O a miti o le fusi o ki mai le fale mautotogi - miti faauiga

Anonim

O a miti o se fusi o ki? O le au tusitala o le miti e mafaufau ese. Mafaufau lelei ma le le lelei o faʻamatalaga na tuʻuina atu e tusitala lauiloa. Taumafai ia e manatua lau moe auiliili, ona suʻe lea o se taimi talafeagai.

O a miti o se fusi o ki

Miti nostradamama

O le mea sili ona lilo ai le Nostrian Norstradams e sili atu le atoatoa faʻamatalaga o se miti, lea e te vaʻai ai i se fusi o ki mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi. O ana faʻauigaina e pei ona taua i lalo:

  • Ua e vaʻaia naʻo le tasi le ki i le fusi? O lona uiga i le olaga moni o loʻo e faʻamamaina i se ituaiga o faʻafitauli ma taumafai e maua uma ituaiga o auala e foia ai, saili e maua le faigofie auala.
  • Afai ma le fesoasoani o ki mai le momono o loʻo e tatalaina le faitotoʻa i se potu, ona faʻatalitali lea o le miti o se tulaga faigata i le olaga moni. O loʻo iai foʻi le vaʻaiga lalolagi - O le mauaina o lo latou mauaina o le a tutupu i le lalolagi, lea o le a suia ai le olaga o tagata uma mo le sili atu.
  • Afai i se miti e te solia le ki mai le fusi, o le faʻaiʻuga e ono aafia ai i tagata uma, ae le naʻo le miti. O le ai ai se avanoa avanoa o faʻalavelave - o se faʻalavelave tele i le nofoaga o loʻo iai le avanoa.
  • Afai na vaʻaia e miti ni fusiua tele o ki, o loʻo ia faʻatali mo se malaga umigata, pe a ia vaʻai i le tele o mea fou, e asiasi i le tele o atunuʻu. Ae e le tupu se mea fou lata mai, ae o le lumanaʻi mamao.
  • Afai e naʻo ni ki e lua i le fusi, ona o le tulaga e faʻafiafiaina ai oe i le olaga moni o le a foʻia lava lava.
  • Afai i le miti e te le maua ai le ki i ki mai lou fale, taimi i le olaga moni o le a iai i se tulaga o le a e lagona ai le le mautonu ma faigata.
  • Uafu le mea e maua ai e se tagata ese pe avatu ia te oe le ki ki? O lea, e leʻi leva ae maua i luma. Peitai e iai le tagata na aʻafia o le a fesoasoani ia te oe, o loʻo toso mai i fafo o puapuaga ma o le a fesoasoani i faʻafitauli uma faʻafitauli.
  • O ki mai Anagaʻaga taua o le a faʻafii lelei i mea tau tupe, manumalo, tatou te le faʻamanuia lea.
  • Afai o loʻo e sailia ma e le mafai ona maua ni ki i lou fale mautotogi, faʻafitauli o loʻo agaʻi atu i fesoʻotaʻiga ma lau pele pele.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O a miti o le fale mautotogi

Miti faʻauigaina lofā

E tusa ai ma David Loffe, o mea nei e tutupu e mafai ona valoia ki:
  • A faʻapea e te leiloa le ki i ki mai i lau lava fale i se miti, ona leiloa lea o le mana, faʻaletonu le mana, puleaina o se tulaga taua mo oe. O faʻamanuiaga masani e ono le avanoa, pe e te le mafai ona foʻia se galuega taua ona o feteʻenaʻiga ma isi.
  • Afai i le miti na e mauaina ki na leva ona leiloa i le olaga moni, ona e taumafai lea e suia lou olaga mo le sili atu. E te leʻo faamalieina i le tulaga o loʻo iai nei, o lea e te faia ai taumafaiga uma e mafai ai ona faʻasaʻoina le tulaga.
  • Ma aisea miti o le sailia o se tasi o ki, lea i se miti, e le mafai ona maua ni talosaga - latou te le talafeagai mo se gale o Morphes? O lona uiga i le olaga moni o loʻo e taumafai e atiaʻe, suia oe lava mo le sili atu, faʻaalia ai lou oe lava. Vaavaai mo metotia uma mafaifatu, ma faʻaiuga o le a le faiaina oe faʻatali muamua.

