Faʻafefea ona faʻateleina lou malosi: 15 aoga metotia

Anonim

Tagata e maualuga le malosi maualuga sili atu nai lo miti, latou te masani lava i lagona lelei, aua le maua ni tupe, ua lauiloa ma sui o le isi itupa, lagona ma faamalositino. Afai o lou olaga o mea uma e tupu i le faʻafeagai, e aoga tele lenei i le mataupu o le faʻateleina o le faʻaeteeteina ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻateleina lona malosi.

Faʻafefea ona faʻamalosia lou malosi

Ituaiga o le Malosi

Tagata malosi e fai ma sui e le lua ituaiga:
  • tino;
  • ma leai se totogi (po o le malosi malosi).

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ona o le malosi faʻamalosi tino, o le masani masani ai gaioiga o le tino o le tagata e tupu. E manaʻomia foʻi le faʻatumauina o se maualuga fua fua.

Ia e i ai pea le tele o oe lava le malosi faʻamalosi, e taua le tausisi i nei tulafono:

  • fafagaina lelei meaai lelei;
  • Malolo lelei (soifua maloloina moe o le taʻalo o le tele);
  • Faʻataʻitaʻi gaioiga maualuga o le tino;
  • masani ona asiasi i le taele ma sauna i ai, lea e le tumau ai le malosi o le tumau;
  • E masani ona i natura i le natura;
  • O le au Yoga ma Andental Marnel Ads e matua faʻaalia.

Ae ia faʻatumauina le maualuga o le taua, e le lava le malosi faʻamalosi tino. E taua le iai o le tele o le tele o le malosi o le malosi. Ae ao leʻi aveina mo lona siʻitia, vaʻaia le tino faʻale-tino. A e lagona lelei, tau lava o lea na amata ai ona siitia lou malosi malosi gafatia.

Ae muamua iloa le mea i le mea o loʻo iai nei malosi malosi oe. O auga o le a molimau e uiga i le le lava o le taua:

  • Lotomauaoi ma le musu e faia ni gaioiga;
  • Faateleina le fiamoe;
  • ita tele;
  • E faigata ona ala i le taeao.

O le siʻitia o le tulaga o le saʻo le malosi e mafai ona faʻatino e 2 auala:

  • Ona o le faʻaititia o le faʻateleina o le malosi.
  • Ona o le siʻitia o lona malosi faʻamalosi.

Ae e te leʻi taʻuina mai le auala e faʻateleina ai le malosi, tatou te talanoa e uiga i mea tatou te faʻaaluina lo tatou malosi faʻasao.

O fea e alu ai le malosi saoloto

O loʻo tuua mai le olaga i taimi faapena:

  1. A tatou mafatia nai lo mea le lelei. O i latou uma o loʻo i ai se mea e faʻamalosia ai oe o le malosi malosi (aemaise o le lagona o lo latou tausalaina, popole, lagona o le fefe).
  2. Ma aafiaga faigata.
  3. A tatou lagonaina se tagata taua tele.
  4. O auala le masani ai e faʻateleina ai lo latou malosi malosi (i le tele o le ava malosi, malosi malosi). O nei metotia o faʻateleina ai paleni paleni e sili atu le tutusa ma le nonogatupe o loʻo i lalo o le maualuga o le pasene. E te ave le malosi i le aso, ae o taeao (pe mulimuli ane) e tatau ona toe foi i se tele tele. O lea, e tatau ona tonu ai i nei auala i le itiiti ifo ma le mafai.
  5. A tatou ulaula.
  6. O matou e mafai ona matou o ni mea taua. Fesili ifo ia te oe le fesili: "O e pipii e manino le faamuamua?" E taua le faia o lenei mea ina ia aua le faʻaalu lau tiute le aoga.

E te faʻaaluina lou malosi i luga o soʻo se mea e tupu, e masani lava ona mafaufauina i latou e le aoga tele (popole e uiga i le ola o le tamaʻitaʻi lauiloa, manumalo i le tamaoaiga lakapi ma isi.

Naʻo le faʻaeteete au tagata e sili ona vavalalata (aiga, latalata, uo - o i latou uma o lona ola e te mafaia). E mafai foi ona faia se lisi faʻapitoa, e faia le tulaga o le taua muamua ma tuu le mea e mafai ona faʻatali.

I le taimi lava lea e tasi, e taua le 80 pasene o au malosi taua na faʻaaogaina e le tolu muamua sub-faʻamau i lenei auala:

  • 50 pasene - o le mea muamua;
  • 20 - Lona lua;
  • 10 - O le lona tolu;
  • O le o totoe o le 20 pasene o le malologa.

Manatua o le malosi, squndunded i talitonuga, o le a le toe foʻi mai ia te oe i tua. O le mea lea, teu ia sili atu i sili atu mea taua e toe foi mai ia te oe e ala i afā.

O le malamalama i le tele o tupe faʻaalu, e tatau loa nei ona tatou liliu i auala o le faʻateleina o le malosi.

Faʻafefea ona faʻateleina le malosi o le tagata

Miti, tuu sini

Miti ma sini moni e te taumafai e ausia le a faʻatumuina oe i se tele taua o le malosi o le malosi. Ae o le a aoga, pe a fai o oe ma sini e faia na faia miti ma sini, aua foi e le o se isi se tasi. A o le agaga ma le mafaufau o loʻo i soʻotaga lelei ma le tasi le isi mo a latou lava mafuaʻaga, e te maua ai le tele o le malosi fua e faʻatino ai le loto.

