Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao

Anonim

Faʻafefea ona faitau se alofa e sipela i luga o se aliʻi alofa i le fale? E teʻela se tagata, e le manaʻomia le lata mai ia te ia. Mo le alofa o sipela, o se ata o loʻo faʻaaogaina poʻo se mea a le tagata lava ia o le mea e manaʻo ai. O mea uma e tupu ma se ata poʻo se mea e iai sona aʻafiaga i lo latou pule. Mafaufau i ni sauniga ma ata.

Alofa alofa i le fale i le fale i le fale

Alofa sipela ma le aikona o le Miti tina o le Atua o le Atua

Paʻepaʻe Magic ua manatu saogalemu ona e le afaina ai le tagata. O le aʻafiaga na pepelo lemu, e le mafai ona faʻatupuina mo le ua afaina. O le aafiaga o paʻepaʻe paʻepaʻe e le umi, o lea e tatau ai le faia o se falelauasiga - faʻafouina le faʻasologa ina ua mavae sina taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le rite o le a e manaʻomia aixon o le Myland Tina o le Atua, o le ata o le aliʻi ma mea nei:

  • Mumu ma paʻepaʻe moligao;
  • Lua moliga o le Ekalesia e ogatusa;
  • pepa faʻapipiʻi fou;
  • Rose ma le Laʻau taua le suauʻu;
  • Manogi paolo.

Ua maeʻa le vaeluaga o le masina i le vaeluaga o le masina, o loʻo kopiina le laulau i se ie mama ma le mama, faʻapipiʻi moligao a le Ekalesia i autafa. Sikipi tauau paepae ma le suauu taua a le auʻaunaga taua, ma le moligaʻoloa mumu - rose suauu. Tuu moligaʻo i tuugalamepa: mumu i le itu taumatau o oe lava, paʻepaʻe - ma le agavale.

Tuu le aikona i luga o lau laulau, ma luga - o se ata o se tamaloa. I luga o le ata, tuu le 'olo (ma se tama matala matala). Uunaia Fimim - E mafai ona e malaia i le manogi o Patchuli, e mafai ona e tupu mai le afaina ma le suauu taua Parchuli. Malamalama i se moli mumu ma paʻepaʻe, faitau 33 taimi 33 taimi. E le faitauina le numera o taimi, faʻaaoga le pi ma le 33 o loʻo i ai ma le 33 o le Shift 33 afitusi.

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_2

Ina ua uma lena, tapuni le ki a lokuni. Toso mai le ki, ma i totonu o le pu e sisina ma le masx ma le moli moli mumu. Tuu mea uma i luga o le laulau ma aumai moligaʻo e mumu ai. Alu i le moega. Sa nana le mea o le fale, ona ave lea o le loka i le Ekalesia ma le le mafai ona tau tautau i luga o le faitotoa. Aloiafi mai le tuugalamepa i lalo o le fua fua o laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le apu po o sikafu.

Alofa sipela ma le aikona o Peteru ma Fevronia

O lenei Rite o le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le taunuuga o tagata e toalua mo se lakapi umi. Afai na i ai sau mafutaga mafana, ae o le tama o le a le faaipoipo, e mafai ona e faaaogaina le fesoasoani a Au Paia. Naʻo lou fatu e tatau ona avea ma se faʻamaoni alofa i se tagata valea.

Saunia mo le Rite:

  • Aikona Peteru ma Fevronia;
  • Pink Syx Moligao - 3 PC;
  • Suauu taua meafaigaluega;
  • Church onchens ma le alo pik tupu;
  • Tuʻu faʻatasi ma se tamaloa;
  • Tipiina o piniki ie.

O le tamaititi o le sipela o loʻo faʻaalu i le Aso Faraile i le taeao, o loʻo tupu le masina. I le afiafi o le fufuluina o le potu o le ae taofi ai le Rite, taele le taele i le afiafi. I le taeao ma ia muamua ave o le la, o le laulau na punou i luga o se ie paepae o le laupapa, faapipii moligao a le Ekalesia i totonu o le ata - lua i autafa, tasi.

