Aikupito Tarot - foliga o kata, faʻamatalaga o mea taua o Arkanov

Anonim

E iloga e le Taronian Tarott i le amataga muamua. O lenei faʻailoga o kata i aso nei faʻaopopo lelei faʻaaoga uiga faʻaonapo nei, ma na sau o ia mai le taimi o Aikupito anamua o Farao. O le a matou taʻuina atu ia te oe auiliiliga e uiga i le sili ona faʻaletonu o pepa o faʻatonutonuina o kata i lenei tusitusiga.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Aikupito Tarot

Tusi Faamaonia o le Tusi Faamaonia o Taronin Tarot

O Aikupito o se tasi o setete muamua na tu i le poto faalilolilo o tagata nonofo ai o loʻo nonofo Atlantina e oʻo lava ina latou agaʻi i lalo o le vai.

O uluai lomiga o le tagata Aikupito o loʻo maua i luga o afi o Aikupito: latou te gaosia ma malumalu anamua, latou te faia i luga o pepa auro ma ave faʻamatalaga tusitusi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loo i ai le talafatu o lo o i ai i Aikupito o le malumalu e maua ai potu-lua-lua potu, o pa o potu taʻitasi na valiina e ata tifaga lilo. Na latou galulue o le faʻavae o le fausiaina o le sili Arkanov talo (o la latou numera e tutusa foʻi ma le luasefulu lua).

E tusa ai ma le isi tala, o le amataga o Tarot o loʻo fesoʻotaʻi ma le tusi Aikupito mai le Hieroglyphs o le "Tusi Topa". Na foafoaina e ositaulaga i luga o le faavae o le faalilolilo o le malamalama e mauaina e tagata mai le Atua le poto ma tusi o le tupua.

I le aluga o taimi, na amata mai ona faʻaaoga pine o se auala feaveaʻi, sa toe faia mulimuli ane i uʻamea, ona o le paʻu o aso nei o kata). O lenei o le pepa pasi o loʻo ave le pepa laupapa e pei o mea mo talo pepa, i nisi tulaga ua maeʻa ona filifilia.

Tusi a le tusitala o le tagata Aikupito Tarot

  1. O le faʻatulagaina muamua o pepa na faia e Papa, saienitisi, esopist ma le tusitala o se numera tele o tusi (lona "poto masani" na sili ona lauiloa). Na ia tuʻuina atu i lona manatu i le gagana Aikupito o le amataga o Tarot kata.

1909, na faia ai e Paulo lana ato ma ata, sa latou uliuli ma paʻepaʻe ma faʻapipiʻi i le lolomiga 'uaʻiaʻi ". O le tusiata Gabriel Gulin na galue i faafanua. Ma naʻo le 80 tausaga o le 20 seneturi na tuʻuina mai ai se lanu o le tagata Aikupito Tatolo.

O lea e foliga mai o Taro Taptups

O le a le mea e ese ai le pateta o pato mai le tulaga masani? O le faʻafanua o le Jester e leai se numera, ae ua ou tu ai foʻi ile aotelega o le kata ma le lalolagi. E leai se tusi mai o apona afani, pei ona tatau ona i ai e tusa ai ma tulafono a le au tusitala o le aoga Farani. Faafanua o le priystess e iloa ai le atua agelu i le Atua.

  1. Tarott Torah - Viktor Ferkov ma Alesander Klyuev na faia mai Rusia ma lomia i le 2002. Na taumafai tusitala i le faiga o le fatuina o se up faʻatumu pepa ma se aoga fou. Faʻaaoga le Tarot Trot e sili atu mo i latou ua uma ona mauaina ma kata. Faʻatasi ai ma le folasaga, o se faʻasalalauga e faʻatau atu, e faʻaalia ai mea lilo o le mamalu i le Aikupito Arkanam.

O faʻafanua i lenei fogafale e leai ni igoa - O lea, e pei ona talitonu le tusitala, mafua ai le faʻaleagaina i ata vaʻaia.

  1. O le Italia faasalalauina lotoa i loʻu fale sa gaosia ai foi ni ata a Siata, e fai mai ai ni ituaiga o Aikupito Tarot i le taimi e tasi. Galue i luga o nei poloka, mea eseese na tuuina atu i le taimi o suʻesuʻega na manatu i ai, ma o faʻamatalaga uma e faʻatatau i lenei setete.

Ua tatalaina le tagata lolomiina 5 tala, e tofu uma ona uiga ma uiga. Faʻataʻitaʻiga, o Tarot Cleoopara e le o iai le tausisia i soʻo se tasi o taurt aʻoga. Faafanua mai le Long Scarabao e matua lauiloa tele.

