O a miti palapala ipu i miti a freud, miller, vansu

Anonim

I le avea ai o se tulafono, o aso uma o aiga o aiga uma e fesoʻotaʻi ma kuka, faamamaina, fufulu, fufulu ipu. Mo tamaʻitaʻi, e masani lava ona iai se vaega o aʻoaʻoga masani ma tatau a tagata, ma tagata - fiafia le faʻafegia mai i le komupiuta ma foia mataupu tau pisinisi. I a matou mea e gata ai a matou pemita, e mafai foi ona tatou vaai i ipu palapala palapala. O a miti na o se taupulepulega, faitau i le faamaonia o miti.

O ipu e fiafia i le mama

Palapala ipu - le tele o soʻo se umukuka. O le a le tele o aʻu, o loʻo i ai lava i le mea o le a pepelo. Ioe, o se mea leaga o se folafolaga le lelei o lo tatou le iloa. O le mea lea, e taua le manatua, e le tatau ona fufulu le umukuka meataʻalo. Ma afai na e maua le avanoa e vaʻai ai i lena tulaga faʻapitoa, soʻoga o le: sipuni tele, kuka, tao, tao, ona sili lea o le faʻauigaina o le moe.

O mea uma e fesoʻotaʻi ma mea faitino o le olaga ma e faʻapitoa le loto e faʻailoa e le foia o aiga ma fesoʻotaʻiga mataupu. Mo tamaloloa, o na miti e mafai ona avea o se procurter wild i le pisinisi pisinisi. Mafaufau sili atu i tulaga uma.

I luga o le mapu i le lanumoana

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu o le mea o le po po o le mea o loʻo atagia ai e le aiga o le tagata o lona agaga male mafaufau. Tele pisinisi i totonu o le fale e taoto i auala matagofie. Masalo vaivai faʻaputuputu, ma le le faʻafetai i se tasi e leai se agaga talisapaia ma e le matauina.

Afai e tatau i le tagata talavou ona faʻalavelave i papatusi palapala, sivenipani, o loʻo folafola mai le alofa ma le moomoo. Ma aveese mai le laulau - i le monononous ma leaga galuega.

O se tamaʻitaʻi faaipoipo e vaʻai i ipu le elemene eleʻele i le magoto - i le valea ma le le faʻamalosi i le olaga. Ae afai tatou te toe faʻatupuina le mama, lau finaloga ma le galuega o le a faʻafetaiaʻi i se taimi lata mai.

Laupapa i lalo o le crane

O nisi tioata na mou ese atu o fasimoli lima ma nutimomomoia - o se faʻailoga lelei, faatali mo meaalofa o le iuga.

Faʻaseseina sipuni ma tui e talanoa ai i faʻafitauli ma faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma amioga a lau fanau. Oloa ma mea na malolo ai i luga o le laulau i luga o le laulau mistres ma aiga.

Fufulu le eseʻesega o le tipi ma le pan faʻaalia le auala e te taumafai ai e faʻafiafiaina tagata uma ina ia mafai ai e lou aiga ona toʻafilemu, malolo ma malu.

Afai e fesoasoani le toʻalua i le umukuka - i le mea moni, mamafa, o le mamafa, o mafutaga ua faia i le va o oe. O le siosiomaga i totonu o le aiga e matua faaitiitia. E te manaʻomia se talanoaga mo agaga, e faʻaosooso lea mo le faʻavasegaina.

O fafine e leʻi faʻaipoipo e tali mai ai ni matatioata efuefu na faʻaalia ai le tatalaina o lona lava ola. O lau galuega galue i galuega poʻo sauniga lautele e le tuʻuina atu ia te oe le avanoa e vaʻai ai ia te oe lava o se fafine. E te le amanaʻia manatu ma faʻafetai o aliʻi ma faʻatumuina i latou lava mo le tuʻua i le lumanaʻi.

Na tuua e le tagata tuulafoaia le pefu o le pefu o le pefu ma papatusi - o se miti le lelei folafola i le olaga o miti a se tagata o le a i ai manaoga leaga ma le agaalofa.

Miti o le pato ma le toega o meaʻai mago - i le leaga o lou tulaga. O au tupe faʻaalu e sili atu nai lo tupe maua. O aitalafu ma nonogatupe e le o lau ala, taumafai e talitonuina na o oe.

O fea la laʻu sipuni tele

Alii o le fale i le ofoofogia, ae le o se tiute o aso uma. I miti, o laupapa palapala e mafai ona atagia ai le le lelei o le tulaga o mea fai pisinisi. Ae o nei faafitauli o le a le tupu. E le gata i lea, o le a tele avanoa e aloese ai mai ia latou faafetai i lou poto masani, ita ma manogi.

