O a miti o le tagata muamua i le miti o le freud, vingu, tsvetkov

Anonim

E tele taimi, o lo tatou lagona e ufitia pe a alofa, vavalalata sootaga, misa, valavala. Ma o mea uma o loo atagia mai i la matou fomaʻi, o le matua iloga ma le gata pe afai e le o se insomnia, o miti miti. O a miti na fai miti miti? Na o le faʻamaonia o faʻafitauli o loʻo tatalaina le mea lilo.

Ave i le taimi ua tuanaʻi pe amata se olaga fou, faʻauiga lautele

E tele taimi o talavou o le a fanaina tagata muamua, ae le o se avanoa lea. Muamua lava, o le tagata lea o le faʻaseai o lou agaalofa i totonu, talavou, feaveaʻi lagona. Na o le aoga le manatuaina o latou lagona ma lagona na alu o momoe.

E le masalomia pe o le a le tele o ia o lona uiga o lona uiga mo oe, i luga o le maualuga maualuga e te le faatagaina o ia e alu. E i ai le ituaiga o puʻupuʻu, e te leʻi mafaufau atoatoa ma malamalama i le mafuaʻaga o le vavaeeseina. O se mea valea misa, lotoleaga po o le faanoanoa i tusi i ou mafaufauga. O nei mea o loʻo faʻalavelaveina ai i lau po.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sootaga

Peitai e iai le isi tauami: Ua matua fiafia le teine ​​i lona olaga i lona lava olaga, e leai se mea o masalosalo mea uma i se taimi umi ma fiafia. Ma o le tagata mai tuanai e pei o se faʻailoga o lau amio faamaoni, gaioiga pe, i le isi itu, atoa le mafaufau.

E mafai ona sili atu le lelei o mea totino, ma manatua faamatalaga o le moe.

E aoga le ulufale i le tasi vaitafe faalua

O se tagata muamua ma se teine ​​- o se moe masani o se teine ​​saili e toe faafoi mai le mafutaga. O le auala saʻo o le tuua uma o le tau maʻai ma faʻamama lou mafaufau mai agaga. Ua e le toe i ai faatasi.

O le tagata onana mai le olaga o le olaga o lona uiga o lau fesoʻotaʻiga le talafeagai ma ona lagona lagona. Masalo o lea sa te manaomia lau fesoasoani ma fautuaga lelei. Valaau o ia ma saili mea uma i le mea moni.

Mafanafana ma le alofa sootaga ma le toeaina o le a miti o - o lou salamo i le vaeluaina, o le muamua o oe. E te masalosalo pe saʻo ma saʻo ma lava le aitia. Afai o le mafuaaga sa i lana faaloaloa, o lo o outou iloa lagona faaleogalua: O le naunautaiga e fefiloi ma ia e galo ia te Ia e faavavau.

I lea tulaga, vaavaai solo, ma faalogoina i latou e fiafia ia te oe i le taimi nei. O le auala sili ona lelei o le aveeseina o le tuuatoatasi, nonoa fou masani masani.

Tasi le fatu pele, o le tamaloa ataata - miti faʻauiga o loʻo lapataʻiina ai faʻafitauli o le soifua maloloina. A faʻapea e le fiafia le tamaloa, o loʻo tautala atu o se maʻi matuia o se tasi mai lou aiga poʻo oulua masani.

Afai e te tauto ma ia, ia faia se faaiuga taua i se taimi lata mai i le lumanai ma filifili poo ai o ai oe. Na latou fefinauaʻi ma vaeluaina - o se avanoa lelei e feiloai ai ma le alofa fou ma faia se aiga.

Togafiti

Na matauina se taua ma le muamua, moni lava o se alii talavou moni o le a faaalia ai se lagona o le puleaina ma le lotoleaga.

Pe o le laa i tua, na o luma

Ua leva ona faaipoipo i le isi - i le olaga moni e te faʻamagalo ai se tasi mo le matua ita. Faaipoipo ia te oe - i aso le mautonu ma le tele o faalavelave.

Afai e te le iloaina le Le Sili pele - O le Harbounger o le ofoofogia suiga i luga o le tagata lava luma. Aua le misia ni taimi, fealuai.

O se meaalofa mai le Ex-Pele o se faʻailoga o le lapataiga e uiga i le taufaasese poʻo le fouvalega. I le vaitaimi o lenei vaitau, o tafaoga iloga o tafaoga faamasani ma aso tausa ma aso e aoga.

