O a miti o le falemaʻi i le miti faʻauiga Loffe, Tsvetkov, Vantu

Anonim

MULIMAU I falemai, fomai fomai ma fomai teuteuga o se lapataiga ma se valaau e faalogo i lou tino. O le a le miti a le falemai a le falemai? O lenei faʻailoga faʻapitoa, o le leaga o le omen poʻo se harbinger o lelei suiga? O loʻo faʻatali mo luma ma o le a le faʻailoga e mafai ai e le atulaulau ona fesoasoani i le miti tusi.

I le falemai

Matou te aʻoaʻoina faʻamatalaga lautele e uiga i le falemaʻi moe

E tusa ai ma le General Allral General Regrements, o le falemai i se miti o se lapataiga e uiga i le falemaʻi (o le faiʻai e maua ai se faʻailoga o le le mafaufau). Tusa lava pe lagona e se tagata le lelei, pe a maeʻa le po o se po e, ua fautuaina e asiasi i le fomaʻi, ma e sili atu ona faia se suʻesuʻega mo faʻamaʻi pi uaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le isi faʻauiga o le moe faʻalagolago i isi tulaga faʻapitoa.

  1. Afai e te fiafia ua e aʻoaʻo i le falemaʻi Uarota, o le faʻailoga lea o le falemaʻi. O le aano lea, o le matou lapataiga sao.
  2. A i se miti, e te alu i se tasi mai aiga poʻo ni mea e masani ai i le falemaʻi, ua saunia mo tala le fiafia.
  3. Afai o loʻo e lafoaʻi i le miti pe tuʻua puipui o le falemaʻi, e folafola na e faʻateʻaina ni faʻafitauli faʻafuaseʻi poʻo se tulaga lelei mai le tulaga le lelei.
  4. Ina ia vaʻai i le falemaʻi moni i se miti, lea na e tuʻuina ai i le taimi talu ai nei, e toe faafoi le maʻi poʻo faʻafitauli fou o le soifua maloloina.
  5. Pa'ū i totonu o se fomai nifo o lona uiga o falaoamata faʻale-agaga, faʻafitauli i manaʻoga lagona, popole.
  6. Afai o miti miti o se tagata e matua faasolitulafono ma o ia lava i le falemai o le falemai, o le muamua lea o le vave toe faaleleia

Mo le faasinomaga! E fai mai le ofu o le falemai e iai lau mea e le aoga. Ia faaeteete, faamatala e uiga i au fuafuaga.

Faʻamatalaga auiliili ma faʻamatalaga

E tusa ai ma le School Hall Record, le falemaʻi i se miti na teʻa se faʻalavelave poʻo se maʻi. Ae le saʻo mai le falemaʻi - i le vave toe faaleleia poʻo le faʻatagaina i le faʻafitauli.

O le a le iloa o le Loff?

Loffam miti faʻauiga faʻamatala e faʻamatala e le falemaʻi o le falemaʻi.
  1. Matagaluega o le Family GamLaince - Faʻaititia Faʻaititia ma Malosi na oʻo i tagata vavalalata e i ai faigata o le soifua maloloina faʻafitauli.
  2. Aveese i le fomai o se faʻailoga o le tuʻua ma le lagona o le le fiafia. Oe manaʻomia le mafaufau ma le popole ua e faʻanoanoa.
  3. O le Matagaluega o le Galuega faatino o le uiga moni o le faʻalagolago i le faʻalagolago i lea, ma le manaʻomia mo le mafaufau i isi.
  4. O le toe faʻaola i se miti o se faʻailoga o le faʻafitauli i le olaga o le tagata lava ia. Masalo e te faia le paga e fia tuua oe. Tatala i ai ma leai se avanoa mo mafutaga fou.
  5. Afai o le fafine o le miti o se Matagaluega Gynecomlogical, o le lapataiga lea o le a le o toe i ai se tala. Mo se teine ​​le faʻaipoipo, o le fono ma se tane i le lumanaʻi e mafai, mo se fafine faaipoipo - o se mea fou i le itu.

