O le a le miti a le miti mo miti o freud, miller, vantu, tsvetkov

Anonim

O mea susulu ma lanu e masani ona maua i miti. Ia malamalama poʻo le a le mea e maua ai le au taʻalo, e tatau ona e faʻaitiitia uma auiliiliga. Ole tau o le lanu, mea, teuteu o le teuteuina umi, maso le maanumi o maa. O le tele o faʻamatalaga e te manatua ai, o le loloto ma sili atu le saʻo o le a avea ma faʻauiga i miti.

Beads i se miti: O le a le mea moni

O le faʻailoga o le sosoʻo o sosoʻo mai e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tasi ma le isi. Atonu o se faʻasologa o taimi le toʻaga pe, i se isi itu, o se paʻepaʻe paʻepaʻe pe a e matua fetaui ma tulaga. O le tele o faʻafitauli o le laina o le laina o loʻo taʻua ai le tele o mea na tutupu.

O mea pupula ma le matagofie o oloa e mautinoa ai se maualuga lelei i le olaga. Faʻasaʻoina ma le le mafai - i aso malolo aso malolo, tamaʻi misa ma faigata. Taufaafefe, folafola mataga o se auala o le toilalo. O le tele o sio i luga o le filo, o le a alu i ai o le a umi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E le le fiafia le matafaga pe o le auvae i lalo o Barte Bead. Afai e te taumafai e suʻe ma tau o le a salalau, e muta ai mea uma, taofi, o mea uma ua faia - mo le lelei.

Saeia le filo ma le loto i ai, ma na pa'ū polo i luga o le fola - o se faʻailoga lelei tele, lafo ese ou faʻafitauli i tua.

Afai e te le alu i faʻamatalaga, o ni miti faʻavaivai i ona po nei, ma loimata. Masalo latou te faia le matafaioi o le lagona ma lagona o le miti. Lagona le oloa i luga o le ua - le amanaʻiaina mo se taimi umi o faʻailoga e uiga i le leaga o le soifua maloloina. Filifili e Aafia, Tapuni i le ua po o le faaosofia - le moni taua o le tigaina o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina. O lou saoasaoa o le ola ma le auala o le galuega ua tuai ona eli, ua uma ona ia faia lana faasalaga faatafunaga.

O le a le mea e fusi mo alii ma fafine

O le tamaloa e potopoto e taumafai i luga o le asoa ma flacctate - le lelei: le mautonu i totonu, pala o malosiaga ma ono ono mafua ai faʻafitauli tetele mo le soifua maloloina. I le taeao e tatau ona e mafaufau i le mafaufau ma toe teuteu le masani i le taimi nei ma le aso o le aso.

I luga o le lima o le auvae

Faʻafeiloaʻi se tamaloa e filifilia le teuteuga o se meaalofa, ae o le a le fuafuaina i le filifiliga - e le o filifili e faia se ituaiga o lima ma loto, faʻamau i le faʻaipoipoga. E tatau ona e tu ma amata ola moni, ese le misia o le taimi.

O le teine ​​talavou na le o miti i Sead, o le mea na avatu i ai e pele, - o le agalelei, e sau i le olaga fiafia aiga. Ae afai 'ua ia faʻasalalauina, faʻatali i faigata ma faʻafitauli na faia ia lava. O lau saoasaoa gaioiga ma o le a solia le fiafia.

O le oa o le teine ​​e uiga i le filifiliga o matafaga pei o se meaalofa fai mai i le olaga e le mafai ona taofi le filifiliga i se tasi o tagata fiafia.

Faʻatau pe faʻatau ni faʻafitauli, alu i fusi, o lona uiga e matua tele o oe faʻafitauli ma mea le aoga.

Sa latou vaaia ni manava pupula ma matagofie i totonu o le faleoloa faʻaaliga, ae e te le gafatia, ae e te le gafatia, "O lenei e leʻi mafaufauina, ae o se mea alofa meaalofa.

Afai na vaʻaia e le fafine se fusifu o loʻo tata ai maʻa tetele i luga o lona ua ma faamemelo ia i latou - o loʻo faʻatali mo se faʻatauga tele poʻo le faʻatauina o se taʻavale taugata.

O le teine ​​na leiloa se fusi mai le pasi - o se misa ma se pele o le a umi lava.

Valivali, tuʻufaʻatasiga ma isi meatotino

E susulu, matagofie, mai maa taua na fai miti e fesoʻotaʻi ma se lelei ma faʻamalieina le olaga o se miti.

