O le a miti se alii talavou sa i ai muamua i le miti

Anonim

Afai e te moemiti i ai se fiafia sa i ai muamua i se miti, lea ua e foi faamemelo e uiga i lou aso ua mavae. O le, sootaga muamua tele faalavelave i le tagata lava ia-realizer, atiina ae o ni tagata taitoatasi, galo tuai ma amata ai se olaga fou. Ae ei ai isi faaliliuga o le moe. Ina ia iloa po o le a se miti alii talavou sa i ai muamua, e le tatau ona taumafai e manatua mea uma ma auiliiliga itiiti - lea o le a mafai ona le tusi miti e tuuina atu ia te oe se faaliliuga e sili atu saʻo.

E tusa ai ma le tusi miti masani, pe afai i se miti ma lona alii talavou sa i ai muamua ia te outou e sogi lea i se mea moni olaga o le a le talafeagai o outou, o le a se mea a maua mo oe.

Afai e te moemiti i ai se gaoioiga tau faiga aiga ma lou muamua, ia saunia mo le exacerbation o le feeseeseaiga tuai. Afai e te finau ma le muamua, lea o le a le pine ae o loo faatalitali mo suiga i luma faaletagata lava ia, ma mo le lelei. Latou solia i se miti - o se fonotaga fou o loo faatalitali mai ia te oe.

Afai e tupu i se taua a miti ma le muamua, lea i le ola moni, o lou alii i le taimi nei o le a maua se lagona malosi o le umiaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti

Aisea e lo tatou o mai muamua pele ia i tatou i miti?

O le foliga mai o se alii talavou sa i ai muamua masani lava ona mafua ai le ita ma le popole, aemaise lava i le tamaitai e lei maua se paaga agaga ina ua uma ona faamavae.

Sili ona miti faanoanoa e uiga i le alii talavou sa i ai muamua i latou i totonu o ia lea, e faamatala soo se mea, o loo talanoa e uiga i le vaeluaina o faatasi ma oe pe na alu ese. I nisi tulaga, e pei o se miti faatusa i ai le mataʻu i le aveesea o le sili ona taugata ma taua.

Afai e masani ona outou muamua moemiti, ma i tulaga eseese, mafaufau i ai, atonu o loo ola pea ma aveina aʻe lona faatagata ou lagona lava le tele o au miti ma mafaufauga.

E tatau ona tuuina atu i le faauigaga sao i lou moe, ona e oo lava i le eseese laiti sili ona matua taua lava.

Afai e te amanaia le faailoga mālō, so o se tagata o ia lea i se miti, e mautinoa lava e manatu o ia te oe. Ma afai e lenei tagata lou fiafia sa i ai muamua, e tatau ona faafiafia ia te oe se itiiti. O le mea moni o le latalata o le tagata ia te oe ia le itiiti ifo i nisi o taimi ua manatu o nisi taimi e uiga ia te oe, atonu o le faauigaga sili ona matagofie o le moe.

Manatua lena i totonu o le faauigaga o na moe, e mafai ona e oo lava feiloai a itiiti malie. Mo se faataitaiga, fai mai le tusi miti Igilisi e puipuia ai le miti e mai i ituaiga uma o taulāitu. Ua fautuaina e manatua ai le lapataiga, aemaise lava pe afai o lau pele soloi muamua lagona vao.

