Faʻapefea ona gagau le malosi o fesoʻotaʻiga ma se tamaloa

Anonim

E taua le iloa ona e motusia le fegalegaleaiga ma le tamaloa, aua e faʻaosofia lelei le olaga ma le soifua maloloina o fafine. E talitonu e faapea o le itu, e tumau pea pe a mavae fegalegaleaiga faʻafeusuaiga, e i ai i le fitu tausaga. Sei o tatou manatu pe faʻapefea ona faʻaitiitia ni faʻailoga o le malosi o loʻo noatia ma faʻateʻa e faʻavavau.

Ara vampire

Aisea e te manaʻomia ai ona aveese le malosi faʻamalosi?

Na tupu le umi ua leva ona faaipoipo i se fafine, ua tele ana fanau laiti ma le fiafia. Ae o le vaʻaiga tuai o fesoʻotaʻiga ma le sa pele ia Pele o loʻo i ai pea i lona olaga: mo le fitu tausaga o loʻo vaʻavaʻaia e le toʻatele ni feusuaiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mai lea e le mafai ona tapunia - tusa lava pe o le a tuʻu se tasi, o le a faʻaauau le 'ava lava e' ai le malosi o le fafine i luga o se manifinifi. O le mafuaaga lena i soʻo se lotu e faʻamalieina faʻapitoa i le agaga o le ola.

I le lalolagi o onapo nei, e seasea lava teine ​​i tafatafa o o latou olaga e na o le tasi le tane - o fusiʻu o sootaga tuai o loʻo faʻaauau pea ona i ai, o tagata muamua na toso ese mai le fafine. O le mea lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o metotia o le tafiesea o fesoʻotaʻiga tuai e tuʻua le taimi ua tuanaʻi i le taimi ua tuanaʻi ma e le leiloa malosi i le le aoga.

Metotia mo le faamamaina mo le mato o fesoʻotaʻiga tuai

Tele teine ​​e fiafia i le auala e gagau ai le malosi o le fesoʻotaʻiga ma se tamaloa pe a le mafai ona galo ia te oe lava. Sei o tatou fai atu: Afai o lagona ma faʻamanatuina o ia o loʻo ola pea i lou loto, aveese lagona o le a le fesoasoani. Ae o le a latou aumaia se lagona o le fesoasoani, o le malosi ala - faafetai i lenei mea, o le a mafai, o le avanoa e feiloai ai i le alofa fou o le a faateleina.

Afai e te le o iai ni lagona mo se tamaloa, o le a faigofie ai ona faʻatino metotia, ma le fesoʻotaʻiga o le a vave taofi.

Mea e tatau ona e faia ma a fautuaga e pipii i ai:

  • Ave se fasi pepa ma tusi i lalo igoa o alii uma o loʻo e fiafia i ai feusuaiga i le fitu tausaga ua mavae. Tusa lava pe o se feeseeseaiga feusuai pe leai se mea ia te oe.
  • I luga o le lisi e mafai ona e aofia ai i tagata na i ai e le o feusuaʻi mafutaga ma lea na ou lagona ai ni lagona.
  • Ina ia faia mea faigaluega mai le tuai o fesoʻotaʻiga e sili ona lelei o le 19 o le aso o le taimi - o lenei taimi o le taimi e sili atu le talafeagai mo le vaeluaina ma le sili ona lelei.
  • Ina ua maeʻa ona faʻatinoina metotia, fai le faʻasologa o le fale, taele. O le mama e tatau ona le gata i lou agaga, ae faataamilo i le.

Le isi, mafaufau i metotia faʻapitoa

Tusi se tusi

O lenei metotia e faʻaaogaina e faʻatatau i tagata na faʻatiga ia te oe. Afai e te leʻi faʻamagaloina, lagona le ita, solitulafono poʻo isi lagona le lelei e le tuʻuina ai ia te oe le filemu, faʻaaoga le ala lea.

