Faʻatuatua i luga o chopstics - o le faigofie o le tala faʻamatala i luga o pepa

Anonim

Tufatufaina i luga o fasilaau - o se auala faigofie e mumu, taumafai, masalo, uma teine-talavou-talavou po o teine ​​talavou. O le lauiloa o lenei metotia ua tatau ona faigofie ma gafatia, aua i le faiga, na o se peni backiplint peni ma se fasi pepa o le a manaomia.

Forune tala i luga o pepa

O sini ma fefautuau o le fesoasoani e faamatala ai laau

O le a le mea e sili ona popole ai le teine ​​aʻoga poʻo se tamaititi aʻoga? Toʻa na tali i lena suʻesuʻega ma aʻoaʻoga faaleaʻoaʻoga, ma e leʻo talanoaina. Ae ui i lea, o le alofa tunoa muamua mo le isi itupa o le isi taua lea o lenei tausaga, muamua alofa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni, ou te fia iloa pe o le a se tasi poʻo se isi tamaititi manaia, oa lagona ma lagona na te fuafuaina ia e leʻo ia te ia. Saili atu e fesoasoani ia manuia le tala i luga o deash.

Teine alu i luga o pepa

O le mataupu faavae o le mamalu i luga o fasiga o loʻo faʻaititia i le mea moni o le 'au (lagona-pun peni, penitala, ma isi Taofi ". O na soo e mafai ona iai 0 so fuafua i tuutuuga ua faatonuina i faatonuga a le palota a le palota. Ina ua taunuʻu le numera o laina o laina, i latou taʻitasi o loʻo tusia i luga aʻe o loʻo tusia 2 pe 3 fasi. Ona manatu ai lea o le numera o mea na totoe ma o se iʻuga o loʻo maua - o se numera faʻaiʻuga.

O le mea taua e faamatala ai laau e ala i le mea moni e tusa ma le faʻauiga o le faʻamatalaina o le tau o le numera mulimuli ma maua ai le vavalo i le amataga.

Na tusia e Rightune i luga o scpicks: o le sili ona lauiloa ituaiga

Ole tala a le manuia i luga o le dash "ioe-leai" (Trantune tala i le manao)

O se lagona faigofie tele o le mamalu e mafai ai ona e mauaina se tali i le fesili o mea na tutupu i le taimi o lou lumanaʻi. E tasi le tulaga: O le fesili e manaʻomia e tuʻu ai ina ia tali naʻo le mautinoa - "Ioe", pe naʻo le le lelei - "leai". I se faʻaopopoga, o le galuega faʻamatala fesoasoani e aʻoaʻo ai pe o se tasi poʻo se isi ua fuafuaina e faʻataunuʻuina.

  1. Sauniuniga. Sauni se peni ma le pepa. Upu fesiligia se fesili, pe a e fia iloa e uiga i se mea faʻapitoa, pe faia lou manaʻo.
  2. O le faʻagasologa o le faʻaleagaina. Ave le 'au, Tapuni ou mata ma luga o lau. Amata ona fai ni ata taua. Pe a foliga mai ia te oe ua lava a latou (faʻalogo i le lona ono lagona), fai mai "taofi". Le isi, taia i fafo i le iʻuga o le 2 fasilaau ma vaʻai pe fia ni fasituʻi e avea o ia i le malologa.
  3. Faamatala o le iuga. A le o le tumau e le tumau e le tumau, i.e. Na e tusia se numera o latou, o le tali i lau fesili poʻo le tulaga o lou manaʻo - leai, o le a le moni. Afai e tumau se tasi i le vaipalu na tumau i le pito i ai, ma o lo latou aofaʻi atoa na mafua ai ona faigata, o le a le moni o lou iʻuga.
  4. Auiga Au Faaali . E tatau ona liliu ese mai se mea pei o lenei (vaai ata):

Tufatufaina i luga o fasilaau

Gaoi i luga o scpicks - mo le lumanai

O le mafuaʻaga o lenei manuia tala i luga o fasi fasi o le mauaina o se vaʻaiga mo le lata mai o lou lumanaʻi.

