O a miti o le maʻitaga teine ​​i miti o fraud, miller, jung, o miti miti

Anonim

Afai o ni maʻi teine ​​miti - o le a le mea e mafai ai? E masani ona le mafai ona tatou mafaufauina pe afai e oʻo mai ni miti uiga ese, aemaise pe a fai o oe o se tamaʻitaʻi talavou poʻo se fafine matua i le olaga. E fesoasoani le aapa o Miti ia te maua. Miti e talafeagai tele faʻamatala i ni ata uiga ese na faʻaalia mai le le iloa.

Faatauaina lautele

O le uiga lautele o le moe o le moe e sili atu le lelei. Uui na te folafola atu o se i ai o manatu o le taimi umi o le tumau. Ma afai e te faʻapipiʻi le maualuga o le tele o taumafaiga, o le taunuuga e sili atu i le faʻamoemoeina.

Mo se teineitiiti, o se miti, na vaai ai lona toalua maitaga, folafolaga o le tagata Maorefore ma malamalama lelei i le taimi o le mai le vaitaimi, feiloai ma le faamomoli. Na le fiafia lava i le fafine matua, e le o faamoemoeina se mea lelei, o lea faʻamatala miti. O faʻafitauli o le soifua maloloina ma faʻafitauli tau le tagata lava ia o le a le faʻatali pe faʻatali.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Uafu le maitaga

Mo aliʻi, o le miti ma le fafine maʻitaga o se oa lelei, tele o faʻaupuga ina ua maeʻa suiga faʻalelalolagi ona aoga ma faʻaleleia atili ai mea. Afai e moemiti se tasi ia te ia lona maʻitaga, o se tele o tupe maua i le ola moni, o le a tupu ai lou faʻamalosi i le sosaiete.

Miti Faʻatalanoaga o loʻo tele itu e le tutusa ia latou faʻamatalaga, ma o nisi taimi e ese ai tulaga e faʻamatala atoatoa. E tatau ona e masani i faʻamatalaga uma o le moe e uiga i maʻitaga e aʻoaʻo ai le mea autu.

Faalavelaveina Faatau

Miti Sigmtund freud.

Mo se fafine talavou e leʻi faʻaipoipo - o se faʻailoga lelei, o lona uiga o le lumanaʻi o le a feiloai ai o le tagata o le a tupu ai se aiga fiafia ma malosi. Na vaai le teine ​​lona lava maʻitaga - i le vave faatalitali mo se tamaititi i lona lava olaga. Afai e vaʻai se teine ​​i se miti lona maitaga, o loʻo tautala atu i le le fiafia i lona olaga feusuaʻi ma faʻaalia ai manaʻoga le saʻo.

Miti Sigmtund freud.

Afai ua maimoa se tagata, o lona uiga o lona manaʻo e fai fanau mai lana pele. Ae o le miti e mafai ona talanoa e uiga i faʻafitauli i soʻotaga ma se paga.

Miti faʻauiga gistova miller

Leaga faailoga mo se fafine talavou e leʻi faʻaipoipo. O sea miti e mafua ai le taufaasese ma le le fiafia i se paga. Aua o le taupou ua maitaga - o se tulaga o le le fiafia ma tausalaga.

O se tamaʻitaʻi matua faʻaipoipo - faʻafitauli i faʻafitauli ma lona toʻalua ma lona fiafia i le aiga. Mo se fafine faaipoipo faʻaipoipo - atonu i le lumanaʻi o lona lava tama o le a fanau mai e le matagofie tele.

Afai e moemiti se fafine maitaga i lona maʻitaga, o le a moli o le malamalama, ma o le a vave ona e toe malosi le tama.

Miti Karl Yanga

Ogaoga tofotofoga, faigata ma le le maua. E leai se faʻatimamaina o le maʻitaga - i le vave fonotaga ma le pele, o le umi na miti ai.

Mo se tamaloa, o se miti e uiga i le maʻitaga maʻitaga, lea ua tisaina mai le fale, o se faʻailoga lea e iloa ai le tamaloa i le olaga o lenei tamaloa, o lona uiga na te fia tausia. O se miti lea na maua ai e le teine ​​le fanau mai masaga, o lona uiga o le mauaina o se tupe tele poʻo ni manumalo.

