O a miti o le tetea ma lona toalua?

Anonim

O a miti o le tetea ma lona toalua? E tele manatu o le vaaiga i luga o lenei. Vaega o tusitala (tele le mafaufau ma le mafaufau ma psychothostraprapists) talitonu o se miti ma se auala malepelepe e atagia ai le fefe tele. O isi tusitala e talitonu o le teteʻa, o se faʻailoga o le o mai e o mai mea na o mai ua vave ona faʻataunuʻuina ma afaina ai lou olaga.

Tetea ma lana tane

Fautuaga: Ala i luga, toe faʻamatala vave le ata puʻe i luga o le pepa. I le lumanaʻi, o le a fesoasoani i lenei mea e fausiaina ai le sili ona saʻo faʻamatalaga e fetaui ma le mea moni. Faʻailoa mai faʻamatalaga puʻupuʻu.

Psychotherapist manatu

E masani lava o le malamalama o mafaufau i le miti na te auina atu ai tatou o ni faailo. O le uiga o le tetea o lona uiga o le tetea o lou tagata E taua le gaogao nofoaga, o miti nei e le fanaina. O lea e iai sou masalosalo i le faʻaipoipoga faʻaipoipoga, pe e te manatu o le afa lona lua na alofa i le alofa. O le mea lea, ma a fuafua le suiga anapogi e ala i le faʻaogaina o lou fefe i se miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Misa ma tetea

E manaʻomia le suʻesuʻe o le mafutaga, iloa ai mea e mafua le fefe. Ma o le mafuaʻaga e aveʻese ai le mafuaʻaga, ona faʻatino ai lea o mea uma, ma le faʻagaioiga o le a oʻo i le faʻafefeteina.

Afai e lelei mea uma i lou aiga, e te mautinoa i lau tane / ava, e aoga le faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga o lauiloa o lauiloa ma miti e iloa ai le mea e moemiti ai.

Tagaʻi foi pe faʻapefea ona fana le misa ma le tane i le tane, i le vitio:

Faʻauiga o Miti o Miti

Na matou aoina le sili ma sili ona talitonuina faavae. Manatua le moe i auiliiliga ma taumafai e fesuiai, faalagolago i luga o nei valoaga:

  • I le miti faʻauiga e faʻauigaina e le fiafia, ua faʻaalia o le teteʻa i se miti e taʻu mai ai i le olaga moni e te amio ai. O au fesuiaiga o gaioiga ma uageso o le a mafai ona oʻo atu ai i se aiga le misa tele. Afai e te le taofi le faia faapea, o le mataupu e mafai ona muta le foai mai, ae o se gaioiga malepe moni.
  • A faʻaletonu le teteʻaga i se miti o le miti o se tamaloa, o ia lava ua faʻamoemoe e tuua sona toʻalua, ae e latalata i le faʻamaoni o Lana filifiliga. Ua faafagimoina o ia e mataʻu i mataʻu, masalosalo, le mautonu. Taumafai e 'aua le tuʻuina atu mafutaga lona lua, aua le faʻatupuina le faʻatamala.
  • Afai o le teteʻa ma lona toʻalua na moemiti i se fafine, o ia mo le taimi na te faʻafefe ai ona aafiaga i totonu. O le mea lea i le taimi lea e tasi le fatu, ma mafaufauga e ese tele. Masalo o lona faletua e foliga mai na tagi o ia ma ou tagi. Pe, maise iʻuga, e alofa tele ia te ia, ae malamalama e matua le talafeagai lelei.

I soo se tulaga, na faaumatia le teteʻa o se mafuaaga e toe iloilo ai ma fautuaina sootaga a le tagata lava ia. Taumafai e faʻaleleia i latou pe afai e leai se faʻamoemoe mo le faʻasaoina o se aiga, vaega. Ma afai e lelei mea uma i aiga, aua le faia se miti tele tele.

Teteʻa ma le Mitiaga Tane

O ai le alagaina?

O le faʻauigaga o le moe O le a faalagolago iai i ai o loʻo fai mai ai i le malo o Tapera: "Teteʻe!" Ma na avea o ia ma tagata na faafituina o le taliaina. Manatua:

  • Vaelua le tane na filifili. O lona uiga lea i le olaga moni i lau mafutaga o le tele na nanaina, faitioga, o loʻo i ai ogaoga faʻafitauli i Mumaile fesoʻotaʻiga. Miti o se faailo. Ua oʻo i le taimi e sui ai se mea, vaʻai mo se gagana masani ma se toʻalua ma taumafai e faʻatuina ni mafutaga, agalelei faʻatasi ma i latou. Vaʻai mo fiafia masani, sau i luga ma tu ma aga faʻaleaganuʻu.
  • Miller, o le tusitala o le miti lauiloa, talitonu o le tetea o le tetea ona mitiia ma se tasi o ulugalii e matua le fiafia ma se tasi e pele. I le optala, e le manaʻomia se tane / ava, e mafai ona avea ma uo tuai, e naʻo le tamaitiiti. Masalo o le a le taimi saʻo, faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, aua e te le manaʻo e faʻaauau pea ona onosaʻia ai ma le le agavaa o amioga.
  • Ana oleʻavaʻiga e le Gagana a se teine ​​talavou, e manaʻomia lana leoleo. Masalo o lona alofagia o le a le umi lava ona avea ai ma tagata na te fai ma tagata. E ese mai le moe leaga ma le teteʻa i le ō o le tala faatino o lumanaʻi. O lona uiga e fai e nisi tagata atamamai ni taumafaiga leaga e faʻaleaga lau faʻatasi.
  • Afai o se fafine miti o loʻo ia i luga o lona lava tiute e te teteʻa ai lona toʻalua, e tatau ona ia mafaufau i le latalata i le siʻosiʻomaga lata mai. Faatasi ai ma outou pele, e i ai le tagata e tausia lou manuia, o le a ia taumafai e faaleaga lou fiafia. Vaʻavaʻai solo mai i gagana leaga ma faʻamalosi gaioiga.
  • I le ata o le miti, o Hasete e taʻu mai ai pe a fai o le filifiliga e tetea i le miti sa faifaimea, i le olaga moni e te manaʻo e tofo i ai se tele tele o lagona o le tausalaina. E le o toe umi ae ae faia se aiaiga o le a matua tele ai lona maasiasi. Ma le isi, o le a e maua le ogaoga o faʻasalaga. Ia faaeteete ma aua le faia le gaioiga le agavaa.
  • O mea lilo na ia manaʻo o le teteʻa i le malo o Iutaia o se mafuaʻaga le mafaufau e pe o ia faʻamaoni ia i latou.

O le faʻaipoipoga faiga i se miti e mamao ese mai i se mea e faʻapea. O nisi taimi o se miti e faʻaalia ai e te manaʻomia e feagai ma fefe, ia faʻamaoni i le filifilia o le tagata atoa.

Faitau atili