Faʻafefea ona atiaʻe Clarirvoyance: Lelei faamalositino

Anonim

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i auala e atiaʻe ai le malosi e faʻatonutonu. E faʻasino i le faʻaaloalo o Clarisvooy. O le amio pulea o le amio masani o le lalolagi. Afai e te fiafia i le auala e fafaguina ai Clarisvoyince, faitau lenei tusitusiga.

clarisvoyince

O le a le clarirvoyince?

O le clarirvoyubleble e mafaufau i le avanoa o le mauaina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai le lagona malamalama. O se tagata o Clarisvoyant mafai ona valoia mea tutupu o le lumanaʻi poʻo le mea na tupu i le taimi tuanaʻi. I le taimi lava lea, ua suia le tulaga o le malamalama.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O faʻavae o loʻo iai le faʻasologa o loʻo avanoa e faʻatautaia tagata uma, ae manaʻomia ni taumafaiga ma aʻoaʻoga. Masalo o tagata na galueaina nei tomai i o latou olaga ua mavae ua talitonuina o loo i ai se clarisvoanization.

Ituaiga o clarisvoyince

  • Manino o le agavaʻa e faitau ai faʻamatalaga faʻaaoga le ita ma eseese lagona. O lenei ituaiga o uiga o tagata ma le sili le poto psyche. Mo se faʻataʻitaʻiga: I le tasi mata i se tagata e le masani ai, e te lagona le tiga alofa poʻo le faʻaupuga i ai.
  • Manino le atoatoa - o le agavaʻa e malamalama ai i le faʻamatalaga o loʻo oso mai i luga o le iloa poʻo le maua mai i le vaega le aoga. O se malamalama lelei lea o se mea na oʻo mai ia te oe le mafaufau loloto.
  • Manino - A tiga le malamalamaaga o leo faʻamalosi, o le agavaʻa e faʻalogo ai i le leo i totonu.
  • Clarisvoyance - Le mafai ona vaʻai i ata vaʻaia i totonu o tatou ma le fesoasoani a le lona tolu mata. Faʻatagaina oe e maua le poto e uiga i le tuanaʻi ma le lumanaʻi, vaʻai le biopol o tagata ma manu.
  • Faʻamamaina - o le agavaʻa e faʻamafanafana ai le manogi. E mauaina e le tagata le malamalama o le lalolagi i le siʻosiʻomaga e ala i le siʻosiʻomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lagona eseese e fesoʻotaʻi ma nisi ituaiga. Na ia lagona le manogi o le alofa ma le olioli po o le isi itu, i le ita ma le sauā.

Faʻafefea ona ou atiaʻeina le Clirrirvoy?

A e manaʻo e atiaʻe le tomai e patipati, E manaʻomia le faia o le faʻateleina o auala. E mafai ona e ausia lea ma faʻavae eseese. O nisi o latou o loʻo tatou iloiloina i totonu o lenei mataupu.

Muamua o mea uma, e tatau ona e aʻoaʻo e faalagolago i lou mafaufau, aua o le faʻavae o le cirrioyance. Tele o tagata e mafai ona mauaina le poto masani. Ae le o tagata uma e mafai ona faʻatuatuaina manatu ma iloa faʻamatalaga e maua i le loto i le loto i ai, mai le mafaufau loloto.

Faamalositino mo le atinaeina o clarirvoyince

E tele faʻataʻitaʻiga ma aga ile atinaʻeina o mea masani. I le taimi muamua, e manaʻomia ona latou faia ia mea e lua i le vaiaso. I le lumanaʻi, faʻateleina le aofaʻi o toleniga e oʻo i le fa pe lima.

Faamalositino "tapunia teutusi"

O lenei faigofie faamalositino o le a faʻatagaina ai oe e atiaʻe i le ultra-mafaufau i le amataga tulaga. E faʻaoga e filifili ai tagata auai "taua o le psychics". E Tatau Ona Faia I Lenei Auala:
  • Muamua e tatau ona e kuka ni au teutusi uliuli ma tipi fasi pepa ma le lanu lanu.
  • Tuu le pepa lanu i le sefulu tagata liliu. O vai teu oloa tuu latou te tumau. Faafefiloi uma le teutusi atoa ma alu atu i le galuega.
  • O lau galuega o le iloa lea o le a le pepa lanu e taoto i le teutusi. O le faamalositino e faʻavae i luga o le mea moni o lanu taʻitasi e iai le malosi e tatau ona e lagona. A o le i fuafuaina, e fautuaina e faataitai i luga o ofu o le tele - taumafai e lagona lanu uma ma manatua nei lagona.

A e iloa le faʻafefea ona feagai ma lenei galuega, e mafai ona e agaʻi atu i le faiga sili atu.

Faamalositino "Fuafuaina"

O lenei faatinoga e tatau ona amata ai gaioiga uma. O lenei faʻafaigofie o le a aʻoaʻo ai oe e mafaufau totoʻa i le tasi taimi. Tulafono i lenei Poloaiga:

  • Ave se fasi pepa paʻepaʻe ma tuu se pito i luga o le uliuli.
  • Tuu le laupepa i se mamao o le tasi mita mai ia te oe.
  • Taulai atu lau vaai i lenei taimi, aua le mimilo i le taimi e tasi.

