Faʻafefea ona aʻoaʻoina le hypnosis oe i le fale

Anonim

Afai e te manaʻo e iloa le auala e aʻoaʻo ai le HyPnosis ma le Matai i le saienisi o le faatofuina i le Tonu o le Tagata, Sauni mo sina aʻoaʻoga umi. Mai le taumafaiga muamua e matai lenei tomai e toetoe lava a le mafai. Ae o loʻo i ai le tele o faʻamalositino o le a mafai ona aumaia oe i le iʻuga manaʻo.

E faʻapefea ona galue "galuega" hypnosis?

O le hypnosis o se auala faʻapitoa o le aʻafiaga i le mafaufau o se tagata o loʻo faʻaalia ai le faʻailoaina o le malamalama ma le faameaga atoatoa. A paʻu le malamalama, e mafai ai ona aʻafia le galuega o le aʻoaʻiga - o le vaega lena o le psyche, e le mafai ona pulea oe lava.

Faʻafefea ona aʻoaʻoina le hypnosis oe i le fale

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea lea, o le hypnolis fesoasoani e aveese ai le faʻalagolago, faʻamalolo le atuatuvale, aveʻeseina o fetuʻutuʻunaʻi ma faʻatapulaʻaina standomps e faʻalavelave i se tagata e ola ai. E fesoasoani foʻi le hypnoss e faʻapipiʻi i lalo o nisi o polokalame faʻapitoa, e tusa ma le tagata o le a faia i lona lumanaʻi olaga.

O le a matou talanoa e uiga i le auala e aʻoaʻo ai le hypnosis oe i le fale. Masalo ma le fesoasoani o faamalositino o le a e mauaina ai le sili atu le malosi o le saienisi. Aua le faʻatali mo ni iʻuga vave ma sauni e le mafai ona vave alu.

Faʻafefea ona faʻatautaia Hypnosis: Faʻatino

Afai e te masani ai tonu e ma le faʻaeteete le cypnosis, e tatau ona e iloa e uiga i mea nei:

  • Manatua o le tagata o le a e taumafai e faʻailoa atu i le aʻoaʻoga o le a i se tulaga mataʻutia. Afai e le mafai ona aveese mai lenei faʻatonuga saʻo, o le a tigaina ai lana fomaʻi.
  • A o le i toleni, a o e mulimuli i le manatu o le hypnotherapy. E aoga le faitauina o galuega a le au lauiloa o le mafaufau mafaufau o le a le hypnosis, e aoga ma o le a le leaga o mea na fautua mai ai, ma e na o le faateteleina.
  • E le o tagata uma e i ai tomai hypnotic. Saunia mo le mea e le mafai ona e faia se mea uma, aua e leai se numera o le aoga.
  • I le taimi o toleniga ma ituaiga o sauniga, e manaʻomia ona e mautinoa, taulai ma matua usitaia.
  • Manatua o se tagata o loʻo faʻalagolago i soʻo se mea o se leaga hypnotis. Afai e te ulaula, sauaina le ava malosi poʻo vailaʻau, faʻalagolago i le kofe poʻo se isi mea, e sili atu le lafoaia o le manatu o le talitonuina hypnosis.

Le isi, seʻi o tatou talanoa pe faʻapefea ona aʻoaʻoina le hypnosis i le fale ma faamalositino faʻapitoa.

Faʻafefea ona aʻoaʻoina le hypnosis

Matou koleni le magnetic foliga

O le auupega autu o le hypnotiss o ona mata. O le metotia o le hypnotizing foliga e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai gaioiga faʻapitoa.

Le mea e tatau ona e mafai ai:

  • Mafaufau loloto ma le lautele mai mafaufauga lelei. E tatau ona e aʻoaʻo mo se taimi umi e vaʻai ai i se tasi taimi, e aunoa ma le mafaufau i se mea. E le faigofie. Nofoaafi i luma o le faʻata poʻo se "faʻataʻitaʻiga" tagata. A e aʻoaʻo mo se taimi umi e te vaʻai ai i ona mata e aunoa ma se manatu e tasi, o le faʻamalositino na faʻatautaia. Fautuaga: Ina ia aua le "tamoʻe" tamoe ", foliga saʻo i le tamaititi o le mata taumatau.
  • A e aʻoaʻo e mafaufau loloto, sauni lou manatu. Taulaʻi i le tasi le mafaufau mafaufau ma taumafai e tuʻuina atu i se isi tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, tautala ia te oe lava: "Tutu ma savali faataamilo i le potu." Afai e mate e le tagata le mea e te manaʻo ai mai ia te ia, fegalegalefu ai.

