Faʻafefea ona faʻalauiloaina se tagata i le hypnosis - maneta togafiti

Anonim

Faʻafefea ona faʻalauiloa se tagata i le hypnosis? I le loloto o le faatofuina i se tulaga hypnotic mo na o se poto masani hypnotherapist. Ae o le tagata masani e mafai ona galue i luga o le malamalama i metotia hypnonic. Matou te faasoaina auala talafeagai.

Faʻafefea ona fai le hypnosis

Aisea e te manaʻomia ai le hypnosis?

O aga masani e faʻaaogaina e lua mataupu:

  1. Ofo atu hypnosis. Faaaogaina pe a o le tagata lava e manaʻo e suia lona tulaga mafaufau mo le sili atu. O le hypnosis i lenei mataupu e faʻaaoga e faʻasaʻoloto ai le suʻega mai le le lelei o le faʻapipiʻi, lagona, aveʻesea ai ni lagona tiga mai le taimi ua tuanaʻi.
  2. I le tulaga lona lua, o le hypnosis e faʻaaoga pe a le masalomia o ia e se tagata e le masalomia o loʻo tui i totonu o le hypnotic State. O ia hypnosis o loʻo faʻaogaina e tagata taufaasese ina ia manuia ai: ia fusia ai le malamalama o se tagata ma "toso ese mai ai mai ia, ia faʻamalosia i le fiafia o soʻoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le hyuntanty hypnosis o loʻo faʻaaogaina i le lelei o le faʻatuatua - faʻatasi ai, e mafai ona maua se tagata e tuʻu le ulaula, aveʻese mai ai le lavelave,.

O le Litt Linknosis e masani lava ona leaga ai i taimi uma aua e faia se tagata e gaoioi faasaga i lona finagalo. Metotia o ia hypnosis e masani ona faʻaaogaina i vaega, o loʻo faʻaaogaina e Gypsies. Masalo na e faalogo i tala e uiga i tagata na avatu uma tupe i le Hornineller i luga o le auala, pe uiga i tagata auai o le vaega, o le na foai uma a latou meatotino i ona taitai.

Faʻafefea ona faʻalauiloa se tagata i le hypnosis

O le a matou talanoa e uiga i le le fiafia i le hypnosis. Na ia foia lea faafitauli o le:

  • Pepepesa, Fefe, Manatu oonaʻi e oona ai le ola o le tagata ma puipuia o ia mai le iloaina.
  • O amioga leaga ma faʻalagolago: ulaula, 'aiʻai, ava malosi, vailaʻau vaisu, ae Gymnia, televise. E taua le sauniaina o le mataupu; o le a sauni e talotalo.
  • Le saogalemu, faigata, mafaufau, mafaufau o mafaufau - mea uma e faʻalavelave ai i le fesoʻotaʻiga, galuega tuputupu aʻe, tagata lautele.
  • Amnesia. O le Hypnosis e mafai ona fesoasoani e toe maua le manatua o se tagata e nofo i Amnesia ina ua maeʻa le malaia, faʻalavelave ma isi tulaga lavelave.
  • Atuatuvale ma mafatiaga. O isi taimi latou te oʻo atu i se mamafa tulaga ma e le mafai e tagata ona faʻafefiloi ma le faʻafitauli. O le hypnosos fesoasoani toso le mataupu mai lenei tulaga tiga ma amata ona toe fiafia i le olaga.

O metotia hypnonotric e faʻatagaina ai le faʻamalieina o se tagata i le aʻoaʻoga, e iai se nofoaga sili. O le a matou vaavaai i le faigofie.

Faʻafefea ona faʻalauiloa se tagata i le faia?

Faʻafefea ona fai le hypnosis e mautinoa ai le iʻuga? E foliga mai, mai le taimi muamua o le ae le manuia. O le hypnotitisi e tatau ona i ai se mana o fautuaga, le talitonuina. E le o tagata uma e mafai ona faʻasumoina se tagata i le i ai. Ae e mafai ona e taumafai, ma atonu, i ni nai taumafaiga, o le ae manuia.

