Aisea na maliu ai Tina?

Anonim

O le maliu o se tagata moni e masani ona malamalama i taimi uma, ma o le mauga ua manatu e matagofie. Peitai, o le miti ma le oti e le mafai ona iloatia moni: O le moe-liua, o lona uiga, na tupu ai i le olaga moni i le olaga. O a miti o le tina na maliu? Sei o tatou liliu i le lauiloa miti mo le saʻo faʻauiga.

Aisea na maliu ai Tina? 7382_1

O le ata o tina ua maliliu i miti

O le faʻauigaina o lenei miti faʻalagolago i nisi foliga:

  • O le a le aso malolo i le vaiaso na fai mai ai se miti;
  • O le a le maliu o Tina na maliu;
  • O le foliga vaaia.

Pe a Moe vaai i se teine ​​talavou O loʻo faʻatali le manuia i le olaga, mea leaga. Masalo o le a vave ona i ai se fonotaga ma le afa lona lua ma le faaipoipoga. O le a aʻoaʻi e le teine ​​lana filifilia o se tasi ma le agamalu ma tausi, alofa ma lona loto atoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Pe a Tina i se miti lipotia lana fale folau O le mea moni, o le a ia mauaina se olaga lelei o le olaga. Afai o le tina o loʻo taoto i le pusa oti, e mafai ona e manatu i le faʻaletonu o le soifua maloloina.

Pe a Tina maliu o se taunuuga o se faalavelave , aua le amataina mea taua i le lumanaʻi lata mai: O nisi galuega o le a faʻamutaina le le manuia.

Afai tina Maliu ma toe tu mai O le moe e manatu e matua fiafia. O loʻo e faʻatali mo tala fiafia. E mafai ona potopoto ma se uo umi, o le fesoʻotaʻiga ma lea na leiloa.

Maua tala e uiga i le maliu o le tina - O le moe e atagia mai ai le fefe tele o le leiloa o se pele. I isi tulaga, o le miti mataʻutia foʻi le faʻaleleia o le tulaga masani o le tulaga faalelagi.

Faʻatau faʻanoanoaga Mo falelauasiga - fai le tele o le le aoga faʻatau o le laulut o loʻo iai. E mafai foʻi ona lapataiina foʻi le moe e uiga i tagata pepelo.

Afai e te vaai i se miti maliu o se tina oti E manaʻomia le ola i se misa ma aiga vavalalata. O le tele o feeseeseaiga ma le solia sootaga e mafai. Afai e te vaʻai i le tina o Tina i ou mata, ia faʻalogo atili ma auai i aiga e 'aua neʻi' aloese mai feteʻenaʻiga.

Aisea na maliu ai Tina? 7382_2

Miti o le aso o le vaiaso

Miti I le po o le Aso Lua valoia loimata ma faanoanoa. 'Auai i le falelauasiga o le tina i le miti - i le faʻafitauli mo tagata o le aiga. E tatau ona malamalama i ai, o faʻafitauli a le miti a le miti, ae leʻo le moni maliu o le tina.

Miti I le Aso Lulu po E leai se avanoa, pei ona atagia mai ai le tulaga o le tagata ma le poto masani. O le mea lea, o le miti ma le oti na o le fefe o lou fefe i le leiloa o se pele. O le mea moni, e faatali le tina i lona manuia ma le soifua maloloina.

Miti i le Aso Tofi Talanoa e uiga i galuega ma mafutaga i le 'au. O le moe ma le maliu o le tina ua lapataia e le mafai ona amata amata le fou mataupu, aua le faila konekarate ma Pisinisi Pisinisi. Afai o loʻo ofoina atu ai se mea aoga, e sili atu le teʻena. Tamaiti aʻoga e moe ai le suʻega leaga.

Miti i le Aso Faraile O ni mea ua manatu i ai, ae e faasino i le iʻuga o le olaga faaletagata. O le oti o Tina i lenei miti e maua ai le fiafia. Afai e te tanu lou tina, faʻapipiʻi se faʻamanatuga i luga o le tuugamau, o le mitisega tele le fausiaina o lou lava aiga. Mo tagata ua faaipoipo, moe e moe e aunoa ma le faaleleia o mea tau tupe.

