O a miti o le mafaufauina o tupe mai le miti fladnies fraud, miller, vangi

Anonim

O mea uma o le ola o le olaga o nei aso o loʻo fesoʻotaʻi ma feuiaiga tautupe. Ma o aso uma e tatau ona tatou mafaufau i ai tupe. Tupe Faʻasalalauga Faʻafetai i le sikoa ma matou miti. O a miti o sea miti o le a taʻu mai miti lauiloa.

O le fiva auro pe sui ai lau taga lautele

Tupe faʻaalu o tupe maua i taimi uma e masani ona aʻoaʻoina le mana, manaʻoga tetele ma sa faʻatauvaʻa. Faʻamaopoopo faasologa o ituaiga eseese o suiga ma faʻatupuina o feusuaiga, latou te faʻaali atu le malosi ma le malosi taua o momoe.

Ae mafai ona taʻu mai e uiga i isi foliga o le tagata. E masani ona toe manatua - o se faʻailoga o le tele o miti alofa i tupe. O le lanu viole ma le le mautonu e le vali ai se tagata, ma e sili atu foi ia aua le folafolaina ni penefiti.

Ristle pili po o le tatagi tupe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fuafua se numera tele o faʻamaumauga o faʻamaumauga folafolaga mulivae. Le ono mafai ona faʻateleina le totogi poʻo le galuega tuputupu aʻe ma se fesiitaiga i se maualuga totogi totogi tulaga. Lenei o le a tupu uma faʻafetai i lou onosaʻi ma le galue malosi. O le iʻuga, atonu e mafai ona e vave faia lau tupe mo lau oe lava pisinisi ma i le lumanaʻi ona faʻaopopoina.

Tala o le Teugatupe

Oomi le trifle i se miti e aunoa ma le iloa lelei o se lagona lelei - o se lapataiga mo oe o le filifiliga saʻo ma le faʻaeteete i feuiaiga tau faʻatau atu. O le faanatinati ma le faatamala o le a taitai atu ai i le maliu o le sea o le tele o tupe.

Mafaufau ma iloa le le lava o ni tupe uʻamea - o le a molia oe i mea tau faʻatauvaʻa. Sauni e taui mo le faʻaleagaina poʻo le faʻapolofesa e puipuia ai le tulaga.

O le tala i pepa tupe faʻailoga oe ma mafua ai le fiafia - mitamita i mea uma o loʻo i lalo o le pule, e le sili atu mea uma ma popolega i le tatou soifua maloloina. Ma le isi mea, o loʻo e faʻatali mo nisi faʻamatalaga taua na e sauniuni ai mo se taimi umi ma kopi.

Tele tupe maua i le atotupe - o loʻo e faʻatali mo le matua sili ona lelei i le pisinisi vaega. O le pule o le siʻomaga ma le faʻaaloalo o pele ua tuputupu aʻe i alualu i luma geometrion.

Tala

Tufafa atu le tupe siliva ma le lelei faailoga - o se faʻailoga lelei, o fuafuaga uma o le a faʻatino ma aumai se faʻailoga lelei.

O le alu o le Pili o le pili o taimi e faʻaalia ai miti o miti ia i latou. O le fua o le a avea ma papupuni e nonoa ai mea fou e masani ai ma le le mafai ona i ai i le atinae o le alofa mafutaga.

O le faʻailoga e toe faʻafou ai ma gagau i luga o taga - i faigata ogaoga, atonu e tatau ona e fesili mo se aitalafu poʻo ni isi mafuaʻaga o tupe maua.

Tupe e le-e-elirion

Mo saʻo vaʻaiga, e tatau ona e faʻataʻitaʻia le tulaga o le miti ma manatua uma le peleni.

Sa leaga, a o e tietie ma mafaufau i au tupe - o le faʻailoga lea o lau totoa. O lo oi ai i lagona ma le faʻalagolago i se tasi ma manaʻo e aveese nei papala, ae mo le taimi nei e le o lou malosi.

Taua i lalo ma fuafua le tupe a isi tagata - e tautala ai au mea fou ma le maalofia o le mafaufau i le olaga. O le a e mauaina i taimi uma se auala e maua ai ma fai ai se aiga.

O le naunautaʻiga mo le faitauina o mea sese o loʻo faʻamatala ai le faʻataʻavaleina o se mea leai se aoga, le aoga ma le taufaasese. Aua neʻi maimauina le taimi i le gaogao, tagofia le mataupu. Afai i le taimi lava e tasi pepelo na sopoia mai le lima e lima - o le a e taumafai e aofia ai mai ia i latou e aofia ai i se gaioiga lelei.