Miti miti o le teugene Tsvetkov

Mo se fafine - faatali mo kopiina po o togafiti. Mo se tamaʻitaʻi matutua - i le fiafia ma le fiafia mea tutupu. Na iloa e le tamaloa se miti ma loʻu tina maʻitaga, o le a le toe fanau mai, o se faʻailoga lelei lea, e mafai ona e fausia ma le mautinoa fuafuaga mo le lumanaʻi, o le a manuia mea uma.

Miti o fugalaau

O miti miti

  • Miti o le Astromerdaniad. Afai e tuʻua mai le maʻitaga, ma se tamaʻi manava ma ataata, i manatu fou ma la latou alualu i luma faʻatinoga. Afai e iloa e se teine ​​ia oe ma e umi lau talanoaga ma ia - e faʻamalamalamaina le faʻafitauli o le faʻafitauli. Na miti o se tagata maitaga i le maitaga - i le le mafaamatalaina ni mea e le mafai ona e aloese ai mai. Afai o se tagata maitaga i le maʻitaga o se fafine, o le olaga lea, na te fiafia ai o le Pele e nafa ma ia. O le tagata maʻitaga fafine e sikoa ma tuli i fafo atu o le fale - i le faasao ma tagi i lau tuatusi.
  • Tusi o aso nei. Na iloa e le maʻitaga o ia lava i se tulaga fiafia - ia tupu tele i lona maʻitaga ma le lumanaʻi. Na mitiia se tamaloa i se ava, maʻitaga mai seisi aliʻi, e tele lava taimi, i le olaga moni, lona toʻalua pepelo. O le aulelei - moe i faʻafitauli, ma le soifua maloloina ma ma le ataata i foliga - i le laki. O le vaʻai i se tina maitaga na i ai le taua na amata, - i lau faʻalavelave ma mea na tutupu.
  • Tusi ata o le Dsycholociction. Moe e uiga i le maʻitaga teine ​​- i se olaga fou, atoatoa atoatoa ma avanoa. Afai na vaʻai le tamaloa o le maitaga ma ia i le moega i le moega e leʻi mamao ese mai Mauga i le olaga faaleaiga. O le a le tauto ma se fafine maʻitaga - i misa ma matua, le malamalama i ai. O se tamaʻitaʻi matua e moe ma se fafine maʻitaga - ia toefaafoaʻi, manuia le iʻuga o mea na tutupu, sapalai. Afai o le teine ​​na miti i le amataga o le maʻitaga, e aunoa ma se manava, ona talanoa ai lea o lou le mautinoa i taeao. Afai o miti miti o se teineitiiti, o lona matua ma maitaga, o lona uiga o le le lava o le alofa ma tausi.
  • Tusi a le tamalii. O se fafine i le lelei tele, vaivaiga, faʻateleina le faʻatoʻaga. O le olomatua o le leaga faʻailoga, o se lamatiaga tele mo le soifua maloloina.
  • Miti o Wander. Mo le mauoa e vaʻai ai o se teine ​​talavou mai le maʻitaga, o se faʻailoga ia mataala i mea leaga, e le tatau ona e avatu tupe i lenei vaitau. Ma o le tagata ei ai nonogatupe ma aitalafu i le olaga, vaʻai se fafine maʻitaga i se miti - i se polofiti tele ma faʻaleleia atili o le tulaga. Tauto i se miti ma se teine ​​i se tulaga manaia - faʻatali mo le le fiafia ma lalagaina.
  • Tamaitai miti. Afai o le matua mataga tele fafine ua lata mai le fafine, e tatau ona e faaeteete - se tasi mo lou tua o le lalagaina o le lalagaina pe o se togafiti. Ina ia vaʻai i se miti o se teine ​​lalelei ma e ofoina lona lalelei o lona uiga o se mea e leʻi mafaufauina o se tau o se tau poʻo se faʻailoga, e te le faitauina.

Faitau atili