Faailoga e maua maitaga pe a le aoga

Anonim

E te miti e vaʻai i se faʻaiuga lelei, ae o le a le le lava le leaga o ia. Fomai e lototele ma o latou lima, ma ua e sauni e taofi i ni auala le masani ai? Taumafai e tagaʻi i tagata, faʻamaonia senituri. O a faʻailoga e faʻamavae ai? Tatou taumafai e iloa.

Faailoga e maua maitaga

Tuilk Faailoga mo Maitaga

Matou te fefaʻasoaaʻi uma filifiliga e mafai ona e faia se teine ​​e manaʻo e maʻitaga. O le a le mea e le ulavale ai - faʻafuaseʻi ni faʻailoga o le a fesoasoani o le a fesoasoani:

  1. E iai ni tamaʻi maʻitaga masani? Ua oʻo i le taimi e "faʻaaoga ai" latou! E talitonu o le a e taumafai se mea e mafai ona kukaina, kuka e se fafine maʻitaga, o le a le maitaga o lau oe lava maʻitaga.
  2. Lafo se talosaga i le atulaulau! O le tulafono muamua e le o le fesili i le manaʻomia e ala i le ituaiga: "Ou te manaʻo e maʻitaga," ae manaʻo i ai e peiseai ua uma ona e mauaina. Laasaga Muamua - Tusi i luga o se laupepa: "Ua ou maitaga!" Ma aveese le nofoaga tuufua. Lua - faʻatau se ulugaliʻi o tamaiti ma ia tausisi lava i le fale. E le manaʻomia le solia i se mea tele-fua o le stroller poʻo le moega. E lava le faʻatau e faʻatau ai ni susu, seevae poʻo se fagu mo le fafagaina.
  3. Faʻaaoga le eletise eletise. Mafaufauga, alu i le fale ficius! E tusa ai ma faʻailoga o tagata, e faʻaogaina ai le malosi le lelei, le mea moni, atonu, puipuia le foliga o se pepe. Ulo ma se laau i totonu o le potumoe.
  4. Faʻaaoga le malosi o fafine maitaga. Afai o lou aiga ua i ai le fafine e puipuia ai le soloia, atoatoa! Nofo i luga o le nofoa ina ua nofo le teine ​​i luga. Vaʻavaʻai i lalo o le manava, ia e aumaia ia te oe lava i le tutusa. Talatalanoaga ma tina lumanai.
  5. Fai se ata ma se maʻitaga fafine. Fesili i le uo teine ​​poʻo le tuafafine pe o loʻo latou i ai i le tulaga, fai se soʻoga soofaatasi. Lolomi le ata ata ma tausisi i le fale.
  6. O le a fesoasoani le elefane. FOMBS Thai Sound - O le paʻi o le elefane e faʻateleina ai le avanoa e maʻitaga ai. I Rusia, e le mafai ona e mauaina se moni ola moni, ae mafai ona e faia ni faʻatusa faʻaalia o lenei malosi malosi manu. Tuu i le fale.
  7. Manatua miti. Fai mai tagata o loʻo fai mai o le sili ona faʻamaoni faʻavaloaga (i le maʻitaga) o se miti - o le tasi lea na e vaʻai ai i le iʻa.
  8. Maua le iʻa. E talitonu o le malosi o nei manu ua faʻateleina foi le avanoa o le amataga o le tamaititi. A iai ni avanoa e faʻatau ai le kyarium ma faʻatumu i ai, e leai lava se iʻa, pe a na tosoina i latou i luga o pepa.
  9. Taumafai susu susu. E le o le a malilie uma e faʻataʻitaʻiina, ae le o se teine ​​tausimaʻi uma o le a tuʻuina atu ai le susu o le susu i se tasi i le faʻataʻitaʻiga. Ae afai o iai se avanoa - aua le misia.
  10. Fai ni teuteuga ma le tagata. Fai i lona toʻalua o se mama meaalofa, poʻo ni tautalaga ma tagata tautaliga o maʻa. Agavale ei ai se malosi malosi e ono fesoasoani ia te oe.
  11. Ave se malaga i nofoaga paia. Afai e mafai ona e alu i se malaga faapena ma tago i totonu o le pulupulu - lelei. I totonu o aai uma, i soo se atunuu ua iai nofoaga o iai, e ala i teineiti e maua e maua le fiafia tina. Vaʻai i le Initaneti se lisi o nofoaga o loʻo avanoa ia te oe ma luga o le auala!
  12. Ata ma tatalo. Faʻavasega ata o le Au Paʻia ma faitau tatalo sa tauanau ai i lou manaʻoga. O Verra e masani ona fesoasoani ia i latou e leʻi fesoasoani i vailaʻau, o le a le mea e sili ona leaga ai?
  13. Uiga lelei. Galue i lagona ma lau amio. Fai feeseeseaiga, misa, faʻaaoga le kulimi, faʻaeeina upu ia latou tautala. Liliu atu i se tagata o loʻo taofia ai tagata uma ma lona lelei.
  14. Sami o le ea. O le tau mafanafana ma mafanafana o le mane e masani ona fesoasoani i teine ​​e faʻaleleia ai le soifua maloloina ma faʻateleina le faʻatulagaina o agavaʻa o le tino. Faʻatau se pepa ulufale i se atunuʻu vevela, ave le tane ma le auai ma agai atu e faʻamalie, malolo ma taumafai e faʻalogo i se tamaititi.