Faatofuina i le hypnosis foliga

O lenei metotia e le avanoa i tagata uma: e faatofa atu i le auala ma le fesoasoani a se tasi e tasi le leo na o le tagata e fananau mai. Manaomia toleniga. Faatino mea nei:

  • Tusi i luga o se fasi pepa paepae ma se liliuina o se lio lamolemole lamolemole. I taimi o taimi o lea taimi e vaʻai i le ogatotonu o le lio, e leʻi mumu. I le taimi o le polokalame, e tatau ona e le mafaufau i se mea - pe a e aʻoaʻo i le lima minute e vaʻai ai i se tasi mafaufauga e aunoa ma se manatu e tasi.
  • E faʻapena foʻi ona e toleni ma faʻata. E manaʻomia le matamata i le taimi muamua. Amata mai le tolu minute ma faasolosolo faateleina le umi o le faamalositino.

Ina ua maeʻa le lua pe tolu masina, e mafai ona e taumafai i lau hypnotic tomai i luga o uo. Saili le faʻataʻitaʻiga ma fesili e fesoasoani. Faʻalauiloa se tagata i le aʻoaʻoga, vavalalata ma le le fufuluina vaʻai i ona mata.

hypnosis

Faatofuina i le nofo ma Pendulum

Monotonale gaoioi o le ONDUlutum e mafai ona moe ma faatoilaloina i se isi tagata. E i ai tulafono:
  • O le tagata o le a e malolo i le Hypnotick State tatau ona pepelo pe i ai i le afa-auala auala.
  • I luma o le sauniga, talanoa i le mataupu, e tatau ona maʻua ma faʻamalosi.
  • Aʻo le i amataina le sauniga, e malilie o le a avea ma faailo lea pe a uma ona sau se tagata mai le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te faʻamalosia ou lima pe kiliki i lou tamatamai lima.
  • Ona sauni lea o le NEnduluum ma amata loa ona lafoaʻi i luma o mata o le tagata o loʻo faʻaalia i le taimi lea. O le mataupu e tatau ona masani ai pea le alualu i luma o le Pendulutum.

A uma le 2-3 minute, o le faatofuina i le hypnosis e tatau ona tupu. Ina ua uma lena, e mafai ona e faia fesili poʻo ni palota e te manaʻomia e momoli atu ai ia te aʻu le gasegase. I le faaiuga - Cotton ma galuega amata mai le tulaga tulaga. Ole taimi maualuga e mafai ai ona i ai i se tulaga o le hypnosis e luasefulu minute.

Matamata le vitio mo tagata amata e uiga i le hypnosis:

Lapataiga

E i ai faʻasaina ma nisi tulafono e manaʻomia ona matauina pe a e filifili e faʻafefea i le Hypnosis:

  • Aua le faʻaaogaina le tomai i le faʻaletonu o soʻo se tasi. O au gaioiga e tatau ona sao manuia, faʻaleleia le olaga faʻaletagata. Afai e te faʻaogaina le hypnosis mo mea tau tupe maua, taumafai e faʻaosofia le faʻataʻitaʻiina o le amio le lelei, oe leiloa foʻi ia te ia, ae o lona lava malosi.
  • Aua le sauaina hypnosis. E le manaʻomia le sili atu i le taimi fautuaina mo le nofo ai i le trans. A leai, e mafai ona e mauaina le faʻafeagai i le isi taimi - e le faʻamaloloina le psyche, ae malepe.
  • Aua neʻi galo ia faʻaalia lelei se tagata mai le aʻoaʻoga - I le maeʻa o se sauniga, e tatau ona ia lagona le toʻafilemu ma malolo, pei o le faatofuina i le hypnosis.
  • I totonu o le potu e tatau ai ona filemu le sauniga, filemu, na faafefe le malamalama. O upu o le hypnotis e tautala foi foi ma le filemu, monononous, Shorgepot.

Aua le faʻatali mo oe e ulufale i se tagata i le aʻoaʻoga i luga o le taumafaiga muamua. Na o tagata na o tagata na fananau mai ma se meaalofa. Atiina ae o le hypnotize mata o le poto e tatau ona faasolosolo malie.

Faitau atili