Tamoe i se miti - uiga i miti, faamatala o miti

Anonim

Alu i se miti mafua ai uiga ese, e masani ona tulai mai ai se lagona o le le mautonu, le mautonu, mea sese ma e oo lava i taifau mo le fefe. O le a le manatu o le tusi o le miti e uiga i ai? O a faʻailoga o loʻo tamoe, o le a le uiga o le mea o loʻo i ai le ponaivi o lona uiga ma pe aisea o le miti o le tamoʻe i miti? Taimi e iloa ai le faʻauigaina o miti mai le sili ona faʻamaoni miti.

Tusi a le Iunivesite a le lautele

Tamoe i se miti o se mapuna aʻe malosi o le malosi, o se faailoga o le soifua maloloina ma le tumau, o le manao mo le manuia. Afai na e sola i se miti mo se tasi ma ou te aafia ai ma ia, o le a uma ona faatino galuega. O miti faapena e atagia mai ai le pisinisi po o le manumalo i tagata tauva. Afai ua leva le tamoe i se miti na umi, o le ai ai se auala umi, o se malaga fiafia. Tautevateva i se miti - o le osofaʻiga o tupe faʻaalu tupe. Tamoe e aunoa ma se sini - galuega o le a le aumaia le manuia.

Moe, lea sa e fia ai vave vave, ae na le mafai ona gaoioi, faatusa o se naunautaiga e aumai se aoga i sina auala, ae e te le maua se mea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tusi a le Iunivesite a le lautele

Tamoʻe ese mai le mataʻutia manufesootai poʻo le mataʻutia monster - o se miti na lapataia oe mai le vave gaioiga. Tamoe mai le afi poʻo le afi afi o lona uiga o suiga numera o le a tupu i lou olaga.

O le miti lea e uia mo le felauaiga o tagata lautele, vaalele po o le nofoaafi, o loo faapea mai e taua tele le fonotaga afio mai mo oe. Aua le misia.

Miti o le 21st seneturi

O le tamoʻe i le miti e faʻamatalaina tele. Vaʻai mai le itu, faʻafefea se isi tagata, taʻu mai ai se fonotaga a le falemaʻi ma aiga poʻo uo. Latou faanatinati e vaai oe. E mafai foi ona avea ma faʻailoga o se tala e leʻi mafaufauina e te manaʻo e lipoti.

Ina ia sosola ese i se miti - o lona uiga e moni lava aloese mai faafitauli le tatau ai, ma le faaeteete teena e se tasi o fesoasoani. Ia aveese loa le tuli - o le a vave faamuta lau faigata i aso uma. Long sosola ma sa le lagonaina le vaivai - o lona uiga o le a faigofie ona faia se galuega tele. O laasaga uma i le manuia o le a fetaui ma faigata.

Fai se jog ma le motu o tagata - Faatali le taimi mo se kamupani fiafia sighted-puupuu. Faʻavasega i se miti i se saoasaoa saoasaoa - o le a tatau ona e galue malosi e faʻataʻamilomilo i ou tuaoi. O le miti lea e te tamoe ai i le taufetuli ma tagata le masani ai, Folafolaina fou masani masani ma mea manaia.

Miti o le 21st seneturi

Tamoe i luga o le malifa i luga po o le faasitepu o lona uiga e te siitia atu i le pito i tua o lau pele. Tausiga ma le pisinisi atoatoa tofatumoanaina oe. Miti Faamatalaina fautuaina e tatau ai i aiga ma uo. O fonotaga a faalelagona faatumulia ma avatu ia te oe le malosi.

Miti, lea vave sola ese se tagata mai se mauga po o se malifa, faaataata faigata le olaga i le lumanaʻi lata mai. o le a le taua o faafitauli, ae o le a malosi auauna atu ia te oe.

miti Magicum

Tamoe i se tulaga matautia o lona uiga o le miti, aua le fefefe e le taitaiga lea ia te oe. I totonu o lenei tusi le miti, o le pursuer e taua tele - o le mafuaaga mo le faasee.

Moe, i le mea e sola ese mai meaola, o faaaliga e le mafai ona feagai ma lau amio tupu faafuasei. faatusa monsters eseese le gafatia foafoa natia e le o mafai ona atoatoa faatino. Afai e te fefe oe lava, faafitia lea o le faigamalaga lou lava avanoa. O le sili atu ona leaga nai lo lou monsters, o le malosi o lou gafatia.

Afai na sauaina tagata, moe faapea mai e te le manao e tausolomua o loo siomia ai oe mai ia te oe. I totonu o lenei tulaga e sola ese mai ia te oe. Pei ona outou silafia, e le mafai.

Aua o mea uma i le samone, ia le tulaga i ou lima, ma lagona o le faatamaia gofie ma le leai o se fesoasoani a mou ese mai lau miti.

miti Magicum

Miti o freud.

I le psychoanalysis o se miti ma vaaiga o taufetuli Chase - o se tasi o le masani sili. O miti e harbingers o neurosis po o, le mea e leaga, o le faamaoniga o le faaletonu neurotic na tutupu, psychotrauma. Freudists faamamafa atu ai le gauai i le mea moni o sauaga. Le faatulagaga ma mataupu o le ata, lea i le miti tuliloaina le onosai, ua manatu le uiga lona lua o le solia o le mafaufau.

Neurosis o le faailoga o le le mafai le mafaufau o le onosai e onosaia ai le feteenaiga i totonu. faailoa mai ai le faigamalaga i se miti taumafai subconsciously se tagata e suitulaga i se mea le lelei mai le malamalama. Loo tatou taumafai e puipuia i tatou mai faamatalaga faigata - pele o se tasi maliu o ia, na suia ai le toalua, sa i ai se faalavelave tau taavale, tilotilo i le mataʻu tifaga ma sa matua faagaeetia, manatua umi galo mea lē lelei, ma isi mea e mafai ona tele ni filifiliga.

I le miti ma vaaiga o sauaga, e faatusa i lou tino ona lava lotovii. Ma sauaga o le tagata, o le mea na tupu o mafaufauga feteenaiga. O lea la, o le taufetuli o lona uiga o se taumafaiga e tuufaatasia se mea e feteenai ma se vaega iloa o le tagata.

I le faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuli mai le mataupu masani mai aiga ua maliliu. O le maliu ua maliu lava matou, ma o matou OOgo e musu e feiloai ma i latou, matou te sosola ese. O le mafaufau i le mafaufau, lea ua fai ai ma le loto fua, o aʻoaʻoga e iloa ai le moni e aunoa ma nei tagata. A o le tagata e mafai ona sola ese mai i se miti - o lona uiga o le malamalamaaga o le mafaufau ma le faafitauli. Afai e le aoga, e le mafai e le malamalama ma neuros.

A e masani ona e miti tele miti, taumafai e malamalama i mea na tutupu ia te oe. Matau mea e sili ona faʻalavelave i le taimi nei ma galue ai se isi faʻataʻitaʻiga o manatu sili ona manatu. Afai e le mafai ona e ola i le faʻafitauli, e aoga le faʻaaogaina o le fesoasoani a le mafaufau o le psychoanalysts.

Faitau atili