Puipuiga mai le malosi o le malosi: sili auala

Anonim

Puipuiga mai le malosi o le malosi e manaʻomia pe a e masalosalo pe o nisi tagata mai lou siʻosiʻole moni "susu mai" mai ia te oe. Faʻafefea ona iloa le mea o loʻo iai i lau fesoʻotaʻiga o le malosi o le malosi, ma puipuia oe mai ai? Mafaufau i auiliiliga.

vampire

Faailoga o le malosi vampire

E lamatia le malosi o le malosi i lena pe a maeʻa fesoʻotaʻiga ma i latou e mafai ona e lagona le lelava. E te faia se le mautonu o le malosi, lagona leaga, vaʻai le lalolagi i lanu uliuli. E mafai ona puipuia oe lava mai lenei ituaiga o aʻafiaga, ae manaʻomia muamua le faʻatulagaina pe o le malosi malosi o loʻo i ou luma.

O faailoga nei:

  • E le malamalama gofie ma le fiafia i le manuia o tagata, ma matautia mata ma agalo le toilalo.
  • Sa masani ona le fiafia le kamupani se tasi, aemaise lava pe a fai o le mataupu o tauemuga e sili atu le malosi ma sili atu le manuia.
  • E fiafia o ia e faitioina isi tagata, ae o le faitioga i lona tuatusi o manatu e le gata i lea.
  • Peitaʻi, e oo lava i se mea pupula ma le olioli, o le a maua se mea leaga.
  • Faʻatalanoa pea le olaga, ma taimi le aʻoaʻoina. E fiafia o ia e sasaa se vaega o faafitauli i isi.
  • Saili mo le nofosala i ona lava faʻafitauli i - tuʻuaʻi uo, setete, fanaina po o aiga.
  • E le mafai ona iloa se mea fou, ma pipii atu i le taimi ua tuanai ma le faatagaina o ia e alu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le malosi o vampires e matua afaina o tagata e fai ma sui o le sili ona moni lamatiaga. E mafai ona latou faia se masalosalo i se iuga o le mataupu o le mataupu, faitio lima o le tagata o le a gaogao, latou te vete le lagona ma folasia i le mafaufau "o le a le leaga".

O le auala sili e puipuia ai oe mai le malosi o le tino o le mumusu e talanoa ma ia. Ae e le o mafai i taimi uma: masani "vampire" matua poʻo isi aiga vavalalata, butses ma isi tagata e le gafatia mai le siosiomaga.

O le mea lea, e taua tele ona iloa ai auala o puipuiga - mafaufau ia latou atili.

O a tagata e le o se mea leaga tele le tino?

E i ai le ituaiga o tagata e le manaʻomia e puipuia mai le malosi o le malosi. Vaʻai i faʻailoga faʻailoga o ia laki - atonu e te ulufale i la latou numera.

Faʻafefea ona teteʻe i le malosi o le faʻamalosi

Faailoga o se tagata sili atu le lelei o le malosi o le "vampirism" e le mafai ona afaina:

  1. E masani ona tumu o ia i le malosi ma le malosi. O le tagata lenei e le nofo i luga o le nofoaga, pisi lava e pisi lava. E ia te ia le vaega o le fiafia, mataupu, fiafia, eseʻese ma le tamaoaiga olaga. O le tuʻufaʻatasiga lenei o manatu, fatufavai pe mo se pisinisi, "faleteʻaisa '.
  2. E iai lona mafaufau lelei. Ua foliga i ai i soʻo se tasi, e foliga mai ai, o le mea sili ona le uma le lelei ma le lelei e iloa ai se mea lelei. Faʻafetai i le malaia ma le atulaulau mea e leʻo faitioina e ia o loʻo ia te ia. Mafaufau e aua nei faʻafitauli, ae o le sailia o ni fofo. Manatu o se faʻafitauli o se poto masani, aoga mo isi atinaʻe.
  3. Na te le ofiina le polokaina o le ituaiga: "Na o Elisah ma Braudsters maua tele," "faaipoipo ma se tamaititi i le tolu o latou lava." Nai lo lea, na te silafia lelei - ola e matagofie lea, ma e talotalo uma tagata e nonofo pe a e manaʻo e vaʻai i ala saʻo ma faʻavasega sini saʻo.

