O loʻo taʻu mai i le mea e fai ai se nila ma se filo mo tamaiti: Aʻoaʻo le fola ma le numera o tamaiti

Anonim

Na faʻatulaga natura i le tamaʻitaʻi o Fragile Works e taua tele le tiute mo le fofoa ma le fananau mai o tamaiti. Ma o le mea moni, o tupulaga talavou uma e mafaufau e uiga i le lumanaʻi tina matua e iloa pe fia tamaiti o le a fananau mai ma le itupa o le a iai. Faigofie O loʻo taʻu atu i le faʻauiga i luga o le nila ma le filo i luga o tamaiti o le a avatua se tali i lenei fesili.

O loʻo taʻu atu i le faʻauiga i luga o le nila ma le filo i luga o tamaiti

Sauniuniga mo Gadiana mo tamaiti

Atoa i luga o se nila ma le filo i tamaiti e manaʻomia ai le tele o sauniuniga faʻapitoa - i le tulaga lea e maua ai faʻaiuga o le a sili atu le saʻo. Muamua faiga, muamua o mea uma lava, manatu mamafa uma lava - mea taua (nila ma filo) e tatau ona silafia faapitoa mo lenei faamoemoe.
  • A faʻatau se nila ma se filo Le mafai ona taugofie . Totogi le faʻatauga Sa leai se pasi . Afai e aunoa ma le toe vesi, e le aoga, e le o le avea, tuu le tagata faatau.
  • Tausiga sili - nila - Ae le i mu Tatau ona faapaiaina . Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faoa i totonu o le vai mafanafana pe tuu i luga o le mumū o le Loro Loia a le Ekalesia.

O tulaga faʻapitoa e filifilia ma faʻatatau i le 'aufano lava ia lava:

  • Atoatoa le tuuatoatasi ma le tuusaunoaga o mea leaga uma (meaola, manu, malamalama, malamalama, eletise eletise ma Gadgets);
  • E tatau ona mate I lona foliga masani - A aunoa ma amioga ma ni faʻafitauli ma ni mea e fai ai tautaliga (fatugafale, lauulu, uati, fusi, o le satauro ma isi satesa). O lauulu e tatau ona soloia, tuu i luga o le tino lautele ofutino (sili atu sina paʻepaʻe, faia o ie masani).

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea sili ona faʻamaoni e tau i luga o le nila ma le filo i luga o tamaiti o le a tupu pe a e faia Ina ua goto le la , atoatoa - i le vaeluapo.

O loʻo taʻu atu i le faʻauiga i luga o le nila ma le filo i luga o tamaiti

manuia tala i luga o tamaiti i luga o se nila ma filo

Muamua, sauni uma faʻamatalaga talafeagai - masini faʻaaoga ma le Motok (Tana) o paepae pe mumu filo. Sili atu taualumaga:

  1. Mai le taufaasese, tipi le filo o le ogatotonu umi ma faamisi i totonu o le Selela's hoplas.
  2. Fai i se tatalo i le Orsodox, o le mea lea e te iloa lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, "o lo matou Tama".
  3. Taulai atu, toʻafilemu, faʻatoʻilaloina le 'ona o le fiafia.
  4. Ave se nila ma se filo ma lou lima taumatau, ma taoto le lima agavale i le laulau (fola) pama.
  5. Siaki se nila ma se filo muamua i le ogatotonu o loʻu alofilima, ona tuʻu i lalo ma le pito i lalo i le va i le va o le lapoa ma le lima tusi - tolu taimi. Toe faafoi le Pendulum toe i le ogatotonu o le alofilima ma siaki ma le faaeteete lana amio:

Nila swing, pei o se Pendulum, Mai le tasi itu i le isi - Muamua o le a fanau mai tama.

Nila e faia Faapipiiina o auala - faamoemoe afa'fine.

Nila faasee i luga o le alofilima pei ona faaofiina, - O le a leai se fanau.

