O le a le miti o se paʻepaʻe lupe?

Anonim

O le paʻepaʻe paʻepaʻe o se faʻailoga o le filemu ma le filemu, e masani lava ona faʻatasi lava ma mea lelei na tutupu. Afai na e miti i se manulele o se manulele, e foliga mai o le a e popole i se lagona lelei. Tatou taumafai e iloa poʻo le a le mea e fiafia ai le lupe paʻepaʻe, mafaufau i le faʻauiga o le sili ona lauiloa ma faʻamaonia miti.

O a miti paʻepaʻe lupe

Paʻepaʻe lupe

Tele taimi e te moe ai lea na e vaʻai ai i le paʻepaʻe paʻepaʻe, e sili lona aoga. O ituaiga miti e ese mai i mea lelei, le faʻataunuʻuina o manaʻoga. Ae le o taimi uma e - faʻalagolago i mea na tutupu na tutupu i se miti, o lona tau e mafai ona faʻamatalaina i auala eseese.

O lea taumafai e manatua auiliiliga uma putic na foliga mai ia te oe i le malo o morphus, ma vaavaai mo le tusa o la tatou lisi:

  • V Miti Miller O loʻo faʻaalia o le paʻepaʻe o miti a le laki o lupe ma manuia. Afai na e vaʻai i se miti, manuia le laki o le a o faʻatasi ma oe i mea uma o lotoa ma taumafaiga.
  • Freud. Tulei sina miti i lona lava auala. O se manatu o le psyarchotherapipist talitonu o le paʻepaʻe lupe o le a miti o le manuia i le isi itupa. E leʻi leva ae o le ae faia se mafutaga, le talafeagai ma faʻatumuina i le alofa. O le a latou aumaia le faamalieina o faaleagaga ma le faia.
  • Afai i se miti e te le o vaʻaia ai le tasi manulele, ae Pipii i se lua o paʻepaʻe lupe, - i le alofa tunoa alofa. E le o toe mamao o le a e feiloai i lou taunuuga, o le tagata o le a logoina le mafutaga. O le maualuga maualuga o le a latou uma le faaipoipoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Paʻepaʻe lupe

E taua le manatua o auala e amio ai manu i se miti:

  • Pe a Paʻepaʻe Paʻepaʻe na nofo i luga o le tauau I le olaga moni, e aoga le mataala i isi. Se tasi mai i ou pele ia te oe faʻafitauli faigata o le soifua maloloina manaʻomia lau lagolago ma fesoasoani.
  • Vaai i se miti pei White Dove taunuu ma nofo i luga o le laulau, - I lalo o le faʻamataʻu lou lava soifua maloloina. E manaʻomia le suʻesuʻeina e se fomaʻi. Atonu e mafai ona iloa se maʻi ogaoga i le amataga.
  • Paʻepaʻe lupe i se miti 'ai ma ou lima . O se faʻailoga le lelei, o le ae leiloa se mea. O le leiloa e mafai ona avea ma mea uma ma le uiga o le faamutaina o mafutaga ma lau pele ia te oe.
  • Afai i se miti Manu felelei i le isi itu Faatali mo tala leaga. E le pine o le ae logoina i nisi mea faʻanoanoa mea na tupu.
  • Vaai Atoa Fieck lupe i le lagi? Faatali mo le tala fou mai le uo tuai o lea ua nofo ese mai ia te oe. Afai e i ai se tasi o manulele i luga o le savali i luga o lana pusa i lona gutu, o le tala fou o le a lelei.
  • Afai e te matamata i le lafu o lupe paʻepaʻe, lea Liʻo ia te oe i le ea , O se faailoga lelei lea. O le taimi o lou olaga o le a i ai se ituaiga mea na tupu, faʻafetai pe faʻapefea ona e maua le filemu ma le faʻavalea.
  • Afai o le manu e i se miti Nofo i luga o lou tauau Ona pa'ū ai lea, o se faailoga leaga lea. O lou latalata o le tagata taufaafefe faafitauli - aua le tuua o ia e aunoa ma le mafaufau, i taimi uma i luga o le lagona.
  • Afai paʻepaʻe Faia i se miti o le manua Ma o le mea moni lava i le maʻi mulimuli, o se faʻailoga o le saoasaoa ma se pele. Lisson e mafai ona aloese mai ai pe a e taofi le misa, faʻaosofia feteenaiga ma taofi le faʻaalia o le afa lona lua.
  • Miti o le manu felelei i se matala matala . Faatali mo malo. O le ae asiasi mamao atu i aiga poo uo tuai ua nonofo nei i se isi taulaga. O le asiasiga o le a le mafaufauina, ae manaia tele mo oe.
  • Afai o le paʻepaʻe lupe Miti o se fafine tuuatoatasi O le a le taimi suia ia i se fonotaga fiafia. O le aso o le a matagofie, ma o le tamaloa e manaia. Atonu o le a avea i le lumanai o le a avea o ia ma toalua.
  • Afai o le manu miti o se tamaloa O lea, ia te ia lava faalilolilo i le alofa ma se ituaiga o teine. Na te le faamasinoina ona lagona ma aua le fafagaina le tali alofa.
  • Matamata i se miti Paʻepaʻe Paʻepaʻe vai inu Mai le vaituloto? Olioli - o le Black Broning i lou olaga o le a le vave ona maeʻa, sui mo le sili atu, o le ae fiafia ma faamalieina.
  • Miti o lena Manulele Aso Sa . Atonu o loʻo iai, fuafuaga mo le eto o loʻo tou te galulue ai nei i le manuia. Ua malaia oe e toilalo. Ae aua le popole, peitai e vaʻai i auala fou e foʻi ai le faʻafitauli.

