Taupoʻo mo le faʻatauga o oloa - Faʻafefea ona faitau, faʻataʻitaʻiga

Anonim

Afai o loʻo e fesoʻotaʻi ma le iti o le pisinisi, ona e manaʻo e faʻatau atu au oloa i se vave e mafai ai i se tau faʻatau, maua ai se tupe maua lelei. Magic e maua mai i le tagata laveaʻi i lenei mataupu - o le a manaʻomia ona e faitauina se taupulepulega mo le faatauina atu o oloa. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e faʻatino ai lelei le faʻatinoina o fefaʻatauaiga, faʻapea foi tatou te avatu faʻataʻitaʻiga o ni faʻataʻitaʻiga lelei.

Lespicis mo se manuia le faatauina atu

Tuutuuga o le galuega o le taupulepulega mo le faatauina atu o oloa

Ina ia mafai ona faia le gaioiga faʻataulaitu, e tatau ona e mulimuli i tulafono, igoa:
  • E le mafai ona talitonuina i le aoga o le gafa o le taupulepulega. O le Faatasi o le tele o masalosaloga faigofie faaitiitia le taunuuga o le lautele.
  • Matou te fiafia tele i lau pisinisi, alofa i au tagata faatau. Afai e te onosaʻia tagata, o loʻo e ita mai le fefaʻatauaiga o le fefaʻatauaiga - soʻo se gaioiga faʻataulaitu o le a le aoga.
  • O le mea moni, e mafai ona e faitauina le au faifaipea ma i luga o se fasi pepa, ae sili pe e te aʻoaʻo i le loto. E tatau ona e faitau i se faʻalauteleina o le saoasaoa saoasaoa, ae le o le faanatinati ma e le fenumiai. O le mulimuli mulimuli, e faʻatagaina ona toe tusia le tusitusiga i luga o le laupepa, ae e le taliaina le tusitusiga mai le mataituina poʻo se telefoni telefoni.
  • Pe a maeʻa le rite, o le a manaʻomia ona e faʻafetai tele i malosiaga na e togafitia ai (i nisi o faʻafitauli mo lenei faʻamoemoe e i ai le faʻapopoleina).
  • O le aso lelei o le vaiaso, Aso Lulu po o le Aso Toʻonaʻi o le sili lea o fefaatauaiga tau fefaatauaiga. O le taimi sili - taeao, o le masina e tatau ona i ai i le tuputupu ae vaega.

Fautuaga mai Vannu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a tuʻua le tele o mea aoga, aemaise lava, e iai fautuaga e maua ai fefaʻatauaʻiga ma tagata faʻatau faifai pea.

  1. Afai e te manaʻo e iloa oloa i se taimi vave, e te manaʻomia le tagata muamua e alu ia te oe e tatau ona faʻatau se mea. E le tatau ona matapeʻapeʻa - faia se paʻu, ma le pili muamua na mauaina mai le faʻatau atu o le a manaʻomia e "faʻailoga" i le isi vaega.
  2. Taimi taua - i le Manaomia, Tuʻu le tagata faʻatau muamua e pasi, tusa lava pe e te maua ai le aofaʻi e tutusa ma le taua o mea. E mafai ona ia tuʻuina atu lenei mea o se paʻu poʻo se faʻasoa. O le mea lea, o le tafe o le tele o tupe e faagaoioia.
  3. Aua neʻi taumafai e mafua ai se afaina o a tatou tauvaga - ia manatua o gaioiga leaga uma ma e mautinoa lava e toe faʻafoʻi atu ia te oe.

Ma o lenei ua matou liliu i faʻataʻitaʻiga o le faʻamaonia o taupulepulega mo feoaʻiga manuia.

Faʻataʻitaʻiga o le Faipule

Luga o se tupe

O lau gaioiga e fesoʻotaʻi ma le faʻatau tumau o oloa? Ona le mafai lea ona e sauniuni mo oe mo oe lava le faʻapitoa mascot, o le a faʻavaveina le faʻatauga o mea taugofie ma taugata oloa - potu taugata, taʻavale, taʻavale, ma isi.

Tupe mo le 5 Rubles

Mo le rite o le a manaʻomia e faʻasoa ai tupe, o le faʻailoga o le 5 rubles. O le taimi o le faʻapotopotoga o le faʻateleina o le masina. Ave le tupe i le itu taumatau ma fai atu le mau nei:

"PyATku pyatiakavich. Aumai ia te aʻu (iinei o loʻo e fai atu i lou igoa) manuia ma e aunoa ma le toe faʻaolaina. I le taimi nei e faavavau, e le gata. Amene ".

