O a miti a le 'au o le' autau: Faʻamatala o miti a Nostradamus, Vangi

Anonim

O le ami o se vaitaimi taua i taimi uma i le olaga o se tagata, aemaise le tagata. E mafai ona ia faʻamatalaina uma lou olaga pe tulei i se mea taua. O le autau o 'au ma filifili le tau. Peitaʻi, o le a se mea e mafai ona e taʻu maia ia i tatou se miti e uiga i le ami? Lenei o le a e aʻoaʻoina le mea o loʻo moemiti ai le 'autau i miti eseese.

O le mea na fai ai

O a miti a le autau i le miti a Nostradamus

E ala i le miti a nostaradamus, o le autau o se faailoga o le le fiafia, o malosiaga e le mafai ona e teena.
  • Afai i se miti na e vaʻaia o matou i tagata o tagata faigaluega i autau, lapataia ai oe ma faigata i mataupu o le a le umi, o le a e feiloai i se tagata sauā.
  • Afai na e vaʻai i le 'au tau atoa, o lona uiga o le a toetoe lava ona galue ai o oe, ma e te le masalo foʻi lenei, o lea ia faʻaeteete.
  • Afai i se miti na e valaʻau mo le tautua i le ami, e le o toe mamao lava o oe o loʻo taulaʻi atu ia te oe ni feteenaiga, o le a faatuai mo se taimi umi.
  • Afai e te moemiti itiiti, a o e tau ma le fili, o le a tatau ona e faia se filifiliga talafeagai, e tusa lava pe e te le ofiʻese. Afai na faatoilaloina le autau a le fili, na faʻaalia ai lena mea mo le ausiaina o ana sini, e te le o faʻataʻitaʻia.
  • Afai o i se miti o oe o le taʻitaʻi o le 'au o le' auʻaiga, o le mea moni o loʻo e sauni e faʻamaonia ia te oe ma le lalolagi o loʻo ou le faʻamagaloina oe o loʻo e i ai pea le malosi ma avanoa.

O a miti a le 'au i le dayry's miti a le DOWRY Books ma Winter Finance

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le au mativa o loʻo ia maitauina ni faigata ogaoga ma faigata, ae le tatau foi ona sola ese mai ia te i latou, aua latou te le tau fefe foi. Aoina lou malosi uma ma manumalo ai, ma pe a uma ona e maua se fesoasoani ma e faamalieina oe lava.

Tautua i le miti a le XXILE IGOA

  • Afai na e vaʻai i se 'autau i se miti, o se lapataiga o le taimi lea e mafaufau ai i lou lumanaʻi, aua o le isi itu e te latalata i le tulaga sili ona lelei.
  • Afai e te faʻafiafiaina, o le a se auala e te mulimuli ai i gaioiga a le militeri, faʻatali le vaega o faʻalavelave laiti ma faʻafitauli, lea, e mafai ai, ona osofaʻia oe i le loto mafatia. Taumafai e aua le manatu e manatu mamafa i ai ma manatua ai le taimi i tua atu o le fasi uliuli uma e alu papae.
  • Afai na e vaʻai i se 'auʻau teine, e sauni mo suiga tele.
  • Afai i se miti na 'ausia ai oe i le autau, o le a e mauaina se feʻau umi o loʻo faʻatalitali poʻo se tusi mai le ua pele.
  • Auauna atu i se miti i le ami - o se faʻailoga lelei o le forehadows oe fiafia i mea na tutupu ma manuia.

Moe e uiga i le ami

Army i le miti Vanga

E ala i le miti tusi apen, afai e te ave i le autau, o le ai ai se tagata i lou olaga pe ua uma ona aliali mai, taumafai e faatosina oe, ma e le mafai ona e teena. Ia taimi uma, e sili le usitaʻi i ia tulaga, faʻapipiʻi faʻasolosolo lou malosi i lenei pe'ā, tatou fuā.

Ongao pe a na e miti i le auala mai au uo valaʻau mo le tautua, o lona uiga ua uma ona faʻatali mo le faigata ma le faʻaleagaina o lau fesoasoani.

