O faʻailoga i le timu o le a faʻamatala e uiga i le le lelei o le leaga o le tau

Anonim

I le vaitaimi o le atinaʻeina o le atinaʻeina o tekonolosi ma le saienisi, o le toʻatele o tagata na manatu i ni vaega eseese e uiga i le tau o ni faʻailoga o le taimi ua tuanaʻi. O sui o augatupulaga o loʻo faʻaaogaina pea pea e faʻaputuputu o latou tau ile tele aso. O nei foʻi aʻoaʻoga e aoga tele - E mafai ona e talitonuina lenei mea, mo se faataʻitaʻiga, mafaufau i nisi o luʻitau o le timu.

Faailo i le timu

Mai le talaʻaga o tagata o le a talia

O o tatou tua'ā na nonofo latalata i le natura, o le Millennia ma seneturi na matauina o ia. Matau nisi o mamanu, na latou aʻoaʻo ai e vavalo le auala lata mai o gaioiga masani ma le phonamena. O le poto masani o latou tausiga, na latou o ai i o latou siosiomaga ma tupuga mai ai - ia faʻailoga eseese.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea e sili ona lauiloa, o le mea moni, o ni faʻailoga o loʻo e iloa ai le tau. Ma afai o tagata o loʻo nonofo i aso nei megacls e fiafia e talitonuina le tau o le tau na faia e tautua ma nuʻu mamao o loʻo nonofo i o tatou tua'āiga e uiga i tau o mea tutupu. Faailoilo i le timu, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili lava le fetaui i le vaitau o le taumafanafana, talu mai le olaga i nuu i tuaa o loʻo faʻalagolago i le tau o le tau.

O le folk code mo le timu ma a latou ituaiga

O le a ave le timu o loo i ai se seti tele. I le aso matua, e sili ai ona tele mea na tutupu ia i latou ia na o ia, ae le o na mea uma na oʻo mai i le aso, ona le toe faia se mea i le loloto o taimi. Ae o ia tuʻulaga i le timu e fiafia ai tagata i le taimi nei o le mauoa o fale teu oloa, o le taunuuga o le poto masani o loʻo faia e tagata i le tele o seneturi.

Uma o tupe maua mo le timu e mafai ona tufatufaina atu i luga o ni vaega autu:

  • O faʻailoga e uiga ile timu e faʻavae i luga o le Pheanonan Phenomena;
  • Faailo i le timu e tusa ai ma sui o flora (laau);
  • Aiaiga e uiga i le timu ua fuafuaina e sui o Fana (manu);
  • Faailo i le timu e faʻavae i luga o le tagata siʻosiʻomaga.

Faailo i le timu i le vevesi o le natura

Faailo i le timu i le vevesi o le natura

E te fia iloa pe faʻatali mo le timu ma leaga le tau i le lumanaʻi lata mai? Vaʻai ma le faʻaeteete i le mea o loʻo tupu i luga o faʻagasologa masani.

  • I le taeao sa lelei ma Big Ow - o le aso o le a manino, ae a leai sa mimita mutia, ua faamoemoe e timu.
  • I le taeao sa i ai le nuanua i le lagi - i le timu.
  • O le la na faʻaseʻe i tua o ao i le taeao - o le timu auala.
  • Na siitia i le la i tafatafa o Dawn Sun e siomia e le Crosson Colds - ia timu.
  • I le taeao o le tele o mea - i le timu.
  • O le la i le taumafanafana o le taumafanafana e palu ai le leaga - timuga e faamoemoeina.
  • O le matagi e agi mai i sasaʻe poʻo sisifo - o le ono o timuga e sili.
  • Sa i ai se tau lemu, ae na faʻafuaseʻi ona faʻavaivaia le matagi - faatali mo le timu.
  • Afai o le masina i le vaega atoa o le tagamea ma palapala - i le timu.
  • O le Lunar Disc maua se lanu mumu - ia timu.

O le a valoia timuga e laau

Faailo i le timu i luga o laau

O le matagofie o le tau na avea ma sui o le lalolagi o laau. Totoʻa, vaavaai i o latou foliga ma amio, o se tagata e mafai ona valoia le vave timu.

  • Tele laʻau ae leʻi oʻo i le olaga leaga o le tau e amata ona faʻaalia atili nai lo masani, o manogi, mo le faʻataʻitaʻiga, o le asoa. Ua amata ona manogi le Wildflowers i luma o le latalata atu i le taele.
  • O isi sui o le fānao aʻo leʻi gauia le timu, alu i lalo, nana ai a latou fugalaʻau - O le Clover, paepae, paepae. O lana fluffcky Yellow Hande tapunia le Dandelion.

O nisi laau ma togavao ua sauni foi mo le timuga faalatalata atu:

  • Laliko Acacia, Jasmine, Honeysucker siitia le manogi o latou lanu. Ma afai o le taimi lava lea e tele ai le tele o le iniseti pollinators i luga o latou, o le timu e le mamao ese.
  • O le maple lagona o le auala o le faʻaosoosoga i le isi 3-4 aso ma amata ona "alaga": I luga o faʻavae o ona lau, e iloga le sua.
  • Willowing aʻo leʻi oʻo i le timu i le matagi liliu ona lau ma le pito i tua.

O loʻo taʻu mai ai le mea o le a taʻu mai ai ma tui i luga o connes o le reuirenik - aʻo leʻi timu o latou timu.

