O le a le miti a le tuugamau?

Anonim

Maliu i se miti e fegalegaleai ma le filemu ma le filemu, o le faaiuga o se vaitaimi i le olaga. Ina ua uma ona ala i luga, e le tatau ona e popole ma mafaufau i se faʻafitauli lata mai, e tatau ona e vaʻai i miti o le uiga o le tautaliga vaaia. O le a le miti a le tuugamau? Manuemus, tombtonstones poʻo fou tanuga e seasea ona avea ma se mea lamatia pe leaga. O faʻamatalaga Aʻoaʻo i faʻamatalaupu.

O le a le miti a le tuugamau? 7386_1

Le ata o le tuugamau i le miti

O le fanuatanu o loʻo atagia mai ai le malologa ma le filemu, o loʻo faʻatali mai le miti o le filemu taimi i le olaga e aunoa ma le fiafia ma le popole. Peitaʻi, o mea e faʻaosofia ai mea e le o vaaia. Afai, a mafaufau loloto mafaufau loloto i tuugamau i totonu o le vaomatua sa i ai se lagona manaia, o lona uiga e teisi auga o le ola solo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Shive Sopo , ua matua iai lava ia, ua avea o se faailoga lelei, aua latou te suesueina ia malumalu uma o Kerisiano. O le satauro o se faʻailoga o se suiga lelei, faʻamoemoe mo le malamalama lelei ma iʻu ai i le maeʻa ai puapuaga. Savali atu i le fanuatanu i totonu o crave crosses - Faʻaola i faʻamanatuga o fonotaga ua tuanaʻi, galo uo ma e masani.

O se tau lelei o se miti lea na vaʻaia ai e le miti se fanuataʻuga o le lalagaina, tuugamau i lanu ma wreaths . Afai o le fanuatanu ua lafoaia, moe o lona uiga le le fiafia i se mea. Saili mo se tasi itu - Ile olaga, o le a e vaʻavaʻai i se auala e ese ai mai se tulaga faigata, lea na oso ai mataʻai mo ona sese. Saili se tuugamau - Alu i fafo mai se iuga o le a maua.

Fugalaʻau ma Withath i le tuʻugamau - o se faʻailoga lelei. Mafaufau loloto teuteuina i lanu vine - O oe o le i ai i uo faamaoni ma faatuatuaina. Moga - E tatau ona e talia le tulaga e le fiafia. Ae ui i lea, o le ae maua le malosi e faia ai lenei mea i lou olaga ma maua ai le filemu i totonu.

Aveese i se miti a se tasi - o le a fesiligia e uiga i le fesoasoani. I le talosaga e le mafai ona teena, e tatau ona e fesoasoani i le mamao e mafai ai. Moe o loʻo lapataʻi mai le armic tiute, lea ua faʻamalosia e faʻataunuʻuina miti.

Vaai lau tuugamau

E maeu miti o le vaomatua ma se ituaiga manino, na manino mai mai le faamatalaina. Ma aisea o le miti lou lava tuugamau? O lenei ata fai mai O le miti o le a alu i ai (I le uiga lelei o le upu). O tagata o le a talanoaina ausia ma alualu i luma o le miti, faʻafetai ma faʻamemeia. Miti Taulaga Manuia manuia Mamalu mamalu. Vaai manino O le igoa na vaneina i luga o le maafaamanatu - i le mamalu ma le mamalu.

Afai na e maua le avanoa e vaʻai ai naʻo le dug Gaogao lava tuugamau - O miti saili e aveese ai se mea i le olaga, e tanu ai manatuaga po o se leaga tulaga. Moe pe pepelo i se gaogao - E te manaʻomia le malologa, taimi i fafo. Aua le soona fai lou malosi, tuu le tino e toe malosi.

Leaga tau e iai le miti lea O le tamaloa na moe i le lalolagi i le tuugamau . O lenei vaʻaiga e faʻatatau i le leiloa o ona tulaga i luga o le fanua galue, le leiloa o le pule ma le faʻaaloalo. Miti e mafua ai le le tusa ai. Lagona chind i le tuugamau - i le leaga ma le faigata.