Faatasi ai ma lenei faiga, o le a faasolosolo malie ai oe e aʻoaʻo mo se taimi umi e taulaʻi ai le vaai i le mataupu. E le mafai ona e pupula i le sefulu minute. E taua tele le taofi o lau mafaufau mafaufau ma le vaʻai i se mea ae o lenei lanu uliuli i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe.

A e aoao e mafaufau loloto i le tulaga, e mafai ona e galue ma sili atu lavelave mea: taulimaina, floral vase po o kug. E mafai ona e talanoa e uiga i le atoatoa o lona mafaufau pe a e aʻoaʻo e vaʻai i le isi itu o le mea.

Atinaʻe o Clarirvoyannce

Faʻataʻitaʻi mo le galulue ma ata

  • Ave ni ata o tagata le masani ai, e uiga i le taunuuga o le mea e mafai ona aʻoaʻo mai au uo poʻo aiga.
  • Taulai atu i le tagata i le ata ma faalogologo i lou lagona i totonu. I le taimi lava e tasi, taumafai e taofi le motu o mafaufauga ma faʻalogo naʻo leo uma.
  • Ia taumafai nei e taʻu i mea uma e te mafaia, e uiga i lenei tamaloa.
  • Siaki pe faʻapefea ona moni lenei faʻamatalaga.
Ioe, o le taimi muamua o lenei faamalositino e ono le mafai ona faataunuuina. Ae aua le lotovaivai. Mo lona manuia, e masani ona manaʻomia le le itiiti ma le sefululima aʻoaʻoga. Faatasi ai ma taimi uma e mafai ai ona e taʻu atu le ata sili atu ma sili atu moni faʻamatalaga.

Bronnikov auala

O le auala o le atinaʻeina o le supernormaltaltives i Vysslav Bronnikov faʻasino i le sili ona aoga ma lelei. O lenei faʻaletonu saienitisi ua maeʻa ona auai i le suʻesuʻeina o le tele o tomai o se tagata ma taumafai e aʻoaʻo le chirvoy o uiga uma. O ana metotia e aofia ai le tolu vaega.

  1. Autosoga poto masani. Faatasi ai ma lea, o le a e aoaoina pe faʻafefea ona mafua ai lagona eseese: mama poʻo le faʻanoanoa, vevela poʻo le vevela, moe poʻo le matala. E tatau ona e lagonaina nei lagona, aʻo i ai i se nofoaga malolo.
  2. Faʻafiafiaga o ata vaʻaia. Faʻalogo e tusia se mea mama i ou luma e toe faʻaola ai ata poʻo se lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, lagona le lepela acid, o le manava mafanafana o le matagi, o le manogi o le fugalaʻau lilac. Mafaufau i manatu o nei lagona, ma tosina atu i luga o se paepae.
  3. "Vaʻaiga ma lima." O le tamaloa ma le 'auvae mata e ofo ai e faamatala ai se mea. I le taimi lava e tasi, e faʻasa ai le paʻi. E mafai ona e aumaia ou lima i se mea le iloa ma taumafai e iloa ai le mea o loo i ou luma. E mafai ona faia lea i le vaʻai i totonu.

Afai na e pasia manuia uma tulaga e tolu o toleniga, o lau sili atu le mafai ona i luga o le tulaga maualuga maualuga. Faʻaauau ona galue atili ma faʻaaoga ai ou tomai faʻapitoa.

Metotia "e ala i le vaʻai"

Ole tasi lea o auala sili ona anamua e aʻoaʻo ai Clayvoiyunce. Faatasi ma le iai, e mafai ona e aʻoaʻo e vaʻai poʻo le a le mea e le mauaina ni faʻaaliga ma le tino.

clarisvoyince

Tatau ona galue i lenei faasologa:

  • Muamua e tatau ona e nofo i luga o le nofoa. I le isi itu, e tatau ona i ai se pa i se mamao o le tasi mita mai ia te oe.
  • E manaʻomia le malolo ma taulaʻi i le tasi tulaga, o loʻo i luga aʻe o le mata mata. O le mea lenei o le igoa "lona tolu".
  • Vaʻai i le taimi lea mo le itiiti ifo o le 15 minute. I le taimi lava e tasi e le mafai ona emo.
  • Faaliliuina ou mata i luga o le puipui i ou luma. O loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o le Defoche, e tatau ona iai sina malamalama. Matamata e te manaomia le itiiti ifo 15 minute.
  • A uma le taimi lenei, pe afai e lelei mea uma, o le a e vaai i se mea i tua o le puipui. Faaauau pea e mafaufau i ai i totonu o le luasefulu minute. Faia lenei faamalositino i aso uma seʻia e aʻoaʻo e vaʻai i mea.

O le aʻea o le chiirvoyince o le a fesoasoani ia te oe. Vatu:

Faitau atili