O taimi sili ona masani ai na fesoasoani i le tele o fafine. Ae a pe a le fesoasoani mea uma? E masani lava o le soifua maloloina e atoatoa, ae e le maitaga. O le mafuaʻaga na o loʻo taoto ai i lagona o le teine ​​matua. O le mea lea, matou te faasoaina atu fautuaga a fomai manatu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

maitaga

"Faailoga" ma fautuaga o mafaufauga

E tupu: O le teine ​​e maloloina, lana paga, foi, ia e malosi ai foi le aulelei ma le tamaititi. O le a le mea ua tupu?

Tele fomai mafaufau e mafaufau: o le mataupu i lagona o lagona ma aveese i luga o latou faafitauli. E te mafaufau e uiga i le maʻitaga masani, e te manaʻo ia te ia. O lea, o le tino e amata ona puipuia, ma o le manatu e le tupu.

O le mea lea, e tatau ona e taumafai e tuua le manatu o le tamaititi, malolo, fai lou olaga. E tele taimi na tutupu na tupu: na amata loa ona le mautonu le ulugalii ona o lana tama, e oʻo i le potu tele, ma i le taumafataga o le tausaga, ua ia vaaia le suʻega manuia.

Ma o nisi o tagata o le a tapa i le vitio:

O le a le mea ua fautuaina e fai:

  • Taofi le tamoʻe i fomai ma saili e saili le sili ona tomai o le a iloa le mafuaʻaga o le "Cronic le-faitau"
  • Faʻalogo atu i lou lava olaga, ia e galue lava. Ua oʻo i le taimi e suʻe ai le galuega o au miti. Afai e iai se mea e maua, saili se mea fiafia o le a aumaia le fiafia o le volatile. Oʻo mai ni taʻaloga, saini mo Yoga, fai vasega, i se ata poʻo se aʻoga musika. Olioli i le olaga!
  • Taofi le faitio, saili e tuuaʻia, e le gata i lea i uo teine ​​i luga o le Autu: "Ah, o lea ou te manaʻo ai i se tamaititi!" Ua ou gauai atu i tagata e latalata ia te oe. O le a se mea e mafai ona e fesoasoani iai, lagolago, fiafia i luga. Aua le tautala e uiga ia te oe lava, ma faʻalogo ma ole atu e faʻatatau i le mea o tupu i o latou olaga.

Faʻafefea ona e maʻitaga

Afai e te alu e malolo i le tele e mafai ai ma taofi le nonogatupe i se manaʻo e maʻitaga pe a fai e te galo uma i lau faʻafitauli, atonu e toʻalua e leʻi fuafuaina.

Faitau atili