O faʻailoga muamua o le maitaga ae leʻi tuai - o faʻailoga o tagata

Anonim

Maitaga o se tulaga nafa ma taua i le olaga o soo se fafine. O sui o le itu e tamaoaiga, e fiafia tele i ai le amataga o le olaga, faʻalogo ma le fefe ia latou tino, latou te taumafai e iloaina faʻailoga o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le octip. Peitaʻi, e oʻo lava i le tele o metotia faʻafomaʻi mo le fuafuaina o le maʻitaga i le taimi muamua e mafai ona faʻaalia ai se faʻaiuga le lelei. I ia mataupu, e mafai ona e manatua le poto masani a lo tatou tinamatua o tinamatua - o le muamua faʻailoga o le maitaga o le a fesoasoani e faʻatuai ai faʻailoga tagata.

O faʻailoga muamua o le maitaga ae leʻi tuai - o faʻailoga o tagata

Muamua faailogaina faailoga o le maitaga ae leʻi tuai

O le matua maaleale fafine e mafai ona matauina muamua faʻailoga o maʻitaga aʻo leʻi faia le lalagaina o le oona. O auga e masani ona atiaʻe e faasaga i le pito i tua o le amataga o le toe faʻatulagaina o le itu i le tino e fesoʻotaʻi ma manuia le feoti. O ia suiga o se mafuaʻaga o le aʻafiaga i le tino o le faʻamalosiʻau o le progestrone hormones ma le orerogen - ua amata ona latou tutu i le tausalaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O faʻailoga nei o loʻo avea ma faʻailoga faʻapitoa o le "manaia tulaga" e faʻatuai ai:

  • Lagona vaivai ma le asthy, pala o malosiaga ma le fiamoe - O le tagata solitulafono o le mataʻutia lona solia o le Proggesrone;
  • E lē o le toto ona o le faʻaaogaina o le ortilized fuamoa i le UTERINE Cavity - E le o fafine uma na maitauina;
  • Misi - E le masani ona agai i luma i le tuai ona, aemaise lava - pe a maeʻa;
  • Malumalu o le Mama Masina Golonds Getese, Faateleina lo latou mafaufau loloto - O se taunuuga o le faatosinaga a le Hormone o Oxytocin;
  • Le mautonu i le fanua o le manava - tiliva, tiga o le ata, spasms;
  • Faamalosia le manogi - Atinaʻe i lalo o le faʻamalosiʻau a le orerogen. O se fafine e mafai ona amata ona malepe ai mai le tele o le masani ma malosi manogi;
  • tiga le ulu - faʻafesoʻotaʻi ma le faʻamalosia o le toto salalau i le maʻitaga ma maʻitaga;
  • Suia o le tofo - E fiafia tele mea e fiafia iai i meaʻai, e foliga mai o mea fou, e uiga ese i taimi o mea e fiafia ai i nisi taimi i nisi taimi.
  • Faafitauli ma le nofoa - E tele lava ina faʻaalia lava ia i le tulaga o le manava (toe i lalo o le aʻafiaga o le Acgegeroy);
  • Fesuiaiga o lagona - faʻafuaseʻi ona tupu
  • Faʻateleina le paʻu o le tino ma le atoa o le tino vevela - i le subfebrisy faʻailoga (e oʻo i le 37.5 - 38 tikeri).

Afai e tumau mo ni nai aso ae leʻi amataina le oona o le fatuga, ma ua maeʻa ona vaʻaia e le fafine o le a le faʻaaliga i luga, ona mafai ai lea ona tupu le manatu loloto ma siʻomia se olaga. E ui i lea, e taua le manatuaina o ia faʻailoga e ono faʻailoa mai ai nisi o tapulaʻa o pathopluth i le tino. O le mea lea, mo le saogalemu ma le tuʻua o le faʻamataʻu i lo latou soifua maloloina, e mautinoa lava e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le Gynecologist i le lumanaʻi lata mai.

