Afai o le tane o le mana o le vampire: O le mea e fai

Anonim

E le lelei tele pe a fai o le tane o le malosi o le malosi, ma o le a le mea e fai i se tulaga faapena, e toatele e le iloa. A mavae uma, pe a mafai ona e taofi fesoʻotaʻiga ma se tagata ese, e le faigofie mai ia te ia e pele. E iai auala e faʻamaloloina ai "ma le faʻamalosi" o lona toʻalua? Tatou taumafai e iloa.

Faailoga o le malosi vampire

A o le i foia le faʻafitauli, fuafua pe o lau tane e moni - le malosi o le vampire. Faitau ia faʻailoga ma siaki pe faʻapipiʻi i lou tulaga.

Vampire

Faailoga muamua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faailoga o le malosi o le malosi o le a pei ona taua:

  1. Faʻamuta le maanuminumi e faʻaalia ai ni isi mea o loʻo feagai ma le le lelei lagona o loʻo i ai, o se tulafono, o le transverse o le va o mata mata o le va. E mafai ona aliali mai le maamorale ma se alii talavou matua.
  2. Matua mafiafia, i nisi mataupu e lavea ai mata o mata. O laau mafiafia i luga o mata, o le sili atu lea o le ono ono o lou toʻalua o se malosi o le malosi.
  3. Mamafa ma le fiafia foliga. O le tagata lenei e le mafai ona matamata umi. I lalo o ni loimata, ou te fia pa'ū i le lalolagi.
  4. Le fatu ma le faanoanoa, tapō mata O le isi pito sili lea - o le malosiaga malosi vampire e pei o le fefe i tagata uma ma mea uma, o loʻo faʻatali i taimi uma mo le oso mai isi.
  5. O le Iris Mata e le mautonu, ae ina ua "paie" ma maua le malosi, mata e sili ona pupula.
  6. Sesega, appic, vaivai paʻu. E le o le taimi lenei o se faʻailoga o le malosi o le malosi o le vati o le vatami, masalo o se tagata e sili ona galue tele ma moe laitiiti.
  7. Malosiaga Vampires e masani ona masani ai o se pei o le asthenic, manifinifi foliga, e seasea ona latou o mai.

O faʻailoga femalagaaʻi e fesoasoani e iloa ai le mea o lau tane o le malosi o le va o le vata. Ae o faʻailoga foʻi ia faʻapea foi ma amioga. Mafaufau ia i latou.

le tane malosi o le vampire

Masani o le malosi o le vampire amioga

Faailoga e mafai ona faʻaalia i latou lava i amioga a le malosi o le malosi o le malosi, mea nei:
  1. O le alofa e asiasi e aunoa ma se lapataiga. Pau lava le pa'ū i luga o le ulu o le pule ma talitonu e tatau ona latou fiafia i taimi uma.
  2. Le fiafia ma le ita. O le alofa e faaosoosoina ai le ita, ulufale atu i le talanoaga, lea sa leʻi valaʻauina ai i latou. Ae ia ma fautua, ai manatu, faitioga ma le tausalaga, e ui lava e le fesiligia.
  3. Amio Avea Salofafatu, o lea foi latou te faitio i taimi uma. I le olaga o le malosi o le malosi o le vatipe, mai lona manatu, e leai ni taimi e leai se malamalama - E lelei mea uma ma matua leaga. Na ia manaʻo i faʻasea ma toilalo o tagata uma ia faʻasaoina o Ia.
  4. O i latou nei o le tagata lava ia-epoloteuker. Latou te fiafia e mafua mai i lagona le lelei e isi. Fafaga lou ita, le le fiafia, ita. E le faʻatauaina i manaʻo ma manatu o isi tagata - o manatu ia o le a liliu i luga o le musika i le Chiul i le Chiur Boul, e aunoa ma le tausia o se leo leotele. O tagata avetaavale nei, o loʻo feosofi solo i le vaitaʻele, faʻaopopo le saoasaoa i se tasi e ono liligiina. Ma ua pei.
  5. Latou te maua le fiafia sili, faʻalumaina ma faʻalumaina tagata lautele. Tele taimi, o lenei amio atamai e avea ma mafuaʻaga o le taua i se nofoaga lautele.
  6. O isi taimi o le "Taploit" ina ua leva ona e faʻamalamalamaina ia te ia mea elemene mea, faʻanoanoa i le taimi e tasi.
  7. O tagata totogi nei e manatua pea le "galo" e uiga ia latou aitalafu. O le tele lavagata lava e tutusa ai ma latou, naunau e toe faʻafoʻi tupe, o le tele malosi latou te maua.
  8. Malosiaga vam viimuro e masani ona fai si maile, aua o lenei meaola, o se punavai malosi lea o le malosi, ma latou te manaʻomia. Ae o pusi o nei uiga e le faʻapaʻiaina le Agaga.
  9. I totonu o le fale lea i le Maota Malosiaga o Malo, o mea e masani ona malepe ai fale, e gende laau.
  10. O le fuā o le isi itu o le malosi o le malosi. Afai o le fuā e leai se mafuaʻaga pe a fai o le masalosalo faifai pea mai le maosia, masalo o le mafuaʻaga i le mampicism.

