Puipuiga mai le faʻaleagaina ma faiga faataulaitu: Faʻasao, papupuni

Anonim

Afai o i lou olaga o mea uma na faafuasei ona amata ona alu i se auala, faʻafitauli na aliali mai i le galuega ma mafutaga patino, masalo e tatau ona e puipuia mai le faʻaleagaina. I lenei tala o le a tatou taʻuina mai le auala e puipuia ai oe e oe mai le tele o togafiti mamafa ma faiga faataulaitu.

Puipuiga mai le faaleagaina

O le a le leaga

O le faaleagaina o loʻo i ai aafiaga le lelei i se tagata, e toe i ai ma le fesoasoani o faʻataʻitaʻiga faafoliga ma lotoa. E taʻitaʻi tele meaʻai, e masani ona faʻaaoga 'ava poʻo meainu a le tagata lava ia, o' ulu ma fao, i luga o loʻo faitauina e Contairaraes.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o sea mataupu e pa'ū i totonu o lou fale, O le a lava se taimi o le ae lagona ai le gaioiga. O faʻafitauli o le a faʻataʻitaʻiina, faʻaletonu i totonu o le aiga, tumau o le uila ma uunaiga, loto faʻanoanoa ma le le lava o le malosi.

Ina ia puipuia oe mai ia faafitauli, ua lava le tausinio e tausisi i le masani masani:

  • E leai se mea e le aveina lima o mea e le malamalama i ai i le amataga. E mafai ona avea ai ni niuipei, pine, lauulu 'oti ulaiga, talavale po o isi mea. Aveese lemu i latou i luga o le scoop ma togi ese mai le fale e agai atu i le agavale agavale agavale. E tolu aso e le mafai ona tuʻuina atu se mea mai le fale ae le o ni meaalofa.
  • Afai na e mauaina tupe poʻo le teuteuina o le auala, aua le toe faʻateleina ia latou. O se tasi o ituaiga sili ona malosi o faʻaleagaina e taʻitaʻia e nei mea taua - luga o le matagi. O le na te faia se mea e tupu ai ia lava.
  • Afai o loʻo e iai i le laulau e tasi ma le au talavou, meaʻai ma meainu ae le i faʻaaogaina le mafaufau e faʻatolu tausaga.
  • Asiasi ma le totoʻa nofoaga o loʻo masani ai ona e asia. COSORITED e tatau ona e susunuina afitusi, liusuavai wax, mataua o le le malamalama i ai fesootaiga po o le faasalaina o ieie. O upu uma lava ia o uiga o uiga o manatu faataulaitu. I lea tulaga, e fautuaina ai le feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

Puipuiga mai le faʻaleagaina o le fesoasoani a Amoleka, nofoa ma Talismanes

Ina ia faʻamalosia le puipuiga mai le faʻaleagaina ma faiga faʻatau fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe o le a fesoasoani i mea taupulepulega: Ageutts, Taliwsmans ma molia.

Amutlet e masani lava o se mataupu gaosia e se tagata faapitoa i le fanua o le maneta. Mo a latou foafoaga, eseese mea masani, vaega o manu, e pei o le galu o le mama o mama, nifo ua faaaogaina. O nei aso, maa o loʻo i ai ni malosiaga mamana malolosi o mea totino: jasper, agapeʻa, taimane, tagata mata, Malachite mata e sili ona taatele e fai ma alefu. O le auupega sili ona malosi o se maʻa e taʻuleleia ai e le Genus ma e le ole atu i le tuʻuga o mafaufauga leaga ma gaioiga a le au tagata muamua.

Nettereder puipuia faasaga i aafiaga le lelei

O tali talimalo e mafai foi ona faʻaogaina e puipuia ai mai le le lelei aʻafiaga. E mafai ona i ai se mea e maua ai le mea e te maua ai le manuia: faiga faʻapipiʻi, tupe siliva poʻo le faʻapipiʻi ma le pu. Faalogo mo le mea na o sea meatotino, tatou te tauaveina i taimi uma ma oe. E faʻamalosia ai oe mai soʻo se mea le lelei.

Afai e te talitonu o se mea e mafai ona i ai se puipuiga malosi faasaga i le le lelei mata, e tatau ona e tutoʻatasi o se youlfue puipuiga.

Faʻafefea ona fai se puipui puipui mai le faʻaleagaina

Ina ia fausia se malosi malosi mai aafiaga faamaneta ma ou lima, mulimuli i nei gaioiga:
  • Alu i le malumalu ma filifili se laʻau tuputupu latalata lata mai. O sea laau na maua ai le malosi uma o le malosi malosi mai lenei nofoaga. O le a maua ai le malosi o le bemuttive bulet mai le pogisa malosi.
  • Aveese le lau poʻo le lala ma faʻapipiʻi le upega tafailagi paʻepaʻe. Aua le faʻailoaina le ie i luma o le rite ina ia aua neʻi toʻilalo le Amulet.
  • I le taimi nei i le tulaga o ia lava. Moli le moligaʻo mo lopoti ma faʻatele le mea faitino ma le laau. Amata ona liligiina molten wax i luga. Faʻaauau ona fai seʻi vagana ua uma ona ufiufi atoa i le wax. Tuu atu i le aslet e 'aisa.
  • Tuu le gaosi oloa i totonu o le pusaain faia o fafie ma ufiufi tapuni. Tau i le itu taumatau ma faitau lenei taupulelealii: "E fesoasoani le malosi, ma le malamalama leaga ma le alofa. Talosia ia o lea ".

