Psychic mo Amatators: Faʻafefea ona faia ni superpowers mo oe lava

Anonim

O le mafaufau o le mafaufau o se mea lilo ma le mea lilo o agavaʻa a tagata, faʻatagaina oe e te aga i tua atu o le masani ona malamalama o le lalolagi. E le o tagata uma e mafaufau i le mea moni o le mea moni e tupu ai, o loʻo i ai le atoatoa o fesoʻotaʻiga. Ua lava le aʻoaʻoina o le auala e atiaʻe ai i latou, ma o le a tatalaina muamua le lalolagi maneta muamua ia te oe.

Psychorasenssora

O le a le mea e sili atu

O le upu "sili atu" e sau mai Latina faaopoopo - "luga" ma Tennus - "Lagona." O lona uiga, faʻailoa ai se tagata e mafai ona ou lagona le sili atu o le sili atu nai lo i latou o loʻo siʻomia, ua i ai le malosiʻaga faigata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mafaufau e manatu o le manatu moni o le moni ma isi lagona, vagana ai le masani lima, o le mea tatou te maua.

O le mafaufau e mafai ona maua faʻamatalaga saʻo i le faiʻai e aunoa ma le suʻesuʻeina o le vaʻai, faʻalogo, manogi, manogi ma paʻi atu. O nei feʻau na o atu ia te ia o ni ata, faʻa leo poʻo se isi e masani ia te ia, ma le faʻamaoni.

E masani ona faʻaalia ni mea e sili ona faʻaalia ai le poto i le telepathy, cheriyvoyince, aulelei poʻo le telecisi. O lea foi e mafai e nei tagata ona vaʻai i le ara o tagata, meaola poʻo aitema.

O le mafaufau e mafai ona taʻua o se leo i totonu o se tagata o loʻo taʻu atu ai ia te ia le tali saʻo e foia ai se galuega lavelave, tusa lava pe o le mafaufau loloto.

O le toʻatele o tagata talitonu naʻo filifiliga filifilia e mafai ona avea lava le manatu faʻaopoopo manatu. O le sese lea o le faʻamasinoga, aua e mafai e le tagata faʻaopopo ona avea ma nisi o tatou. O loʻo nanaina le ita i se tagata mai le taimi o le fanau mai, ae o le tele o taimi latou te le faʻaaogaina.

Ma le isi itu, i le tele o tagata, ua matutua, leiloa i lona tulaga, le saili i le lalolagi i onapo nei e faailoa ai o latou tomai. Ae o le toʻatele o tamaiti laiti e mafai ona mafaufau i le vaʻai atu ma faʻalogo atili matutua.

Ae aua le ita. Afai o loʻo e popole i le uiga o le ola ma tulafono faʻaletulafono o le vateatea, o lona uiga ua ou moomooga i tulaga faʻatusa o le lalolagi ma atiaʻe suppower.

Faaalia o le sili ona lelei tomai

O tomai e mafai ona faʻaalia e faʻaalia ai:

  • Clarisvoyinence - O le agavaʻa e maua ai faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo tupu tusa lava poʻo a le taimi e aunoa ma le fausiaina o le okeni o le faʻaaliga. O se vaʻaiga i totonu o le mea o loʻo i tua atu o le lalolagi moni.
  • O le fufuluina o se leo i totonu, o le mauaina o le malamalama o le vateatea i le maualuga o leoleoga faatosina.
  • Manino - o le agavaʻa e maua ai faʻamatalaga saʻo mai le avanoa, o le malamalama o gaioiga o mea na tupu i le atulaulau. O le tagata na te maua le tali sao mai le leai ma e le mafai ona faʻamatala na oʻo mai ai lenei malamalamaaga ia te ia.
  • Faʻavasega - le agavaʻa e muaʻi iloa ai nisi mea na tutupu i le faʻaaogaina o fautuaga e faʻaalu ai le filemu, miti ma faʻamafanafanaga.
  • Telekinonos o le mafai lea ona faʻaosofia mea i le fesoasoani a le malamalama o mafaufauga o mafaufauga e aunoa ma soʻo se taumafaiga faʻaletino.

Ae tele taimi, o fesoʻotaʻiga faʻapitoa o loʻo tatalaina i mataupu pe a fai o se faʻamataʻu i le ola poʻo se tagata o loʻo avea ma faʻafitauli taua ma manaʻo fesoasoani. I taimi faʻapenei, o nisi o le lagi e faʻailoa ai auala e faʻatino ai.

Ma le tagata, o se tagata e mafai ona lagona ia lava e sili atu, o loʻo i ai i le tulaga o loʻo malamalama i lalo o le malosi o le psychottropic poʻo vailaʻau. O lenei mea na ou masani ai i uiga ma Shamans i aganuu eseese ma faʻaaoga meatotino o nisi o laʻau e ulufale ai i le setete o faʻafitauli ma fesoʻotaʻi ma isi.