Army i le Erotic Dreamy Danlovi

  • Moe pe a faʻafefea ona e tautua i le ami, o loʻo faʻaalia ai lou uiga faʻaalia i le alofa.
  • Afai na e tau ma sa i ai i le itu o le autau a le ua manumalo, ona manatu muamua lea o le a outou vaai i ai i mea moni, ma o le a amata ona sailia lou nofoaga.
  • Afai i se miti na e o faʻatasi ma oe e te fiafia i ai i le ami, o loʻo Folafola maia oe momotu faʻamoemoe, ma o se valaʻau foʻi mo le mafaufau ma le mafaufau lelei i lou lumanaʻi.

Army mo le miti fiafia

Afai o le autau o i se miti:
  • Sa i ai i le tauvaga, o lona uiga o le lamatiaga o ou lagona le lelei o le a seleina oe.
  • Sa i le taua - o se maoaʻe tele ma se tasi mai le pele e alu ese vave, o oe o le muamua.
  • Sa fuafua e faasaga ia te oe, o le taimi lava lea, e tele lava, oe na o le faʻaosoosoina o le tagata faʻatauvaʻa, ma i ou manaʻoga e le mafai ona lolo atu i lenei faaosoosoga.

Tautua mo le Miti Lautele

  • O le autau miti o se tele leiloa, ae mafai ona aloese mai ai pe a e mulimuli i le mea e taugata ia te oe.
  • Afai i se miti na e iloa ai oe lava i le tautua, ona faʻailoa mai lea ia i lou le fiafia i le olaga, o le manaʻoina o le suiga e vave ona suia.
  • Afai na e sola ese i le autau, faatali mo tala mai tamaiti, manaia tusi.
  • Afai e te faʻafiafiaina mea faigaluega a le militeri, o le a le umi o le a e faʻamalosia ai le tele o le unaʻia ma le popole, ae le tatau lava ona e faʻalauaʻitele i lou fatu, a leai e le mafai ona tupu.
  • Afai i se miti na e ofuina i se militeri pito i luga ma lafoina le mamalu, o lo o e faatali ma faigata, o le a amata ona faʻaalia tele le fiailoa i fegalegaleaiga tagata pele.

'Au

Mo isi miti:

E tusa ma miti faa-Iutaia O le au fitafita o le afi.

E miti mo le bitch - i nisi o mea taua a le malo poʻo le gaioiga o loʻo e faia ai se malosi.

E le miti o se vaitau fou O le 'autau i se miti o se faʻailoga o le tele o ou faigata e faʻaseseina.

E le Saina miti tusi O le 'autau o le a le au' au e taʻimua, tupuaga o le suiga i le tauleleia.

E tusa ai ma le miti a Peresia anamua o Gaflisi O le fili o loʻo i taimi uma lava o faʻafitauli i taimi uma, ma le faʻalalo filemu - ia laki.

I lalo o le miti a Martyn Zada O le au fitafita o le faʻaleleia o meatotino, le fiafia.

E ala i le miti a se tagata feoai Afai e te ave i le autau, o le a miti o le le fiafia o le ita tele i tiute aloaia. A e vaʻai atu i le autau, faʻamoemoe ma osofaʻiga.

I le miti a Gypsy Ina ia vaʻai i se militeri poʻo le savaliga e le o se miti o se faʻailoga lelei o le fathhaws oe manumalo. Peitaʻi, o le taua o se miti o misa.

E Maliu Ona Aso Fanau Aso Fanau, Iuni, Iulai, Aukuso Afai na e miti i le savali i luga o le milimila, o le ae mitamita i au mea.

I le miti o le aso fanau o Setema, Oketopa, Tesema Soʻo se miti a le autau miti o le le talafeagai o faʻafitauli.

I lalo o le miti tusi o le aso fanau o Ianuari, Fepuari, Mati, Aperila O le Aai mai fafo i se miti e taofia ai oe e uiga i le gaogao faʻataʻitaʻi faataamilo i lau tagata.

Faitau atili