Na tauina mai le Forune i le faʻata - Faʻafefea ona maua le faʻalavelave ma le fesoasoani o togafiti?

Anonim

O le fesoasoani o loʻo taʻu i luga o le faʻata o loʻo faʻaaogaina e teine ​​faʻamalosi e oʻo mai i taimi anamua. O lenei ituaiga o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi fesoasoani i le mea moni, ia e malamalama ia i latou o le a maufafa o le ola o le ola, e pei ona aʻoaʻo le mafutaga ma lona toʻalua. O le mea e sili atu le maualuga o le maualuga na manatu e malosi, faaeeina atu ma mea taua. Tatou talanoa e uiga i le auala e faʻatali ai le faʻata i le faʻata.

Lafoaia i luga o le faata

Tito i le faʻata: tulafono

Maliu i le faʻata - o le faiga e matua mataʻutia lava. E matonu pe afai e te solia ni tulafono, e mafai ona e pipii ai faʻafitauli. O le mea lea, o le teine ​​e tatau ona togafitia le faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga ma mulimulitaʻi i ia fautuaga:
  • I le taimi o le fevaevaeaʻi, e manaʻomia le faʻateʻaina le laulu, aveese uma lauulu ma paʻu mai le ulu.
  • E manaʻomia foʻi le aveese o mea teuteu, fale maupulega ma aʻi uʻamea. Leai se mea e tatau ona maua ai gaioiga.
  • O le mea taua o loʻo faia i le pogisa, naʻo lole ua faʻaaogaina mo le moli. E manaʻomia le saʻo o latou laulau. Taumafa taimi mo le fua faatatau - mai le vaeluapo i le lima i le taeao.
  • E taua le taofigalemu o le leoa, leai se leo tele e tatau ona faalavelave i le manuia. E le tatau ona i ai isi tagata, fagafao. Faʻatau atu upu e tatau ai mo le faʻaleleia e tatau ona musumusu.
  • E tatau ona toʻamalie ma malolo pe a iai sina mea itiiti o le fefe poʻo le popole, o le mea taua e tatau ona taofia.
  • A e taumafai e vaʻai i le ata o le lumanaʻi i le lumanaʻi i le pupula, nofo le gaoioi. Soo se gaioiga e mafai ona fusi.
  • E le mafai ona tuua le faʻata matala pe a maeʻa le faʻauiga. E taua le maeʻa o le maneta faʻapitoa, ona ufiufi lea o le faʻata ma se fasi o le mafiafia o le tisu.
  • Ina ia aua neʻi faasaʻapeʻapeina le malosi o loʻo i fafo, i se taimi lava e te iloa ai se numera o le faʻata i le faʻata, taofi le faʻauiga "i totonu o aʻu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma manatua: O loʻo taʻu mai e le Fortne i le faʻata o se tasi o sili ona taufaafefe. Teine ma se le mautonu pagarche, o le mafaufau loloto ma le le onosaʻi, e sili atu le le tumau le aloese ai ma le faʻaaogaina se auala o le faʻaleagaina.

O ituaiga aganuʻu o mea taua e taʻu mai ai le faʻata

Ma o lenei matou lisi o loʻo iai nei ituaiga o faʻatiga e fesoʻotaʻi ma le faʻata. Filifili se mea taua e fai mai ma aua neʻi galo e mulimuli i tulafono na matou faʻamatalaina i luga.

Na taua e le Fortune i le faʻata i luga o le faʻapopoleina

Mirror manuia tala

O le ala lenei o le faʻatupuina e mafai ona faʻaogaina ai teine ​​o loʻo fiafia i le toʻatele o tamaiti o le a latou i ai i le lumanaʻi. O le mea lea, o le le masani ai e fetaui lelei mo fafine faaipoipo.

O le faʻata o le a manaʻomia ni mea laititi. Sili atu se fou e te leʻi faʻaaogaina i aso uma o le olaga. O loʻo faia i le masina atoa o le a lava le masina.

Faʻatasi ai ma le faʻata, o le teine ​​e tatau ona latalata i le faamalama e atagia ai le masina susulu. Ona e manaʻomia ai lea ona amata ma le totoʻa i le faʻata i luga o le faʻata. A oʻo mai se taimi, o le a faʻaalia masina i le faʻaaliga - e toafia le toʻatele o latou o le a tele, tele naua ma o le a fanau mai i le gadget.

