O a miti a freud, miller, vanga, isi faamatalaupu

Anonim

Fesuiaiga e faʻamatalaina ai le moe, lea na tupu ai masaga, e faʻalagolago i le seti o auiliiliga faʻatasi ma le po ata. Faʻailoa le faʻalauiloaina o le miti faʻauigaina, o le mea e ofoina atu e soʻo se ata miti, e le tatau ona galo ia te oe le aoga o le faʻailoga o le maina poʻo le le lelei o le faʻamatalaga.

Aisea Mirty Tetee

Lautele vaega o se faaluaina ata

E tusa ma le tele o miti, masaga mai le po miti e manatu o muagataua i le olaga o le latou tagata na vaai ia i latou. Afai e le o faʻatasi le faʻaaliga i le lagona o le le lelei, puʻeina masaga i se miti o se ata lelei. Mo se sili saʻo decoding o se miti, e tatau ona e faʻamalamalamaina le avanoa - o le foloa o tamaiti, tausaga, o lagona o le miti.

O le Matagofie Valivali Po Po o le taufaasese

  • O le lagona le fiafia, le fiafia pe le fiafia, faʻatasi ai ma se miti, lea na tutupu ai masaga, lapataia o taimi faigata mo se miti. O le Harbinger o le faigata, e oo lava i le afa o le olaga ma le manaʻomia mo galuega tumau mo se toe totogi o le tau.
  • E vaʻai matagofie ma le soifua maloloina pepe i se miti e manatu o se faʻailoga lelei, e mafai foi ona tatou faʻauiga le tulaga o mea. Faʻavae i luga o le onosai o le ata, masaga i se miti faʻaalia se lua vaega o le manuia o le iʻuga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua tele le faʻauiga mo le faʻauiga o le mea moni o le manatu o le po o le miti o le po-o ia te ia lava. Afai o le vaʻai o le moe e le o aofia i le vaega o masaga, ona mafai ai lea ona iloiloina le ata manaʻomia "lona lua". E le gata i lea, i le faʻaalia o foliga ma amio o lona manatunatu loloto, o le a mafai ona iloa le ute o faʻailogaina o faʻafitauli ma le auala e foia ai.

Miti faʻauigaina: Gemini, foliga o fafine ata

  • O miti e uiga i sui o le tagata Fakeri feusuaiga e sili atu ona taatele i alii. O se tamaloa faʻaipoipo i le po ma teine ​​pei o le tasi le isi lapataʻi e uiga i suiga faʻafuaseʻi i olaga o aiga. Atonu o se va o le le fiafia o le va feagai ma le afa lona lua pe umi le toe fai o le leleiga.
  • Mo se tamaloa e lagolagoina sootaga vavalalata i le taimi e tasi ma tamaʻitaʻi e lua, vaʻai i le masaga-teine ​​i se miti o se faʻailoga o le manaʻoga e filifili. O le po o lo o mafaufau loloto i le au matutua masaga miti o le moemiti e uiga i mea lilo o feusuaiga, lea e le o mautinoa e uiga i le malamalamaaga o le paga.

Miti faʻauigaina: Gemini, o ata o aliʻi

  • O po miti ma tama i le tagata o le tagata e tasi ua mafaufauina o se toe faʻavasega o masalosaloga o se fuafuaga tau tupe, pisinisi, gaioiga faapolofesa. O a miti a le au tragges miti? E 00 i tamaiti talavou i le miti faʻafitauli o le lumanaʻi - Tagaloga o se Faʻauiʻuga Taua mo le lumanaʻi.
  • Afai o tagata matutua masaga e fanaina, o se tagata ua mafatia i le masalosalo. Ina ia faia se filifiliga saʻo, teena le sese o le olaga faʻatupega, ae le o faʻavave ma le filifiliga. O lona taunuuga e ono aʻafia tele ai le maualuga o mea faʻaletonu.

Miti faʻauigaina: Masaga mo tamaʻitaʻi

  • O nisi taimi o miti, e vaʻaia e tagata se masaga iloga i le manava o le tina. E tusa ai ma Medeole, e le tatau ona ou matataʻu, o le ata lea o le vaega o le faʻaituau o le miti. I lona agaga o loo i ai se tauiviga i le va o le lelei ma le leaga mo le manumalo i le agaga o le tagata moe.
  • Mo se fafine i le pou o masaga i totonu o le miti faatusa i lona fefe i ona matamuli pe moni faamoemoega. Masaga mai le po moe e pei o le foloa o le fofoga o le lumanai. Afai o tamaiti i luga o lima malolosi, e tatau ona e mafaufauina le fanau mai o se tama, i lima o se fafine - o le ai ai lea o le a iai se teine.
  • Afai o se fafine maʻitaga o loʻo moemiti i se toalua o tamaiti i le tasi tagata, e tatau ona e faʻamoemoe o le faʻaleagaina o le soifua maloloina ona o ni lagona malamalama. O se tamaʻitaʻi faaipoipo ua maeʻa maitaga ma le maʻitaga masaga faʻaalia ai se fofo mai faʻamaʻi o lona uiga moni, seasea tupu.

