Tumu i luga o le faafanua i le aoauli aso - Fai le mea saʻo!

Anonim

Atonu e te leʻi matauina i aso o le masina, ua mumusu ai pepa e avatu ia te oe le saʻo faamatalaga. O le a le mafuaaga o lenei mea? Afai e te talitonu i polofesa, ona fesoʻotaʻi tuusaʻo le faʻatinoina o le faʻatinoina i aso faʻapitoa o le Lunar taamilosaga. Ma i le faʻatinoina o faʻamanuiaga e taʻu atu ai i aso masina, o le sili ona talafeagai mo lenei mea, o loʻo e mauaina le tele o tali moni.

Moon fesootaiga ma vaevaega

O foliga o le mea e fai i le aoauli

O le masina e le naʻo le satelise o le lalolagi, e tele sona aʻafiaga i lo tatou paneta. Tele o le tele o togafiti faʻapitoa e faia lava i se taimi i nisi aso a tamaiti, e leai se tuusaunoaga ma le faʻamatala a le manuia.

A o le matagofie o le matagofie o le lagi, i le tumutumu o gaioiga, agafesootai sili atu, e mafai ona faʻataunuʻuina vave, e mafai ona e faia ring e faʻateleina ai se mea i lou olaga. O le tulaga e tutupu tusa lava pe amata le masina, - I le taimi lea vaitaimi e faia e aveese ai faʻafitauli, faʻafitauli, o lupe, ma isi mea a lupe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tutusa tutusa i le autu o le mamalu. Ona matou ofoina atu ia te oe faʻamatalaga faʻapitoa o aso taʻitasi, i le mamao e pei ona talafeagai mo suiga lelei.

Vaʻai le ata tusia i lalo o le ata i le masina, lea na faasaina e faʻaali i le 42 atunuu o le lalolagi:

O aso o le afiafi mo le manuia

O le aso muamua o se masina fou. O le aga masani, na i ai se manatu e le mafai ona tali mai pepa i nei aso o le Lunana i au fesili, aua o le masina e leai se mana faamaneta. O le mea lea, ia sili atu le mafaufau i lenei taimi i se sailiga tutoʻatasi mo le foia o lou faʻafitauli, mafaufau e uiga i fuafuaga.

Aso Lua - Taimi sili e aʻoaʻo e uiga i lou lumanaʻi.

Aso Tolu - O le mea taua o loʻo taʻu mai ai le faʻasaina o se vailaʻau. O le pule o lenei pona o le aso o nameri, ma e matua le mafaamatalaina.

Aso lona fa - E mafai ona e faia fesili o le mea e mafai ona e tali "ioe" poʻo le "leai". Fesili na o le taimi nei.

O Le Aso Lima - Avanoa avanoa i mea tutupu i le lumanai. E faʻatagaina le faʻaluaina ona o le faʻaulu mai o le faʻaululuga na faia i le lona lima o le aso, o le aso na sosoʻo ai.

Ono aso - sili ona taliaina mo taumatematega. E oo lava i tagata e mamao mai le -tric, i lenei aso e mafai ai ona avea moni moni lava vavalo. Tele faamatalaga lilo e sau i miti.

Aso Fitu • Fai atu i kata na o fesoʻotaʻiga (Alofa, Aiga, Socialū, ma isi itu). E mafai ona e saʻo ma le sili ona auiliili tali.

Valu aso - sili atu le fiu aidastas, e ui lava e leai ni tulaga.

Aso iva - O lo latou tagata o le tama o le tama, e iloga ona uiga i le feteʻenaʻi ma lamatiaga. O le mea lea, afai e te le o mafai ona ou iloa le uunaiga i luga, sili atu ma taumatematega.

Sefulu aso - Taimi lelei mo Gadas e uiga i mataupu a le aiga. Ua tumu le aso i le malosi lelei.

Aso sefulutasi aso - E fesoʻotaʻi i le malosi faʻapitoa, o le faʻailoga o le palealii lea. E mafai ona e tuʻuina atu i soʻo se tupe taua e fesoʻotaʻi ma le afi. E leai se fesili e le tali atu.