O le aofai o taumafataga e tatau ona itiiti ifo ma le sefulu ma le lua. O lenei ua molia le tupe i le malosi o le malosi ma e mafai ona faʻaaogaina o se talimalo. E tatau ona e tausia i taimi uma ma oe (atoatoa filifiliga - tuu i totonu o se tagavai laulau lau puipui).

Luga o se pigtail

Muamua e tatau ona e alu i le lotu ma faatau 3 moligao mai le wex. Ma o le taeao, a o le i faia le galuega, e tatau i le lima i le latou te faitauina ma faitau le tatalo "lo tatou Tama" mo moʻomia uma. Ona fesoʻotaʻi lea o se tasi i le isi, e peiseai ua e moeina se puaʻa, ma tuʻu i le tuugalamepa. Ina ua uma lena, faatolu e fai mai tala matagofie:

Upu o le taupulepulega

Ona gaoi lea o moligaʻo i le tupe siliva ma le lima tauagavale. O le vaega mulimuli o le rite o se tupe siliva ma isi mea o le moligaʻo e aveese ai se mea i totonu o lau fale faigaluega, aʻo le tupe e tatau ona vaʻai i le pito i luga o le lautele.

Mai le ata o loʻo mulimuli mai, o le a e aʻoaʻoina se isi auala aoga mo le manuia o le fefaatauaiga pisinisi:

E tosina tagata faʻatau i luga o pili ma filo

E mafai ona e faʻaogaina i lenei faasologa i soʻo se aso o le vaiaso, o le tuʻutuʻuga na o le Aso Toʻonaʻi ma Bign Dishty, luasefulu-lua ma le luasefulu fitu. O se tulaga taua - i totonu o le potu i le taimi o le Rite e leai se tasi e tatau ona i ai.

Mo le faʻasolitulafono, faʻamatalaga uiga:

  • Pepa pili Fuafua o le selau falaoa;
  • Red Woolen filo filo.

E manaʻomia mo filo o le fasefulu iva taimi e fuaina ai le umi o pili, ona vavaeʻese lea ma le matagi i le itu tauagavale. O pito o le filo ua afifi i lalo. O taimi uma, a o le faia o le filo, o upu ofoofogia e tatau ona faaleoina:

O aʻu o tupe, ou te fefaatauaiga.

Uma mo au.

Ma oe - o oloa ma le lafoina. Amene.

E leʻi umi ae leai se faasalaga mai ia i latou e manaʻomia ona faʻatau mea o loʻo e fefaʻatauaʻi.

Mo faʻatau "faʻamautu" oloa

A iai sau ituaiga o oloa i lou faleoloa i le taimi ua leva, matou te fautuaina e te faʻaaogaina se sauniga faapena.

Tuu lona taofi - vaomatua. Vaavaai mo se anufem iina, maua ai se lima o loi.

anufe

Tuu i totonu o le afifi ma ave i lau fale faigaluega, ona sasaa ai lea i le faia o se lauga:

O se mafatiaga i lena fale

Tele, o le tele o tagata faatau

Mo aʻu oloa na o atu ia te aʻu

Alii. Amene.

Faamautu mo se mea taugata

Afai e te manaʻo e faʻatau atu se mea ma se tau maualuga, e mafai ona e maua i se malosi malosi e faʻatino ai le manaʻo.

E manaʻomia lou i ai le mea e alu i le vai faʻafefete. E manaʻomia le faʻamutaina lelei. A o le ki o le amoina - e te faia se taupulepulega:

Faitauina o tusitusiga

Vai na totoe pe a uma ona tuʻufaʻatasia magaluga faʻataʻitaʻi i totonu o le fagu. Ae le i alu e galue pe aʻo le i faia le faʻaiuga o le feuiaiga, Omot i lenei vai ou lima.

TAUA TAIMI! A faʻaoʻo mai le tusitusiga o le faʻamatalaga, ia mautinoa e faʻamanino le igoa tonu o le aitema faʻatau atu. Ua ou mataala foʻi i le mea moni e na o mea faitino o le a fesoasoani e faʻatino le taupulepulega.

O lenei ua e iloa, o le a se mea ofoofogia e mafai ona faʻateleina ai le faʻamalosia o tagata faʻatau ma faʻavavevave le faʻatau atu o oloa. Aua neʻi galo o le lelei tagata faʻatau, muamua o tagata uma, o le faʻaaloalo tagata e popole i ana tagata tautua ma e le gata i le mafaufau lelei, ae le gata ina ia maua ai lona lava manuia. Matou te moomoo ia te oe le manuia faatauga ma agaga faafetai tagata faatau!

Faitau atili