Miti faʻauigaina: Masaga mo tamaʻitaʻi

O a miti a Siamese Twiny miti? Manatua o manatu lelei mo tagata tuulafoaiina, o le ata o se fonotaga ma le tagata filifilia. Ma le isi, o se vave faaipoipoga na folafola o le a fiafia. O i latou ua leva ona mauaina le afa lona lua, na lapataʻiina e le miti le faʻaopopo o le faʻaopopoina o le aiga.

O le a le lauiloa miti faamatala le ata o le masaga

  • E tusa ai ma le mekasini miti miti, vaai masaga i le po malolo, vaavaai i ai, o lona uiga o le faamalieina o lau fia iloa i mea moni. O le matauina o le fanau mai o le Tetee foliga mai e le mafaamatalaina fou tala. O mafaufau loloto o lava masaga lapatai lapatai e uiga i le manaʻoga e faia.
  • O le a le mea e miti ai masaga e uiga i le fredad faamatala? O le miti lauiloa o le mafaufau o le psychanchanalyst ma le tutusa o tamaiti e manatu o se faailoga o le le fiafia i le va o paaga i le va o paaga. Ae i le taimi lava lea e tasi, o miti mafatia ai i le taufaasese. Afai, i le taimi o le faauuga, o le teine ​​na fanau mai ia tutusa tamaiti, o le a molia o ia i luga o le au galuega.
  • O le miti a Mila a Miller na ia vaaia ai masaga i se miti e mafai ona manatu o le talitonuina o mea. O se fafine o loʻo faʻamalamalamaina le fanau mai o Tiews o le tele o galuega tuputupu aʻe, aua afai o tama, e tatau ona e faʻatali mo le manuia pisinisi. O se aiga matua o soʻo se feusuaiga lona lava masaga mai le po miti o le a saʻilia le toʻafilemu ma le olioli o le malolo olaga.
  • E tusa ai ma Clarisvoyant Vinga, vaʻai i le masaga i lana miti - o se faʻailoga lelei. Aemaise lava pe a miti o tama, e tatau ona puʻupuʻu, e tatau ona faʻatali mo le foliga vaʻaia lelei fou, ma faʻafiafiaga ofoofogia, matala le avanoa ua leva. Po o le le mautonu ma Backborn Babes saʻo e faʻailoa saʻo ai le faʻatinoina o fuafuaga ua leva ona faʻanoanoa. O se tamaloa na moemiti o masaga o le manaia o le laki i pisinisi.
  • O le masoa o aso nei, o le masaga, o le fafine e fafaga fatafata, mafaufau i se moe lelei tele. O le miti o le taimi e sauni ai mo le faigofie olaga. A uma ona maeʻa le fiafia, ma le manuia ma le manuia ia te ia, ma na paʻepaʻe le pupuni uliuli, o le a fiafia i le lua teʻa. Faʻalua Tamaloa o le fola mai le po miti e taufatu ai faʻafitauli ma le filifiliga o se fofo fatufatu. Mo le laa sao e tatau ona tausia lagona pe a moe.

O le a le mea e miti ai masaga, o se tagata e le masani ai moe? O le faatusa o le po vali lapataiga o le faaletonu o le tulaga. Ina ia foia le miti o le faʻafitauli o le faʻafitauli, e tatau ona ia tilotilo atu ia te ia i le isi itu e faia se faʻaiuga i le filifiliga saʻo.

Miti faʻauigaina faʻamatalaina le ata o masaga

Tele miti o le po o le le mautonu ma Twinns e manatu o se saogalemu saogalemu o mea lelei na tutupu, faamatalaga molimau o ia lava-tutoatasi o le miti. Peitai, na vaaia masaga i se miti, lea e le o i ai i se mea moni, lapataia ninifova ma faigata. O lona uiga, i le faʻauigaina o le faʻauigaina o le miti, e taua le manatua o faʻamatalaga o le faʻatusa, faʻatusatusa ia foliga o mea moni na tutupu.

Faitau atili