O le a le miti o le sifi lauulu?

Anonim

O le a le miti o le sifi lauulu? 7392_1
O le tau e maua ai le faʻailoga e uiga i mea fou poʻo ni lamatiaga. E tatau ona tatou faʻalogo i faʻailoga ma faʻailoa faʻaiuga talafeagai. Na e miti o se miti le masani ai na e tuufaatasia lou lauulu? Tatou saili le mea e fai ai lauulu.

Auiliiliga o miti

Lauulu talu mai aso anamua o se faʻailoga o le fafine amata, faʻamalosi ma le soifua maloloina. O le miti na faʻaalia o le lauulu na manatu i ai o le ogaoga o mea manogi. E manatu mamafa mamafa i ai i le talitonuga o le moe, lea na avatua le saʻo faʻaupuga o le faʻaaliga.

  • Faasee lauulu mafiafia? O le ai ai le tagata e ona le fiafia o le fiafia.
  • Sopoina paʻepaʻe paʻepaʻe - i suiga alofa. E le o toe mamao o le ae alu i luga o se malaga manaia pe faʻafeiloaʻi ma tagata fiafia ma fiafia.
  • Pogisa pe uliuli curls O tupe e taunuu mai o le a faʻaleleia atili ai lau tulaga tau tupe. I le faʻaopopoga, maʻi o le sosaiete.
  • Afai o le laulu na matua fiafia lava, ua amata ona tamoʻe ma lamolemole , faʻatali mo le faʻafouina o fesoʻotaʻiga ma uo tuai. O le le lelei o le fasi mea i lou olaga e sau i le iuga.
  • Afai e faia o le fenumiai , manatua e te manaʻomia le faia o le sili atu taumafaiga e foia ai faʻafitauli. Vave faia o le a le aoga. O le le mautonu o le tulaga ma faigata o le a tuua oe pe a e mulimuli i musumusuga o le taunuuga.
  • Afai ua leva ona le mautonu , ona faatali lea mo ni faafitauli laiti ma misa.
  • Cheschi faigofie lauulu . O tulaga faigata o le a vave filifili, ma o lou auai o le a le manaʻomia.
    O le a le miti o le sifi lauulu? 7392_2
  • Afai na e tuufaatapalaina le curls, ma ua agasala le ulu ma ua tagi i fafo O le ae oo i faigata tautupe ma sili leiloa leiloa.
  • Chesled lauulu i le Brad Braid Groid . Ia faaeteete, e mafai ona e aʻe i totonu o aitalafu pe alu i luga o tupe. O le soona mataala ma tupe o le a le taofia i le taimi lata mai.
  • Afai o le lauulu o le teine ​​na umi, ma na ona e faamamaina ai latou , o le ai ai lea o le a avea ma se faaipoipoga lelei. Tamaitai ua faaipoipo O le miti e vavalo le faaletonu o le aiga.
  • Cheschi efuefu lauulu . O le faʻaletonu poʻo le maʻi o loʻo agaʻi mai ai.
  • Afai o le tuʻufaʻatasia o le palapala palapala Peitaʻi, ona o lea ona o le taia o a fili ma loto faʻanoanoatu e faʻaleagaina ai oe le taʻuleleia.
  • O fafine e faʻamalosi curls ma teuteuina o latou ma se mea , O le moe e valoia ai se mea leaga.
  • Faapilia lau lauulu i se isi tagata Fiafia e aveese le pagatia ma faafitauli. O le ae fesoasoani i le toa o lau vaʻai i le foia ai o le tele o faigata.
  • Faasee le unweded lauulu i se isi tagata . E le sologa lelei le faamasani i tagata fou. Ma le isi, o le a latou aumaia ia te oe faalavelave.
  • Vaaia oe lava i se faʻata e tuʻufaʻatasia curls . Fai se mea sese tele. O taunuuga o le a le fiafia.
  • I luma o le faʻata o le tagata atoa . E mafai ona e amata fesoʻotaʻi ma tagata faʻamalosiʻau poʻo se uiga mo oe.
  • Chesled lauulu maliu tagata oti . O le moe e atagia ai ou lagona. 'Ua e le tuʻulafoaʻi le ua maliu, ae e le umi ae tupu ai.

Faʻauiga o le moe

Miti Miller

Chesching uumi lauulu . Faia se mea sese sese. O le a tutupu mea uma i ou sese, mulumulu ma puupuu ma puupuu. O le a e foia faʻafitauli o faʻafitauli mo se taimi umi.

Miti Vangu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le mautonu curls e le lelei , molimau atu i lou silisili. O le taimi e amata ai le faʻatuatua i tagata, e ala mai ai faʻafitauli mai faafitauli o le a faʻateleina ma aumaia ai foʻi ni faʻafitauli.

Miti o freud.

Miti o lea e te fai ai ou vai , faatusa o lou salamo. Na e misia se mea pe leai, ona manatua nei e le avanoa le avanoa na misia ai le avanoa.

Afai o le auala na gagauina se selu ona o lea o le a i ai faigata ogaoga ma faʻafitauli. Lauulu ua pa'ū i fafo? Faʻaletonu tupe ma tupe leiloa o loʻo agaʻi atu i le saoasaoa avanoa. O le aofai o lauulu tautala o mea leiloa.

Cussing le tuai o le tamaloa curls . Miti faʻauigaina faʻamatalaga valoia. O le mafiafia, o le umi lava ma le ola maloloina o lauulu, o le tele o tupe. Afai o le tagata oti o loʻu lauulu , ona e mai lea o tala e le i ai.

Afai e tuʻufaʻatasia le ala o le afafine , O le a ia maua se fiafia, ma o le a faatumuina le ola i alofa. Afai ua uma ona ia te ia le tama faaipoipo , O le a ia talosagaina o ia e faaipoipo.

Miti o fugalaau

Faila ¯ a. miti o suiga taua. Ma le isi, e mafai foi ona leiloa se mea. Afai ua motusia le lauulu, ona latou suia lea , ona e oʻo mai ai lea o faigata ma pasia faʻafitauli e uiga i le ala i le sini.

O le a le miti o le sifi lauulu? 7392_3

Miti faʻauigaina tafleisi

I le miti, o le curls na tuʻu i se isi tagata . Faafitauli o le a foia latou lava. Pe a tuʻufaʻatasia, faʻaaoga se selu le masani ai? O le a mou ese atu le faʻanoanoa, o le a sologa lelei le olioli.

Tusi i le taimi nei

Ua susu susu lauulu . Ia faaeteete i le soifua maloloina. Asiasi i le falemaʻi pe pasi suega.

O le tamaloa e miti e pei o ia o lona lauulu lauulu . O le ai ai se alofa tele i se paga. Afai o le lauulu na tumau i le puʻupuʻu, ona sauni lea mo le leiloa.

Solia le scallop pe selu i le taimi o le faaitiitia . Ua lata mai le tamoʻe o le olaga. Faafitauli ua sauni e tuʻituʻi i lou fale. Ia e malosi atu.

Tamaitai miti tusi

Ia te ia . O le a e salamo mo se tino lata mai gaioiga. Fuafua lauulu puʻupuʻu? Talisapaia le tupe ma taumafai e sefe.

Miti o le 21st seneturi

Afai o le lauulu o loo feeʻi i le faʻata , o le a e soifua maloloina, ma o le laki o le a i ai i mea uma.

Faitau atili