Muamua (tuai) galue i miti a freud, miller, Ezop

Anonim

Fiafia o le tamaloa e vaʻai i miti i po uma. Na te le tau alu i le auala e vaai ai i le lumanai. Ua lava lea e tatala ai se miti a le miti ma manatua uma auiliiliga o le po talafaasolopito. E tupu pe a uma le uta aso faigaluega, matou te miti o le muamua (tuai) galuega - o le a lea?

Ua oo mai le taimi e sui ai

I le olaga atoa, e masani ona suia la matou va tele i le tele o taimi. Galuega mo le tele o tu i le tulaga muamua i le olaga. I le sailiga o se tagata faigaluega e sili atu, totogi maualuga o lo matou malosi faʻamalosi ma le popole o loʻo i le pito o le vaivai. O loʻo atagia mai i a matou miti.

Ae o le moe e mafai ona lalafi e le gata i le poto masani i totonu. Tele taimi o le faʻailoga lea o suiga. O le vaega autu o ia le moe na o le taimi na o le i luma, aua le toe tepa i tua ma salamo i se mea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti faʻauiga e ese mai nai lo faʻamatalaga auiliili. I taua uma: O se alii poo se fafine na moemiti i se galuega tuai, na ou miti ai - o se 'au, o se ofisa lea, o lau fale faigaluega na oo i ai lau fale faigaluega, o la lagona na oo i ai lau galuega. Mafaufau sili atu i tulaga uma.

O a fafine e tatau ona iloa

O le muamua galue i le vanimonimo fautua mai e tatau ona e taulaʻi ma lafoina malosi i le tapulaʻa. Ona o lea ua mafai ai ona e mauaina le tuputupu aʻe tele i se nofoaga fou.

O le mamafa o galuega i le nofoaga lava e tasi - o le mea lea o lou mafaufau i le taimi nei, o loʻo e i luga o le ala saʻo ma e mautinoa lava le maua o le manuia. Ma vaʻai i le taimi lava e tasi i le galuega a isi - o se mafuaʻaga sili e faʻamoemoe ai mo le manuia ma le fiafia i ai lava i tua. Manuia i lou itu.

Tau atu au mataupu muamua i isi - O sea miti e lua faamatalaina: e fuafua uma i le lagona o le lagona ma lagona. Ave au galuega ma le fiafia ma le fiafia - aveese le faʻaputuputu o le taupulega o loʻo e le aumaia ai se polofiti. Afai o loʻo e taʻu o ni faʻatonuga i kotetis ona e le mafai ona e feagai ma oe, e faʻanoanoa ai oe - faʻatali mo le le fiafia ma le popole.

O se fafine e le afaina, ao ia ulufale atu i le tagata faigaluega i le aiga i le faatonu muamua, - e taufaaofia ai lana galuega ma le valea, ae le mafai ona totogi le totogi.

Mafaufau avanoa i se miti ma taofi le latou vaʻai i le galuega tuai - i le aoga o le faʻataunuʻuina o le faʻataunuʻuina o feuiuiaiga, ae o ou fusiloa tuai o le a faia ai se vaega masani.

Tusi se faamatalaga i lau oe lava manaʻo - o le faʻailoga o lou fefe, naunautai ma le faʻamoemoeina. E te le fefe i faigata, mautinoa ia te oe lava ma lau polofesa.

O le muamua o le miti o le manuia folafolaga o le manuia i le olaga moni i luga o le tagata lava ia luma. O loʻo e faʻatali mo se tala fou e mafai ona alu i se ogaoga mafutaga.

Fonotaga

Fiafia o se tama fai aʻoga muamua, uo, tuagane - o lona uiga e faigata ia te oe le faʻatuina o mafutaga ma lenei tagata. O lou toʻalua i le matafaioi a le Faʻatonu muamua - Mafuaaga e Mafaufau ai ia te outou pele. O mea e fiafia i ai o loʻo iai le tele o avanoa i lou olaga ma faʻaalia atoatoa lou aiga e alofa ia te oe.

Ae afai o le taʻitaʻi sa Tauia oe i se isi tagata faigaluega, o se miti na mafai ona faʻatumuina se tagata mauoa o le a fiafia e lagolagoina uma poloketi.