O faʻailoga muamua o le maitaga ae leʻi tuai - o faʻailoga o tagata

I aso tuai, a ma le iʻuga o vailaʻau o loʻo i ai, e faʻaalia e lo matou tinamatua faʻailoga muamua o le maitaga i le fesoasoani a tagata o le a talia. E mafai ona tatou faʻaaogaina fafine i o tatou taimi: Muamua, o faʻailoga o le a fesoasoani e toʻafilemu, faʻafilemu le lua, ma le faʻatau mai le faʻatau o suʻega i le tele o suʻega.

E tusa ai ma faʻailoga o tagata, o se fafine ma le toeititi atoa le 100 pasene le ono maʻitaga, pe a fai:

  • I le po, na amata loa ona ala aʻe i luga mai le nenezing ma isumu. O le setete o loʻo maitauina ma i le malulu. O le tagata maʻitaga e faamasinoina pe a fai o le igoa o le isu ma le faʻanoanoa isu i le po poʻo le taeao, ma e leai sana mea o latou;

O faʻailoga muamua o le maʻitaga - po sneezing

  • Na amata ona ia urore tele i le po. O le saʻo o le faʻailoga e mafai ona faʻamasinoina pe a fai o le tamaʻitaʻi e le tigaina i le po snong ma i le taimi e le o maʻai (a o le snoil e ono foliga mai o le isu);
  • Tauau ma le fatafata sa ufitia i alatoto vela - Mesh o manifinifi toto toto, latalata i le paʻu luga. O o latou foliga mai e faʻamatalaina i le faʻamalosia o le gaioiga a le cylalatory spilolations;
  • Sa tele mea na maitauina, sa lagona le lagonaina o le ua uʻamea ma le tautala tuʻufola;
  • I le manava o le manava sa i ai se lagona o le tipiina, na alu ai o ia ona o le kesi ma le manava.

O faʻailoga o tagata e uiga i le maitaga o le maitaga o loʻo i luga o loʻo i luga e fesoʻotaʻi ma suiga e amata ona tupu i le tino o le lumanaʻi o le lumanaʻi. Mai faʻailoga e le fesoʻotaʻi saʻo ma le tino fafine, e manaia lava o le talitonuga o le Aussa. Afai o le fale lea o le fafine miti e uiga i le tina lago, o loʻo nofo i luga o le taualuga poʻo le filifili e oona i lau mea na maua ai le faamoega, E fiafia lava lenei i uiga uma o le faʻailoga o le forehadows lena E le pine a le fafine ona tausi ia lana tama.

O le suʻega o tagata mo le faʻauiga o le maʻitaga

O vaipalai o onapo nei ua tele le tele o suʻega e fesoasoani e faʻamautu ai le maitaga o le maitaga. O le saili sili ona sailia - o i latou o loʻo faia ia e faʻaaoga e faʻaaoga ai le maʻitaga. O le mea moni, e leʻo uma na mafai ona faamatalaina maitaga ae leʻi faia le faʻatuai le faatuai, ae e le o aʻafia ai lo latou taʻutaʻua. Latou te faafaigaluegaina fafine ma a latou avanoa ma le faigofie ona auiliiliga.

Suavai e faʻamaonia ai le "manaia tulaga" sa faʻaaogaina i le tau o tagata. Sa i ai ni auala e iloa ai faʻailoga muamua o le maitaga ae leʻi faia le tuai ona faʻavae i le faʻaaogaina o Urin.

Suʻega ma le URINE i le taimi o maʻitaga

Suʻega ma URINE MA UIDITY

I le masalosalo ua maitaga, saunia se vaega laʻititi o le sua o urine fou (sili atu nai lo le taeao) ma o se mea lelei iodii. Ma le faʻaaogaina o lenei seti faigofie, e mafai ona e faia ni suʻega:
  • Metotia muamua. I totonu o le koneteina ma le faʻamalosi o le paʻu o le iodine ma vaʻai i le mea e tali ai: Afai o le mataua tumau pea i luga o le huine; Afai o le iodine solomuli, e leai se magafagafa.
  • Le auala o le lona lua. Mock i le URIN o se tamai pito o paepae o le paepae o le paepae ie ma mimita o loo i luga o le pisia i luga o le pisia. O le pisia na avea ma viole - masalo o loʻo e maitaga, vali i le lanumoana lanu - leai se maʻitaga.