Aʻoaʻoga e tatau ona faapenei:

  1. O le tagata e tatau ona tuu le nofoa i luga o le nofoa umi. Ma e tatau ona e faʻatulaga e sili atu pei o luga o lona ulu ina ia mafai ona e vaʻai atu i mata.
  2. I totonu o se sauniga e tatau ona filemu - leai ni leo mamafala, gaioiga, fagafao.
  3. O le mataupu e faʻasolitulafono o le a toe faia le folasaga i lona malamalama. O lea, o le muamua galuega e mafai ona umi - ia saunia mo lenei.
  4. O le manuia e mafai ona mafaufauina i le taimi, i lalo o le faʻamalosi o lau vaʻai, o le a mafai e se tagata ona moe, malolo, alu ese atu i le setete e teʻa.

O le faigofie lea o le faamalositino, o le a e aʻoaʻoina oe lava le hypnosis oe lava.

Tusi se lio

A maeʻa ona e puleaina le faʻamalositino muamua, e mafai ona e faʻagasolo e sili atu faigata.

Faʻafefea ona faʻatautaia le hypnosis

O mea faʻapitoa o le a alu e faʻasolo ai o le a fesoasoani e faatofa ona taumafai i le aʻoaʻoga i le toleniga:

  • Pendulum. E mafai ona avea ma uamea mea faitino tautau i luga o le filo po o se manifinifi lima. Monotonale gaioiga o le a fesoasoani ia vave le fiafia o se tagata i le i ai. E taua le taua o le mataupu, e aunoa ma lalo, mulimuli atu loa i le tagata, na malolo ma le mafaufau i se mea.
  • Tusia i luga o se laupepa pepa lio. E tatau ona fevaevaeaʻi i se auala e mafai ai e le mataupu ona faʻamaoni e vaai le ogatotonu o lenei lio. A o faaali mai le vasega, e tatau foi ona faaali mai ni vavega, ua tapunia i le ogatotonu o le lio.

A faʻaaogaina ia mea ia, e taua le feutagai ma le mataʻupu o le a e maua ai le faʻailoga faʻamaufaʻailogaina pe a oʻo mai i le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, kiliki ma tamatamailima poʻo le moega.

O le faamalositino e faia e pei o lenei:

  1. O loʻo e faʻatagaina se tagata i le nofoa, talanoa ia te ia le filemu, toʻafilemu mo sina taimi. Ia mautinoa e matua filemu lava.
  2. Ona toe fai mai lea i le taimi lava na pueina ai oe i ou lima, o le a ia totogi ma faia le mea na e faʻatonuina i se tulaga o le hypnosis.
  3. Amata ona tafetotoi le Pendulum i le feagai ai ma le mataupu. E tatau ona mulimuli i gaioiga, e aunoa ma le tatalaina o ona mata. O le mea malie, o ona laumata o le a amata malosi, o le a ia moeini i ona mata ma tafe atu i totonu o le setete o le hypnotic.
  4. I le taimi lea, e mafai ona e faaleoina se polokalame faigofie e tatau ona ausia le mataupu ina ua maeʻa ona matou faʻataʻitaʻia le tala. Ae muamua, ia mautinoa e le iloa - Fesili: "E te lagona mai ia te aʻu?". Afai e le mulimuli le tali, o mea uma e i ai i le faasologa.
  5. Fai se au faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga: "A e faʻalogo ia Cotton, e te ala aʻe i luga, tu ma tatala le faamalama." Fai atu tolu pe fa taimi.
  6. Fai se faʻailoga masani - faʻapipiʻi i ou lima.
  7. O loʻo matou faʻatali mo se tamaloa le tamaloa. Afai o loʻo e ala i luga ma tatala le faamalama, na faʻatautaia le faʻamalositino.

Faatasi ai ma le vasega taʻitasi aʻoga, e mafai ona faʻafaigofie galuega.

Matamata vitio e uiga i hypnosis ma pe faʻafefea ona aʻoaʻo e hypnotize tagata:

Fautuaga ma Fautuaga

Afai e te filifili e master hypnos oe lava, o le fautuaga lenei o le a avea ma fesoasoani:

  • Alu i le sauniga i se lelei hypnotherapist. Matau le tagata poto tele ia malamalama i le faʻafefea lea.
  • Saili le manatu - o galuega o le psychotherapists i le hypnos o le a fesoasoani ia te oe loloto ia malamalama i le mataupu.
  • Faia le manatunatu loloto ma le faʻamalositino e mafai ai ona latalata i le tulaga o le silafia, aʻoaʻo e pulea lou le iloa.
  • Vaʻai i lau taulaga o le taulaga o vasega - aʻoga faʻapitoa o le a maua ai le sili ona lelei le iʻuga nai lo tutoʻatasi taumafaiga.

Talitonu ia te oe lava, galue malosi, ma o le ae manuia!

Faitau atili