Fai mai le auupega i luga o le mama ma le filo ma lou lumanaʻi

Anonim

O le faʻatupulaga i luga o le mama o se auala tuai e aʻoaʻo ai e uiga i le oʻo mai o mea na tutupu. E mafai ai ona e ausia ni tali faʻamaoni i fesili eseese i le taimi nei mo oe. O le manino ma le faʻaopoopo o lenei faʻasologa - e leai se manaʻoga mo lona faʻataunuʻuina faʻapitoa, o le a iai lava le leiloa poto masani le poto masani.

Maliu i luga o le mama ma le filo

Na faʻapefea ona faʻaipoipo le faʻaipoipoga

O teuteuga sa i ai se ata muamua na amata ona faʻaaogaina e tagata Aikupito anamua pe tusa o le 5 afe tausaga talu ai. Sa pupuni i laʻua e le pele i latou lima i le tasi ma le isi o se faʻailoga o le alofa e faʻavavau ma le tuuto.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ona faia lea e le mama le gata o le valeoni ma le faʻavavau, ma lona vateatea i totonu na faia se 'ofu lelei, e vavaeʻese mai le mea lilo.

Muamua, o sauaga na faia mo se taimi umi ma sa faigata, e pei o fulufulu, ipu tioata ma le fuga o le ponaivi, atoa ai mea mo a latou foafoaga.

Ina ua amata ona matua malosi Messills, na amata ona ou faʻaaogaina le lagomeli mo le gaosiga o mama, ona o le auro lea. E faʻaleleia ai le foliga mai o teuteuga i totonu o latou, fausia eseʻese masani natura minerale.

Mo le taimi muamua, o le manatu o le "mama o faʻaipoipoga" na aliali mai i le ogatotonu tausaga i Italia. Ona amata lea e le pele e aumai lenei teuteuga o se meaalofa i luga o le aso tapenaga.

Ma o le faiga i luga o le faʻaipoipoga mama mai auro na aliali mai i le 18th seneturi ma le tufatufaina o le igoa o le "Italia manatu". Na ia faaiʻuina le faa- magalua, nai lo le siliva siliva na amata ona faʻaaoga sili atu taugata ma faia - Soloia.

O tulafono o le auupega e faamatala i luga o le mama

Ina ua oʻo mai lou mamalu i luga o le mama, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i ni tulafono e sili atu ona faʻatuatuaina.

  1. Ae le i faia le sauniga faʻaliliuga e tatau ona faia uma ona mafaufauga i lenei gaioiga. E fautuaina e tutuina le moligaʻo ma faʻafetaiaʻi i lona mumū mo se taimi, e fia lou manaʻomia e toʻafilemu ai ma aumai mafaufauga ina ia mafai ai ona toʻamalie). E taua le ausiaina o le leiloa o soʻo se isi manatu.
    Malamalama i le moligao ma aveese o isi mafaufauga
  2. E mafai ona e faia se manuia tala, na o oe na o oe ma oe ma le le leoa atoa. Aveese ni manu mai le potu, tape le eletise eletise, malamalama ma telefoni feʻaveaʻi.
  3. Sa i luga o le mama ma le filo, e tatau ona e uuina mumu, paepae ma uliuli filo.
  4. E le manaʻomia le toe faia o le fesili lava lea mo le tele o taimi, tusa lava pe e te leʻi mauaina le tali faʻamoemoega.
  5. Taimi talafeagai mo le mamalu - 12 i le taeao.
  6. A e manaʻomia le vai mo le faʻaʻaisa - tuʻuina atu le masani, pipiʻi. E leai se ola e ola ai i totonu, pei o le vaipuna ma le ki. Fetaui lelei vai.

Le ala o le lafoaia i luga o le mama ma le filo

Faatasi ai ma lea, o le a e mauaina tali i soʻo se fesili e te fiafia i ai. I le maa nei mo lenei mama, fulufulu laua ma pepa laulaau ma au.

E vaevaeina pepa i ni vae se lua. I le pito i luga tusi le upu "ioe", ma i le pito i lalo "leai".