Afai o oe o se tagata faapena, e te le tau fefe i le malosi o le malosi. E seasea o taimi o lagona le tumau ma le vaivai - latou te tupu i tagata uma, tusa lava pe sili ona atamamai manatu.

Auala sili ona lelei e puipuia mai le malosi o le vampire

Faʻafefea ona teteʻe i le malosi o le faʻamalosi? E faigofie, ma e mautinoa lava. Afai e te manatu ua tatou tausia se talanoaga ma se tagata le fiafia, ona o le mea tatou te leiloa le malosi, faʻaaoga metotia nei:

  1. "Tapuni le pose." O se tagata e lagona le le mautonu, amata ona le malamalama i latou: Faʻavaʻa o ona lima i luga o le fatafata pe sopoia ona vae. E le o se mea e ofo ai - i lenei tulaga, o le faʻaupuga e lagona e le malamalama i le malosi o le va virema. Afai e te le manaʻo e nofo i se tapuni tapunia, ae le o le koluse ou tamatamaʻilima i luga o ou lima.
  2. "Pofu vai." Fesoʻotaʻiga ma le malosi vampire, mafaufau mafaufau o loʻo i ai se mafiafia ma malosi le pa o vai i le va o oe. O lenei auala e lelei mo na mataupu pe a fai e te lagona le faʻafuaseʻi o le pala o malosiaga o loʻo afaina ai. O le a le tuʻuina atu le paʻu o le vai.
  3. "Ava". O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina pe a uma se aso faigata, fesoʻotaʻiga ma le malosi o le vampire. Afai e te lagona o le matua matua faʻaleagaina ma le lelava fesoʻotaʻiga ma tagata. Tu i luga o le taele ma vaai faalemafaufau o loo e tu i lalo o le vai mama mama. O le vai o le muimui, tafe mai le ulu i vae, flushes uma vaivai ma aoina le le lelei le malosi. Afai e lelei le mafaufau o le mafaufau, e mafai ona e mafaufauina se vaipuna ma mafaufau, e aunoa ma le alu i lalo o le taele.
  4. "Cocoon". O lenei togafiti e sili ona faʻaaogaina i le afiafi o le fonotaga ma se malosi malosi vampire poʻo se tagata le fiafia. Vaʻai o lou tino o loʻo siʻomia se pamu e aofia ai manifinifi auro faʻailoga. E te tomalie, e te fiafia, aua neʻi e lagonaina le ita poʻo isi lagona le lelei.

Matamata i le vitio e uiga i metotia o puipuiga mai le malosi o le malosi o le malosi:

O le lisiina o tagata atamamai manaʻomia le itiiti ifo ma le laititi o le mafaufau, ae le o tagata uma e liliu i le taimi saʻo e mafaufau loloto ai. O lea la, afai e te le mafai ona faaaogaina nisi o ia, pe mafaufau i le lilipi solo solo ia te oe lava ma se mea e mafai ona laa mai ai se tasi, aua le mafai e se tagata ona alalaga i luga o le tuaoi.

Malosiaga Vampire Puipuiga

Ma manatua: Aua le faʻasoa atu i le Vaitamera AMPIRE, o manatu, mafaufauga, mea na tutupu i le olaga. Aua le salamo ma e le fesoasoani i le trufles. Aua le faʻalogo i faitioga ma le laʻei - a le tuʻua pe seʻi o ese ma le fuaitau: "Ou te talitonu o le a e faʻafetaiaʻi mea uma." Ma aua le taumafai e toe fausia le afaina o le tagata malosi i se masani - lamatiaga mai lea manatu ma le tele leiloa.

Faitau atili