O le a le miti o le faʻatau o se fale poʻo se mautotogi?

Anonim

Fuafua lelei le fiafia tele, o oe saini pepa aloaia. Ma o iinei oi latou o ki faapelepele! E te ulufale i lau fale fou, matagofie ma ... ala mai. Tatou taumafai e iloa poʻo le a le miti o le faʻatauga o se fale poʻo se fale mautotogi. O le a le mea sa taumafai e momoli atu ai ia te oe e maua fua i se miti?

O a miti o le faatauina o se fale

TAUA: E tatau ona e manatua le ata mataga. E iloa vave e tagata o miti ua vave ona vave. O le mea lea, savali i luga, vave o le setete le mea na faʻailogaina i pepa, ma manatua uma faʻamatalaga.

O a miti o le faʻatauga o se fale: lauiloa faʻauiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tele taimi i Miti tusi, o se fale fou o se faatusa o le agaga, o le iloa o tupe, poʻo le iloa o sini o sini ma faafiafiaina o manaʻoga sili. Ae o le faʻauigaina o se miti e le o mautinoa i taimi uma - o nisi taimi o fale fou e mafai ona faʻaauauina i faʻafitauli tau soifua maloloina, faigata tautupe fai ma faʻafitauli i tagata lava ia.

O lea, ia manatua lau moe ma maua se faʻamalosi mai oa matou lisi:

  • Pe a tamaloa o matua matutua E miti na ia mauaina se fale fou, o lona uiga ua e sauni e faiaoga. Taimi talafeagai e fai ai se aiga, fanau, i se tasi upu, e tuu aʻa ma nofo i le nofoaga e tasi.
  • I lana miti O loʻo e sailia ma se fale fou mo se fale fou : O e tilotilo atu i filifiliga, talanoa i tagata faatau? O sea miti e taʻu mai ai e te leʻi mauaina lou nofoaga ma le nofoaga i le olaga, o lea e te faʻaauau pea ona taumafai pe sili atu le talafeagai galuega.
  • Afai i se miti Sa e sailia se fale fou ma maua ai , E leʻi leva ae tatau ona e malamalama, o le a le itu e te manaʻomia ai, suʻe lou nofoaga ma tuu le faʻataʻamilosaga i tua ma luma.
  • Ma Lenei Afai o le umi sailiga mo se fale fou i lau miti na le aumaia le taunuuga O le taumatematega e le fiafia - i le olaga moni o le a e i ai i se tulaga o le tiga le mautonu seia oo i le iuga o le olaga.

O mea ia o loʻo iai ni vaʻaiga na amata i miti sili ona lauiloa ma faʻatuatuaina. Ae o lo oi ai foi isi talanoaga, faitau foi.

O a miti o le faʻatau o se fale mautotogi

Tali talimalo

Muamua, o le a tatou faʻailoa i faʻamatalaga e uiga i le faʻamalosiʻau naʻo mea lelei i lou olaga moni.

Vaʻai mo se faʻauiga talafeagai i le lisi:

  • Fiafia i ai Mauaina se fale fou - i le olaga moni, o se tasi o mata o le a ausia o le a ausia i se taimi puʻupuʻu. Ma o fuafuaga uma, o le sili lea ona aoga lenei ma faigata. O le mea lea, e mafai ona e faamalo atu ia te oe - o le sili ona faigata i tua!
  • Ae afai e iai sau miti Alu e faʻatau atili le fale e leʻi maeʻa , e auai vave. O lau sini o le a faʻatino, ae e tatau ona faʻapipiʻi le tele o taumafaiga. Sauni e galue tele ma taumafai - aunoa ma lenei iuga o le a le o.
  • Afai i lau miti oe Faʻatau se tamaʻi faleʻi , O se faailoga lelei lea. I le olaga moni, ua e "taufaamatau" aiga fiafia fiafia ma le soifua manuia. O le faaipoipoga o le a na o le mauaina o le fiafia, o le a avea oe ma paga "sa ola mo se taimi umi ma fiafia."

O taimi sili ona lelei o le moe i le mauaina o le fale ma uma nei. Ona tatou talanoa lea e uiga i miti e le o se mea e sili ona lelei na faia i nisi olaga.

Le afuafia o taimi

Ma o lenei o le a matou lisiina atu faʻafitauli le lelei o loʻo e aʻoaʻoina ai le a le faʻatauga o se fale mautotogi poʻo se fale fou. Vaʻai talafeagai i lau mataupu faʻauiga i le lisi nei:

  • Fafine miti Faʻatau mai o le taugata, "o le mea taugata" lea o le mea moni e na o le miti. O sea miti o se mea e le aoga ai e le mafai ona tumau lau miti pe a fai e te le faʻapipiʻi i le itiiti ifo i nisi taumafaiga mo a latou gaioiga.
  • Faʻapea foʻi Faatau se fale fou Atonu o se lapataiga mo se fafine faaipoipo: o loʻo e soona fai e uiga i lou toʻalua. Taumafai ia malu, taofi le tipiina, tauto ma faaosofia ni feeseeseaiga. A leai, o le faʻavalea o le lona lua afa e le alofia.
  • Miti na faatau ai se fale fou Faia toe faaleleia ma tu i meaafale matagofie . O lenei faʻailoga le lelei - i le lumanaʻi i le lumanaʻi o le ai ai o ni faigata i lou olaga, o le a taofia ai le mauaina o le sini o loʻo ia te oe.
  • A Fale fou ma meafale tuai Tutu i totonu o totonu o totonu, miti o le lumanaʻi soʻofaʻatasi i le aiga. I le va o sipuni o le a oʻo mai ai o le psychologists taʻu le "faʻafitauli i mafutaga." Ma naʻo le mea o le a faʻalagolago i ai le auala lea e vavaeʻese ai lenei faʻafitauli pe fealofani.

Matou te faʻamoemoe o le le lelei o taimi o le a le paʻi atu ia te oe. Ona fesuiaʻi lea o isi faʻaugauga lea e le manaʻomia, ae ua maufaatuatuaina foi.

Vaʻai i le vitio, e mafai ona moemiti o se fale:

Tele faamatalaupu

O le mea lea o le faʻatauina o fale fou poʻo fale mautotogi e mafai ona miti o tusitala o nisi miti:

  • V Miti Miller O loʻo faʻaalia o le faʻatauga o fale fou o loʻo moemiti i taimi uma o se malaga umi poʻo se malaga i se isi taulaga. Ma o le alu i le auala o le a oʻo mai i le auala pe a maeʻa ona e leʻi fuafuaina i sisifo.
  • Ma afai oe Faatau le fale tuai I le olaga moni o le a e fuafuaina faafitauli ogaoga ma tupe. O lau tagata lava ia o le tagata lava ia e sau, ma o le a tatau ona taumafai malosi e alu ese mai le aitalafu.
  • Vaʻai ma faʻatau le tamaʻi teine ​​ae sili ona lelei ma aulelei Fale o le Rustic Mai le pa? O le faʻailoga sili lea o le faʻailoga o le ola umi ma le malosi lelei. O faʻamaʻi o le a tuʻu mai e le pati, tagata o lou aiga - alofa ma lou faʻaaloalo.
  • Filifili se fanua o le fanua i se miti O fea la e fai ai lou lava fale? Atonu e foliga mai, i le toeaina o le ae agaʻi atu i le nofoaga tumau i nuʻu, amata ona tausia le faatoaga ma o le ae fiafia.
  • Afai i se miti i le fale manaia ma manaia foliga meafale , Pisinisi o le a maeʻa pisinisi ma se faʻamalieina sili.

Faitau atili