O le a le uiga o le vaʻai ia te oe lava mai le itu i se miti?

Anonim

Toatele na faʻalogo o le vaʻai i latou masaga o loʻo avea ma mea leaga. O lenei faʻaaliga mo miti? O nisi taimi e mafai ona ou matauina oe lava i lau lava miti. E le o manatu o se tagata vaeluaina ma le lala o le agaga mai le tino? Tali le fesili lenei "O le a le uiga o le vaʻai ia te oe lava mai le itu i se miti?" Eseese tagata faamatalaupu o le a fesoasoani.

O le a le uiga o le vaʻai ia te oe lava mai le itu i se miti? 7383_1

Lava ata i se miti - lavalava

O le taimi lava e tatau ona maitauina pe a e vaʻai ia te oe lava i le moe moe, matou te talanoa e uiga i se miti atamai poʻo le galuega i luga o le le-o-istal onthing. I le tulaga lea, o le tino e masani ona vaʻai i lona tino faʻalua mai le itu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia malamalama i le uiga o le moe, e tatau ona e manatua:

  • O le a le mea na laki o le lua
  • O le a le foliga: Hadentyle, sailiili;
  • I le mea na tutupu ai mea na tutupu i le moe.

Foliga o lavalava i se miti e mafai ona sili ona le masani ai, pei o lona lava foliga. Mafaufau militeli pepa:

  • vaʻai oe lava i le ituaiga o le militeri - i se mea e leʻi fuafuaina;
  • Mo tamaitai, o le milionetu gaoioiga o loo aumaia e le mana;
  • taumafai e taumafai i luga o le militeri pepa - e siitia ai le galuega a le galuega;
  • E fiafia i ai le tusi miti o le DESIPERIC o se ata o soʻo se foliga ma se faʻailoga o le lessolete stereotypes.

Mafaufau Le tau o lavalava matagofie I se miti:

  • Teine i laʻu miti o le fiafia.
  • O ofu o le tane o le ofu matagofie o se meaalofa taua, o le faʻataunuʻuina o manaʻoga, o taimi o tofi lelei;
  • lagona matagofie i se miti - e te fiafia e i ai i le malamalama;
  • Paʻepaʻe paʻepaʻe lavalava e faʻamoemoeina ai le tala fiafia;
  • Mamanu mumu o le faatusa tele o tafaoga faamasani;
  • E i ai i ofu o lau pele - na e suʻesuʻeina ma lona loto.

Leaga omen o le miti lea O le teine ​​faaipoipo na faasolosolo malie malie - E faatusatusaina le faʻamaʻi. Ofu uliuli miti o le tele o faalavelave. Peitai, afai e te lagona i se ofu uliuli / manuʻa faigofie, o loʻo fai mai faʻailoga o le toe faʻaleleia o le Faʻaleleia o le Ola.

Vaʻai oe lava i ofu masani poʻo le fale - Ia anapogi ne tala i se mea taua i le olaga, suia. Afai na iloa e se alii faaipoipo ia te ia lava i lavalava o se isi, e leʻi umi lava se mea e taumafai ai e faaseese ai o ia.

Ofu fou O ni suiga eseese o le olaga. Mo teine, o le miti o loʻo faʻamalosia se fono ma le afa lona lua poʻo se faʻaipoipoga, mo fafine - maʻitaga.

Lauulu ma 'ava i se miti

O nisi taimi e mafai ona i ai lava se faʻamoga faʻafeagai, lea e le o se mea ofoofogia i le miti. O nisi tagata e mafai ona vaʻaia i latou lava i foliga manaia poʻo foliga o manu. Mafaufau i ni ata masani o miti.

'Ava i sn O se aoga , a Fafine - faamasani ma se tagata lelei. Maitaga Pepe faatusa o le fanau mai o se tama.

E le mafai foi ona fetaui le laulu lanu. Mo fafine faaipoipo Vaai oe lava blonde E ia te ia te ia le alofa faamaoni i lana tane: E naʻo oe le pele ma e sili ona pele. Ginger lanu Lauulu faatusa o faaosoosoga i le olaga. Lanu uliuli Lauulu folafolaga tele faigata i le ala.