Mo moligaʻo, faʻapipiʻi le 'au a le Au Paia moligaʻo, o Moligao. Matou te fiafia tele (e mafai ona e mafanafana le sipuni i luga o le moligao ma tuʻu i totonu o fatu fatuina o mea manogi) ma tutuli i latou i luga o le ata ma moligao i luga o le puputi. I le taimi lea, faitau se sipela a le tamaititi:

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_3

Ina ua uma, faitau le tatalo a le au pato ma le Ferorona:

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_4

Afai e le o fetaui moligaʻo, tuʻu i ai. I le maeʻa ai o se mulivae, ata ma toe faʻatulaga le afifi i luga o ie lanu piniki ma nana ma le saogalemu. Afai e leai se ie piniki, e mafai ona e faʻaaogaina paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le patupatu. O le mea faigata o le a tausia lou alofa. Aua neʻi galo e tatalo pea i luma o le aikona o Peteru ma Fevronia, ma o le a fesoʻotaʻi pea lau mafutaga.

E fiafia le Eseta alofa i se tamaloa

O lenei Rite e faia faʻatasi i le tausaga - mo le Eseta. Ma e mulimuli foi i le tausaga - ona e tatau ai lea ona toe faafou. E tatau ona e tautala 7 Sharers ma e faʻaalia i fanuatanu. O loʻo faitauina e le au faʻatauga i luga o fuamoa taʻitasi:

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_5

O le au suʻega e manaʻomia e tuʻuina i luga o se tasi e 7 tuʻuga, tasi mo taʻitasi. Aua neʻi galo lena mea mo faamaneta rutes, o le fanuatanu e le mafai ona maua i totonu o le faitotoʻa tutotonu - ulufale i le itu o lologa.

alofa sipela i le alofa alofa i se mamao

O le alofa e sipela ai le "le maota o le Atua, o mea o le Atua"

O lenei paepae paepae e faia i le Ekalesia, ae le o taimi o le sauniga. O le sau ai lea i le Katesa, tufatufa atu itu o Alms ma le aisi, punou ma liliu i le faitotoa. I le pepa manatuaina o le siata, aumai se mea ua maua, tuu tupe i totonu o le pusa pusa. Faʻatau le tuuga tele ma tuʻu i luma o le ikona o le tina o le Atua. Faitau le le mautonu o manatua mai 3 i le 12 taimi, ae o le numera e tolu. A maeʻa uma "amene" e tatau ona papatisoina.

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_7

A uma ona faitau le tagata finau, e tatau ona e alu lemu i le fale. E te le tau manaʻomia se feʻau, e le mafai ona talanoa ma se tasi i le faʻavaeina o le fale. I le aso lea, faʻatapulaʻaina fesoʻotaʻiga i le laʻititi, e sili le faʻatapulaʻaina o le leai o se pisa.

Alofa alofa alofa i le fale

Alofa tama mo se meaalofa

O lenei sauniga e faia mo soʻo se meaalofa e mafai ona e avatua se tama mo se aso malolo poʻo se aso fanau. I le taeao, i luga o le Moon, sasaa i totonu o se ipu foliga po o se tioata tioata o vai i le 3/4 ma tuu i luga o le umukuka faamalama. A o le vai e aoga, faʻatau se meaalofa e aulelei (e mafai ona tusia muamua).

Totogi mo se meaalofa mo pepa pili e avatu ai ia te oe se tilivaina o le kilo. Faatasi ai ma le tilivaina e tatau ona e ave se tasi tamai tupe siliva, ma o le malologa na o le alu ese. Sau i luga ma soo se mea, ae e tatau ona e sola ese mai le pusa ofisa e aunoa ma le pasi. Toe foi i le fale ma se meaalofa. Faapipii le moligao a le Ekalesia i luga o le saucer ma musumusu faatolu:

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_9

Ki le moligao ma tuu atoa lana afi. Ma i totonu o se ipu vai ma le vai, togi se tupe siliva ma taʻu mai ia te aʻu:

Alofa sipela i le alofa alofa i se mamao 7299_10

O lenei vai o le a galue i foliga, ona faapupula ai lea o se meaalofa. Faʻatapulaʻa fesoʻotaʻiga i le mea itiiti i lenei aso, latalata i totonu o le potu ma nofo. Fetaomi le meaalofa i le matagofie afifi ma avatu i se alii talavou, o lona alofa na alu ifo i ai.

Faitau atili