O le a le mea e sauni ai

O le mea tuai o galuega i miti e atagia ai le tulaga moni o au mea. E te manaʻomia suiga lelei. Ua oʻo i le taimi e faʻasaʻo ai mea sese o loʻo lelei mea uma.

Na faamaʻaʻaina le taitai o le taʻitaʻiʻaga, o loʻo i ai ni tafaoga lelei ma latalata i le agaga, ua leai se man¯a e iai lana fono poto ma fesoasoani. Afai e faia tali galue talanoaina ma ia, latou te leʻi oʻo mai i le mausa faʻafuaseʻi i le mea moni.

O tagata faigaluega e leai ni fesoʻotaʻiga agalelei i le nofoaga tuai - i le taufaasese, gaoi, pepelo i le mea moni. I lenei vaitau, o feuiaiga tetele tau tupe, solitulafono mataʻutia, e tatau ona 'alofia aua e te leiloa tupe.

O miti sa muamua na fiafia i ai, ia faalumaina oe - I le tai o malosiaga, malosi, tuputupu ae patino. O le ae talitonu mo oe lava, o le a avea oe ma le sili atu le faʻamaoni ma faʻamalosi. Ae ia manatua - o se sili atu le fuafuaina e faasalaina.

Galue i le ofisa

O se fafine faigaluega i se miti o lona uiga o lou fiafia i le talavou o le talavou latalata. E le aoga le faʻavave e amata se mafutaga, atonu o le le fiafia.

Faʻaputuputu mai le Ofisa o loʻo iai nei na tuʻufaʻatasia ai lau galuega ma e masani ona iloiloina e faʻailoga - ia manuia i se fanua fou, faʻafetai i lau tomai faʻapolofesa na maua muamua. Se taimi lelei e fai ai oe.

Ia ogatasi le nofoaga tuai o le galue ma faʻataunuʻuina ona tiute masani - i se siʻitia o tupe maua, e leʻi fuafuaina e leʻi mafaufauina.

Kamupani faʻatasi ma soa na muamua - i luma o le faʻatinoina o lau fuafuaga fuafuaina ma le fiafia. Afai e faamanatu i le faleʻaiga - o se luʻitau, manaia galuega o le i ai. O le a e talimalo mo oe.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le muamua galuega o le faʻailoga o le faʻamanatuina o lou taimi ua tuanai ma galue i le taimi nei. O le tele o matata galue e tau atu i le tino tino, ma masani ai le feusuaiga i le le tumau. Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i le soifua maloloina ma faʻavaeina le fesoʻotaʻiga tumau.

O nisi taimi o se miti o se tagata muamua o le atuatuvale, e le mafai ona e lafoai lou taimi ua tuanai. Masalo na e tuua se paga e te faia atoatoa ai se feusuaiga. Ma i le taimi na e fuafua e toe faafoi ai. Manatua, lua taimi i le tasi vaitafe e le aofia ai. Nofo iinei ma le taimi nei.

Miller Decese

O le uluaʻi taʻitaʻiga e talanoa ma le le lelei i lau tuatusi e uiga i ou agavaʻa - faitotoʻa uma ua tatalaina i le taimi nei o galuega. Na matou mauaina le aʻoaʻiga - faatali mo tau, o le vaaiga fou ma ni maliega ua leva ona umi.

O le numera numera i le Tautua Tuai - o le a ausia le faʻaleleia ma le vave tuputupu ae. O uo o le a amata saili fesoasoani, ma Pule Sinia, o le a amanaia lou manatu i le foia o mataupu pisinisi.

Tuufaatasiga

Poet bzop.

E miti o le sailia o se mafuaʻaga e faia ai le pisinisi lava e tasi i le nofoaga muamua - o se mafuaʻaga faʻamaoni e mafaufau ai i lou le fiafia poʻo lau tiute moni.

Taumafai e tuua le galuega tuai, tusia se faamatalaga - i le olaga moni e te le maua le fuafuaina e faia ai ni laasaga taua. I lenei vaitau, e te manumalo i ata ma masalosaloga.

Afai ua e faʻateʻaina mai ile nofoaga lava e tasi, e tele au galuega e aoga e maua ai e faʻamaonia ai isi, e faʻamalosia ai lou poto masani faʻapolofesa.

E te faia se galuega e le tutusa ma lau faʻapitoa, - o loʻo e faʻatali mo se suʻega e te fiafia ai.

Faitau atili