Titolaga mo le Kerisimasi - Lima lauiloa auala

Anonim

Aso Faraile Aso Fitu - Magicce taimi ma le taimi mo le manaia Gadas. Ma le ponaā, o teine ​​e filifilia se manuia e fai mo Kerisimasi ma taumafai e saili poʻo a mea o loʻo tatou faʻatali ai poʻo ai latou te maua ai lo latou fiafia. Aua neʻi misia le avanoa ma e te faʻaaogaina se matagofie aso malolo mo le Kerisimasi Magic. Ma matou te faasoa atu filifiliga o le sili ona lelei o fale faigaluega.

Faatupui Atu i le Kerisimasi

Sauniuniga mo Matu Magical

E i ai ni tulafono mo Valoaga Kerisimasi:
  • I totonu o le potu e fai ai le faʻamanatuga faamaneta o le a pogisa, filemu ma toʻafilemu. Ia e mautinoa e leai se tasi e faalavelave ma leai ni leo i totonu o le potu. O le atulaulau e le taliaina le faʻalavelave i fafo pe a e faʻafesoʻotaʻi ma fesili ma / poʻo talosaga.
  • Ogatasi i se tulaga toʻamalie ma lelei. Galo e uiga i lagona le lelei ma lagona fiafia. O le lagona alofa e tatau ona le faaituau.
  • Tausisi i le tino tulaga i le taimi o le mamalu. E faasa ona e satauro le lima o lima ma o vae, talu mai le tapunia tapunia o le a taʻe le malosi ma faʻamatalaga tafe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O tulafono uma lenei. Ia tatou talanoa e uiga i le manuia taʻu atu ia i latou lava.

Kerisimasi manuia tala i le wax

E te manaʻomia lotonuuina moligaʻo ma meamata mai ia i latou. Aua le faʻaogaina ni mea maimoa ipaces - o mea faʻapitoa e le maua le malosi manaʻomia.

Faʻatulaga le agavaʻa o le vai - o se ipu lautele poʻo se tamaʻi pelvis. Vai e tatau ona malulu ina ia faʻavaivaia faʻafilemu i totonu.

Liusua moligao ma lemu lemu le liusuavai le malu o le vai i totonu o le vai. O le iʻuga, o le faʻaʻaisa o le vai o loʻo tupu i luga o le vai. Taumafai e vaai po o a foliga. Ae o mea taua o le iʻuga o taunuʻuga

  • Maota. Tamaitiiti laititi na ia vaaia le vave faaipoipo. Ua le mamao lau vaapiapi!
  • Nofoaga tele. Faailoga o Tafa Maliu. Sa ia teʻi o ia o se maʻi mamafa, pe tatau ona e asia le falelauasiga o se tasi.
  • Tele laiti mata. O se faailoga lelei o le tele tupe. Faatali mo polofiti ma taugata meaalofa!
  • Maso. O le ae ola i se olaga umi, ma o lou soifua maloloina o le a sili ona lelei.
  • Fasi pepa. E malaga pe umi auala.
  • Mama. O le a feiloai ma oe i lou faaitiitia, ma le vave na faaipoipo ai.
  • Fugalaau. I le alofa tele. Ae ia faaeteete - o se tamaloa faaipoipo na ofuina ia te oe.
  • Apple. O le a tupu e fesoasoani e te maua ai le poto.

O le ae vaʻai i isi fuainumera - o la latou faʻauigaina e mafai ona faʻalauteleina e faʻaaogaina e le au faʻapotopotoga.

Feepeona Kerisimasi tala

O loo talanoa i le Luka

Fuatini, mai fea o loʻo uia e tagata uma, e mafai ona aoga ile Kerisimasi. O le a fesoasoani le au tama e suʻe lea igoa o le igoa o tagata naʻi vaʻaia o tagata masani masani.

Saunia ni nai malo malosi, tusi ia latou igoa o le au talosaga. E mafai ona faʻailoa soʻo se tagata masani. Ona tuu lea o fualaʻau 'aina i totonu o le ipu ma fai i upu faamaneta i le po aʻo leʻi oʻo i le Kerisimasi: "Tau mai o le au pele?"