  1. Sauniuniga. Saunia se pepa ma se 'au.
  2. O le faʻagasologa o le faʻaleagaina. Fai se 'au, amata tusi i luga o pepa laau i le tele o mea. I se taimi, taʻu mai ia te aʻu "taofi". Ona alu lea i le isi laina o le pito i lalo ma fai tutusa ma le masani. E tatau ona e tusia le 6 laina ma scpicks. Ina ua sauni laina, amata mai ia i latou uma e sopoia le dash, ae e manaʻomia le faia o le 3 iunite, ae le 2, pei o luga i luga. I le faaiuga o laina taʻitasi, tusi e fia fasi o totoe - 0, 1 pe 2. I le faʻaiuga, o le a e liliu i le 6 numera - e tatau ona latou pipiʻi ma fuafuaina le aofaʻi atoa. Mo se faataitaiga: 2 + 0 + 2 + 2 + 1 + 1 = 8. Afai o le aofaʻi o loʻo sili atu i le 9 ma le numera numera numera numera, o loʻo taʻoto ai vaega, mo se faʻataʻitaʻiga: 11: 1 + 1 = 2.
  3. Faamatala o le iuga. O le aofaʻi o numera o lau vavalo. Le taua o numera uma:
  • 0 - O le olaga latalata o le a toʻafilemu ma fuaina, leai se suiga e faʻamoemoe;
  • 1 - Ia saunia sauni mo suiga le lelei;
  • 2. - O ou faʻafitauli o loʻo faʻatali mo le puna o lau paʻaga o le a iai (luga o mafutaga, pisinisi, ma isi) - Ia e sauni;
  • 3. - I lou olaga o le a iai le fiafia valevale;
  • 4 - O le a faamalosia oe e sopoia nisi o tulafono;
  • 5 - Atonu o le a e gaoioi pe suia le galuega;
  • 6. - O loʻo faʻatali le auala mo oe (malaga, malaga pisinisi, malaga);
  • 7. - O le taimi e amata ai ona i ai ni sauniga taua, e suia atoatoa ai lou olaga;
  • valu - E tatau ona e faia ni tala taua;
  • iva - alofa o le a puʻeina lou olaga.

Ata vaaia. I le gasologa o faiga faʻavae uma, e tatau ona oʻo mai e uiga i mea nei:

Na taua e Perfun tala i le lumanai

Le manuia mo le alofa i luga o scpicks

I le manaʻoga, o le Vorozhba: Vojet o se fesoasoani e taʻu atu ai le alofa. E fesoasoani i se vevela e saili ai e uiga i lagona o lona pele po o le tama, o loo i ai le alofa mai lana vaega. Ma le isi mea e mafai ona taʻu atu i mea lata mai i le latou mafutaga, aveese pe faʻamaonia masalosaloga e uiga i le masani ai ma le talavou o le lumanaʻi.

O le auala o lenei valolualua e tutusa ma le auala na i luga.

  1. Sauniuniga. Ave le pepa ma se 'au, mafaufau i le ata o lau tusita, mafaufau i lau mafutaga ma Ia, e uiga i ni taimi soofaatasi.
  2. O le faʻagasologa o le faʻaleagaina. Tusi ni mau i le Arbitrary aofaiga i 4 laina. Faʻaaoga foi le upu "taofi" pe afai o oe o loʻo faʻalogologo na o oe. Afai o se uo i ou tafatafa o le taofi o oe. O le le fiafia i laina uma o fasi laau o 3 fasi, tusi i le faaiuga e toafia le mea e mafai ona i ai i le faaiuga - 0, 1 pe lua. I amioga uma, o le a iai sau mea faʻapitoa numera numera (vaʻai le faʻataʻitaʻiga i le ata) - o le tali lea o le tama o le tama ma lau mafutaga ma ia.
  3. Le manuia mo le alofa i luga o scpicks
    Faʻauiga o iʻuga o iʻuga Vaʻai le Vitio o loʻo i lalo:

Faitau atili