Aura le tamaloa - o le a lea ma o a uiga ia

Anonim

O le lalolagi o loʻo siʻosiʻomia i tatou, e le gata i mea faitino e foliga mai e lagona le faʻatupuina o le lima i le lima, vaʻai pe faʻataʻitaʻi lo latou tofo. E i ai foʻi se mea e le avanoa mo le iloiloina o le tagata - - E taua tele le mataupu faʻatonutonu. Tautala atu e uiga ia i latou, e tatau ona e taʻu le electromonignetic fanua, manifinifi tino ma arara o se tagata.

Malosiaga o le Tagata

O le a le arara

Aura o se ituaiga faʻapitoa o le malosi o le malosi o loʻo i ai i le tino faʻale-tino, lea e iai se lanu ma a o tauaveina faʻamatalaga e uiga i se tagata faʻapitoa (lona soifua maloloina, manatu ma lagona).

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Aranu o se vaega e lē mafai ona i ai i le tino, lona faʻaauau. I lona mafiafia, e mafai ona suia le sefulu i le sefulu tausaga afa, ae ua mafai ona faʻaitiitia i nisi nofoaga (taʻua ai le ono, o se siʻitia o le tuputupu aʻe o tagata faaleagaga.

Ua maua e saienitisi o le ara e le mautu, ae ua vaevaeina i faaputuga. O vaega taʻitasi uma e i ai lana galuega ma e faapitoa eseʻesega faʻapitoa mai i latou.

Ma le mea foi, o vaega taʻitasi e fetaui ma se tasi nofoaga autu (faʻaigoaina o le chakra poʻo le alofa o le stavs).

Vaega o le ara.

I le aotelega, e fitu vaega o Arara:

  1. O le uluaʻi vaega (ua taʻua o le tino o le tino). O le itulagi o lona faʻaupuga e tusa ma le 10 cm mai le atigi tino. E fesoʻotaʻi ma le au talaʻi muamua ma e nafa ma amioga faʻaletino ma lagona, faʻapea foʻi ma galuega tuleaʻoa o le tino.

Faʻapea foi, o le mea taua o le tino faʻaalia le aano o le tagata (pe o ia e agalelei pe leaga, le faʻaaloalo pe agamalu). I ai, e mafai ona e faʻamautuina le i ai o faʻamaʻi ma mafaufau o le mafaufau (ona faʻaali lelei ai lea o le palapala i le ata o le muamua vaega, e maʻua).

  1. O le vaega lona lua (taua o le taua pe lagona tino). E i ai se lanu laititi nai lo le muamua e nafa ma le nofoaga o lagona. I ona pili, toetoe lava tutusa ma le atigi tino.

O le malosi o le lona lua vaega ua lauiloa o le magana, e faʻatonutonuina le auala e manava ai, faʻapea foi ma le gaioiga o le toto ma tino faʻavae o le tino.

  1. O le vaega lona tolu (e taʻua o le pito i lalo o le mafaufau mafaufau). Na te puleaina manaʻoga o le tagata ma lona mafuaʻaga (mo se faʻataʻitaʻiga, fiaaai, fefe, manaʻoga o le fiafia ma isi mea.
  2. O le fa vaega (o le tino faapaologa). O le a taʻu le tino o le a taʻu mai e uiga i le malosi o le agavaʻa o se tagata e alofa ai, fesoʻotaʻi ma le agaalofa.
  3. O le lona lima vaega (taʻua foi o le faʻafanua ma le 'Teteʻe poʻo le maualuga o le tino). O le ata atoa o le mea uma o le atigi tino. I le vaega e lima, e mafai ona maua ai faʻamatalaga e uiga i le malosi o le manaʻo o le manaʻo o le aila ma le malosiʻaga.
  4. Le ono vaega (valaau le lagi po o failautusi). Maua ai le tomai o le clariviy, faʻapea foʻi ma le lelei tomai faʻapitoa ma le mafai ona vavalo le lumanaʻi.
  5. Fitu vaega (o le igoa o le isi parmic tino). E i ai le tele o le maualuga ma nafa mo malosi faʻaleagaga ma fesoʻotaʻiga ma le avanoa.

E manaʻomia le tala faʻapitoa i ni vaega se tasi i le 2, 4 ma le 6 mea o loʻo faifai pea ma fai ai se fausaga masani, ma isi mea o loʻo i ai ma le mautu.

O tino uma o le malosi atigi malosi e fesoʻotaʻi le tasi i le isi, ae, o se tulafono, naʻo nisi oi latou na faʻaalia le sili gaioiga.

Aran tagata

O le tomai e vaʻai ai i se tagata o le biofield e mai ulo, mafaufau, faʻapea foi ma tagata uma o loʻo galulue i sili atu malosi ma galueaina faaleagaga.

Valivali Faamatalaga Aura

O le asoa o mea uma o i tatou o ese mai i lau amio lanu. I le iloaina o le lanu autu o le pulupulu malosi, e mafai ona e faʻamatala tele e uiga i se uiga faʻapitoa, fuafua le faʻailoaina o lou tino, ma o le a foi o le sili atu o le sao lea i le olaga.