Faalogo i lona leo pe talanoa ia te ia i luga o le telefoni - o le miti faaperofeta. Masalo o le a le o toe vave ona vili atu ia te oe ma o le a ou fautuaina e toe amata le alofa muamua ma le tuʻinanau.

O le alofa muamua na faamaʻaʻaina, e mama ma sili atu le mama, "E te le maua ni mafutaga faigofie ma maualuga-ola ma fugalaʻau ma aisa kulimi. Pe atonu e te manaʻomia sau uo o loʻo manaʻo e pa i totonu o le tauau ma faʻasoa ou aafiaga.

O se miti uiga ese, o le mea e te le maua ai le ola o se tagata, o se faʻailoga o le tele o le manuia o le poloketi uma. Taimi o fofo ma le tele o fofo ma suiga

O le tuai tuai fesoasoani fesoasoani i se mea - O se faʻailoga lelei, o le a faigofie ona faʻatopeʻapeina, ma o le a e ausia le sini. A lelei mataupu mo faʻaiuga faʻaiʻuga, feuiaiga, pasi faatalanoaga ma masini mo galuega tuufaatasiga.

Vavalalata sootaga ma se uo mai le tala ua tuanai e uiga i le le talafeagai o ou lagona o le aso. O lou taimi umi o lou atoʻatoa ma le tuuatoatasi e afaina ai psycho-mafaufau. Afai o le teine ​​o loʻo avea ma mafutaga, e aoga le toe iloiloina ma fesuiaʻi le tino o le latalata.

Le fiafia le ita, toe faitio le muamua - e talanoa e uiga i lou tulaga o taimi. Sa leai se fesoʻotaʻiga, ma o lenei taofi e taofia ai oe mai le agai i luma. Faatulaga uma manatu.

Tumau ma le tumau pe le mautonu ma alofa. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Feiloaʻiga ma le muamua pele mo miti - o se Harbinger o le feeseeseai ma se tama i le taimi nei. Misa ma saili ni mea moni e uiga i le paga o le a matua ita tele. O loʻo faʻamaonia foʻi o le le mautonu popolega o le mafai ona tupu poʻo le faʻalataina.

Fentastic Feusuaiga ma le tagata lava e tasi e tautala ai e uiga i lou lilo i feusuaiga i mea moni, mafaufau pe le fiafia le fiafia. Ia te oe le fiafia alofa, leai se alofa ma alofa fiafia. Ma o le manatu e leʻo uma i au fesoʻotaʻiga muamua, naʻo le tele o le ao ma le tatau, leai se mea e fai ai le mea fou ma le fetuu.

Afai o le teine ​​o loʻo o ia lava, o se miti atonu o se osofaʻiga lea i le fou fou filifiliga.

Vanga.

O le mea muamua atoa o le faʻailoga lea o le ua maliu, o lona uiga e leai se mea e mafai ona toe faʻafoʻi ma e le tatau ona e toe foʻi. Mo se olaga fou, o le a naʻo se avega poʻo se papupuni e fatuina ai lou fiafia fafine.

Na faamaaaina le tama tuai - i le moomoo, mafatia, moomoo e toe faafoi mea uma.

Suavai Palu

Faatasi ma le fiafia i se miti - o le lelei o le lelei, ua e tuʻu atoa le tuai ma ua sauni mo lagona fou ma lagona. E tatau ona e faia se filifiliga o le ae le salamo ai. O le faʻaipoipoga i lenei vaitau, e matua lelei lava.

Evgeny Tsvetkov

O se miti ma se tagata ex-Guy forrehadows o le tele o le le fiafia ma le le fiafia o miti. Tou te toe fai mai gaioiga o taimi ua tuanaʻi, ma o le a le mautinoa e aʻafia ai le aso nei. E i ai misa ma vaeluaina lau sese. E manaʻomia le tosoina ma teuteu le mafutaga ma le faʻatuatuaina ma le mautu.

O le maliu o se tama mai le taimi ua tuanai e tatau ona avea le tumau o le faaeeina o fesoʻotaʻiga. E mafai ona faigofie ona 'ese atu i manatuaga, ma ou masalosaloga e uiga i le saʻo o le filifiliga o le a o ma latou. E le mamao tele mai le ogatotonu o le amataga o le faaipoipoga ma le fanau mai o le tamaititi.

Faitau atili