Anamua

Miti faʻauigaina: o le talavou sa avea ma talavou - faʻamatala o miti lauiloa

  • Moe e uiga i lau tama talavou muamua pe a uma ona e i ai i se mafutaga fou, o le leai o se tuʻinanauga ma alofa, o lea ia taumafai e vaʻai i feusuaiga ma se paaga fou.
  • Afai e iai le muamua, faʻaipoipo i se isi, ua oʻo i le taimi e faʻamagaloina ai se tasi mo le faʻalumaina tuai.
  • O le miti, lea e leʻi maeʻa le talanoaga, faʻailoga o le mea moni e te le mafai ona faʻatautaia lau mafutaga i se mea talafeagai ma i le olaga moni e te talanoa ai i lenei tagata. Miti o meaʻai e sili ona talafeagai pe a vavaeeseina o loʻo i ai i lau mea sese ma i le maualuga o lou iloa o lou tausalaina. I lea tulaga, o le Frack Forces o se alii talavou sa ono mafai ona faalavelave, ma o le fesili a ia ituaiga miti o le a foia na o ia lava.
  • A faapea o le Pele Pele, lea ua le toe ola, ua iloa le tulaga matautia. Ma afai o le tagata ua maliu i se miti na filifili e fesoasoani ia te oe, i le isi itu, o loʻo taʻu mai ai e mafai ona e manumalo i faʻafitauli uma ma manumalo i le au fili.
  • O se alii talavou sa faʻaipoipo ia te oe, o se tulafono, miti o faʻafitauli ma popolega.
  • O le miti lea o le ae aʻoaʻoina ai lou ep-pele, avea ma osofaʻiga o se tele-fua tele suiga i lou olaga ma lona olaga. Ma le isi, o lenei miti e mafai ona fuafuaina e se fonotaga a le falemai i le mea moni.
  • Afai o se talavou talavou i se miti na tuʻuina atu ia te oe se ituaiga o ofo poʻo se meaalofa, mafaufau i se miti o se faʻailoga o le mafai ona tupu.
  • Ou te faʻalogo i le leo o se talavou muamua i se miti poʻo talanoa ia te ia i luga o le telefoni - E mafai ona toe o lona lagona mo oe o seoli. Masalo na ia mafaufau tele i ai ma manao e talanoa ia te oe i le mea moni.
  • Ina ia vaʻai i le alii talavou muamua i se miti, o le mea muamua o lou muamua alofa, faʻatusa o le mea moni o le mea moni e te le o maua ai ma lou ulu.
  • Atonu na e miti i se miti uiga ese ma matautia e te fasiotia ai lau ex. Na ia fai mai e le manaʻomia le fefe e sui se mea i le olaga, o le tele o le a e faʻatali mo se laki moni i taumafaiga uma.

Miti

O miti masani

Saili le ki i le miti o se miti o le a fesoasoani i le tele o miti masani

Miti o fugalaau

E tusa ai ma lenei miti tusi, vaʻai se alii talavou muamua i se miti e le o aumaia se mea lelei. Masalo o le ae faia se mea lelei tele, lea e mafai ona taʻitaʻia ai oe i le faʻanoanoa.

Tusi i le taimi nei

Afai i se miti na e matauina o se alii talavou sa avea ma alofa ma taleʻuga ia te oe, "faatali mo se mea e ofo ai e le masani ona fiafia ai.

Afai na maliu le muamua i se miti, e leʻi umi ae o le a e faaipoipo pe fanauina le pepe.

Miti o freud.

E tusa ai ma tusi le miti a Freud, o se alii talavou sa i ai muamua e mafai ona faatusa i ai le mataʻu subconscious o se tamaitai e uiga i lona faalataina po o le fouvale.

E vaai i le alii talavou sa i ai muamua i se miti, lea sa lou uluaʻi alofa faatusa i ai le mea moni e faapea i le olaga moni o oe o le lava lelei ma sootaga faigofie lea e te faatofuina ma lou ulu e tasi.

Atonu ua e moemiti i se miti uiga ese ma le matautia lea e te fasioti i lou Eso. Fai mai o ia e le manaomia e le fefe e suia se mea i le olaga, o le tele o le a faatalitali mo laki moni lava i taumafaiga uma.

Miti Miller

O se alii talavou sa i ai muamua i le Miller tusi miti tautala e uiga i le suiga mai. Gata i lea, o suiga i le olaga e mafai ona lelei ma le lelei.

Sogi i se talanoa muamua i se miti e uiga i suiga lelei, ma feusuaʻiga e feteenaiga.

Faitau atili