Faailo i le timu i amioga manu

Sui o le Lagolago o Fana (i le lalolagi o manu) e maualuga, pe a faʻatusatusa i se tagata, laititi ma mafai ona lagona pea le faʻasolo O amioga a nisi o manulele ma manu e mafai ona valoia le auala o timuga e le sili atu le leaga nai lo le sili ona saʻo meteorological ifment.

Matau manu. Afai e te matauina lena:

  • Sa filifili Sparrows e aau i le efuefu - faatali mo le timu. O le faʻalauteleina o lo latou chirge o le a taʻu mai ia te aʻu foi e uiga i le leaga o le tau. Afai o manulele o loʻo nofo foʻi, i le feʻeseʻesea, e le mamao le timu;
  • Puʻeina i le mutia i le mutia, ia timu;
  • Tank ma Crows tagi leotele - i le timu. Ua potopoto Galeka i le lafu - Ua lata ane le lio;
  • Afai o le amataga i le lagi, e le faalogo le lik, o le a timu;
  • Lulu i luga o le matafaga o le seagoll vaifitu - o le tau o le a timu;
  • O le olo olopalaina e leai se mafuaʻaga, ma o loʻo i ai i le oneone - ia timu.
  • Foloina ma lauulu fly flow maualalo, moni i luga o le lalolagi lava - faatalitali foi mo le timu.

Foloina lele maualalo - i le timu

E tusa ai ma amioga a manu faalelalolagi, o timuga ua timu e pei ona taua i lalo:

  • O le maile amata ona eli se lalolagi poʻo le taʻele i tua - timu e faʻamoemoe pe leaga le tau.
  • Pusi moe, clanned luga, pe masani ona matagi o lona ulu - i le timu.
  • Panu maua le ea, maliu le umu i luga - o le a timu.
  • O le sanocks solofanua ma snort, faʻafoʻi o lona ulu i luga ma lulu ai o ia - i le timuga o le tau.

E tele naua le seasea fesoʻotaʻi ma sui o le lalolagi o manu o loʻo nonofo i le vao, a o le latalata ma se tagata:

  • I luma o le timu, tele ituaiga o loʻo lalafi, ae o namu ma faʻailoga e malosi atu nai lo le amataga na ona faʻaalia a latou gaioiga ma faʻalavelave tagata.
  • Rature Frogs i le ao - e timu foi timuga.
  • O anufe a leoleo lalolagi i luga o le lalolagi - i le timu.
  • Apogaleveleve nana i le tulimanu o a latou 'upega tafaʻilagi - faʻatali mo le timu.
  • Ua toe foʻi le lagomeli i o latou hives - o le timu o le a amata mai le minute i le minute.
  • Loi i luma o le amataga o le timu e faanatinati i o latou ulufatu.

O nisi mataupu o le a faamatalaina e uiga i le timu auala

Tagata o loo siomia uma ituaiga o mea na faia e ona lava lima. O le mea e ofo ai, o nisi o latou e mafai ona lipotia le tele o taimi.

Ua i ai nei le palasitika lipine ma faaluaina-glazed faamalama i le taimi nei. Afai o lenei faiga e leʻi paʻi atu i lou fale ma o loʻo iai ni fasi laupapa laupapa ma faamalama faia o tioata, mataitu latou. Ia o loʻo amata ona "tagi le timu e" tagi "- Ua tulaʻi mai le faʻaititia o le au tioata.

I se tulaga lautele, o le tele o laʻau masani o loʻo fesoʻotaʻi ma fafo, i luma o le timu, amata ona faʻatautaia mea ofo ai: laupapa e mafai ona fufula.

Afai e iai le vai tane i le ea tatala, o le ea e aliali mai i le vai aʻo leʻi timu.

O le isi faʻailoga manaia - i luma o le leaga o le tau, o le ulo ma le vai, tuʻuina atu i luga o le ogaumu, amata ona faʻaputu le leo nai lo le leo leotele

O le a le isi mea e vavalo ai le auala o le leaga o le tau? Matou te fautuaina le matamata i se vitio e uiga i faailoga i le timu:

O faʻailoga e taʻu mai ai le natura ma le umi o le timu

Faʻavae i luga o faʻaaliga o tagata, o faʻailoga e faʻaalia ai le natura, o le malosi ma le umi o lenei masaniga masani na tulaʻi mai.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le amataga o le timu i le taeao na lona uiga o lona toʻese vave. Ae o timuga na alu i le aoauli o le a muta le sili ona lelei i le faaiuga o le aso. Afai na mamafa timuga ma le lagi na vave ona malamalama, faʻamoemoe o le toe faia o le faʻanoanoa o le vave.

E aoga tele ia matamata i le timu muamua i lona amataga, o lona taimi lava na tafe ai. Afai na amata mai le auvae i le augutu tele, o le a lata mai le timu. Ma le δόi, o le tele o mata, o le umi o le timu. O le a ou faatuai leaga le tau ma i le tulaga pe a faʻalogo i ai masini i lona faʻagasologa. A i ai le timu, o le nusii, o le a vave ona le tumau le vave. Ae a faʻapea e aliali mai pamu i puddddles, o le timu o le a umi lava.

Pulu i luga o pudddles i le taimi o le timu

O le mea moni, o tagata o onapo nei ua laki: Matou te ola i se taimi e te iloa ai le tau mo aso a sau e leai se faigata - na o le vaʻai i le tau o le tau. Ae le o lologa, aua le galo i le lalolagi o siʻole tatou: Afai tou te masani i faʻailoga mo le timu, meaola e ala ia te fesoasoani i le leaga. Ma e tusa lava pe foliga mai o le timu, e pei o le natura o lou aso, manatua le natura o le leaga o le tau.

Faitau atili