O lenei o se saterity satelite o le fuataga - afi

Aso Lua - Aua le vaʻai i totonu o le lumanaʻi i le aso. E mafai ona e fesili na o fesili faanatinati, ae ia folasia ia i latou e talafeagai pe a mafai.

Sefulutolu aso - O lana faʻailoga o le uili. Ile taimi lea, o loʻo manuia ai suʻesuʻega faʻaleagaga, e mafai ona e faitauina faʻailoga faʻailoga ma atagia, ae e sili atu le le mautonu i luga o faʻafanua - e mafai ona le mautonu.

Sefulu ma le tolu aso Atonu e foliga mai, e te le maua se tali moni. Po o mea tutupu o le a sese. E sili le tolopoina o le card deck.

Sefululima Aso - E mafai ona e faʻaogaina i le fesoasoani a kata, a o fai atu fesili i soʻo se mataupu.

Sefulu ma le ono aso - Fesili mo kata o loʻo faʻatali mai ia te oe i lau galuega, vaega tautupe. O le ae taliina foi fesili e uiga i le alofa.

Aso e sefuluvalu - Ua e feiloai i lou agaga uo? Faʻafesoʻotaʻi ou faʻafanua mo se fesoasoani, ae aua e te faia seisi mea.

O le sefuluvalu aso - faia o le fesoasoani fesoasoani i lenei aso, aveese le faʻata.

Aso e iva sefulu - o se aso lamatia tele. E le tuuʻeseina le faʻaosoina o tulaga eseese o faʻafitauli, o mea e leiloa. Faatulaga le mamalu i le isi taimi.

Luasefulu aso - Faafanua o le a taʻu atu ia te oe i aso nei le mea moni e uiga i lau mafutaga ma uo. Ma isi mataupu sili atu le lelei.

Lua sefulu-aso muamua - Aua le fesili e uiga i tupe, e talia isi mataupu.

Lua sefulu lua - E mafai ona e mauaina pe faʻapefea e Mrs. Fornana ia te oe, faʻapea foʻi ma lau galuega tautupe.

Lua sefulu tolu aso - Aua le taumate i le aso, talu mai le faʻailoga o nei masina oona o le kolokotaila - e tauaveina se finauga o le malosi.

Lua sefulu ma le tolu - E lelei le fesili i lenei aso e uiga i se lumanaʻi mamao. Faʻaoga le afi ma le faʻamatala a le manuia.

Luasefulu lima aso - Teena nei aso mai kata, sui i latou i pomu ma atigi.

Luasefulu onosefulu - O loʻo faʻatusa mai ai le tota, ma faʻatino i le tele o le poto o le poto. E ui i lenei mea, o le manuia o le a leai se uiga.

Luasefulu-fitu aso - I aso nei, nai lo pepa, e sili le faʻaaogaina o le susu poʻo le vai. O le fuatuanaga o le a moni lava.

Luasefulu-valu aso - Avanoa avanoa i luga o le malaga umi. O lona tino o le Lotas, o le fiafia e faasoa mai e le moni faamatalaga.

Fesili e uiga i femalagaaiga!

Lua sefulu iva aso - Ia taʻaʻalo le matafaioi a le sili ona pogisa ma le le mafaamatalaina le aso, o le a taofia e Papenet Manurn. O le mea taua o loʻo taʻu atu i le taimi nei o le aoauli o le a le faʻafiafiaina oe, aʻo e faʻagaioia ni masini le lelei e le mafai ona taofi.

Aso tolu - O lana faʻailo o le auro auro. O le aso e te mafaia ma manaʻomia e te mateina. E mafai ona e faʻaaogaina pepa, pe mafai ona e talosaga atu mo se fesoasoani i fualaʻau ma fualaʻau. Ae o aso nei o luran e pa'ū ai uma i tua atu o le lagi.

Afai e te faia ni faʻamanatu i le sili ona talafeagai i le masina, e mafai ona e maua i taimi uma faʻamatalaga moni, kata o le a le aveina oe mo le isu. Ma afai e te faaopoopo atu se isi 100% o le faatuatua iinei, o le a faatali mo se taimi umi, ma o le a moni le a moni lava folafolaga.

Faitau atili