E mafai ona e mauaina sili atu le manaia e uiga i le Aikupito Tarot ina ua uma ona matamata i le vitio lenei:

O le a le mea o iai pepa taʻitasi i le Aikupito Tarott

O le tele o ituaiga o le tagata Aikupito e faʻasaoina ai le faʻasologa o kata, pei o le faʻa-laiga. O le tagata fou e mafai ona faigata tele ona malamalama i le uiga o le au agelu Aikupito uma, ina ia tatou fautua ia e faamasani i le tusitusiga.

  • Valea - O le tagata e fuafua e fai vave ni gaioiga, faʻaalu lona malosi i le pito i tua. E faʻamoemoe lava i manaoga faʻaleaga mea, e i ai lona vaivai o le manaʻo, o loʻo i ai se matagi, le levety ma le valea. Afai tatou te talanoa e uiga i le alofa o le alofa, ona faʻaalia ai lea o le vale o le vale o le vale o le valeina o se mafutaga saoloto, lea e le fusia ai se mea. E laʻititi lava le poto masani a le tagata, e le lelei o ia. O le faafanua na fautua mai e le fefe i le suiga ma le lototele agai i luma. Ma i se tulaga le suia ai se malaga, suia le tulaga, e faailoa ai le le mautinoa.
  • Mag - faʻailoa se malosi ma manogi manogi. E silafia e se tagata le auala e fai ai ia lava ma e faʻatupuina ai lona lumanaʻi, e le maua ai se suiga o se isi tagata. Mafai ona faʻataʻitaʻia togafiti. I totonu o le tagata lava ia, o le a faailoa mai e Arkan le naunautaiga ia faia le sitepu muamua, fiafia. O le fesili o loʻo i ai le maualuga o le faʻapolofesa i le galuega. Pepa fautuaga - galue i taimi uma tutoatasi. I le tulaga solitulafono, a Arkan lauga e uiga i togafiti ma togafiti.
  • Papest - O se faʻailoga o le aʻoaʻoina, malamalama i mea lilo a le atulaulau. E faigofie tele le tagata i mea ese o mea tutupu ile olaga, o loʻo faʻailoa mai e le kata agavaʻa o le faʻamalologa. I le fanua o sootaga, taʻu mai ai se malosi fesoʻotaʻiga i le va o paaga. I le talaʻaga - faʻatinoga gaioiga, faʻapitoa o faʻasaienisi, o le faʻaaogaina o latou lagona. Pepa Fautuaga - Faalogo i lou lua "Ou", aua le faatopetope, faaleleia oe lava. I le pito i tua e faailoa ai le vevesi.
  • Malo - O le tamaoaiga o Arkan, anoa, lagolago o le lagolagoina, taua malosi, ma isi manatu. Faʻailoa mai se amio lelei feusuaʻiga. O le alofa e uiga i le naunau, i nisi taimi e uiga i le maitaga. I le galuega - o mea o le a sologa lelei. O le fautuaga a Arkana o le tausia lea o mafaufauga lelei, auai i le masani ai o le fatu. I le tuatua o le a faʻamatala e uiga i le tausiga, fealofani, o le agalelei (o nisi taimi e faʻailoa ai se tamaʻitaʻi aiga).
  • Emperor - O se tagata nafa ua pulea le tulaga e iai lona lauiloa lauiloa. O aitia e faigofie ona faʻatinoina i le olaga. I le olaga faaletagata - o se mafutaga ogaoga. Galuega - faʻailoa le tulaga o le ulu. Fautuaga - ia te oe se saogalemu saogalemu. I le tulaga pito i tua - faʻaaliga o le pule saua, sauaga.
  • Faasaua - aitalafu ma pepa tu ma aga, faʻaosofia o faiaoga poto. I le lalolagi o fesoʻotaʻiga, o le a faʻaalia mai ai e Arkan lelei faʻaaloalo lelei, mautu. I le galuega - aʻoaʻo mai isi mea sese. O le fautuaga a le Hieraripfana, e tatau ona tausisi i amioga mama ma tu ma aga, a e le iloa ona fai - faʻafesoʻotaʻi lau faufautua poto mo fesoasoani. I le pito i tua - sili atu ona taua tele.
  • Fiafia - Faafanua o le Alofa, faʻatouaʻi o le tele o mea, faʻamalosia fesoʻotaʻiga, matafaioi, faʻaiuga. I le alofa - o loʻo molimau atu i le manaʻo, faʻapipiʻi i le paga. I le talaʻaga o galuega, e faʻailoa mai ai e taua le galue i se soa, ma faʻatuatuaina ana paʻaga. O le fautuaga a Arkana - mulimuli i le mafaufau, galulue faatasi. I se tulaga mativa - e faigata ia te oe le faia o faʻaiuga, tiga i feteenaiga.