O le a le uiga o le vaʻai ia te oe lava mai le itu i se miti? 7383_2

Setete eseese

I le miti, e mafai ona e mauaina isi nofoaga, pei o lo outou oti. Ile la lenei, o le oti o loo faatusa na o le toe faʻafouina poʻo se lapataiga, ma e le o se mea moni na tupu.

Vaai oe lava fasiotia Maualuga voltage lapatai ia faaeteete i le eletise. Vaʻai oe lava i le fasiotia o le tele - Ia faʻaeteete ma masani masani. E malemo i vai ma vaʻai pe faʻafefea ona o mai lou tino le loloto, - faʻalumaina i le lagona.

Aau mai le maea Tailor - Ua e mafaufau i lou soifua maloloina. O le isi faʻauigaina o se tagata e le faʻatagaina fua le manava. Atonu e faitio matua poo se faiaoga o le vasega i le aʻoga, o se matua sili ona lelei poʻo le pipi.

Tagaʻi i lou lava falelauasiga - I le tele o suiga i le igoa o le miti. Ma le moe foʻi le tele o suiga tetele i le olaga, o le soifua fou o le ola o se suiga o galuega. Se mea tuai o le a tuʻu ai lou olaga ma lou olaga fou o le a tatalaina.

Ofuvae i le vai - O lou le lava o lagona ma lagona, na faʻatuina tapulaʻa ma tulafono. Masani mai le faailoga tagata. Afai e te oso i luga vai vai, o le moe e faʻatusa mai ai le suiga o le vaitausaga o le lalolagi ma olaga faʻatauaina. Vaʻai ia te oe lava i le palapala vai - ia avea ma ogatotonu o feteʻenaʻiga. Vaʻai oe lava le ofi i luga o le vai - o le a e manuia tele faʻafitauli.

O se tagata lelei o se miti o se miti lea o le miti Vaʻai ia o loʻo i le lagi . O lenei taupulepulega e taulia ma le manuia tele ma le manuia i taumafaiga uma.

O le a le uiga o le vaʻai ia te oe lava mai le itu i se miti? 7383_3

Uiga e Britbooks

Tusi i le taimi nei Na te manatu ia te ia lava foliga mai le oa lelei. I se taimi lata mai, e mafai ona e faʻatino sau oe lava galuega, e e matua miti i le mea moni. E le vaʻaia o ia o se fafine mainmatuant mai le fafine matua e le o se faʻatalaiga lelei, ma o teine ​​talavou folafola se fonotaga ma le 'afa lona lua.

Miti o le 21st seneturi . Na e vaai ia te oe lava e leai se togafiti i se miti? O le a le taimi e maua ai se meaalofa taua. Ina ia vaʻai i lau oe lava manatunatuga i le faʻata - ia feteʻenaʻi ma lau pele. Vaʻai oe lava i le pusa oti o le oti - faʻamoemoe o faʻafitauli i luga o se pisinisi pisinisi.

Mo teine ​​vaʻai o latou ata matagofie ma matagofie - i le feiloaʻiga faʻafuaseʻi ma lo latou alofa. E vaʻai ia lava matagofie ma mautinoa - o le fesoasoani a se tagata malosi i le ausiaina o tagata faigaluega tuputupu aʻe poʻo le faʻavaeina o ia lava pisinisi. Afai na vaʻai le teine ​​ia te ia lava i foliga o se tamaloa, o mea o le a alu i luga.

Tusi a le Iunivesite a le lautele Lapatai: vaai le pu I lou lava ulu i se miti - i faigata i le faʻatinoina o fuafuaga. Vaai Oe Lava i le onā O le a le taimi e alu ai iina i mea o le a suia ai o latou olaga ma le ata.

Vaai Oe Lava i le ata o se toeaina - Ia faʻateleina le pule, o le siʻitia o le totogi. E vaai oe lava - Malosi le soifua maloloina, manuia manuia, sili atu malosi. E le pine ae e tatau ona e faʻaleleia atili le tulaga faʻaletino, ae faʻapea foi.

Vaai oe lava mo se tamaititi - ia feiloai ma se tagata poto masani o le a aumaia. E sili atu e aua le talitonuina o ia. Faaloaloa i le moe - Ia faʻaleleia le tulaga tau tupe. Ae ui i lea, e le tatau ona taulimaina tupe i le gaogao o le lalolagi atoa.

Faitau atili