Alualu i luma o le Awaer

E ala i le miti miti o TSVTKOV, vaʻai le falemaʻi i tafatafa o le agaga vaʻaia e seasea ona seasea le papatisoga o le tamaititi. Taoto i le falemaʻi - i le le fiafia o le leiloa poʻo ni mea valea (faʻaalia le faautauta ma le mataala i le gaioiga). O le falemaʻi o le mafaufau - i le manuia faʻaiuga o le faʻafitauli tulaga, manuia ma le fiafia. Vaʻai oe lava i se fomaʻi - manuia i mataupu, pisinisi ma galuega.

I luga o le falemai

Apalai i miti mai Initia

E tusa ai ma le faʻauiga a le Initia faʻauiga, o le falemaʻi o se faʻailoga o faʻafitauli e le fofogaina ma le afaina o le fanau a tamaiti. Afai na e tuʻuina i totonu o se falemaʻi i se miti, ona o se mea moni, e malosi ai se tasi i le mafaufau loloto ia te oe, mai lea e te aʻoaʻoina ai. Taoto i le uarota ma le tele o moega - o se faailoga o le tuuatoatasi. O puipui lelei e lapopoa i le vaitaimi o le tagata lava ia vali? O le mea lea, o le teteʻa, teteʻa, le leiloa o galuega.

Tusi Tafa o le Heroled Evdokia

O le Faamaloloina o EVDokia

  • Alu i fafo i se miti mai le falemaʻi - e aveese ai faʻafitauli ma faʻalavelave leaga;
  • avea ma gasegase i le maʻi moni;
  • vaʻai se fomaʻi i o latou lava - i le maʻi vave;
  • vaʻai falemaʻi mai le itu - i le manuia ma le soifua maloloina;
  • Asiasi i le gasegase - i le leaga o sisifo.

Miti Vangu

Saunia e le Thim Camp VoNa, Sa i ai o ia i le falemaʻi e faatatau i faʻafitauli faʻamalositino ma faʻafitauli faʻaleagaga - le ita, le fiafia, faʻamalieina ai o latou lava, tuʻua ia i latou lava, tuʻua ia i latou lava, tuʻua ia i latou lava, tuʻua ia i latou lava, tuʻua ia i latou lava, tuʻua Ina ia faia se suʻesuʻega ma le faʻailo, i se isi faʻailoga, o se faʻailoga lelei, na ia tulia i le fofoina o faʻafitauli o faʻafitauli ma alualu i luma. Fai suʻega - ia faʻatagaina ni faʻafitauli le talafeagai. O se asiasiga i le nofoaga faafomaʻi e faigata ile galuega, ae faʻaiʻu i le manuia ma le faʻaiʻuga.

Faaputuga puʻupuʻu le faʻauiga o le Freud

Miti freud. O le Austrian Psychonalyst na lauiloa i le lalolagi e maua ai se tali uiga ese i le fesili: "O le a le mea e faia e le miti faimi?" Fai mai o ia o se faʻaaliga manaia o le po e faʻaalia ai le le lelei o feusuaiga, ma le mafaufau o le mafaufau ma le le mafai.

Felauaiga i le falemai

Matou te manatu o le uiga o isi miti

E oʻo i miti a le tagata faataulaitu o medeo, vaʻai le falemaʻi o lona uiga e faʻaliliu mea vave, faʻafitauli ma le tausiga. E vaʻai ia te ia se falemaʻi faigaluega - i taimi faigata, raster. Afai e te asiasi i le falemai i se miti, lea na i ai se foliga, o se Harbider o suiga tele i le olaga, o le olaga o le malosi taua.

O le tusi a Rusia miti a Rusia anamua e maua ai se decoding:

  • ia i le falemai, asiasi i se tasi - faʻatali mo le talosaga mo le tautua, e mumuʻese ai e le mafai ona e le mafai;
  • Ia i le falemai o le falemai o se gasegase - i le falemai;
  • O le avea ma fomaʻi o le falemaʻi - faʻamoemoe o oe e feagai ai ma le olaga o se isi tagata.

E pei ona vaaia mai faʻauiga o faʻauiga o le tele o miti o le potu, o le miti o le tele o mataupu o se faʻailoga o se faʻafitauli o le tino poʻo le mafaufau. O le miti e manaʻomia le vaʻai mo auala e foia ai lenei faʻafitauli ma aua le faʻatagaina le tulaga i luga o Samberk. Manatua o 'au uma e defferce o se okeli, fautuaga, o le a le mea e faʻatali pe faʻapefea ona e faia pe faʻatino i le olaga moni.

Faitau atili