  • Kariota "Faafetai i le lototele ma le onosaʻi, o le a e agaʻi i luma, o le pepa e taʻu ai le laki o le faimalaga, na le vave ai le galuega fou. I le galuega - E mafai ona e alualu i luma i le galuega a le au apefai. Pepa Fautuaga - E tatau ona e galue ai, ae aua le solia tuaoi o le faatagaina. I le tulaga o le tulaga, o le faafanua e faʻaalia ai le galulue faʻatasi, malosi le manaʻo, o le mafaufau e faʻatonutonu ai lagona.
  • Faamasinoga tonu • Faʻaaoga mea e tatau ai, o le faʻafanua e tautala i ai gaioiga faʻaletulafono, ma okafa i tulafono. I le alofa - faʻaipoipoga, fefaʻaaloaloaʻi o le faʻaaloalo. O le galuega o se avanoa e foia ai se fesili faigata, a Arkan tomai faapitoa. Fautuaga - Condly Colf Coress Konekarate ma Pepa saini. I le isi tulaga - ua molimau i le upu moni, ae le o le amataga, o le faailoaina atu o mea lilo.
  • Faʻapaʻiga - Faapea lava le iai, le iai o le malosi i totonu, faaeteete ma faautauta, faamalologa mautu. I le alofa - lauga e uiga i le matua ma lou poto, o lau filifilia ua i ai ia i totonu o le lalolagi loloto lalolagi. I le galuega - o le stubborn o loʻo manaʻomia le manaʻo. Fautuaga - E tatau ona na o oe ma oe ia e malamalama i le mea e te manaʻo ai. I le pito i tua e uiga i le faaesea, faamaapeina, otaota i totonu ia te ia lava.
  • Uili o le taunuuga - O Arkin avanoa fou, manuia. I le alofa - o le taimi nei talitonuina le taunuuga. I le galuega - o le a e olaola i pou, manuia. Fautuaga - Amata mea fou, ae e alu ma le faaeteete. I le tulaga tua - tautala o toilalo, suiga le lelei i le olaga.
  • Malosi - O le faʻafitauli o Arkana o le tino, faʻamalositino ma le tino ma le ola amio lelei o lagona, faʻatuatua i lona malosi. I le alofa - O se tasi o paʻaga e sili atu le poto nai lo le isi, o se nofoaga sili e nofoia se sili atu sexy vaega. I le galuega - faʻailoa se tagata malosi, o lenei ua mafai ona e ono lamatia. Fautuaga - Talitonu ia te oe lava, ia iloa ou faʻafitauli e puipuia ai le sini. O le isi tulaga o loʻo faʻaalia ai le manaʻoga e tutumau, lotomaulalo ma faʻatali.
  • Tautau - Faʻafanua o le taulaga faʻatauvaʻa, faʻaolaina o latou aitalafu. Ia ausia sini, e tatau ona e ositaulagaina se mea. Alofa ia, e tatau ona e musu e te fiafia i ai e alu ese ai se tulaga faigata. I le galuega - iloilo le tulaga, e manaʻomia le taofi. Fautuaga - taofi ma mafaufau e uiga i le tulaga. I le itu toe itu, talanoa e uiga i le malamalama, o le malamalama i ana mea sese, teena mai le tuai o le faʻapipiʻi.
  • Maliu - O se liʻo le taamilosaga na faʻaiʻu ma se fou fou e amata, o lau mea e faʻalautele. I le alofa - Gap i fegalegaleaiga, suia. Galuega - aveese o poloketi le talafeagai. Fautuaga - Fufulu ma se maumaututu i lou olaga, teena mea uma. I le pito i tua, o le tau e tutusa.
  • Fuafua - E manaʻomia le faʻavaeina o se laina sili ona lelei, le soʻotaga faʻatasi ai, saili se soʻotaga, arkan Filemumamama ma faʻanoanoa. I le galuega - tulaga ia toʻafilemu, fausiaina fuafuaga. I le alofa - o le fealofani ma paleni. FAUTUuga o le kata - tuʻuina atu faʻaiuga faanatinati, taumafai mo le nofo fiafia. I le pito i tua e faʻailoa ai le tatalaina i ni tulaga fou.
  • Tiapolo - Faʻafanua o Faaosoosoga, faʻaalia ai le Aloga ma Manatunatuga, taulimaina, faʻalagolago i le ava malosi, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga, feusuaiga). I le alofa - o le a taʻitaʻia e uiga i le faʻapipiʻiina, faʻaipoipoga mo le faʻasologa. I le galuega - o loʻo e suʻeina tupe. Na fautuaina e Arcan le fafaguina le fafaguina o lagona ma lagona. I le isi tulaga - o loʻo e tuleia ou manaʻoga, azart.