O le mea lenei e popole ai le tamaititi. O lenei saʻie le faʻaalia o le tele o fanau o le a e fananau mai ai. Ina ia saili, ua toe fai le faʻatonuga atoa mo le faʻaumatia ina ua maeʻa ona latou mauaina le vaʻaiga muamua o le tamaititi: tuina ifo le vaega o le lima matua ma le vaega o totoe o le alofilima ma mulimuli i le palama ma mulimuli i gaioiga. O le pito lona lua o le nila ma le filo o se tali e uiga i le tamaititi lona lua. O lona iʻuga, e tatau ona lafoaʻi poʻo le a le nila o le "le malie" - o lona uiga, o le a tautau lou alofilima. O nei lipoti ua le toe muai vaaia tamaiti.

Gaday i se tulaga tutusa, e mafai foi ona e siaki, fai mai e te manaʻomia se nila poʻo le pepelo. Ae o le a faia lenei mea i fafine o na o tina (latou te fananau mai ia te ia le muamuaborn). Afai o le ulumatua o le ataliʻi, ma le nila ma se filo faʻapea o loʻo iai pea lou faʻamuamua i le tamaititi, e aunoa ma le toe faia o se mea sese. Afai o le pito muamua o le nila o loʻo vaʻaia ma mea moni, o lona uiga e faʻatupu ai tali, e tatau ona tolopoina le faʻaipoipoga i taimi lelei.

Vaʻai atu foʻi i le ata vitio o lenei tupe e fai mo tamaiti:

Na fai mai le 'oa "IOE - Leai" i luga o le nila ma le filo i luga o tamaiti

O lenei mea taua o lo o tautala ai ai i tamaiti, ona toe faʻataʻitaʻi lea ia oe e aʻoaʻo le fola o le suʻega o le lumanaʻi

O le aano o le mumu o le tosoina lea o se lio i luga o se pepa poʻo se pepa laupapa i le 2 tutusa afa: i le muamua e tusi ai le upu "Ioe" , I le lona lua - "Leai" . Ona ave lea o se masini sunky, e faʻaofi i totonu o lona mata mata o le mumu mai o fulufulu masani - e le tatau ona i lalo o le 30 centimeters. O le pito o le filo i le matagi i lou limatusi lima - ina ia saoloto le nila e tautau i le ea. Tuu se nila ma se filo i luga o le ogatotonu o le soli ma faʻataʻitaʻi lau fesili e uiga i le foloa o tamaiti i le lumanaʻi - ina ia mafai ona taliina pe faʻamaonia (leai). Fesili talafeagai o:

  1. Muamua o le a ou maua se tama (teine)?
  2. Lona Lua (tolu, ...) Tamaititi o le a avea ma tamaititi (teine)?

Tautala lau fesili muamua, e tatau ona e mulimuli i amioga a le Magic Puta mai le nila ma le filo - e vaʻai, i le itu o le tali o loʻo maitauina. I le mauaina o le vave vave ona alu i le fesili lona lua ma toe suʻe ai le tali ia te ia.

Faʻamolemole matau: Afai o le nila e le o le sasaina ma se filo, ma faʻamilo i le ea ina ua maeʻa le fesili o le Fortunedrite, ae faʻamatala foi o tamaiti e le o fuafuaina.

Tina ma Tamaiti

I le lautele, o le taʻu mai o tamaiti i tamaiti, faʻatinoina ma le faʻaaogaina o ni nila ma faʻamaʻi, o se auala taugofie lea o le mumu, faʻataga oe e fuafua le numera o le lumanai ma agafesootai o tamaiti i le lumanaʻi. E ofoofogia le mea, ae o le tele o mataupu, o le itu vaitaimi e sili ona saʻo ma moni - lenei faʻamaoniga i le tele o iloiloga o tamaʻitaʻi ua oʻo mai i le fiafia.

Faitau atili