Faailoga: fugalaau mo le aiga lelei

Anonim

O fugalaʻau e le naʻo le mata, ae e puipuia foʻi le leaga. Faatasi ai ma le fesoasoani o le saʻo o laʻau filifilia, e mafai ona e aveese ni misa, faʻaosofia le fiafia ma le tamaoaiga i le fale, faia faʻafitauli tau le soifua maloloina. FAAMATALAGA: fugalaʻau mo le fale lelei - o mea e mafai ona toso ai le fiafia ma le fiafia i le matou fale? Mafaufau i le fesili.

Faailoga: fugalaau mo le aiga lelei 7360_1

Faailoilo e uiga i le aiga lanu

O le manatu mamafa i le maliu o fugalaʻau i totonu o se fale, tumu i le le lelei malosi, mamao ese mai le upu moni. O laʻau e mafai ona maua ai le malosi malosi malosi ma 'aʻai foi ia i latou - misa ma feteʻenaʻiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le maliliu o le tasi laau na faʻailoa mai e faʻaaoga ai le malosi leaga tele mo ia lava. Ae e le o lona uiga o le fale atoa e tumu i le malosi o le malosi. O le fugalaʻau gaogao e manaʻomia le faʻafetai mo le fesoasoani ma faʻalataina le lalolagi. ae Afai o lanu uma e oti i le fale - Tasi pe a maeʻa le isi - e manaʻomia le mafaufau mamafa i le faʻaleagaina i le fale. Afai o le fesili e le popole i le mativa lanu toto.

Faatasi ai ma le fesoasoani a laau, e mafai ona e iloa sone o le le lelei i le fale. Afai e amata ona mou ese le soifua maloloina o le lakapi pe a o le alu i se isi nofoaga, o lona uiga o loʻo i ai le leaga malosi malosi. Faʻapea foʻi O se mea e leʻi mafaufauina o le laʻau e manatu o le le lelei, e leʻi mafaufauina o laʻau.

Aua le aveina se fugalaʻau i se ulo o se meaalofa - E talitonuina o mea uma o le a le mafai ona alu atu ia te oe. Afai e le mafai ona teena se meaalofa, ave le foaʻi o se faʻailoga o le faʻailoga - nerble poʻo le tene. O lea, o le a e totogia le faalavelave.

Faailoga: fugalaau mo le aiga lelei 7360_2

Fiafia fugalaau

O Nice Vateiaties o lanu e aumaia le fiafia ma le tamaoaiga i totonu o le fale, o loʻo fesoasoani isi e faʻateʻaina pe faʻailo ese agavai, le tolu-faaipoipoga mafutaga. O a fugalaʻau manaʻomia muamua, e filifili lava mo oe.

Tupe lelei

E tele le malosi o le malosi Aulelei po o le tauvaga. Afai e te tausia mo toltantanka, e tosina ai se tele malosi. Masini le laʻau i totonu o le lanumeamata poʻo le ulo ma le ulo ma le mumu ma o le a le toe matauina suiga i lau paketi. I nisi tulaga, e fautuaina le faia o le tele o tupe siliva i le pito i lalo o le pito i lalo.

Afai e manaʻomia galuega o le galuega, aua le faia e aunoa ma le fuata-ofa. O lenei laʻau e i ai se malosi malosi tuputupu aʻe ma atiaʻe. I ofe Fesoasoani i soo se galuega tuputupu aʻe, E tatau ona iai se totogi i le ofisa faigaluega pe latalata i le potu kesi, ae le o le potumoe.

Ficius Le ituaiga o mati, tosina le malosi o le tele ma le olioli. O lenei laʻau o loʻo iloiloina o le Souron Sitino o le fatu o le aiga ma le puipuiga o le fale.

Fiafia i le Alofa

Laau Spathaintum Tosina le fiafia o fafine. O lenei fugalaʻau e tatau lava i totonu o le fale ma e iai le manuia ma le ola lelei.

Athurium E manatu o se fugalaʻau o le tama fiafia - faʻamalosia le afi o le tuʻinanau ma lagona faʻamalosi i le va o le alofa. O le fugalaʻau e taʻua o faʻailoga o le fiafia.

Rosa Fesoasoani i sootaga faʻaipoipo ma puipuia le faʻaipoipoga mai le faʻalataina. Faapipii ofu papaʻe i totonu o le potumoe, Ma o le ae te le popole i le faʻatusatusaina o le toʻalua.