E mafai e le bipol ona fetaui ma ia lanu eseese:

  • Mumu - Pe a Tiaʻi lenei pupula lanu, e saogalemu le finau ai ua ia i tatou le taʻitaʻi mai le natura, o se tagata e iai lona manaʻo maualuga. A suia le Vanu o le aura suia agai i le pogisa-mumu, e faailoaina e le ita tele, o le naunau e taofiofi le nuu.
  • Pink - tele le malosi o lenei lanu i biopol, oi latou e tosina e ala i le tuuto, maualuga o tomai ma alofa mo tagata uma.
  • Orange - e faʻaalia ai tagata, faʻaaloalo ma faʻaaloalo uiga i le faʻatatau i ona aʻa, o aiga. Ae o le, e ese mai i lenei mea, o le arae o lanu moli lanu e mafai ona taʻu mai e uiga i faʻamaʻi o le ate.

Afai e i ai se lanu auro ma moli ma moli, o se mea na fai mai ai le scandast ma le asu e iloga.

  • Samasama o le lanu o fatufatuga. O tagata ma le samasama Arara o loʻo lauiloa ma sui o le isi itupa o le isi itu, o loʻo tatala ma nisi natura maneta. E iloga ona iloga i se ita lelei ma se manatu faamoemoeina i le olaga. Aua neʻi popole e popole ona o mea laiti poʻo le fefe fou.

Ina ua maeʻa le siʻu o le ara samasama, e ono punou se tagata mai le maualalo o le tagata lava ia, e le tutusa o ia talitonuga maulalo.

  • Green - O lenei lanu e nafa ma le tausiga ma le agalelei. O tagata e i ai ma le meurus o lanu lanumeamata e masani ona sauni e fesoasoani i isi.
  • BLUE - O tagata e ona o le lanumoana biofield e atamamai, e masani ona foliga sili atu manatu loloto. E iloga i latou i le olaga faʻamaoni ma le mea moni ma i latou lava.

Afai e avea le lanu uliuli, e maualuga tele se tagata, e atoa lava ia atoa lava ia i gaioiga lelei.

  • Uliuli - O se lanu o le a faamatalaina e le arase e uiga i le ita malosi, le atoatoa. O tagata ma le Black Arara mafai ona lamatia mo isi ona o lo latou maualuga malosi.

Afai o le arara o le uliuli ma le lanu efuefu, o se tagata e lofituina i le melanncholly ma le le fiafia.

  • Paʻepaʻe - Ina ia fetaui ma se Ara o lenei lanu e mafai ona na o tagata e latalata atu i tagata e latalata i le atoatoa pe ua uma ona ausia.

I le malosi membrane, tasi lanu pe tele lanu eseese e mafai ona manumalo. I le mataupu o le mataupu autu, e mafai ona matou talanoa e uiga i le faaleagaga tagata faaleagaga ma le taumamaina o Lona uiga.

Ata o Arara Kiliana

Satotisi na amata fiafia i mataupu o le tagata malosi o le tagata i le luasefulu seneturi. O se tasi o aʻu "paionia" i le autu a Aura na avea ma tagata faʻamalositino o se proyorerahopā mai Lusia - Senamen Davido. O ia lea na faia ai se metotia faapitoa o ata pueata, lea na faʻatagaina ai ona faʻapipiʻi le iai o le eletise eletise latalata i tagata ola uma.

Kyan Acted e pei ona taua: Na ia faia ata o vae ma pulumu o le tagata. I le taimi lava e tasi, o le pulumu sa tuu i totonu o se pueata, ona mo ni nai sekone na mafua ai i le maualuga-masani i le amataga.

Kiryan aafiaga

Ma o faʻamaumauga na mauaina na lolomiina i luga o ata pueata poʻo ni ata. Ina ua faʻaalia le ata, sa mafai ona ou matauina se sueina lelei o le eletise eletise i luga o le tino vaega. O le fomaʻi sa aafia tele i le mea moni o tamatamailima taʻitasi na i ai se tulaga tulaga ese i luga o lona eletogoni.

A maeʻa ni mea na tutupu ma tagata, na amata ona suʻesuʻe e Kyan le laʻau mo le i ai o le i ai tutusa o le susulu. Semyson Damonovich na mafai ona faʻavaeina o mea saʻo ma le faʻamamaina o laau, tagata soʻo, intertatevent mataala, ma le soifua maloloina - masani, faʻateleina o latou otootoga.

Metotia Photo Ause i Kiravana tuuina le amataga e faʻaleleia atili ai le mafaufau loloto ma faʻatauga.

Ma i le faagasologa o le suʻesuʻeina o ata o vae ma pulumu o na tagata na iai tulaga fiafia, saienitisi na sau i se faʻaiuga sili. Na iloga o le tulaga o le solia poʻo le faʻavaivaia o le aura i luga o se vaega o le vae poʻo le pulumu, vaʻaiga faʻapitoa o totoga ua matauina.

E mafai ona faamatala lenei mea i lenei tulaga ma le fesoasoani o le saʻo faʻagaioiga o malosiaga o le malosi, tusa poʻo fea le malosi o le vateatea o le tagata. I le taimi lava e tasi, i tua atu o le faʻaleleia o le siosiomaga, sa matauina e le faʻafouina o Soha.

Ina ua lomia le galuega a Korinuana i le Press, na mafua ai ona manatu mamafa i le tele o saienitisi ma fomaʻi, lea na amata ona suʻesuʻeina fanua eletise. Ma o le mataupu o Arara e fiafia i tagata masani. O le aso, o lenei mataupu ua uma ona ufitia i luga ole initaneti ma faʻasalalauga faʻapitoa, ma e mafai foi e se tasi ona iloa poʻo a ia o loʻo iai lona tino tele.

Afai e te fiafia i le autu aura, matou te fautuaina oe e te vaʻai i le vitio lenei:

Faitau atili