O a miti o le pata - miti vavalo

Anonim

O a miti o le kulimi suauu? O tusitala e ese a miti e eseese manatu i lenei mea. Tatou taumafai e suʻe pe faʻapefea ona faʻaalia se miti faapena. Taumafai ia e manatua le po vaʻai vaʻai, lea na faʻaali ia te oe i le malo o Mose, i auiliiliga uma ma vaai mo se faʻamatalaina.

O a miti a le pata

Faʻauiga o Miti o Miti

O le au tusitala o miti eseese e ese le manatu e uiga i le a le suauu kulimi mafai ona miti. O faʻauigaga e ono eseese eseʻese faʻamoemoe lava pe faʻapefea ona fou le suauu, pei ona susu, o mea na e faia i le malo o le morphuss.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea lea, taumafai e manatua le mea na tupu i se miti, ma saili se faaiuga talafeagai.

Faʻauiga mai le miti miller

Psychotherapist Gustiv Miller talitonu o le pata na vaaia i le miti atonu o lona uiga o mea nei:

  • E fou le suauʻu kulimi, e manaia tele, ma ou te manaʻo e faʻataʻitaʻi. O le miti miti o le faʻatinoina o fuafuaga uma fuafuaina. Mea na e miti ai o le a taunuu mai. O le a e soifua maloloina foi, faʻatupe le soifua manuia, lava taimi ma galuega, ma le ola o oe lava tagata.
  • Na fiafia, matua, Taeao o le a miti o le a e alu e ausia ai au sini, ae o le a e ausia le iuga na o le faigata taumafaiga. E tatau ona tatou galulue malosi e faʻataunuʻuina uma fuafuaga.
  • E te miti e te faʻatau atu le suauʻu kulimi i luga o le maketi? I le olaga moni, maua se tamai polofiti. Trufle, ae manaia.
  • Afai e miti o se fafine o loʻo faʻaaogaina le suauu mo faʻagasologa faʻamavae, o lona uiga o le taimi o le olaga moni e le faʻatupu, ola i lalo o le va o lagona, ma e le o faʻatuatua.

Creamy Suauu Mortic tusi

Faʻauiga mai le miti faʻafou

O le manatu lauiloa o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau i le manatu o mafutaga ma le isi itupa. O ana faʻauigaina e pei ona taua i lalo:
  • Afai o se miti e te vaʻaia pe faʻafefea ona sifi ai se tagata ese le suauʻu i luga o falaoa ina ia kuka ai se sanuisi, i le olaga moni o le a vave ona iloa se alii talavou aulelei. O le a e faia fesoʻotaʻiga matagofie, o faʻafiafiaga e tumu i le alofa ma le tuʻufaʻatasia o le uiga.
  • Afai o le pa o le pata o miti, o loo e taumafai e manogi i falaoa, ae e te le alu i fafo, o lona uiga o faʻafitauli o loʻo afua mai i mafutaga ma paga. Ua e malulu ia te ia - taumafai e ave le tele o le vevela, tausiga ma le mafaufau, o le a aloese mai ai feteenaiga.
  • Afai e te miti o se "sanuisi tuʻi aʻe i lalo" pe e te lafoina suauu afifi i luga o le fola, o lona uiga i le olaga moni o le a tofo i le lagona o le tausalaina. E te le o ma le leaga e afaina ai lou tagata pele, ou te fai atu se tele o mea le fiafia. Taumafai e aua neʻi e faʻatigaina le paga, a leai e le mafai ona 'aloese mai ai.
  • Moemiti pe faʻapefea ona e faʻatau le pata i totonu o le faleoloa? O lona uiga i le olaga moni ua uma ona e taumateina lau paga ma taumafai e poloka meaalofa i soo se auala. Ae e le mafai ona fesoasoani - Na te manaʻomia lou mafaufau ma agalelei, ae le o taumafai e toʻa.

Faʻauiga mai le miti faʻafuaseʻi

I le ata miti e maua ai le taimi na tupu: Afai o le pa e na miti, o le a e saogalemu i le olaga moni. O le a faigofie mea uma ona manuia, oe o le a ma fesoʻotaʻi tautupe, ma Veserchi i lou lava olaga.

O le kulimi suauʻu faʻamatala o le moe

Faʻauiga mai le taʻaloga Igilisi

O le au tusitala o le White Break Show lea o le tusi na fetufaaʻi faʻamatalaga nei:
  • O le suauʻu kulimi toetoe lava a miti o mea lelei. E masani ona avea o se mea manaia agisymy malie - e mafai ona ave i se faʻamanatuga, o se mea taua tele. O loʻo e faʻatalitali ma lagona lelei ma le lelei.
  • Afai o le pata na miti o se tasi o le tasi o le tagata fiafia, o lona uiga o le a fai o le a faia se faaipoipoga. O le a ou faia se mafutaga i se tulaga matuia, ua e sauni e fai le faʻaipoipoga, e ave tamaiti ma fausia le alofa i le tele o tausaga.
  • Afai o le pao na miti ai i se finauga faʻamasinoga, o le a ia manumalo i le mataupu ma maua ni taui mo le faaleagaina.
  • Afai e faʻataʻitaʻiina le motu o lou mamafa pe a fai o lau tagata ola ma latalata mai ia te oe, faʻatali mo se feiloaiga vave ma ia. O le a sau o ia ma ia, ma o le a e faia se mafutaga pe a mavae lou olaga atoa.

Faʻapea foi, e mafai ona faʻatumuina le fofo o faʻafitauli o faʻafitauli, o le a tuʻu ai lau mea lelei o lou lelei

Faʻauiga mai le Misi Farani

O le au tusitala o Farani miti ua vaevaeina i le fiafia ma le le lelei o taimi:

  • Afai e aumaia e se tagata le suauʻu kulimi i se miti o se meaalofa, o lona uiga o le iʻuga o le popole o loʻo e popole i le ola moni, o le a maeʻa faʻamanuiaina ma manuia mo oe.
  • Afai e vaʻaia e se fafine faʻaipoipo se kulimi kulimi i se miti, o le ono ono i ai sili atu i le olaga moni, o le a le o toe lavea ai.
  • O le suauʻu suauʻu suauʻu miti i se mala tele - e te leiloa lau pele ma o le a le sau i le taimi ua leva.
  • Afai e te faʻatauina le pamu o le pata, faʻatali mo ni faʻafitauli, i lou olaga o le a le mafai ai ona tele se faʻanoanoa.
  • Faʻasolo le suauʻu kulimi i le fola - ia faʻaleleia le tulaga o le mea. O le a ia te oe lava le pule e totogi ai aitalafu, maua se avega. Masalo o le a e maua se meaalofa pele pe avea ma mauoa o le vao.

Vaʻai i le vitio, lea e mafai lava ona avea ma kulimi suauʻu:

Faʻauiga o Asuria miti

O le au tusitala o le Asyrian Miti a Asuteina e maua ai se faʻamatalaga manino: i lo latou manatu, paie o le miti o faiga faʻapaʻaga, o le a e aoga i le kosi fou.

O faʻauiga ia o loʻo faia i miti taʻutaʻua ma lauiloa.

I le auala, afai e te miti e le naʻo le suauʻu, ae o le laʻau atoa mo lona gaosiga, o se faʻailoga lelei tele o le sili o lou olaga. Manuia le a o ma mea uma i mea uma, ma i le olaga lava.

Faitau atili