Miti o fugalaau

O le a le ata faʻaali mai le fale mautotogi, tusa ai ma le tusitala o le miti miti o Tsvetkov? Na o le tasi naʻo lona faʻamatalaga manino. O le fusi o ki o le a miti o le mea moni o le moni olaga o le a e mauaina se faʻailoga o le a fesoasoani faia se filifiliga saʻo mo oe.

Ki i le Dreamplace

Miti Khasse

Ua avatu e Hasese ni faʻamatalaga:
  • Afai na e vaʻai i se miti, o le faʻailoga taua, o le sili ona lata mai o le a muta i faʻamanuiaga sili mo oe.
  • Afai e te leiloa ki i se miti, sosoo ai ma le moni o le ola o se mea e leiloa: saolotoga, mana poʻo tupe. Ia faʻaeteete ma mafaufau i au gaioiga uma, ona faʻamalieina lea o le au leiloa.
  • Afai e te mauaina se fusi o ki, ona maua ai lea i le lumanaʻi vave penefiti pe maua oe i se tulaga manumalo i le tulaga taua mo oe.

Tusi a le Miti

O le manatu o tusitala o le miti fou o le-miti faauiga e pei ona taua:

  • Afai na e miti i se paʻu o ki, faʻamoemoe e faia se mea fou, ofoofogia, e leʻi masani ai mo oe muamua.
  • Afai i se miti o loʻo e taumafai e tatala le faitotoʻa i ki, o lona uiga e vave lava o le olaga mea moni, o iʻuga o lea e matua fiafia ai. Faatali mo le manuia.
  • Afai o ki i totonu o le fusi e faia o le taua o metal, o le manuia o le a alu e o faatasi ma oe i mea uma. Ua oo i le taimi mo le manuia - o se avanoa lelei e amata ai mea fou, fuafua se mea ma saili ni sini. Ua ou mafaufau i agafesootai - o le a aumaia ni fua sili ona lelei.

Vaʻai i le vitio, o le a se isi mea e mafai ona miti ai ki:

Miti faʻauigaina menegetti

I le miti a Meneshetti, naʻo le tasi le taimi: O se fusi o ki e mafai ona iloa o le olaga moni o le a e faia se filifiliga le saʻo ona o se manatu lautele. Taumafai e faʻalogo ia te oe lava, ae aua le faʻamalositino e faʻamalosia ai isi

Igilisi miti

E tusa ai ma le tusitala o le Igilisi miti, o se miti, lea na e vaʻaia ai le fusi o ki mai le fale mautotogi, e mafai ona miti o mea nei:

  • Afai o oe miti na e leiloa au ki mai le fale o se isi tagata, o se faailoga le lelei. I le olaga moni, o loʻo e faʻatali mo le tele o le le fiafia poʻo le le fiafia i au lava gaioiga.
  • Afai i se miti e te tuʻuina atu se fusi i se tagata ese, faʻatali mo ou lima ma le fatu ofoina. O le tagata alofa na manaʻo e taʻitaʻi oe i lalo o le pale.
  • Afai o ki o loʻo avatu ai ia te oe pe e te maua se fusi, o le toe faʻaleleia o le a aliali mai i lou aiga. O se tamaititi na faʻatalitali o le a fanau mai ma o le a suia faʻalata.

Ma e mafai foi ona amoina le fusi o ki o le manuia au tupe - ua leva na e taumafai e ausia. O au mataupu ma le galuega o le a mulimuli ane aumai ni taunuuga mamafa.

Faitau atili