Fouvale i le suka - faataitaiga, le auala e faitau

Anonim

Suka talu ai o taimi anamua o loʻo faʻaogaina i mea faʻataulaitu i se paluga ma masima. I le avea ai ma pule, suka e talafeagai i ia tagata o toʻaaga ua fuafuaina e faʻaleleia atili ai soʻo se vaega o le ola - pisinisi, tagata lava ia, soifua maloloina ma isi. Saili atu poʻo a ni mea aoga seti o sese e mafai ona faitau e faʻaleleia ai lou olaga, mai lenei tusitusiga.

suka

Makoi suka

E masani ona faʻaaogaina e le faʻaaoga suka, o se vala tuʻufaʻatasiga a tatou meaʻai. Ae na e mafaufau i le a le mea taua ma e oo lava i mea taua e maua ai lenei oloa? E le o tagata uma e iloaina, ae i le supalaau e mafai ai ona faia vavega vavega.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le tala o malo uma o loʻo soifua mai i lo tatou paneta, e i ai uiga taua e uiga i le toʻatele o tagata o le a talia, cumse e aʻafia lea oloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata o Europa o talitonu o le suka e fesoasoani tele i se toe faʻamaloloina o se toe faʻamaloloina o manuʻa. Na latou aapa atu i ni poloka matala, ma manuʻa na amata ai ona toomoe vave ma sa latou le fiafia i ai.

E tusa ai ma suʻesuʻega lata mai, saienitimomomogelo ua faʻamaonia e fai lavalava suka e fesoasoani e faʻamaloloina manuʻa, pei o manuʻa. E tupu aua o le suka e faʻaleagaina ai le tino o le tino o le faʻalavelave i le faʻamaloloina i le faʻamaloloina.

Suka - togafiti faataulaitu

Ma le isi mea e iloa ai e tagata uma le faʻailoga i luga o masima, o le tali a le faʻafuaseʻi o faʻalavelave matuia o le ola i le olaga, ma le fiafia e mafai ona faʻasalalauina oe le tele o suopeati.

Afai e te faafuasei mautonu ao meaai suka ma le masima, o lona uiga e vave le a iloagofie faaleleia atili o lou tulaga tau tupe.

Ma afai e te ala i le masima, ae e te manaʻo e puipuia i tatou mai se mafai misa, na o le togi mai i luga o le 3 pining suka - e lenei mea e te faailogaina ai le leaga gaioiga o le masima.

E mafai ona e lisiina ni faʻailoga, talitonuga ma supa o loʻo fesoʻotaʻi ma suka, ae matou te fautua atu e te masani ai ia te oe ma le aoga malosi mo lenei oloa suamalie.

Leiloa i luga o le suka e tosina ai tagata faatau

Ina ia faʻaalu le rite, o le a manaʻomia le aveina o se laʻititi o le suka - naʻo le tasi le mea. Taimi faatino - O le afiafi o le taeao na te alu ai i tua o le tafailagi, o loʻo faia le faʻafeagaiga i totonu o le potu lea na e faʻatau atu.

Ave se uga o le suka i le itu taumatau ma taʻu atu e mau i ai:

Fouvale i le suka

Toe fai le e taupulepulega faalilolilo faatolu, ma le faaeteete lafo suka i le tulimanu ma luga o le puipui. o le a le iloa le taunuuga o le le sauniga mo le aso e sosoo ai.

Mo le manuia

Ina ia faia lenei sauniga, e tatau ona e oloa oneone suka. Faatumu i latou i le fagu ma tuu se sipuni i ai. Ona amata lea ona faaoso suka faʻauati, ao tapping e upu:

Fouvale i le suka mo le manuia

Sugar fetalai o loo faaaogaina i lenei ala uma o le aiga - ua tuu i le lauti, kofe, o isi mea inu ma le ipu.

E faapefea ona galuega lenei faufauga? Saienitisi ua leva ona faavaeina e le suka taʻega tioata e mafai ona mitiia uma ai le malosi lelei ma le lelei, o lo o tauaveina se moliaga faamatalaga patino. O lea, afai e te fai atu lelei mau i luga o le suka, e mafai ona tosina manuia ma le malosi ia te oe lava.

