Faigofie manuia tala i luga o afitusi mo le alofa

Anonim

O le mea taua o loʻo faamatala ai i luga o afitusi o se auala faigofie e saili ai le lumanaʻi, iloa ai le auala e tatau ai le tagata Pele ia te oe, ma maua tali i isi fesili faʻalelei. Sei o tatou talanoa e uiga i le auala e mate ai le fetaui lelei.

manuia tala i luga o afitusi

O le a le uiga o Fortune tala i luga o afitusi?

O le mea taua e taʻu atu i luga o afitusi foliga faigofie, o lea e le manino pe aisea e mafai ai ona taʻu tali i le tele o fesili. Ae o le mea moni o le afi o se vaega sili ona malosi. E tele le malosi, i le faʻatulafonoina ma le malosi. E mafai e le afi ona mama, faʻatumuina le malosi, faʻaleaga pe toe faʻaola se tagata. O le mea lea, e matua manaia lava mo le faʻaaogaina i le faʻasologa ma aga masani.

Na fai mai le manuia i luga o lau fiafia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se lauiloa lauiloa lenei o loʻo faʻamatala i totonu o teineiti e manaʻo e suʻe pe faʻapefea e lo latou filifilia o se tasi e patino ia i latou.

Mo le mea na fai mai o le a manaʻomia e le a o ni matata o taʻaloga. O le a maua se mea e maua ai le lua - o le a latou faʻatusa ia te oe ma lau pele.

Puipuia le afi ma na latou tutu i luga. Ina ia faia lenei mea, e faigofie ona faʻaaoga le palasitika poʻo se isi ituaiga viscous mea. Filifili e fetaui lelei ma oe, ma o le a le tamaloa. Ona susunuina lea ia i latou i le taimi e tasi.

manuia tala i luga o afitusi

Matamata i le afitusi mumu. Tuʻufaʻatasia tulaga taua:

  1. Afai o le "Tuatusi-tamaloa" vave susunuina i lalo, o le itu saʻo i lalo ma lamolemole, ona le maua lea o le tagata filifilia mo oe. Tuu le taumafai e pa'ū i le alofa ia te oe lava ma ua ou gauai atu i le sili atu faiga malie.
  2. Afai o taʻaloga, faʻaʻi, punou i le tasi ma le isi, o se faʻailoga lelei lea. O lona uiga o loʻo i ai le malosi o le va o oe. Ae ia manatua e mafai uma ona alofa ma na o se malosi faigata faigata. O lau galuega o le fuafuaina lea o le mea.
  3. Afai o le afitusi o le tamaloa ua alu i le itupa o le sifitu le faafeagaiga faʻafeagaiga, o lona uiga ou te lagona lagona mo le isi. O loʻo ia te oe se fili, ma na te le lagonaina ni lagona. I le isi itu, e iai le teena o le teena - Na te le manaʻo e vaʻai ia te oe i lona siʻosiʻomaga e pei o se uo.

Afai o le iʻuga o le omiga na le fiafia i ai, aua le faʻavaivai. Aua le miti e uiga i se tamaloa e le alofa ia te oe. Gauai atu ia i latou e naunau i ai, o lau "perenise" o loʻo faʻatali pe a e toe faia.

Alofa tafatolu

O lenei vaega o metotia vaega fesoasoani e filifili mai le lua filifilia e talafeagai mo oe. E mafai foi ona e mauaina, i ai o le teine ​​e toʻalua o le tamaloa o loʻo faaloaloa atu sili - ia te oe pe tauva.

E tatau ona e maua ni taʻaloga se tolu mai le pusa. O le tasi o le a faʻatusa mai o oe, o le isi o totoe - isi tagata mai le faʻatagata "tafatolu".

Faafetaui e tatau ona faapipiiina ma le malosi ina ia latou tutu latalata i le tasi ma le isi. I le ogatotonu o loʻo i ai le tutusa o se tagata filifilia - o oe pe a e alu i le va o Ukhazhras, poʻo se tamaloa e le mafai ona filifili i le va o oe ma lau tagata tauva.