A maeʻa, o le mama o loʻo tautau i luga o se filo o le tusa o le tolu sefulu TAneamita o loʻo umi lava. O moligaʻo ua faʻamau, e te fetuʻunaʻi le taualumaga mo le faʻaulu.

O le muamua-mafaufau ia latou fesili, vaʻaia a latou saʻo saʻo ma faʻapitoa. Fai naʻo fesili faʻapena o le a "ioe" poʻo le "leai".

Ona oso aʻe lea o le mama i luga o le filo oso aʻe ma faʻatualo mo sina taimi i luga o le pepa i le ogatotonu o le laupepa. Zrush ina ia le faia e lou lima ni gaioiga. Toe faatasi, fai ma au fesili ma mulimuli, i le itu o le a maaanesa. O le tali o le a avea ma se mea lelei pe le lelei, e leai ni isi filifiliga i lenei tupe.

Mo le tasi le mamalu, fesili le sili atu nai lo le 5 fesili.

Siaki atu se isi mea aoga taua faamatala i le vitio lenei:

Na fai atu le manuia

Auā o tupuga aʻoaʻoga, o se ipu tioata 'ua livalaloina lua vaetolu o le vai. O le mama e tautau i luga o lauulu mai lona ulu, o le malaia pito i luga ma o latou tamatamaili ina ua latou le vaaia.

Na aliali mai se tagata tulaga ese, lea e tatau ona ave i le tioata ma alu i totonu o le vai mo ni nai taimi. Toso mai ma tuu i le pito o le tioata. E taua le faʻapea o le ali moli i luga o le laulau, ma o browres e mafai ona mamaʻi saoloto.

O lenei ua amata ona e fai fesili, manino ma agavaa. O tali o le a faauigaina e pei ona taua i lalo:

  • Pe a migoi le mama i se lio, o se tali lelei;
  • faanatinati mai lea itu i le itu - tali le lelei;
  • O loo i luga o le nofoaga - ina ia mafai ona toe tali saʻo atu malosiaga maualuluga i le fesili.

E mafai ona e faia fesili e uiga i soo se mataupu o naunau - e uiga i le lumanaʻi, e uiga i le ola faʻaletagata, e uiga i le galuega, ma isi mea. O le mea autu o le faʻatulagaina o fesili manino ma le tele o latou e mafaufau i ai pe a e faia se fesoasoani.

Maliu i luga o le Mama i le Faaipoipoga

Faafetai i le faamanatuga e mafai ona iloa atu, e mafai ona e iloa atu i foliga o lou lumanaʻi. Ae mafai ona fai atu i le auala lea e naʻo le vaiaso o le vaiaso.

Fai mai le auupega i le mama

O le taimi o le po. E tatau ona sasaa atu se vai i totonu o se ipu ma le mafolafola puipui mo le tasi vaetolu. Se mea taua lava e le tusa ai ma le tele o mea, ona o lea, o le a sili atu faigofie ia te oe le mafaufau i ai i lou toʻalua lumanaʻi.

Tuu le teuteuga i le pito i lalo. Faatali seia uma le vai i lalo, ma fai upu nei:

"Sa Dake Poy, Rich E faaali mai ia te aʻu!"

Ma na uma atu, amata ona mafaufau i le ogatotonu o le mama - E iai foi foliga o lou tolopoina. Atonu o le a le manaʻomia e faʻatali vave, atonu e le aliali mai le ata, ma ia onosaʻi.

Afai ua e faaipoipo e faʻaipoipo ma le taimi mo le iʻuga o le puʻupuʻu o le puʻupuʻu, matou muamua maua uiga mudw, ua faasolosolo ona faʻateleina le manino. I nisi o tulaga, o le ata amata ona agai ma faia ni faʻailoga taua i le tulaga tulaga poʻo le ituaiga o lumanaʻi.

Faʻaaoga lelei se moli malamalama ma manaia i le mama ma se filo e aʻoaʻo ai e uiga i le oʻo mai o mea na tutupu. Ae aua neʻi solia tulafono mo lona faʻatinoina ina ia na o tali mai agavaʻa na o le moni!

Faitau atili