Miti i le Aso Toʻonaʻi O loʻo latou i lalo o le pulega o le paneta o le Fata - Saturn. O loo i luga o lenei aso o le a moni o le taimi e mafai ai ona taunuu i le saʻo. O lea e le taunuʻu le miti, e tatau ona e faʻaliliu le aluga pe a uma ona ala i luga, ma e sili atu le liliu le aluga. Ma le mea moni o se auala aoga o se manoa faigofie - e taʻu ai i lau moe o le vai mai le crane ma fai atu e piki uma upu ma oe.

Miti i le Aso Sa. sau i le moni aʻo leʻi 'aʻai. O le mea moni, o le miti faʻamatalaga o le lapataʻiga uiga, pei o le la o se punavai o le ola ma le vevela. Ia faʻaalia atili se alofa ma le mafaufau i lou lava tina, e manaʻomia lava.

Miti i le Aso Gafua Taufaasese, talu ai o loo latou i lalo o le pulega o le masina. I le avea ai ma tulafono, miti e le toe manatuaina mo le Aso Gafua, latou te le mafai ona manatua auiliili. O nei miti o le uiga le talafeagai ma uiga matagofie, e leai se mea e fai i le ola moni. Na ona galo e uiga i lenei miti ma aua le manatua.

Aisea na maliu ai Tina? 7382_3

Moe tau mo faamatalaupu

Miti Miller E talitonu o le a tatau ai le miti se olaga umi o le tina. Afai i le taimi puʻupuʻu ua maʻi le tina, o le a vave ona ia toe faʻaola. E mafai foʻi ona lapatai atu le moe e uiga i le tiute fou i le olaga o le miti: E tatau ona e tausia le tausiga o le aiga, e uiga i lou lava olaga.

A iai se fafine ei ai tamaiti, moe pefu o loʻo faʻaalia ai le tosina atu i ai le faʻalogo ma tausi lelei ia i latou. Manatua ina ua e masani ona feiloai ma aiga vavalalata? Faaali le auai atu ia i latou, mafanafana upu. O le moe a Tamaʻitaʻi Fanau na valoia ai se fonotaga ma se tamaloa, lea o le a ia tausi le agamalu o se tina alofa.

Tusi a le Iunivesite a le lautele . Afai na faʻailoa e le tina le aso tonu o lona maliu, o le lea tulaga i lenei aso o le paʻepaʻe fasi i lona olaga o le a amata. O se miti lelei tele lenei. O mea leaga uma ma le faigata o le a o atu i le taimi tuanaʻi, faʻatali le soifua maloloina lelei ma le soifua maloloina. Afai o le tina o loʻo taoto i le coffin, o loʻo faʻatali mai le miti se tamai tama, e le toe iai. Ina ia vaʻai i le tina o tiga - aua le faʻaleleia lou maʻi, a leai o le a faigata faigata.

Tusi i le taimi nei Tulei le togafiti i se tulaga lelei. O le a lelei le tina, ae o le miti e tatau ona faʻaeteete ma aua le faʻafetaia o ia ma le faʻatamala. Afai i se miti, tina maliu na maliu mai se faʻalavelave poʻo le fasiotia, tolopoina uma ana galuega i se taimi sili ona lelei.

Miti faʻauigaina lofā Fai mai o ia i le olaga o le miti, o suiga o suiga. Le fiafia o le a fausiaina se aiga, o tagata faipisinisi o le a faʻaigoaina konekarate lelei galue o le a mauaina se siitaga. E mafai foi ona toe faʻatasi ma se tagata o loʻo umi lona taimi na vaeluaina ai.

Miti o fugalaau Lapatai: Ia vaʻai i le faʻalapotopotoga o le falelauasiga i se miti, talanoa e uiga i mataupu gaogao. E te faʻaaluina lou olaga i le gaogao nai lo le aoga o oe ma aiga.

Tusi a le Miti E ia te ia le umi o le olaga o le tina pe a fai o se miti na maliu ma lona oti. Afai e oti le tina mai se faʻalavelave poʻo miti o ia lava na fasiotia o ia, o le mea moni i maʻi, o maʻi faʻamalosi e tatau ona mafaufauina.

Faitau atili