I lenei upu, o lau siama ua tumu i se moliaga malosi o le malosi o le malosi, o le a sefe mai soʻo se mea leaga poʻo ni amioga faatauga. Ia o ia i taimi uma i lau atoma. Ae aua neʻi galo e le mafai ona avatua lou poto i soʻo se tasi, ae ese mai o le a leiloa le malosi puipuia.

O mea faamaneta o le a fesoasoani foi ia te oe e puipuia ai le faataulaitu ma le leaga. O nisi o latou e mafai ona avatu ia latou lava mea.

Riti puipuia mai le faʻaleagaina o le faʻateleina o le masina

Afai e te manaʻo e tuʻu le puipuiga malosi mai ni aafiaga faʻapitoa, e tatau ona e faia se faʻasalaga faapena. E taua le saunia o se masima masima, paia, laiti tamai tupe siliva ma iva moligao. O tupe siliva e pei o le tele o ou fale. Le isi, faatino i lenei Poloaiga:

  • I tulimanu taʻitasi, tuʻu i luga o le upega ma susunu le moligaʻo i le faitotoʻa ulufale.
  • Malamalama i le isi Monaga mai le afi muamua ma e fealuai ma ona potu uma i totonu o le fale. I potu taʻitasi, faitau lenei togafiti:

Leiloa mai le faaleagaina

  • Toe foʻi i le faitotoʻa i luma ma tuu se moligaʻo iina. Faitau le iva taimi sili lemu:

"O le Faaola, le Atua, o le na faamatalaina ia le nuu o Orechene ma le olataga o mea uma o lenei. Lava nei ma nei taʻitaʻi, e le agavaa, e le agavaa le tele o le fiafia, ma o le tatalo, e aumaia ese, e aumaia, e faʻamanuiaina ai i latou o loʻo nonofo ai iinei. Amene ".

  • Faʻamolemole matau le mea o loʻo taofia le moligaʻo. Malamalama i se isi Mona ma toe Afio ia i latou. Fai sasaa uma tulimanu i nei potu ma nofoaga na matauina ai le amio sili.
  • Tuu le moligaʻo e solipole i se tasi o nei nofoaga ma 'aua neʻi e ofi i totonu o le potu seia fasefulu ma toese foʻi.
  • Ole tulaga alualu i luma e tatau ona faʻaalu aso e tolu o le laina, ma luga o le alu e alu i le malumalu. Vaʻavaʻai i le ikona o taupou, fesili i lana puipuiga mo tagata uma o le aiga mai soʻo se mea leaga. Tupe Sa faʻaaoga i le konafesi, faʻasoa le malumalu.
  • Toe foʻi i le Fale, Sproal masima i le ulufale ma faʻamalama taʻitasi. O le a puipuia oe mai i isi itulagi o le tufuga malosi o le lalolagi o loo i le fale. Ia aapa atu foʻi i potu uma i le vai paʻia.

O lea ua e faʻatamaʻia oe mai ituaiga eseese o faʻaleagaina ma faiga faataulaitu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻata puipuiga o le faʻaleagaina mai le faʻaleagaina

Mo le faʻasologa, o le a e manaʻomia ni nai faʻata laiti fitu ma 7 paʻepaʻe moligaʻo.

Rich mala

  • I le goto ifo o loʻo nofo i le ogatotonu o le potu, tuʻu i autafa o le faʻata. O latou uma e tatau ona atagia atu i le tasi ma le isi.
  • Malamalama i se tasi Mona vavalalata latalata i tikeri taʻitasi ma tusi se lio faataamilo i latou. O lenei liʻo o le a tapunia e le malosi o faʻata mai faʻamalosi.
  • Ulufale atu i le tulaga o le manatunatu loloto, tulia i mafaufauga lelei. Manatua taimi sili ona fiafia i lou olaga, o le nofoaga na latou lagona ai le fiafia. Faaalu le kuata o le itula i lenei setete.
  • Na faasolosolo ona tape fua ia te aʻu i le tauau tauagavale, e tape ai le moligaʻo. O nei faʻata e le mafai ona toe faʻaaogaina e faʻatinoina ai isi pe.

Malosi togafiti faataulaitu mai le leaga ua faapipiiina. Afai e te manaʻo e aveʻesea, o le a manaʻomia ona e solia faʻata.

Silasila foi i se ata manaia:

Faitau atili