O mea ia o miti o le sili ona lauiloa miti. E aoga foi ona manatua le mea na tupu i se miti - o le uiga o le moe, e fuafua foi.

Vaʻai i le vitio, e mafai lava ona miti o lupe:

Mea na tutupu i SN

Manatua o le a se isi mea na tupu i se miti, ma vaʻai mo se faʻamatalaina lelei:

  • Le fiafia e le o se tasi paʻepaʻe lupe, ae atoa lupe . O lea, i le olaga moni e te le o faamalieina i lou lava gasegase. Sa leai se tupe e maua e le aunoa, e le mafai ona e maua se aiga. Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i le mauaina o ni mea fou o tupe maua.
  • Afai e le fiafia e vaai i se miti fafine faaipoipo O lona uiga sa ia te ia le leaga. Ia mataala ma aua le faʻatagaina le le faʻamaoni o ia e taʻitaʻia se tane mai le aiga.
  • Afai o miti Post Brown Dove Faatasi ai ma oe e te lafoina mai se tasi se feʻau, o lona uiga i le olaga moni e te manaʻomia e faʻatali mo le le faʻamoemoeina o tala. O le a latou fiafia ma fiafia ia te oe.
  • Afai i se miti o loo e taumafai Puʻe se manulele Ae na te leʻi avatua i le lima, o se faʻailoga lē lelei lea. I le lumanaʻi, o le a e faia ni ituaiga saʻo e le saʻo. O le iʻuga, o le a palagia le taʻuleleia, ma faʻafeagai ma le faʻaaloalo i isi ua leiloa. Taumafai e aua le faia le faatamala.
  • I se miti na e vaai paepae Lupe ma moa O ai o lo o taumafai e alu ese mai le faamoega? Faatali mo se malo po o se tele faamanatu. O le taimi lava e le toe faʻatulagaina ai faʻalavelave, ae o faʻafitauli matagofie.
  • Ave se lupe i le lima , Tausia ma musu e faʻasaoloto, e ui e suʻe le manu? E i ai se vavaeʻese poʻo se vaega ma se pele. Ia mataala, pulea au upu ma gaioiga, ona faʻaola ai lea o mafutaga.
  • Vaai i le paʻepaʻe paʻepaʻe, Nofo i luga o le Dog of the Church . O se faailoga mananaia - oe i lalo o le puipuiga, leai ni faʻafitauli ma faigata e le ni maaʻo.

Miti faʻauiga paʻepaʻe lupe lupe

Ma ia e manatua o miti e le oi ai pea mea. Ae ua latou faʻailoaina poʻo fea le auala o lou olaga e tatau lava ona ia mafaufau i le mea e suia.

Faitau atili