O le a le miti a le tuugamau? 7386_2

Vaʻai le tuugamau o se tagata o loʻo ola

Afai na e vaʻai i le tuʻugamau ma le tamaloa i totonu, e i ai ni nai faʻauiga:
  • Vasaina o vavaeeseina mai lenei tagata;
  • taʻu mai ai se taumafaiga e aveese lenei tagata mai lona ola, manatua;
  • faaalia le naunautaiga naunautaiga o latalata ma le avanoa e le tagata;
  • Grave - Miti faʻauiga e faʻaalia ai se masani fou masani pe a le masani ai se tagata i ai.

Fou palu O le tuugamau o se isi tagata e aunoa ma se pusa oti ma le tagata oti - i tala le fiafia. E tatau foi ona e faʻamoemoe i le faʻamoemoe o le mea faʻafenugai ma se faʻalavelave le mautonu mo le sese a isi tagata.

Tuugamau o aiga

A moe le moe, e taua lona manatuaina ua moemiti o ia i le po. Afai na e asia le tuugamau o aiga, faʻamoemoe e suia suiga o le olaga i le olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini faʻatalitali umi e galue pe faʻaseʻe ai le nofoaga e nofo ai. Ae ui i lea, o le tuugamau e tatau ona foliga lelei atoatoa. Afai i se miti na sau Ata o se tuʻuga o se tuʻugamau E i ai faafitauli i le olaga.

  • O miti a le tama o le tama e fesoasoani i tagata vavalalata.
  • Tina o le tuugamau - o le leiloa o le malosi, faʻamaʻi.
  • Tuugamau o tinamatua - i se malosi fusi o le taimi ua tuanai i le olaga.
  • O le tuugamau o Manine - i le faaipoipoga fou (e aunoa ma le tane ua oti lana tane.

Afai e te miti Tuugamau i lona lava fanua i le fale po o fale O le moe na lapataia e uiga i mea lilo a aiga e le o avanoa i le miti. Moe foʻi e mafai ai ona faʻaali le ata o le "auivi i totonu o le kalama", o lona uiga, o le mea lilo i tagata o le tiakono ua puipuia ma le lelei e tagata o lona aiga.

O le a le miti a le tuugamau? 7386_3

Faamatalaupu o miti

Tusi fou Lapataʻi: O le a e faʻatuatuaina se mea lilo. Afai na e tupu e eli se tuugamau i se miti, faʻamoemoe o se "leaga" faʻamaʻi.

Tusi fou : i le eli - i lou lava sese, e vaʻai ai i tala mai i luma, tatalaina - i le le lelei o sisifo, taoto i le tuugamau - i le tamaoaiga.

Tusi a Aiga E talitonu o le taupuleputa o le poloka ma le faigata. Fray Frave - Ua e faʻaleaga gaioiga a se tasi, lafoai - Tala Fou o se ogaoga tagata, eg - i le le lavalava o fili, vaʻai i mea le fiafia i ai

Tusi i le taimi nei Tuuina atu le fiafia sese. O le ata o le tuugamau o loʻo faʻalauiloaina ai se motu o pisinisi o loʻo feagai ma le leaga i le soifua maloloina. Fougavali tuugamau eseese faigata ona o le vaega o totoe o le isi tagata, o ese atu i le fanuatanu - ia vave oti le maliu ma le fiafia faaipoipoga.

Vaʻai i le DUG PR - i le le fiafia, leiloa o uo. O foliga o se tagata, tumu fanua i totonu o le tuʻugamau e le maua ai le taofiga a o ia vaʻai i se uo i le tuugamau, na ia taufaamatau mai le mataʻutia, na te le faigata i se tulaga lamatia. Mafaufau loloto i lona lava tuugamau i se miti - Faaeteete i luga o nofoa o fili, o le a le taofia muamua.

O se la susulu i se miti ma se tuugamau e tusa ai ma le ala i fafo atu o le tulaga faigata. O se taumafaiga e tanu le tagata ua oti, o le na faafuaseʻi ona mou ese atu, 38 o le faʻafitauli o le a foʻi mai ai iina, mai le mea o loʻo le faʻatali ai. Po i le palu o le taimi mo le leai o se isi o le po e nofo ai - i le tele o faigata, solia ma lau pele pele!

Vaʻai oe lava na tanumia i le tuugamau - i le feololo ma tau o mea totino. Vaʻai solo solo i mea ua le amanaʻiaina o le Brovings - e fofola, manaʻo ma le faʻanoanoa. Moe i se lua gaogao - i le maliu o se pele.

Faitau atili