Pipili urine

O lenei suʻega ma le urine e talafeagai mo fafine na o loʻo faʻafilemu lemu, fai mai, ae le o ni manogi sili. O lona fatu e tatau ona aumai i le mama uʻamea uʻamea i se vai puʻupuʻu o se mimiu fou (e le o le sala i ai), ona faatumu lea i totonu o le ipu. E talitonu pe a maʻitaga le fafine, o loʻo maʻitaga lea i Urgin, Paʻepaʻe Opeu e tatau ona fausia i se taimi. Afai latou te leʻo, e le suia e Urine lona tulaga, ma lona maʻitaga, pe a maeʻa.

Urin ma mumu uaina tali

Fou urine e te manaʻomia e fefiloi ma le homemade mumu uaina ma vaʻai i le iʻuga. Afai e manino le paluga, o le fafine ua maitaga, pe a fai o le paluga o le puaoa, e le aofia ai le maʻitaga.

Vaʻai le vitio o ni nai sili atu o le toʻatele o tagata faʻauigaina metotia:

O loo talanoa i le Luka

Faʻamuamua faʻailoga o tau, fesoasoani e iloa ai faʻailoga muamua aʻo leʻi tuai, e mafai ai ona e manatu o se manuia faigofie e fia uma i luga Luka. A faʻapea foi le talitonuina o lenei vala, e te mafaia, o le mea moni, finau, ae e leai lava sona aoga i fafine o miti e uiga i le tamaititi.

O mea uma o le a manaʻomia o le saunia lea o 2 tetele ma tuʻu i totonu o tane vai poʻo le eleele (matua maʻitaga maitaga e tatau ona faia ia lava). Ole taimi lava, e manaʻomia le fuafuaina o le mafuaʻaga o le matauʻa uma: E tatau i le tasi ona faʻailoga le maʻitagaā, o le isi o le le mautonu ma aua le galo ia i latou o ai).

O le isi mea e tatau ona e vaʻavaʻai ai o le a le tele o le afu o le a maua ai le aufana lanumeamata. E talitonu o le maʻitaga o loʻo i ai pe o le fulu e muamua ona aliali mai i luko e nafa ma le taunuʻuga lelei.

Paʻu miti o se auala e faʻamaonia ai le maʻitaga

Iʻa i se miti - o se faʻailoga o le maʻitaga

Aloalo i le vave manatu poʻo le faʻamatala e uiga i le ua uma ona tauva maitaga e mafai ona avea ma miti faʻavaloaga. E masani ona latou miti o tina i le lumanaʻi. O faʻailoga muamua o le maitaga ae e te leʻi suia i na miti e masani ona faia ni ata faʻapitoa.

O le sili ona masani ai faailoga o le "manaia tulaga" o Ola pe fou iʻa:

  • Maitaga e mafai ona iloa le aau a iʻa i totonu o le mama mama;
  • E masani ona miti ia i le fafine tausi manu ma ona lava lima. I lea tulaga, e manaʻomia lava ona taumafai e manatua ma le ituaiga o iʻa - o le a fesoasoani e iloa ai e afio mai le aiga. Pike Vaevaai mai le fanau mai o lana tama teine, faʻasamoa poʻo le ataliʻigana o OriC;
  • O se miti e mafai ai ona faʻamaonia lona toʻalua ia te ia lava e uiga i le lumanaʻi toe faʻatumu i le aiga.

O nisi taimi o se tasi mai le ua maliu aiga e mafai ona aliali mai i se miti ma tuʻuina atu se faʻailoga faalilolilo e uiga i le taimi muamua o se tamaititi. O tagata e talitonu faamaoni i le Atua ma asiasi i le malumalu mai le palepaki (taupou, agelu) ma taʻu atu i le Talaʻaga ma Maitaga.

Ma o miti faavaloʻaga, ma isi au metotia mo le fuafuaina o uluaʻi faʻailoga ae e mafai ona, mea moni, fai i se fafine o lote, ae le tatau ona faʻalagolago atoatoa atu i ai. O le upu mulimuli e tatau lava ona tumau pea mo le aloaʻia o le vailaʻau ma le potu suʻesuʻe.

Faitau atili