Avanoa mea pepelo mo le galuega faia - o se faʻailoga o le le aoga o le faʻauiga o feutagaiga. Afai e te malilie e te auai, auatuina le aiga i le onosaʻi tautupe.

O loʻo faʻailoa mai i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola, e le o malamalama i le toʻatele o latou - o lona uiga o lau soona fai ma vaivai. O le le fiafia tino e avatu ia te oe mai se pele. E manaʻomia le faia o se malologa i mataupu ma faʻamalosi.

Faatasi ma oe toe faʻaaogaina, ae le tuʻuina atu le aofaʻi mo lau galuega - e faʻaalia ai au galuega moni e faʻatatau i tagata e te faigaluega ai. Le aafiaga o boometranga. I se miti, na e iai i luga o le nofoaga o na tagata faigaluega. E aoga le toe tatalo i lou amio agaʻi i tagata faigaluega, a le o le a e galue na o oe lava.

Leiloa i totonu o kata se aofaʻi tele ma faitau pili - lapataʻi mai le masalosalo tafaoga faamasani ma vave feuiaiga. E mafai ona e faaseseina ma ala mai. Ia mataala ma faaeteete i lenei vaitaimi.

Lelei tele tupe - taga e le o le malosi

O le sili atu le saʻo faʻamatalaga o le a fesoasoani e faia le moe moe e uiga i le lelei o le tupe.

  • Laʻititi - le le fiafia i taimi e faʻamalieina ai i taimi, o le le sao o pili, faʻafitauli i mataupu o lo o faia ai mataupu;
  • Mata tetele, aemaise le auro, - le le mautonu oa, taua i ou autafa;
  • latou manatu, i le ato lea - O le mea lea na amata ona aumai Tupe Maua;
  • Isi tagata - maualalo-vaʻaia vasega poʻo le tinoitupe o le tinoitupe;
  • O tupe siliva - faʻafitauli, faigata i le foia o mataupu o peimeni ma faʻaliliuga.

E i ai se mafaufau, o le a faaseseina. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O tupe o le tagata faʻapitoa o le aliʻi amata ma le pule. O le taumafaiga o le pepa komipiuta o le a faʻatusatusa ma soʻotaga i feusuaʻiga ma manaʻoga. O sea miti e atagia mai ai le leai o se alofa ma le mafaufau mai le isi itupa. Malosiaga ma le manaʻo o loʻo vaʻai ia te oe, ae e le o se tasi.

Tupe siliva ma pili

Miller Decese

Sefeina se aofaʻiga pe a toe feiloaʻi ina ia sefe ai - o se sili ona lelei. O le mautu ma o le tumau o auala o le a maua ai e lou aiga mo se taimi umi. O lenei folafolaga na maua ai ma le fafagaina olaga.

Na ou mauaina se le lava ma le togi - e iai ni papupuni i gaioiga tau tupe, lafo totogi, tinoitupe. Ia faaeteete ma ma le faaeteete i nei fesili pe sili atu le taimi.

E te manatu o pili, faia i le aitalafu - e faʻaalia ai lou le taua ma le tiga e foliga mai e matua lautele. Na matou totogia le tupe a isi tagata - E mafai ona e maua i le lelei taufaasese po o le taufaasese. E le talitonuina le talitonuina ma le pule i luma o isi.

Vanga.

O le pepa faʻapipiʻi ma le palapala o mea leaga o se faʻailoga leaga, e faʻapitoa ai le mativa, le fiaʻai ma faʻaleagaina. Mafai ona po, leai ma le faʻamaloloina o meatotino.

Toe faʻafouga pili i miti - e faʻaalia ai lau mea ma mea laiti. Tafaoga vavalalata mai ia te oe ona o lou manava tele.

Evgeny Tsvetkov

Na latou vaaia se miti, faʻafefea ona toe mauaina loa tupe ma faʻasoasoaina i latou, "faʻapea foi lou manaʻo e faʻalavelave le taimi tuanaʻi, faʻaleagaina uma laupapa.

Lolo David.

Mauaina se totogifuapauina mo a latou galuega - o le faʻailoga lelei lea. Oe i foliga lelei, tumu i le malosi ma le faʻamoemoeina mo se mea aoga. Faʻatulaga Fuafuaga fuafuaina i le taimi.

Vaʻai oe lava mauoa ma faitau le le tagolima o lona uiga o lou manaʻomia moni e fesoasoani ai e aioi ma le le lava. Ae o lenei Pau manaʻo e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le pule patino i luma o isi.

Faitau atili