TelekInes

Faʻafefea ona fuafua le iai o le i ai o faʻafitauli

Ina ia iloiloina ou tomai i le tele o le manatu o manatu, taumafai e fesili ia te oe lava o ni nai fesili:
  • E maeu le manaia o lou moe?
  • E iai sau mea na tupu ai?
  • E te lagona o se tasi o se tasi pe a na o oe i totonu o le potu?
  • E te ofuina i le olaga?
  • O e te iloa lelei, e te faʻalogo i faʻailoga eseese ma faʻailoga e auina atu ai oe e le lalolagi?
  • E i ai ni tagata e fesoʻotaʻi ma faamaneta, faiga faataufefe, faamalolo i lou aiga?
  • O e nofouta i le malosi o tagata o loo siomia ai tagata?
  • Taumafai e fai ou alofilima i tafatafa o le mamao o le sefulu ma le luasefulu sene. E te lagona le mafanafana, lea e sau mai lima?
  • E te manatu o le "na fanau mai i se ofutino"?
  • Na e feagai ma se lagona le fiafia ma le fefe i nofoaga na tupu ai se mala, e ui ina leʻi iloa e oe?
  • E te fesoʻotaʻi ma le le gaʻo mataupu?
  • E mafai ona faigofie ona e aofia ai se tagata i nisi gaioiga?
  • E mafai ona e fesoasoani i le gasegase ma faʻamalieina lona tiga pe a fesoʻotaʻi ma ia?

O le tele o le numera o fuainumera tali, o le malosi tele o loʻo i ai le tele o manatu. Afai na e taliina "ioe" i le sili atu ma le 10 fesili, e tatau ona e atiaʻe ou tomai, ona o oe o se moni mafaufau.

Ae o le i ai o nisi tomai e le lava ina ia avea ai polofesa i lenei vaega. E manaʻomia le atiaʻe i le poto ma le agavaʻa o faʻaaogaina galuega ma faʻamalositino.

Faamalositino e atiaʻe ai le tele o tomai faʻapitoa

Mo tagata e miti o le faʻatupuina o le tele o tomai faʻapitoa, e i ai le numera o faʻamalositino e faʻalauteleina ai le lautele o le malamalamaaga. O nei metotia e faʻagaioia ai le malosi o faʻafitauli i le mafaufau.

Faʻafefea ona aʻoaʻo e faʻaalia ai ni lima

Afai e te manaʻo e aʻoaʻo pe faʻapefea ona iloa se tamaloa a le tamaloa, faia lenei faamalositino:
  • Nofo lelei i luga o le nofoa, tausia lou tua sao.
  • Malolo ma taofi mafaufauga o mafaufauga, ona ave lea o le alofilima o le alofilima o le isi.
  • Faʻaliliu lou alofilima mai le tasi i le isi sefulu sene, aʻo nofo faʻatasi i le tutusa.
  • Amata lemu e aumai le alofilima i la latou fesoʻotaʻiga. Toe fai le faamalositino e tele taimi.

Ina ua mavae sina taimi o le a amata ona e lagona le faʻatapulaʻaina o lau aura. O le ai ai le lagona o le vevela matala mai lima, o le a avea le alo o alofilima. A maeʻa ni aʻoaʻoga faʻapitoa, o nei lagona faʻaletonu o le a le naʻo le paʻu, ae moni lava ma faʻaletino. I se taimi o le lumanaʻi, o le ae iloa ai foi le auala e lagona ai le soʻona o isi, ona lagona lona tuaoi.

Faʻafefea ona aʻoaʻo e vaʻai ia Terara

O faamalositino e faia i tulaga e lua.

I le laasaga muamua, e te manaʻomia ni nai aso e taumafai e mafaufau i ni osofaʻiga laiti i luma o ou mata pe a e tau i le va o le va o le va o le tele o seneturi. Fai ia sili atu i le afiafi, taoto i le moega. Mo lenei faamalositino, 15 minute i le ao.

Faaaliga a Aura.

I le laina lona lua, e faapena i lenei auala:

  • Faafeagai oe tuu se mea - jug, vazon po o se isi mea. E manaʻomia le tasi o le mataupu. Tuu i luga o se fasi pepa paʻepaʻe e faailogaina ai le talaaga.
  • Amata ona o loʻo faʻatali i le mataupu, ae le o se saʻo, ae o le faʻafuaseʻi. I le gasologa o taimi, sa amata ona aliali mai se malamalama i luga o le tuaoi o le mataupu. O le isi oe o le a ou iloa ai lona lanu, fuafua i le atavali o le mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea lanumeamata o loʻo i ai le pu mumu mumu, ma o le samasama e lanumoana.

E sili le faia o le faʻamalositino aʻo leʻi moe.

Faʻafefea ona aʻoaʻo e vaʻai i miti faʻavaloaga

Matou te iloa uma e uiga i le le mautonu o miti faʻavaloaga poʻo le agavaʻa e muaʻi muaʻi muaʻi vaʻaia o le lumanaʻi i le faʻavae o miti. Ina ia mafai ona vaʻaia le miti faaperofeta, e tatau ona e faia se tulaga. A o le i moe, tune i le mea moni o loʻo i ai i se miti e tatau ona e vaʻai pe faʻafefea taeao o taeao o taeao. Fai i po uma i le ao i le masina. O le faasolosolo lava lava, o le ae aʻoaʻo e vaʻai i isi mea o loʻo tutupu e tatau ona tupu vave.

Taumafai e manatua lau moe i mea aupito itiiti i auiliiliga ma auiliiliina. Ma le taimi la, e mafai ona atiaʻe lau oe lava faʻamatalaga faʻauigaga faiga.

Amata tagata mafaufau mafaufau i le tele e mafai ai i le natura, mamao ese mai le taulaga pisi. Taumafai e Faʻaalu le tele o le taimi i le lateraʻe ma manatunatu loloto, aʻoaʻo e faʻalogo i votes o le natura ma vaʻai i le po i le lagi. Ma, atonu o le atutau o le a talanoa atu ia te oe.

Fautuaina mo le vaʻaia o oloa faʻasoa oloa:

Faitau atili