafai ona faʻaaogaina o ogaoga mafutaga.
  • 7 O le kariota o se toa, malosi, talitonuina le tagata, tumau mausali i luga o Ona vae. Fetuunai gaioiga, sui, malaga. I le pogisa faʻaaliga o se paie, le fefe ma le le mautonu.
  • 8 Faamasinoga Faasino - O le faʻamauvai ma le paleni tagata, tuʻuina i ai ma le mafaufau lelei. O le ituaiga sili o gaioiga o le Jursispruppess. I le pogisa, na aliali mai, o se tagata le mama ma le lavelave karma.
  • 9 Uiga Faʻaaloalo - Aporce, atiaʻeina le tamaloa faʻaleagaga o loʻo sili le talisapaia o mea leaga, toʻafilemu ma le fealofani i mea uma. Ae mafai ai ona manumalo i le egofiga, mataualeaina, poto masani faafitauli i fesoʻotaʻiga ma le lalolagi ma tagata.
  • 10 uili uili. Faateleina le faamalieina, malosi ma malosi. I se faʻaaliga le lelei, e mafai ona matua faʻaleʻatuina, fefe i suiga ma ola ua tuanaʻi, aua e te alu ese i le lumanaʻi fiafia.
  • 11 O le mana o se tagata faʻavae ma le mautinoa, aapa mai, e masani lava o se tagata taʻalo. Ma se itu le lelei, atonu e i ai se paie ma le sili ona leaga e le manaʻo e fai se mea mo suiga lelei i le olaga.
  • 12 Nauaina - Pele Masani, Spy, faigofie, fuafua le fatufatu. I se faʻaaliga le lelei, e mafai ona i ai ni faʻailoga ma ola i lanu piniki. Faasolosolo taumafai soo.
  • 13 O le oti o se mea e malosi tele malosi malosi faʻapitoa manaʻoga, atonu e i ai ni tomai faʻapitoa. Sili ona lelei a le militeri, auala. I se uiga le lelei o loʻo i ai le agavaʻa i le ava malosi poʻo vaisu, faʻalagolago i luga o le asoa.
  • 14 Faʻalelei - o se tagata e alofa i meaola, e malu ma toʻafilemu ma le toʻafilemu, agalelei. Ae e mafai ona matua tele pe, i se isi itu, na vevela ma le paleni.
  • 15 O le Tiapolo e manaia ma sexy, faigofie faasee ma oso i le alofa ia te ia lava. I se faʻaposoʻoilisina pogisa, e mafai ona suia i se taupulega ma aumai le afaina o tagata.
  • 16 Tower o se tagata faʻamalosi ma galue e le fiafia e nofo filemu, e masani ona suia le ula ma le le fiafia. I se faʻaaliga le lelei, e ono fefiloi ma mea faʻasolitulafono, ia tofo i faʻafitauli ma le psyche, lamatia le ola i le fatufatu.
  • 17 Star - o le fatufatu, tagata lelei, tagata faaleagaga. I le valoga pogisa, o le ata, paie, tu i luga olaga, aunoa ma le maitauina o ana sologa lelei.
  • 18 masina o le talenia o tusiata i se lalolagi o faatufugaga, e i ai lona lelei atiae. Faatasi ai ma se itu le lelei, o loo soifua ai i lalo o le pule o fefe, le maitau, le maitau, atonu o ni faʻavavega, ma le ava malosi.
  • 19 E sili le tagata o le la i le Atua, e taua le avea ma ogatotonu o le gauai. E alofa tele o ia ma talisapaia le faʻamafanafanaina o mea uma o si o loʻo siʻomia lava e aulelei. I se faʻaaliga leaga, e mafai ona avea manatu faapito, ma e le saogalemu o ia ma Faasalaga.
  • 20 FAAMASINO - O se faailoga o le poto ma le loloto faaleagaga, e tatau ona iloaina e isi. O le le lelei faʻaaliga o olaga i se tasi aso, le taliaina, faʻatutuina, faʻatu le tele o aitalafu.
  • 21 O le lalolagi o se tagata mautu e sili atu nai lo na o le toʻa ma le itu, uiga ma le kalama mama. I se tulaga le lelei e mafai ona paie ma sola ese mai faʻafitauli, e aunoa ma le maitauina o avanoa ma avanoa leaga.
  • 22 O le Jester o se mea malosi natura natura, togafiti togafiti e mafai ona atiae. O le tagata solitulafono, o Le na faia, e masani lava i se taunuuga masani, e fiafia i le malaga. Mai le itu pogisa e mafai ona popole, valea, ma se manatu iloga, eccentric.

Matamata vitio e uiga i numera numera i luga o le Tarot i le aso fanau:

Pe a tuʻulafoaʻiina, le naʻo le tuʻulafoaʻiina o uiga lelei o uiga, ae faʻapea foi i ona mafuaʻaga le lelei. O le "pisa" o le amio, e tatau ona e iloa, o le taimi tonu lea e mafai ai ona sefe oe lava.

Faitau atili