    Arkan dwal
  • Olo - suia le masani masani olaga, e te leiloa mea uma e taua tele mo oe, o le Arcan faʻasino i le mala, o se mea na tupu, o le mea e pa'ū ai. I le alofa - talanoa i le ogaoga o tofotofoga, solia sootaga tuai. Soifua MATAUPU - Tausiga mai galuega, faʻafitauli tulaga, tulaga leiloa leiloa. Fautuaga mo lenei pepa - Afai e te manaʻo e maua se mea fou, aveese le mea tuai. I le pito i tua e faailoa mai ai se faaleaga, faigata, tausaa.
  • Fetu - Arkana faʻamoemoe, sini fou ma manaʻo, o le amataga o le faʻatinoina i lona sini, faatuatua i lona lava ia avanoa, fesoasoani mai isi. I le alofa i le alofa - talanoa e uiga i le fonotaga, o loʻo e faʻatali mo se taimi umi, alofa, o mafutaga fou. O le galuega o se suiga o le galuega, o se siitaga i ofisa, manuia. Fautuaga - E tatau ona e alu i au sini, faʻaoga ni avanoa fou, e faʻatuatua ai lau tempiation. O le toe faʻatulagaina tulaga o Arkana o loʻo molimau i musumusuga, fatufatu malosi, o agavaʻa o le faʻamalologa, fiafia ma le faʻamoemoe.
  • masina - O le kata o le faʻaseseina, o le fefe, ma e le lava faʻamatalaga, ma le le lava faʻamatalaga, taimi o le lotoleaga ma le lotoleaga, le iai o faʻafitauli o le mafaufau. I le alofa - o loʻo e auai i le taufaasese o le tagata, aua le vaʻai i le mea manino. I le galuega, o le faafanua o le masina e paʻiaina o mea lilo, le faʻamaoni. Ua fautuaina Arkan e faaeteete, tuʻufaʻatasia faʻamatalaga e oʻo mai ia te oe, ia e popole i ai. Suiga o le tulaga o se lelei fatufatu, fiafiaga, sili atu le maualuga.
  • O le la - Faʻafanua o le Manuia, manuia, fiafia i mea e tutupu, ia iloa ai le manaʻo, o le aveʻesea o faigata, o le faʻaalia o se tamaititi. I le alofa i le alofa, fai mai ai tagata paʻaga malamalama lelei le tasi i le isi, alofa o pule i le va oi latou, o se fesoʻotaʻiga sili. I le galuega - E mafai ona e faʻatoilaloina ni faigata, faʻatautaia soo se galuega fou. Ua fautuaina e Arkan ia tatala, e gaoioi ma le agalelei, talitonu i ai ma fiafia i le olaga. I le pito i tua e faʻaalia ai le tagata lava ia-iloa, fatuga malosi.
  • Faamasinoga - Arkan Renaunuriance, Amistice, Suiga o le Paleni Malosiʻaga Paleni, o le amataga o se olaga fou. I le alofa i le alofa, talanoa e uiga i le faamagaloga, faasaʻolotolia. I le galuega - e oʻo mai i le suiga, e aveese le tuai o le leaga. Fautuaga a Arkana - Leai se mea e te fefe ai i suiga, faamalosia le faʻatinoina o au miti i le olaga. Arkan i le itu pito i tua e iloga se togiola, toe foi i se mea tuai, amata, salamo.
  • Filemu - Arkana o fesoʻotaʻiga, fegalegaleaiga, suʻesuʻe ia, na te le suʻesuʻe ma Mutuale, ua mauaina se taui mo a latou galuega, e masani lava o lona malaga. I le alofa e faʻaalia ai le fealofani i le fealofani ma le leleiga. I le galuega - agalelei lelei, vine, vasega, vasega i mea e te fiafia ai. Fautuaga - Faʻaaoga le aufono poto masani, e fesoʻotaʻi ma ou mafaufauga ma sili atu ona tupu le mea o loʻo tupu i lou olaga. O le itu pito i luma o le kata faʻailoa ai se faʻaiuga o le maeʻa o mataupu, o le faʻaaliga umi, malolo, faʻamaoni ma faʻamalositino.

TALOSAGA O LE FAAMATALAGA O FAAALIGA O LE Aikupito Tarot ma tausia mea lilo uma o latou faʻaaogaina, e mafai ona e totoina le veli o le faalilolilo - lea o loʻo saunia oe i le lumanaʻi vave.

Faitau atili