Afai i se miti a se fafine ua aliali mai mo Amber, o le olaga aiga o le a na o oe. O le tane faamaoni ma lana usiusitai o loo siomia lou fatu.

Agate - I Tupe Maua Faʻaletupe, e mafai ona maua se mea e sili ona le fuafuaina, pe o se meaalofa mai paʻaga poʻo se tupe ua tele na manumalo.

Bead Bead Bead - O se lapataiga e uiga i le leai o se aoga o au galuega, e aoga le suia o le taʻitaʻiga o lau gaioiga. Atonu o se suiga i le ituaiga gaioiga poʻo le mea malie, ma mafai ai ona tatalaina le isi pisinisi faʻapitoa.

Pearls aliali mai - faatali mo le manuia i le olaga uma. O uo o le a lotoleaga o le a lotoleaga ia te oe o mea uma e aoga mo oe, e mafai ona talisapaia e le tau, o le a faʻafetaia le alofa moni i le faʻavae o lou fale.

Paepae paepae

Afai e te alu i penina, e faasino i lou le mautinoa. E tele faʻaosoosoga, ae umi ane poʻo mulimuli ane e tatau ona e faia se filifiliga o le afa lona tolu ma fai se faʻaiuga.

Paʻepaʻe - o se faʻailoga o le pupula ma lelei faʻamoemoe ia te oe. O tagata o faatosinaga a tagata e lagolagoina oe, saofaga i le tuputupu aʻe o malo poʻo atinaʻe. Na ia le fiafia i ai ma mulimuli ane taumafai e fai le lelei o lou olaga.

Mumu mumu - i le malifa o lagona. Naunau ma manaʻoga lofituina fegalegaleaiga ma le alofa. Ma e faatatau i ulugalii na nonofo faatasi mo le tele o tausaga.

Lanu uliuli e mafai ona iloa. Mo sina, o le faʻailoga lenei o le faʻanoanoa ma le faʻanoanoa, ma o se tasi o le faʻailoga o le mana, faʻatuatua ma tumau. Lea e tatau ona e faʻatinoina mai le fiafia ma aganuʻu o le miti.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

Sulu ma fou 'au - ia maua le loto faafetai ma le masani ai. Saili, piki le teuteuga mai le eleele - i le faʻamoemoe o se tala fou fou.

Papala

Saeia ma faasalalauina o loseti i le le talafeagai o faʻafitauli ma faʻanoanoa tulaga. O le fetaui o asoa o ou masalosalo i le saʻo o le faʻaiuga, o le toe iloiloga o faʻamuamua ma ola faʻavae e taofia ai oe mai le faʻaalia ma le faigata.

Sigmund freud

O maa pepelo i le teuteuga o se lapataiga e uiga i lagona pepelo o lau paʻaga, o loʻo suʻe ai le faʻafiafiaga ma eseese i le itu. Leiloa - i le valavala mai le pele. Mo se ulugaliʻi - i se faʻaipoipoga faʻagasologa.

Maua o se meaalofa: Mo se teine ​​- o se faʻailoga o le taʻutaʻu atu, e vaai se tamaloa i se mea lelei feusuaiga ia te ia ma ua sauni mo ia. O le tele o le teuteuina, o le agalelei o le a alofa ma e sili ona taugata o le ai ai ana meaalofa.

Afai na e taʻe le tata i se miti, i se isi mea e latalata i le tauva, e taofia ai lau mafutaga ma se tane ma miti e aveese oe.

Vanga.

O le tele o oloa tetele o le a aumaia ai ni mea fiafia i le olaga o lau fanau ma isi aiga. Ova i le Busigle Bro - o se faʻailoga o le faia o faʻailoga, o loʻo e sailia se filifiliga saʻo ma tu i le koluse. Po o le a lava filifiliga e te faia, o le a moni.

Faʻatau i totonu o le faleoloa o se lelei faʻailoga, o le a mafai ona e iloa se lelei tele. Faatau atu ia Beads o lona uiga o le aveeseina o mea mo oe mo se avega ma ua leva.

Evgeny Tsvetkov

Faʻalogo i le faʻanoanoa ma loimata. O le teuteuga na malepelepe - o lou proppondent mai le mafai ona vavaeeseina ma lau pele. I se faʻaopopoga, e ono avea o se tagata faʻaputuputuina o au fuafuaga ma fuafuaga faʻapitoa. Afai na e aoina ni ofu, ae le mafai ona maua uma, e toe nonofo ai i taimi uma i se faasologa o faʻafitauli e le talafeagai.

Faitau atili