O i latou o loʻo pisi tele i le malae o fefaʻatauaiga, e faʻaaogaina e aloese ai mai le po faʻafefeʻau o tagata le mautonu. Talu ai o faʻatuatua i le faʻavae o mataupu tau fefaʻatauaiga, ma lona faʻamaualuga e uiga i le faʻamaoni o le paga ma e malamalama lelei o feuiaiga.

Mauga o palapala palapala ma papatusi i le magoto, ae e le aoga - e le mafai ona fofoina o faʻafitauli o faʻafitauli ua tutoʻatasi. Afai na e mauaina le mataupu ma le umukuka pupula, faʻatali mo se suiga lelei i soʻo se mea o le olaga, aemaise lava le tagata.

Na fufuluina e le tagata ipu

Tagata fai pisinisi lava e mamao mai le aiga, i se miti foi ua tatau foi ona fufulu naifi ma midrories.

  • Siliva siliva - i masalosaloga i le faʻamaoni o paaga, e ono le aoga le feuiaiga mo oe, ma ua e leiloa le tele o tupe teufaafaigaluega;
  • Ua matua vaivai lava pe o le mea moni o le a le fiafia
  • Golden Teucer ma le mou atu meaai - i le gaumativa ma malaia;
  • Pauna PAN - faatali mo le manuia ma polofiti;
  • punou ma sipuni - i tupe le fuafuaina;
  • O le ipu ipu - i le le mafaufauina;
  • Le omea fagu - i le scandal i totonu o le aiga lio.

O le manaʻo e fufulu se isi mea a se isi tagata o lona uiga o lou gatete ma le faʻatapulaʻaina o lou lua i lou afa lona lua. O loʻo e faʻaalia tele le teine, ma o lau mafutaga e sili atu nai lo lona itu.

Mama ma fufulu le umukuka nai lo le toʻalua - ia faʻateʻaina mea o aiga ma tiute. E mafai i se taimi lata mai o le a e tuʻuina le tusi faia i le auala, e aveese le lapisi ma saili mea taua mo oe lava.

Mo se tamaloa e vaʻai pe faʻafefea ona fufuluina le av wwts mago ma tuu le tautua i nofoaga, o se iʻuga lelei o se fale faʻafiafia. O feteenaiga uma o le a afaina ai, ma e le o toe umi se taimi o le a le lalolagi ma le filemu.

Fai ni mulivae mai lalo o le kofe i totonu o le ofisa, a o au tiute autu e le fesoʻotaʻi ma lenei - i le tele o faʻafitauli i le mea moni. Ua e masani ona faʻalavelave e le fesoasoani a isi, ma lau pule aʻo leʻi faia le tusi lesona i lenei taimi. E te le talitonuina i le folafolaina ma manaia poloketi, ma taumafai e fufui i le masani ai o mataupu e le manaʻomia le mafaufau lelei ma le poto masani.

O le tele o ipu e lua seneturi ola. Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O loʻo aʻafia ai le umukuka a le umukuka i le lumanaʻi, aemaise lava pe a leai ni lima o le a talotalo. O le manuia moni o loo faʻatalitali mo se miti, vaʻai i le mama o flass, sipuni, kuka. O le tamaoaiga i totonu o le fale ma le fausiaina atoa o le ola o loʻo tuʻuina mai ia te oe.

O se tamaitai talavou na vaaia se faatau ma le matagofie o le pupula ma le fiafia i se tagata lelei ma le faamaoni ma le faamaoni.

Meafaigaluega mauga

E le mafai ona motusia meaʻai e leʻi paʻu ma vaivaiga e faʻamalosia ai le vevesi ma le le mautonu i mataupu, lelava ma pala o le Agaga.

Sigmund freud

O le ipu e faʻamaonia ai le feminine amataga ma e fesoʻotaʻi ma le itupa o le fafine. O le falai falai o le falai, o le o le miti o le a miti, o le tele o le faʻalavelaveina o le teine ​​i ona feusuaiga sootaga. O le faʻatamalaina o paʻaga o paʻaga i le maualuga o lagona ma manaʻoga e mafai ona oʻo atu i faʻafitauli i le vavalalata o le afā, o faʻamaʻi o fafine e le aofia ai.

O mea mama ma supa umukuka o loʻo vaʻaia ia i latou o loʻo i le matagofie o foliga ma matagofie mo le isi itupa.

Vanga.

Lulu moli ma isi meafaigaluega i se miti - o se faailoga lelei, le fanau mai o tamaiti ma soifua lelei i le aiga. Ma auai i lenei ma le toalua - i le tele-ala.

Faitau atili