Fouvale i luga o le suka ina ia faatosina tupe

E faaalu le isi sauniga faamaneta, o le ae manaomia e tusi lau manaoga o le manuia mea (i le faamatalaga aupito maualuga) i luga o pepa o pepa, ona tuutuu ifo i lalo i latou i totonu o se teutusi paepae. Foi i totonu o le teutusi o loo i ai se banknote pepa o so o se laiti, ma se oneone suka itiiti e sasaa mai i luga. Le teutusi o loo tapunia ma liua i le upu nei:

Upu o le taupulepulega

Le faapea teutusi faamaneta i taimi uma e tausia faatasi ma oe (e mafai ona e tuu i loʻu fale), e sili ona taua, aua le tatalaina seia vagana ai ua manaomia tagata uma. Ina ua uma lena malaga, o le a oo mai moni, o le a tatau ai ina ia susunuina o se laulaau, ma le aveese lefulefu i le matagi.

Fouvale i Sugar i Fefaatauaiga

E i ai se matagofie ala sēleselega vine e swees le fefaatauaiga. E tatau ona faatali mo le onset o le po tuai, liusuavai le ogaumu po ogāumu faatasi ma le fesoasoani o fafie aspen. I le le mautonu, tuu se ulugalii o cubes rafinada. A o le afi e amata i le ū, e folafola le feutagaiga:

fouvale

Ona maua mai suka o mafaufauga (e faia i lona lima taumatau) ina ua uma ona susunuina i le afi. Latou te le mafaufau i lefulefu mai ia te ia. e tatau ona tuu le suka faapea i lona fale faigaluega.

Ina ua mavae lenei aganuu, o le a le na o galulue lou fefaatauaiga, ae faapea foi le lautele tulaga o mataupu ua tātāvale, o le a faateleina ai le tafe kalani.

Alofa togafiti

Alofa fouvale i le suka (ei ai se mala faapena) le malamalama ma le saogalemu. Lona taimi o se masina tuputupu ae. Ina ia faataunuuina le aganuu, o le a manaomia ona oloa moligao ekalesia lima, o se tablecloth po o se fasi ie mūmū, faapea foi le suka slicing.

Taupulepule i luga o le alofa

Totogi lou mafaufau i le mea moni e le suka o le a outou tuu i meaai pe inu lau pele e, ina ia ave i se vaega itiiti.

O le rite lava ia e faia e pei ona taua:

  • O le siata o loo ufiufi i se ie;
  • Moligao faatulaga ina ia i foliga latou faia a loto;
  • sasaa Sugar i se saucer auro, ua tuu a saucer i le vaega tutotonu o le loto;
  • Moligao tutuina.

o le a manaomia ona e matamata i le gagana apeafi, taumafai e malolo ai i le tele e mafai ai ma mafaufau e uiga i le tagata o fiafia ia te oe. I le taimi lava e tasi, fai atu ia upu faataulāitu:

Alofa togafiti

ua folafola mau faatolu. A maea le faitauga, ia vaai atu i le afi o le moligao seia atoatoa faaleagaina i latou. Mafaufau i lou tasi pele, vaai faalemafaufau o oe o ua uma ona o se tagata o ia te ia i se mafutaga fiafia.

O le taimi o le moligao ua atoatoa faaleagaina, ia vave alu i le moega, ma le taimi o le aso na sosoo ai, o le ae le suka suka ina le matauina i mea inu lau pele. Vave e mafai ona e olioli i se taunuuga lelei - o loo filifilia outou tasi filifilia mo outou, o le a fesoasoani ai i lenei sauniga e faia eseese i le taimi e malu ai le sootaga.

Taumafai e faia nei sauniga manaia i suka, o le a latou fesoasoani ia te oe e ausia le manao ma e aunoa ma taunuuga le lelei.

Tatou foi fautuaina e matamata i se vitio o le mafaufau, lea e faaalia ai le tele o le fiafia e uiga i lenei oloa suamalie:

Faitau atili