Faiva

O le a alu tele le faʻata. Faʻatulaga i totonu o le moligaʻo ina ia atagia mai ai lo latou malamalama i le pupula o le pupula. I le ogatotonu, faʻapipiʻi se ipu vai. Nofo i lalo latalata i le faʻata ma amata ona fai soʻo i le ata faʻataʻitaʻi i le vai.

O le malamalama mai Moliaga mai Moliaga mai Moligao, na folasia e ala i le faʻata ma atagia mai i le faʻata, o le a faʻailoa ai ata ma le vaʻai o mea o le a tupu ia te oe i se taimi lata mai. Taumafai e vaʻai totoʻa vaʻai i mea uma o le a atagia mai ai.

Mirror manuia tala

E te le manaʻomia le tasi, ae tolu ni nai faʻata. Ia tapenaina foi moligaʻo.

O faʻata e tatau ona faʻapea e pei ona taua i lalo: Lua - faʻafeagai le tasi ma le isi, le lona tolu - mo lou tua. Tuu moligaʻo i luma o le muamua lua faʻata. Faataamilo oe ma faʻata e tusi se lio, mo lenei ua mafai ona e faʻaaogaina le panisi.

Nofo i lalo i le lua faʻata ma amata vaʻai i le atavali. O lau teuga tupe e tatau ona aliali mai ia i latou. Ae leai se mea e te le mafai ona tilotilo i le faʻata, o loʻo i tua o lou tua. O le mea lea, aua le fiu ma aua neʻi siʻitia solo.

Fausiaina Itulau

I luga o le Eva o Wornation, e manaʻomia foi ona 'aʻai naʻo mea totoe, mumusu ma ava malosi.

O le faʻata o le faʻata e tatau ona taʻamilosaga. E manaʻomia foʻi se pesini ma le vai, o se pesini ma le masima ma moligaʻo.

Tito i le faʻata mo le lumanaʻi

Mo togafiti faamaneta. Tuu le faʻata e atagia mai ai luga luga. Tusi le sefulutolu sopoff i luga o le faʻata, ma i itu uma e lua, tuu le motu o moligaʻo.

Nofo i le laulau ma mafaufau i le mafaufau 13 taimi: "Taʻu mai ia te aʻu le mea o loʻo faʻatali mo aʻu i le lumanaʻi." Ina ua maeʻa lena, faʻaitiitia ai le faʻamama masima i totonu o le vai, fai ni nai taotoga ma amata loa ona vaai totoʻa i le ata. O le a avea oe o ata o le a taʻu atu ia te oe le mea o loʻo tupu mai ai mea e tutupu e faʻamoemoe ai.

Manaʻomia Faʻataʻu

O se faʻa-togafiti faʻamaneta o loʻo faia i le moe. Ave ni faʻata e lua - toʻatele ma e laititi, o le a manaʻomia foʻi i luga lua pepa fomu lua.

Nofo i lalo mai le faʻata lapoʻa, faʻamaualuga ma teu moligaʻo. I luga o se tamai faʻata, e manaʻomia le vaʻaia o le tofo, ia fai ai le sili ona faʻamalosia le manaʻo ma faʻailoa mai ai se siʻosiʻomaga maneta: "Dam, taʻu mai ia te aʻu." Toe fai ma ou manao na mapu moliga, ufiufi le faʻata tele i lou ie.

Ina ua mavae lena, moe vave, i le poloka sina mea itiiti ifo i lalo o le aluga. E tatau ona iai se tali i le fesili: o le a taunuu pe leai.

Matamata vitio e uiga i le fesoasoani tala i luga o le faʻata:

O le taimi o taʻu mai ai i le itu o le faʻata, ia matua faʻaeteete ma faʻaeteete. Saunia i le mea moni e le masani ai, ia o le a amata tupu, e mafai ona faafeiloaia oe. Na tupu ina leva ma lei sui ia te ia le teine ​​i le faʻata, fefe ma ia lele. Ma e le mafai ona e faia, o le faʻamatalaga manuia e tatau ona maeʻa. O le mea lea, afai e te fefe i mea lilo uma, e sili atu le filifilia o se malumalu tele Quencesches.

Faitau atili