Afai e te alu i lau ala, e fesoasoani ai le atulaulau o le a fesoasoani ia te oe i soo se itu ma o le a mautinoa ai le malosi tatau atoa!

E le afaina le miti!

Talitonu!

I le taimi lava e tasi, le mafuaʻaga o lou faʻatuatua e mafai ai ona faia se taua taua: 'Ia avea le Atua, le mafaufau maualuga, le atulaulau, le faʻailoga poʻo se isi mea. O le mea autu o le faʻafetai i le faʻatuatua o le a faʻatumuina oe i le lava o le tele o le malosi o le malosi.

Alofa!

O le alofa o se lagona malosi tele lava. Ina ua sologa lelei o ia mai i totonu, ua e iloa ai mea uma ma le naunautai tele, ma amata ona foliga mai e mafai ona e manumalo i ni suisui! O le alofa o se malosi sili lea o le malosi.

Faʻataʻitaʻi le malosi o taʻaloga

O le seti lea o faʻamalositino o latou o loʻo faʻatinoina i le faʻalauteleina o le malosi o auala.

faafetai

A faʻaalia lou agaga faafetai, o loʻo feagai lou lagona lelei ma faʻatasi ma lenei mea e tumu ai le malosi faʻasao.

Auai i faatufugaga

O fea o ituaiga ata o le tele o mea uma e te fiafia i ai? Faafetai i faatufugaga, ua sau lou agaga i le ola.

O lenei, i le faʻamatalaga tausaga, o mea tapuaʻi sa le tatau ona iai i tua atu, suia i le Initaneti ma televise. E aoga lava le totogiina o lona taimi pe a e manaʻo e faʻatumauina pea le lava paleni o le malosi ma faʻailoa atu lou gafatia i totonu.

Faalogo i le musika

O musika o le malosi atoatoa. Ole mea lea, e taua tele le faʻalogo i taimi uma e faʻalogo i tufuga o lau pele o musika taʻutaʻua. O le leo leo tele o le a e faia ai musika, o le tele o malosiaga tafe o le a faʻateleina ai, faʻatumu musika i le pito i lalo!

Saili se mea fiafia

O le mea fiafia e fai o se galuega e faia mo le agaga. Soʻo se mea fiafia e faʻatumu ai oe ma le faʻaopopo fua saʻo.

Fesootai ma tagata e maualuga le malosi

O nisi tagata e i ai se malosi tele malosi. E latou te mauaina lava lenei malosi o latou lava, ma sili atu i fafo. Faʻafesoʻotaʻi ma ia uiga, ua e mauaina se fasi vaega o lo latou malosi mai ia i latou.

Tagata ma malosi malosi le le mafai ona mafua ai ona suia lagona lelei. E tele, e le mafai e tagata ona faamatala le latou mafuaʻaga.

Mo tagata manuia uma, o le malosi o le bifield ua iloga, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma i latou e sili atu lou lagona i le mafaufau loloto. Pe a faitau aʻe tagata na tagata i le potu, e foliga mai sasaa le malamalama mataʻutia.

Ae i ai le isi vaega o tagata - ua malamalama le potu pe a latou tuua. O i latou o va masani lelei, matou te tauina e uiga ia i latou auiliiliga i le isi tusitusiga.

Faʻataʻitaʻi le tagata lava ia

Masalo ua e iloa o le a le tumau ia te oe lava o le a faʻatagaina oe e maua mea uma e mafai ona e miti o. E matua moni lava le faʻateleina o lou malosi, aua e taua tele i le fiafia e masani ona fiafia i le vaʻai ma faʻaaoga i le malosi o taʻaloga. E mafai foi ona e faʻaaogaina se mama ia te ia lava mo lenei faʻamoemoe.

Maua fagafao fagafao

O manu e sili atu lagona lelei lagona mai a latou tagata i taimi uma o lou foliga pa'ū i luga o se manu manaia.

Maua se fagafao!

Fesuiai malosi malosi

A e faʻataʻitaʻi i taʻaloga ma manatu faʻamalositino, ae o loʻo iai le faʻaopoopoina o le olaga olaga. Faʻafetai i le fiafia masani i taeao, aau, malosi, siva, siva oe faʻatumu oe i se tele o le malosi o le malosi saoloto.

Fetufaaiga Tupe Maua Maua Maua

O lenei ua matou talanoa e uiga i tupe. A e avatua ia i latou ma aua le manatu latou te toe foʻi mai ia te oe i tua, o le atutau le lautele o loʻo faʻatumuina oe i le olaga ola.

O i ai sau feusuaiga!

Feusuaʻiga o le sili sili ona malosi o le malosi o le malosi, o le mea lea e aoga tele lona gafatia ona o lenei vasega lelei ma aoga.

Lagolagoina o lou tino i foliga lelei tino ma e sagalia metotia faʻamatalaina i luga aʻe o le siʻitaga o le malosi o le malosi, oe o le a amata faʻamalosia lau olaga mo le lelei.

I le faaiuga o le autu matou te fautuaina oe e matamata i se manaia vitio:

Faitau atili