Atila i Lenei Ala:

  1. Saunia se 'au ma se laupepa avanoa.
  2. Muamua faamatala uma lagona le lelei o lo o feagai ma se tamaloa. Aua le faʻatuai i faʻaaliga, tusitusi malosi ma manino i mea e te ita iai, ita tele, oa ni gaioiga na ia faʻaosofia ai oe.
  3. A oʻo uma le mea le lelei e oʻo atu i luga o le pepa, alu i le isi mea. Faʻafetai i le tamaloa mo taimi lelei uma na ou i ai i le va o oe, lisi lona uiga aulelei uiga. Faanoanoa lava lagona faʻafetai.
  4. Ole atu faʻamagaloga mo au gaioiga e mafai ona faʻanoanoa i se tamaloa.
  5. I le faaiuga, tautino atu o lo o sau lenei tagata i lou olaga ma se sini faapitoa. Na ia aumaia foʻi le poto masani, aʻoaʻo se mea, o se uiga taua tele i le avea ma ou uiga.
  6. Aua le salamo i upu - Tusi e uiga i ou lagona i le pito sili ona auiliili i le mafai ma le faamaoni. O le taimi lava e te lagona ai o le "kopiina", le mafaufau e alu i se alii ma faafetai. Susunuina le tusi - i le taimi lava o le a e lagona se mapusaga malosi.
  7. Ona mafai lea ona e faia se vaipuna, uu i luga ofu mama, feinu vai, talitonu - tatalo.

E masani lava ona maeʻa se faiga masani, e mafai ona toe faʻailoa mai se tamaloa i lou olaga - e valaʻau, ave i le fonotaga. E te manaʻomia e talanoa ma le faʻaaloalo ia te ia, faʻafetai ma tuu ae e aunoa ma le faʻaauauina o fesoʻotaʻiga.

Auala e tipi ai le malosi o le malosi ma se tamaloa

Auala e tipi ai le malosi o le malosi ma se tamaloa

Afai o le taimi muamua e le fesoasoani le tusi 100% toe fai le auala i nai taimi.

Mafaufau loloto "Murding sootaga"

O le malosi o le afi e sili ona malosi malosi. E fetaui lelei ma e masani ona faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga e aveese ai le tuai o fesoʻotaʻiga tuai.

  1. Filifili le taimi e mafai ai ona e filemu ma tuuatoatasi. Faʻataʻitaʻi oe lava i le mafaufau o le agalelei, ia toʻafilemu ma malu.
  2. Mafaufau mafaufau i se tamaloa na e iai se sootaga feusuaʻi. "Tuu le" lona ata malosi faafeagai oe lava.
  3. Ona mafaufau lea o ou tino faʻafesoʻotaʻi filo filogia e o mai i fafo mai chakra (naʻo le fitu).
  4. Ave se moli poʻo ni afitusi i ou lima, susunuina afi ma amata ona faʻatoʻilaloina nei filo e tuʻufaʻatasia ai oe. Lagona atoa a o e faʻatagaina oe - e tatau ona e sauni e faʻapea e taʻu atu ia te ia.
  5. I le faaiuga, vaʻai ia te oe lava ma se tamaloa e pei o le i fafo - vaʻai e leai se fesoʻotaʻiga faʻatasi i le va o oe. O lenei metotia e tatau ona uma.

O nei fesili faʻapitoa e aoga le faʻaalu i tagata uma o loʻo ia te oe se fesoʻotaʻiga i le fitu tausaga ua mavae. E faigofie tele le siakiina o le tasi o loʻo 'ai pea lou malosi - i le lumanaʻi o le a aliali mai o ia o le a aliali mai i lou olaga.

Susunuina o fesoʻotaʻiga

Susunuina o fesoʻotaʻiga

E pei lava ona o le taimi muamua, pe a maeʻa le mafaufau loloto, e manaʻomia ona e faia le faʻamamaina o lapisi atoa ma matau mea e uiga i tamaloloa muamua.

Matamata i le vitio e uiga i se lauiloa auala e aveese ai le tuai sootaga e lasisa renar metotia:

Ma ia manatua: o tagata uma e omai i lou olaga na mafua ai i totonu e le o se avanoa. Sa tofu le tagata ma se mea, aumai se mea poto masani, na fesoasoani ia te oe e faʻaalia. O le mea lea, taumafai e aveese ni lagona le lelei ma fai so o se tulaga o se lesona mea e faʻamaloloina ai lou agaga.

A maeʻa ona faʻamanuiaina se tomai, o le a e lagona pe faʻafefea ona faʻatumuina le Malosi e Oe o Faʻaiua ia Na Tuua Ai. E taua tele le toe faʻafouina ma i latou o le a amata ona teteʻe i lou olaga.

Faitau atili