Tauagafau Kisi Faatasi ai ma fugalaʻau fugalaʻau i le ituaiga o tagata e faʻaosofia ai le fiafia i le faʻaipoipoga. Afai ua e lelava i le nofo toʻatasi, tuʻu le puna i le potumoe. E faʻapea foʻi ona fesoasoani le acids o le fesoʻotaʻi ma le mafutaga i le paga.

Susulu Hibiscus Tosina alofa alofa. O lenei toto toto ua tuu i totonu o le potumoe. Hibiscus Fesoasoani e faʻatuina ia mafutaga uma i toʻalua ma matutua.

Fugalaʻau mo le filemu ma le fealofani i totonu o le fale

Malū violeta Fesoasoani i feteʻenaʻiga o tulaga - Hurrel malosi, aua le faʻatagaina ona liliu i totonu o le scandal. E faʻapea foʻi ona iai Vile vingta o fugalaʻau o le alofa ma le agamalu.

Geranium E gaoioi i luga ole siosiomaga i totonu o le fale o le faaseseina. O le fugalaau fesoasoani e taua le faanoanoa, le mautonu ma tuuatoatasi.

Tusi ata Aumaia le malosi o le manuia ma le fiafia i le fale. O le mea lava e tasi E tutusa uma le upega tafailagi uma.

Lototoa Lelei le faʻaaogaina o le le lelei eletise eletise, aua le maua mai i lenei ana. O le mea lea, Tern e fautuaina e tuu i tafatafa o le komipiuta ma TV.

Ametter (Aloe) Popole i le agamalu agamalu i totonu o le fale. Afai o loʻo e le lava i asiasiga faʻatau ma manaʻo e lagona le filemu i totonu o le fale, tuʻu le laʻau latalata i le alatele - o le a taofi ai asiasiga.

Faailoga: fugalaau mo le aiga lelei 7360_3

O le le manuia fugalaau

Ina ia e aloese mai faigata, e tatau ona e iloa poʻo fea o laʻau e le o manaʻomia e ia i le fale. Le manuia lanu e aofia ai:
  • IRY Vities;
  • Kufau ma a latou ituaiga;
  • Calla, Monster ma Orchid.

Ivy E le mafai ona i ai ni tamaitai tuulafoaiina - Na te faaosoina alii. O le mea malie, i le fale o le lua o Ivy, le mafai ona afaina ai se mea. E le mafai ona tuu Ivy i totonu o le potumoe - O lenei laau e mitiia malosi. Ae ui i lea, o le meatotino a Ivy e mafai ona faʻaaogaina le malosi e mafai ona faʻaaogaina mo sini lelei - o le faʻateʻaina o tagata atamamai tagata asiasi.

Cacti Faʻateʻaia foʻi le malosi o le malosi, o lea e fautuaina ai i latou e faʻatumauina i tafatafa o komepiuta ma mea faigaluega. Ae ui i lea, o le cactus ei ai lea o se meatotino e tosina ai le mafutaga faaipoipo - ia manatua.

Povi - fugalaʻau faʻanoanoa ma le falelauasiga. Aua le tupu i totonu o lou fale.

Monster Malosi a okorge okergen, faiaina le siosiomaga i totonu o le fale. O le tuu o le monster i totonu o le potumoe e matua mataʻutia lava - o le a le lava le moe, ua malupuipuia le tiga le tiga.

Po o le Filifili 'au ola i tagata, o lea i le fale e tumau pea le fugalaau. Aemaise tagata mataʻutia poʻochids i totonu o le potumoe, e pei ona mafaufau i ai

O le taofiga o le manatu o le wax ivy. O lenei po po 'Tamoʻe fuga i le po ma amata ona faʻaalia se suamalie manogi. O le laau e pule lava i le alofa, ae o le ulagia foʻi ivrature solia sootaga puipuia. O nisi taimi e te tauva Waxxy ivy Mafai ona tutuli ma se toalua mai le potumoe.

Mama mea leaga

O nei fugalaʻau ma laʻau e lamatia ma a latou meatotino o meaola o mea oona, e le tatau ona latou taofia i latou i totonu o le fale:

  • Teteenbahia.
  • Oleander.
  • Croton.
  • Azalea sims.
  • Mimisa maasiasi.
  • Ivy Essegreen.
  • Adnines.
  • Phlodendron.
  • Primandy.
  • Storller dwarf.
  • Po.
  • Tilip Gesner.
  • Trichocelus.

O laʻau o aiga e mafai ona ave e le gata i le matagofie, ae o le lamatiaga foʻi. O le mea lea, e tosina lelei ai i le fale, o le mea muamua e tatau ona aveeseina o lanu leaga.

Faitau atili