O le a miti ava mai le miti a Freud, Miller, Meneghetti

Anonim

Moe ... paints Bright po mitivale pogisa, oo mai le faamoemoe po o le fefe o le le fiafia. E faapefea le tele o lagona malolosi tuuina miti tagata? Laau i luga o tulaga ese i tagata: nisi o ana vave maua aveese loa lava, ao isi e sili atu ofuina se ava umi mafiafia. Lenei uiga foliga faaopoopo solidity i le faatusa, lagona mautinoa ma le poto. Ina ia iloa tonu le mea o le moemiti a 'ava, o le a fesoasoani tusi miti.

ava Black

Faamatalaga mo le toe iloiloga: O le a le folafolaga o le 'ava i se miti?

ua leva le 'ava ua le faaiuga o le matua, o le tane mama ma le poto. O le a le miti o le laau e tusa ma le aafiaga tausaga le matua o decryption o le Gagana o le miti? faaataata mai le faamatalaina o uiga tusi mālō le taimi nei manuia, seleselega tele, tupe mama. O se po ata foi manaomia auala i se aufono poto ma le aoga o tupe e mafai ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aoao i se miti ia te oe lava po o se tagata e masani i se ava lauolaola - e laki, faaaloalo ma totogi tupe. lauulu Long predicts mamalu, puupuu pe sked - faafaamasinoga. E vaai lauulu leiloa - e ala i le faalumaina ma le faalumaina.

  1. E vaai i se 'ava o se tamaitai - i faigata i le olaga. O folafolaga miti a tuueseese ma se tasi e pele, i le toesea o le pele po o le faataunuuina o fofo nafa. Ae ua lapatai mai le ata o le lototele ma le faapalepale o le a tauia.
  2. e mafai ona umi ae faaipoipo i le fafine ina ua mavae moe vaai i ai. e mafai ona faamoemoe fafine Maitaga le fanau mai o se tamaitiiti o le tane.
  3. Lele i se ava miti - e faafuasei faafitauli po o le foiaina o faafitauli alofa. Vaitafe lauulu - o lona uiga o le faaalu o tupe maumau.
  4. Consishes a ava i se tasi promulits le fefinauai. Mu ia - e vavaeeseina mai lona fafine pele. Pamu aʻe mai le lauulu i tagata o le isi tagata - e aumai le faatuatuaga o tagata.
  5. Leiloa o le ava e mafai ona avea o se faailoga i le aveesea o meatotino ma le mamalu. Afai o se alii po o se tamaitai miti o se tasi e toso i le lauulu, e avea i se tulaga lamatia. Manava o se faailoga o le faateleina o le tamaoaiga, ae ma lenei fiasili, o le tulaga lamatia o le aveesea uo.

Le tuuina atu o Freud.

O le miti e faʻatagaina ai le matua ma le libIDo, vaomatua o fafo o le itu i fafo atu o okeni. O le fale teu oloa o loʻo tautala i le saʻo o le faʻatinoina o le faiga o feusuaiga, leiloa ma le le mautonu - e uiga i maʻi tino. Tausia lauulu - i le faʻamalieina i le olaga o le tagata lava ia, mafatia - fefe i feusuaʻiga. O nisi taimi o le 'ava o miti o se fafine e ono faʻaalia ai lona uiga i le tasi-feusuaʻi alofa.

Ala alofa

Faʻauiga o le miti faʻauiga o Miller

Vaʻai ile 'ava - i le olaga moni e fono ma le feteʻenaʻi, e faʻafefe ai foʻi le malosi ma le ono leiloa.
  1. I le fiafia i se fafine 'ava - i se maʻi poʻo se mea e masani ai.
  2. Tamaloa toso lauulu - i pisinisi lamatia.
  3. Ia tausi le ava o se tamaʻitaʻi talavou - o faʻaipoipoga, e mafai ona leʻena o ia.
  4. Faapipiiina o le Hairventyle - o le tulaga lamatia o le leiloa uo ona o lou leiloa ma le mitamita.

Le lalolagi o Meneseo ata

O le 'ava o se failaga ati, o loʻo fai ma fai ma fai ma faʻataʻitaʻiga o le olaga o le olaga. O le isi uiga o se miti o se ufimata e nana ai faʻamasinoga sese, faʻatalale, le atoatoa o le tino. Snovez e manaʻo e nanaina i latou, nana mai isi.

"Le mautonu" wang

Feiloaʻi i se tagata ese ma vao i luga o foliga - i se mea e leʻi mafaufauina e le masani ai. Oti le 'ava - i le olaga moni e manaʻomia e tausi sootaga ma tagata, e pei ona manaʻo se tasi e faʻasese le miti. '' 'Ava i se miti lanu efuefu - lava gaioiga o le a agaʻi atu i le faitatala mai le siʻosiʻomaga.

O le miti tele o Farani

Farani miti tusi o loʻo faʻaalia ai le lelei ma le alofa o le olaga i le olaga mai le moe.

  1. Beard tuuina se olo ma tamalii.
  2. Sili atu le manuia moe ma le uumi lauulu - vavalo le lelei ma le manuia.
  3. E filifili se ava se 'ava - E tagofia se faafitauli i lona toalua.

Faʻalauiloaina Tusi Faʻamatalaina

O le tusi miti a le 'ava mo se tagata e faʻalauiloaina ana polofiti ma tupe tele. Ae o le miti a le tagata e mafai ona tosina mai ai le le lelei o paolo: curly ma redead vegetation folafola e faamasani i le pepelo. Afai e leai se faʻagaloina, o le leiloa ma le le fiafia e ono. Black Beard ma Blue Dout - faailoga o le lotoleaga. O le Black Black e tautua o se faʻailoga o le soifua maloloina. Onosai o loo ia fetalai atu ia tumau mausali ma le faamalologa, ma o se matua manaia tele lea, o le tu ma le malosi ma musumusuga.

Muslim lagona

O le sili ma le faʻaaloalo o loʻo faʻatali mai mo le na latou iloiloina le 'ava. Afai o miti vaʻai ia lava i lauulu puʻupuʻu, ona faʻalumaina ma le le fiafia o le a vave faʻaalia. Faʻalologo O lau a ave uma o lou areto i totonu o otaota o tupe ma le salamo. O le fafine o le a maua se tane na leiloa, pe o le a ia tuua o ia. O le fafine ua oti lana tane o le a toe faaipoipo, ma o le maʻitaga e maua lava ma lona vaeluaga. O le Alo o ia fafine se fafine o le a avea ma ulu o le aiga.

A vaʻai e pei o se miti a se miti ma se 'ava, ona valoia ai le oti i le talavou. E ese le lanu e tasi i se miti. O le paolo o le nuanua lanu o le a valoia ai le ofuina o ofu lalelei, ae afai o le a le lanu o le a manaomia le tagata i auala.

Soifua Maloloina Beard

O le a le mea e taʻu mai e le miti faaonapo nei tusi?

O lona 'ava lelei o le a aumaia ai tupe ma le le faaaloalo. Pupuu pupuga ua lamatia ai luma faatulagaga. O le uili uili o se faʻailoga o le maasiasi ma faʻaliliuina o le mamalu. Redheads po o le vali lauulu fiafia ma le naunautai.

O le faamalamalamaga o miti na oʻo mai ia i matou mai taimi ua tuanaʻi o se taumafaiga e vavalo le lumanaʻi o se tagata ma saili le filifili o le a le aoga mea na tutupu. Faʻamalamalamaga o le 'ava i miti o se faʻataʻitaʻiga o le tomai o se tagata e ave le maualuga o faʻamatalaga mai le faʻavae fanua.

Faitau atili