O lena mulivae, o le mea muamua lea e tuʻuina atu i fafo, ma o le a faʻaalia ai le igoa o le pito sili ona lelei mo tane.

Feepeona Kerisimasi tala

O le totoina o le lalolagi i le itu i le vaalela lea e i ai se numera talafeagai, aua o le fesili lava ia "o ai laʻu taunuʻu 'e sili ona popole i teineiti talavou. O le sili ona taatele ma faigofie e sili atu e pei ona taua:

  • I le po Kerisimasi, alu i fafo i le auala ma fesili i le igoa o uluai tamaloloa na feiloai i lau ala. O le a lona igoa, e faapena foi ona avea ma igoa o lou toalua i lumanai. O le tagata ese, o le a le laki ma le laki o le a laki.
  • Ae le i moe, ave se swirl i ou lima ma fai le sipela: "ua tau le mafaufau, sau ia te au talafeagai!". Ua le fiafia lemu lou lauulu ma aveese le tumutumu i lalo o le aluga. O le a e miti o se miti lea o le ae vaʻai ai i lau lumanaʻi filifilia.
  • O le isi auala e mafua ai ona avea se miti o se miti ma le vaapiapi i le vaseina. Liligi vai i ni ipu se fa. I le uluaʻi aʻi, faaopopoina suka, i le lona lua - masima, i le lua-lemon, i le lona lima - vidka. Ufiufi tioata ma pepa. A o le i moe, fai mai le sipela: "Matutua - le mautonu, inu ma au". I le taeao, a aunoa ma le mafaufau, ave le gaughd glass. O le a pa'ū le vai suamalie - o le a suamalie le olaga faaleaiga. Masima - o loʻo faʻatali mo loimata ma le le fiafia. Sycola - o le moe o lou aiga. Ma le vodka - o le tane o le a avea ma 'ava malosi.
  • Afai e te nofo i totonu o le nuʻu, e mafai ona e totogia se fanua. Tatou o i fafo i le po o le Kerisimasi ma maua le mea muamua na pa'ū. A aunoa ma se teineitiiti ma Zadorninka, lamolemole ma lamolemole - i se lelei ma matagofie uhager. Vevesi - i le galuega, ae foliga mataga. Le Uunaiga ma le "manifinifi" - i lona toalua, Le mativa ma le na le mafai. Manaia tele - i se malosi malosi tino, moni bogatyr. Ma le tele o le bitch - o le a tele tamaiti. Le le masani ai - i lona toeaina tuai pe le atoatoa le tane.

O nei auala o le auupega na suʻesuʻe ai pea i le anamua Rusia. O ai e iloa, atonu o oe "fai mai" ia te oe lava lou taunuuga i lenei auala.

Faʻapefea ona mate mo le Kerisimasi

Lafoluga mo Tamaiti

O le tele o teineiti e naunau i le tautai o le tautai. Ina ia aʻoaʻo e uiga i a latou fanau i le lumanaʻi o le a fesoasoani i lenei saunoaga a le Kerisimasi. Fai atu i se mama foliga mama pe ave lau pe a latou auai.

Saunia se pesini ma vai, tuu se mama i totonu ma tuu i fafo i luga o le auala. Mago le Kerisimasi i le taeao pe faʻafefea ona faʻaʻua le vai faataamilo mama. Afai o lona lamolemole e lamolemole ma lamolemole, ua le toe faʻaleleia le faʻaipoipoga i le aiga.

Afai o le vai o totoe, e le o vave mai se maitaga. E le gata i lea, afai e sili atu le atuatuvale nai lo Aposetolo, o le a fanau ai le teine, o le faʻafeagai o le tama.

Vaʻai vitio e uiga i le faʻamanatuga o Kerisimasi tala mo le alofa:

Lafoai e ala i le tusi

Faigofie tele auala. Ave le tusi - soʻo se galuega faʻataʻitaʻi o le a fetaui. O le po lea na tineia ai le malamalama ma susunu moligao. Mafaufau i le mafaufau ia te oe se fesili e te maua ai, i le tatalaina o se tusi i luga o se itulau ma tuʻu lou tamatamailima i se laina soʻo se laina. O le tali lenei.

Faitau atili