Google le taʻaloga ogatotonu ma faʻatali seʻia pa'ū o ia. O fea itu oona, i luga o lena filifiliga ma taofi. Afai e tumau o ia, o lea, o le a filifili na o le pau ia - na te lē lagona lagona i soo se tasi, na o talaaʻalo.

A faʻapea foi le afitusi na faʻatafunaina foi mai le vaega o totoe o le auala, e i ai le isi tagata i se tulaga o le a avea ai le ulugaliʻi.

Square Froune faamatala ma afitusi

O se filifiliga sili atu faʻatumauina o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o tagata, e leai ma matata, e tatau ona e tapenaina simx mokaleti ma le malosi vai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ogaoga mataupu (nila, nifo nifo, naileni) i luga o le moligao tutusa, valus lou igoa, i le tasi - o le tasi o le igoa o le filifilia.

Faafetaui Moligao ma ni taʻaloga eseese se lua, e manaʻomia loa ona lafo i le malosi vai. Faatali mo ni nai sekone seia oo ina malepe le afi. Ona pue lea o moligaʻo i luga aʻe o le vai ma amata tuʻu i luga ma le paʻu i lona luga.

Na faamatala e le manuia le tala

Ua ou mataala i le otootoina o le Wax matiga na fausia i luga o le vai:

  • Na e vaʻai i le tasi lapoʻa o le tele o le ea? O le faʻailoga lelei lea o loʻo fai mai ai o loʻo e iai ma le tagata filifilia - o se tasi o le atoa ma atoatoa o le tasi ma le sili atu. O oe e tutusa pe, i le isi itu, e tetee i ai, ma e tosina oe i le tasi. E i ai avanoa uma o le fausiaina o se tulaga malosi ma manaia.
  • Afai e vaʻaia e le fatu, o se lagona malosi faʻamalosi tino o le a tupu i lau mafutaga i lau mafutaga. E mafai ona i ai uma uiga lelei ma le lelei. O le taunuʻuga o mea tutupu e faʻalagolago ia te oe - pe o le a avea ma se taimi manaia o le aso poʻo le afā scandal ma le sasaina ipu.
  • Afai e leʻi galue le ata e tasi, o le wax swps opeopea i luga o le vai, o se faʻailoga le lelei lea. E te le o fetaui lelei ma le filifilia o le tasi i le isi, o le a leai se filifiliga o le a muta: leai se mafuaaga e faʻaauau ai.

Matamata i le vitio i luga o le auala e mate ai luga o afitusi:

O mea aoga e faamatala ai i luga o afitusi ma sikaleti

Afai e te ulaula, e mafai ona e faʻaaogaina lenei metotia. O le ae manaʻomia ni matata e lua mai le pusa fou ma sikaleti.

Faʻapipiʻi ni matata i luga. O se tasi oi latou o le a faʻatusa mai o oe, o le isi o le tamaititi o loʻo matelaina. Google uma afitusi ma fofo mai ia i latou. Fai ni nai sailiga, faʻatali seʻia ofi le afi. Foliga, lea e mafai ai e le itu e tutusa ma afitusi:

  • Afai latou te "liliu ese" mai le tasi ma le isi, o lau mafutaga ma le tagata filifilia o le a alu i le pa'ū. O loʻo e iloa o lagona na pasia, ma faʻatasi ma le filemu le faʻatulagaina, ae o le a ola lelei uo.
  • Afai o le matata o le tasi le isi, e lelei mea uma. E i ai le malosi faʻamalosi tino i le va o oe. E i ai avanoa uma e fausia ai ma le maloloina ma le fefe.
  • Afai e le maua e se tasi le afi mai le isi, o le na ia avea ma faʻailoga o loʻo ia faʻatauaina i le paʻaga poʻo le a vave ona mou ese atu.

TAUA: Aua neʻi faʻaaoga soo le faʻalupega lea, a leai e le aoga le faʻauigaina o le faʻamaoni. E sili le masalosalo i le taimi atoa o le masina, i le po. Naʻo le fetaui lelei na faʻatau faʻapitoa mo le faʻailoga faʻataʻitaʻi e tatau foi ona faʻaaogaina.

Faitau atili