Afai ua e fuafua o lau tane o loʻo iai pea le malosi o le malosi, e tatau ona e aʻoaʻo e feagai ma se tagata faapena. Le isi, tatou talanoa e pei.

Matamata le vitio i luga o le amio ma le malosi o le malosi:

Ae faʻapefea pe a o le tane o se faʻamalosi tino?

E tele auala e taulimaina ai le leaga o le malosi o le malosi o le vanimonimo. Lenei ua:

  • Tatou avea ma lona toalua sili atu lagona lelei. Masalo Na te le mauaina le malosi o le fafine mai ia te outou, lea e faʻaalia i le agaga faʻafetai, viia, alofa ma le tausiga. O lona uiga, taumafai e tauia mo le leai o lenei malosi ma lagona le lelei, lea e mauaina i le gasologa o le ampraismm.
  • Avatu ia te ia se saofaga i le faletaalo poʻo se mea e ono aʻafia ai. E sili lea ona taua mo alii e galulue ile galuega le mafaafitia. E tatau ona i ai se ituaiga tulaga e faʻaosofia ai i latou, e aumaia le fiafia ma lagona le faʻaaogaina.
  • E mafai ona e amata ofuina ni puipuiga faʻapitoa e fausia ai se paʻu le vaaia, faʻafetai i le malosi o le a le faia.
  • I le taimi o fesoʻotaʻiga ma le malosi o le vampire, mafaufauina o loʻo i ai se palu mafiafia mai le duurable glass o siomia oe, o fea le mea e leaga ai.
  • E faapena foi, e mafai ona e mafaufau e faʻataʻamilomilo solo le afi o le afi. Pe faʻapea e te siʻosiʻomia oe e se malosi malosi o le vai. Le malosi o le tele, o le tele e te talitonu i lenei auala, o le sili ona aoga o le a aoga.
  • E mafai foi ona e maua le mumu mumu i le fale atoa o le fale. Lenei moega ie link, solosolo ma ie laulau, solo.

E i ai tagata e faasagatau le malosi o le malosi o le malosi. O mea nei ia e poto masani, i mafaufauga lelei ma siosiomaga. Afai e te manaʻo e avea o se tagata e le alofagia tagata, galue ia te oe lava. Faʻaititia mai le siosiomaga o faitioga uma o faitioga ma mea leaga, siitia oe lava le talitonuina o oe lava, fesoʻotaʻiga ma tagata e alolofa ia te oe ma talisapaia.

Afai o le tane o se malosi o le malosi o le mea e fai

Afai o le tikeri o le taua o le tane romposm ma e le mafai ona e feagai ma nei faʻaaliga, o le saʻo le saʻo o se teteʻa. Naʻo le tuʻua o se tagata faapena, e mafai ona e fiafia, tumu i le fafine malosi, faʻatupu lelei le olaga ma manaia ma faʻafeiloaʻi lau alofa moni.

Faitau atili